07:27 - 17/09/2014

Ο άνθρωπος που αγαπά και τα ενεργειακά “βαμπίρ”

Διαφημίσεις

Ο άνθρωπος που αγαπά και τα ενεργειακά “βαμπίρ”

Χρύσα Ευαγγέλου

Ο άνθρωπος που αγαπά βλέπει τα αρνητικά-σκοτεινά κομμάτια του άλλου ανθρώπου σαν ανεξέλικτα δυναμικά και τα παίρνει σαν εργασία για να δουλέψει τα δικά του κομμάτια που του καθρεπτίζει εκείνη τη στιγμή ο άλλος.

Ο άνθρωπος που αγαπά, δεν επικρίνει, δεν αποκαλύπτει τα σκοτεινά κομμάτια του άλλου με σκοπό να του δείξει πόσο προχωρημένος είναι, αλλά τον συμπονά και τον βοηθά να δει τα θέματα του στο βαθμό που και ο άλλος είναι συνειδητός, με αγάπη, καλοσύνη και απόλυτη αποδοχή.

Ο άνθρωπος που αγαπά μοιραία ανεβάζει την ενέργεια των άλλων ανθρώπων, μόνο και μόνο με την στάση του και την ενέργεια του και τους αφήνει σε καλύτερη ψυχική κατάσταση από πριν.

Ο άνθρωπος που αγαπά δεν ζητά εξηγήσεις και επιβεβαιώσεις αγάπης, αλλά μέριμνα του είναι να δίνει και να προσφέρει και αυτόματα γεμίζει και ο ίδιος και αγαλλιάζει.

Ο άνθρωπος που αγαπά δεν ξεχωρίζει τους ανθρώπους σε θετικούς και αρνητικούς, όλοι είναι άνθρωποι και αναγνωρίζει τις πληγές των αρνητικών ανθρώπων, δείχνοντας τους συμπόνοια.

Τα ενεργειακά “βαμπίρ” δεν είναι τίποτα άλλο από πληγωμένους και πολύ φοβισμένους άνθρωπούς. Όμως όταν είναι ασυνείδητοι με όλο αυτό μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνοι γιατί δεν μπορούν να νιώσουν τίποτα από αγάπη και ο τρόπος που έχουν βρει ασυνείδητα να κλέβουν ενέργεια είναι το μόνο που ξέρουν.

Αν είναι κοντινοί μας άνθρωποι πραγματικά χρειάζεται να τους βάλουμε όρια, να εκφράσουμε τον εαυτό μας και να τους κόβουμε με αγάπη κάθε φορά που προσπαθούν να μας ρουφήξουν ενέργεια. Δείχνοντας τους από την μια ενδιαφέρον και από την άλλη ότι δεν υποκύπτουμε στο παιχνίδι τους, τους δίνουμε το μήνυμα ότι κάπως αλλιώς χρειάζεται να συμπεριφέρονται. Ενδόμυχα αισθάνονται την αγάπη μας, αλλά η συνήθεια τους να κλέβουν ενέργεια δεν τους επιτρέπει να δράσουν διαφορετικά. Με την σταθερή μας στάση τους δείχνουμε ότι είμαστε διαθέσιμοι και κοντά τους όταν δεν μπαίνουν σε τέτοιου είδους παιχνίδια.

Θέλει υπομονή και επιμονή το όλο εγχείρημα και φυσικά είναι ένα τεράστιο μάθημα και για εμάς να υπερασπιζόμαστε την ενέργεια μας και να την διαχειριζόμαστε χωρίς να παρασυρόμαστε και να την αφήνουμε να χάνεται.

Και οι δύο έχουμε να μάθουμε και ο ένας προσφέρει στον άλλον με το τρόπο του.

Οπότε ας μην κρίνουμε τους ανθρώπους που λειτουργούν σαν “βαμπίρ”, ας το δούμε σαν μάθημα να κρατάμε την ενέργεια μας και να υπάρχουμε παντός καιρού και εξωτερικής ενέργειας.

Βέβαια έχουμε την επιλογή να τους αποφύγουμε ή να μην τους κάνουμε παρέα, ότι και να επιλέξουμε έχει να κάνει με εμάς και την κατάσταση μας και είναι εντάξει. Αν όμως θέλουμε να κάνουμε κάτι ή μπορούμε να δούμε κάτι χρήσιμο σε όλο αυτό, μπορούμε να το δούμε σαν μάθημα και να θελήσουμε να εκπαιδευτούμε στο να κρατάμε την ενέργεια μας.

Η Αλίκη Μπέιλη σε κάποιο από τα βιβλία σε ελεύθερη ερμηνεία λέει: “Αν μια αρνητική ενέργεια που έχει προορισμό εμένα δεν βρει το στόχο της γιατί εγώ έχω προστατευτεί να μην την δεχτώ, θα βρει άλλο αποδέκτη και θα είμαι εξίσου συνένοχη για την βλάβη του άλλου ανθρώπου.”

Εγώ αυτό το ερμηνεύω ότι χρειάζεται να φτάσουμε σε ένα επίπεδο να μετουσιώνουμε τις αρνητικές ενέργειες που δεχόμαστε από το περιβάλλον μας τουλάχιστον σε ουδέτερες, έτσι ώστε να μην είναι ικανές να προκαλέσουν οποιαδήποτε βλάβη στον οποιοδήποτε. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε μάθει να χειριζόμαστε το νόμο της αβλάβειας στη πράξη. Μπορεί να φαίνεται πολύ μακρινό αυτό, αλλά χρειάζεται να το έχουμε κατά νου, γιατί πραγματικά η εποχή μας δίνει όλα τα εργαλεία για μια τέτοια επίτευξη.

