Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:28 - 10/11/2010

Παράδειγμα για τον υπόλοιπο κόσμο χαρακτήρισε την Ινδονησία ο Μπαράκ Ομπάμα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το μοντέλο ανεξιθρησκίας και εκδημοκρατισμού της Ινδονησίας εκθείασε ο αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, τονίζοντας ότι η χώρα «θα παίξει ένα σημαντικό ρόλο στον 21ο αιώνα».

Στη διάρκεια της σύντομης επίσκεψής του στην Τζακάρτα, ο Ομπάμα χαμογελώντας δεν σταμάτησε να εκδηλώνει τη χαρά του που ξαναβρίσκεται στην Ινδονησία, από την οποία έφυγε παιδί, πριν από 39 χρόνια.

«Η χώρα αυτή είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου», είπε χαρακτηριστικά, χρησιμοποιώντας και κάποιες εκφράσεις στα ινδονησιακά, τα οποία έμαθε στα τέσσερα χρόνια που έμεινε στην ινδονησιακή πρωτεύουσα.

Ο αμερικανός πρόεδρος εξέφρασε τη λύπη του για το ότι η Ινδονησία, η τέταρτη πολυπληθέστερη χώρα στον κόσμο, δεν απολαμβάνει της εκτίμησης και της αναγνώρισης στο εξωτερικό, με εξαίρεση «τα νησιά του Μπαλί και την Ιάβα».

«Γιατί, αυτό το τεράστιο αρχιπέλαγος, μια δημοκρατία από το 1998, ίσως να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τον κόσμο», υπογράμμισε.

«Αν και η χώρα των παιδικών μου χρόνων έχει αλλάξει πολύ…το πνεύμα της ανεξιθρησκίας που είναι γραμμένο στο Σύνταγμα και συμβολίζεται από τα τεμένη, τις εκκλησίες και τους ναούς διατηρείται», είπε ο πρόεδρος Ομπάμα ενώπιον 6.000 ανθρώπων στο πανεπιστήμιο της Ινδονησίας. «Για το λόγο αυτό η Ινδονησία θα παίξει έναν τόσο σημαντικό ρόλο στη διάρκεια του 21ου αιώνα», συμπλήρωσε.

Περίπου το 90% των 240 εκατομμυρίων κατοίκων της Ινδονησίας είναι μουσουλμάνοι.

Ο Ομπάμα ανέφερε ως παράδειγμα τον πατριό του, ο οποίος «ήταν μουσουλμάνος και πίστευε ακράδαντα πως όλες οι θρησκείες πρέπει να είναι αποδεκτές».

Συνοδευόμενος από την σύζυγό του Μισέλ, ο Μπαράκ Ομπάμα επισκέφθηκε το τέμενος Ιστικλάλ, ένα μνημειώδες κτίριο στο κέντρο της πόλης, το οποίο έχει σχεδιάσει χριστιανός.

Ο Ομπάμα επισήμανε πως ο αγώνας κατά του εξτρεμισμού δεν είναι «ευθύνη μόνο της Αμερικής» και πρόσθεσε πως «όσοι θέλουν να χτίζουν δεν πρέπει να υποχωρούν απέναντι στους τρομοκράτες που θέλουν να γκρεμίζουν».

«Πρέπει όλοι να πολεμήσουμε την αλ Κάιντα και τους συμμάχους της, που δεν έχουν δικαίωμα να ηγούνται καμιάς θρησκείας και ειδικά μια τόσο μεγάλης και παγκόσμιας θρησκείας όπως το Ισλάμ», συμπλήρωσε ο αμερικανός πρόεδρος.

Ο ίδιος εκτίμησε πως οι Ηνωμένες Πολιτείες «βρίσκονται σε καλό δρόμο» μετά την ομιλία του στο Κάιρο το 2009 στην οποία είχε απευθύνει έκκληση για «ένα νέο ξεκίνημα» με τον μουσουλμανικό κόσμο. «Μια και μόνο ομιλία δεν μπορεί να βάλει τέλος σε πολλά χρόνια προκλήσεων, όμως έχουμε κάνει πρόοδο ακόμα και αν έχουν μπροστά μας πολύ δουλειά», είπε χαρακτηριστικά.

Μετά την Ινδία και την Ινδονησία, ο Ομπάμα αναμένεται στη Νότια Κορέα για τη σύνοδο της G20. Αμέσως μετά θα μεταβεί στην Ιαπωνία, τελευταίο σταθμό της οκταήμερης περιοδείας του στην Ασία.

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*