“Copyright υλικού © Χρύσα Ευαγγέλου, για το http://www.enorasis.edu.gr/



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Ανώνυμος 09/17/2014 @ 9:18 ΠΜ

    Αλλα ντ' αλλων, ναι ναι να τα αγαπας εσυ θα σου κανουν καλο

    Θωμας

  2. Ανώνυμος 09/17/2014 @ 10:00 ΠΜ

    Στα μικρά και μεγάλα νησιά της καρδιάς χωράει όλος ο κόσμος… όταν αγαπάμε.

  3. Ανώνυμος 09/17/2014 @ 11:31 ΠΜ

    Έχω μείνει άναυδος.Ακρίβως αυτό που φωτογράφισες,είναι κάτι που ξέρω,έχω την εντύπωση ότι αυτό συμβαίνει σε ένα φιλικό μου ζευγάρι,αυτός τι τρελιτσές τι αγκαλίτσες,τι με το άγριο,τι με το όμορφο,τι με νάζια,τι με αντριλίκη……….χαμπάριιιιιιιιιιιι ρε συ,όλο παρεξηγείτε,όλο μουτρωμένη,όλο το ένα τις φταίει,δεν έχει φίλους λέει,όλα μισοάδεια τα βλέπει,εχω την εντύπωση ότι γουστάρη φασαρία,δεν εξηγείτε αλλιώς(και είναι κόμματος ε-και φίλους έχει!!).Ο φίλος τις λέει να χωρίσουνε,αφού δεν είναι ευτυχισμένη και αυτή τι απόπειρες τι φασαρίες κλπ κλπ….εντω μεταξή είναι ωραία ,μπορεί να έχει όποιον γουστάρει….αυτή όμως θέλει αυτόν(ο τύπος είναι άφραγκος)?????Δηλαδή λοιπόν γουστάρη να του τραβά την ενεργεία…να τον γεράσει πριν την ώρα του.Μάλλον έτσι την βρίσκει.Μπορεί κάποιος να δώσει συμβουλή πως μπορεί να την ξεφορτωθεί(την έχει απατήση αλλά τπτ….δεν έφυγε).
    -Μ.Σ.-

  4. Ανώνυμος 09/17/2014 @ 3:24 ΜΜ

    Η Αλίκη Μπέιλη σε κάποιο από τα βιβλία σε ελεύθερη ερμηνεία λέει: “Αν μια αρνητική ενέργεια που έχει προορισμό εμένα δεν βρει το στόχο της γιατί εγώ έχω προστατευτεί να μην την δεχτώ, θα βρει άλλο αποδέκτη και θα είμαι εξίσου συνένοχη για την βλάβη του άλλου ανθρώπου.” ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΒΡΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΑΚΤΩΔΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΕΩΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΦΡΑΧΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΘΕΙ ΖΗΜΙΕΣ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΠΕΡΝΑ ΤΟ ΦΡΑΧΤΗ ΜΟΥ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ? ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ!!! ΝΙΚΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ

  5. Υπάρχουν πολλές κατηγορίες ανθρώπων που είναι "ενεργειακά βαμπίρ" ,χωρίς να το γνωρίζουν αυτό,ενεργούν δε τις περισσότερες φορές με σκοπό μόνο το συμφέρον τους. Άλλη κατηγορία λόγω κακίας, επίσης άλλη, γιατί νιώθουν μοναξιά. Εκείνος που συναναστρέφεται με οποιαδήποτε κατηγορία "βαμπίρ" ,πρέπει πρώτα να έχει ήδη θωρακιστεί Αιθερικά,αλλιώς θα ασθενήσει,νοητικά και σωματικά..και εννοείται πως θα νιώθει εγκλωβισμός και "φυλακισμένος".Για να καθαρίσεις και να επεγκλωβίσεις αυτές τις κατηγορίες "βαμπίρ"που είναι ψυχοφθόρες θέλει χρόνο επιμονή και υπομονή..Η γνώμη είναι ,μακριά και αγαπημένοι…

  6. Ανώνυμος 09/17/2014 @ 8:24 ΜΜ

    Αν υπολογίσω τις ώρες και τη ζωτικότητα που χάνω καθημερινά στα κατοχικά μπορώ με βεβαιότητα να πω πως έχω εντοπίσει ένα site-Vampir…

    … ….

  7. Ανώνυμος 10/18/2014 @ 1:17 ΜΜ

    agaphte neofute me olo mou ton sevasmo tha ftes kai su pou den ton sumvoulepses na kanei to idio na prostateutei. epipleon me thn dikh tou dusthxia meta apo tis katastrofes pou tha upostei, pithanon tha epireasteis kai su arnhtika, dioti oloi mas epikoinwnoume kai epireazomaste energiaka. to arthro gia mena epeksigei thn pragmatikothta. kai oute pou na skefteis oti eisai ena vhma parapera epeidh to skefthkes prwtos na prostatepseis thn periousia sou kai anoikses kai ta matia tou geitona sou. mazi tou mathaineis kai su..kai na sai eugnwmwn gia auto. auth einai h diadikasia ths ekselikshs.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*