13:43 - 12/11/2014

Μυστηριώδης λάμψη «εξαφανίζει» αυτοκίνητο! Βίντεο

Διαφημίσεις

Μυστηριώδης λάμψη «εξαφανίζει» αυτοκίνητο! Βίντεο


ΑΤΙΑ φέρεται να απήγαγε ένα αυτοκίνητο στους δρόμους της Βόρειας Ντακότα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μια κάμερα ασφαλείας του δρόμου κατέγραψε το γεγονός και το διαδίκτυο πήρε «φωτιά» από τις εικασίες. Αρκετά μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να αναρωτιούνται αν το βίντεο είναι πραγματικό ή φάρσα.

Το βίντεο ενός λεπτού και δώδεκα δευτερολέπτων, δημοσιεύτηκε στοYouTube.com στις 7 Νοέμβρη του 2014 στο κανάλι της Συχνότητας Paranormal. Μια σύντομη περιγραφή που επισυνάπτεται, λέει ότι καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας του τόπου που ονομάζεται Cavalier στη Βόρεια Ντακότα.

Το βίντεο δείχνει το αυτοκίνητο σε κίνηση, σε ένα απομονωμένο δρόμο του Cavalier. Σύμφωνα με την περιγραφή, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, μια «λάμψη φωτός» φαίνεται να κατεβαίνει από τον ουρανό. Το αυτοκίνητο φαινομενικά «εξαφανίζεται» από το δρόμο εν ριπή οφθαλμού. Η δημοσίευση σημειώνει ότι το βίντεο έγινε γρήγορα γνωστό και έχει συγκεντρώσει «μικτές» απόψεις. Μέχρι στιγμής το έχουν δει πάνω από 500.000 φορές.

Να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι υποστηρίζουν πως πρόκειται για τεχνική βλάβη στην κάμερα ενώ άλλοι σε «επεξεργασία του βίντεο.»

Κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι είναι «τηλεμεταφορά» ή «απαγωγή από εξωγήινους», αναφερόμενοι στην ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ «Στενές επαφές τρίτου τύπου».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο βίντεο κάνει την εμφάνιση του εγείροντας ερωτήματα σχετικά με την αξιοπιστία του. Τον περασμένο μήνα, η «Μετρό» του Ηνωμένου Βασιλείου δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει ένα διαστημικό σκάφος σαν πιάτο να πετά κάτω από ένα επιβατηγό αεροπλάνο στο Σιάτλ. Ένα άλλο παράδειγμα αναφέρθηκε από την Huffington Post όπου ένας επιβάτης κατέγραψε ΑΤΙΑ να πετά κάτω από το αεροπλάνο τους, στους ουρανούς του Ιράν! Πολλές τέτοιες περιπτώσεις θεάσεων ΑΤΙΑ έχουν εμφανιστεί και οι επιστήμονες ψάχνουν συνεχώς για απαντήσεις για την επίλυση αυτών των «μυστηρίων».

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Ηλίας Σιατούνης

http://au.ibtimes.com/



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. ΑΝ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΣΥΝΕΒΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΥΠΟΥ ΤΕΣΛΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΤΙΑ ?

  2. Ανώνυμος 11/12/2014 @ 4:03 ΜΜ

    ΚΑΛΑ ΠΙΟ FAKE ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!!!!!

  3. Ανώνυμος 11/12/2014 @ 4:06 ΜΜ

    ΩΡΑΙΟ ΜΟΝΤΑΖ!!!!!!!! ΠΡΟΑΓΕΣΕ ΓΙΑ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ

  4. Ανώνυμος 11/12/2014 @ 4:06 ΜΜ

    μετα αναρρωτιεσται γιατι πεφτει η επισκεψιμοτητα σας,ποιο γελοιοι εξαυλωνεσται,ωραιο σημειο ο "ηχος εξαφανισης " μετα την λαμψη…

  5. Ανώνυμος 11/12/2014 @ 6:23 ΜΜ

    Δεν τραβάτε καμιά πηχτή λέω εγώ… γκαζοτενεκέδες..

  6. Ανώνυμος 11/12/2014 @ 6:49 ΜΜ

    ΨΕΚΑΣΤΕ …ΦΩΤΙΣΤΕ…ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑΖΑΞ ΜΕ ΔΙΠΛΑΣΙΟ '' ΕΞΑΦΑΝΙΑ-ΖΟΛ '' ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΟΡΑΤΑ…

  7. Ανώνυμος 11/12/2014 @ 8:09 ΜΜ

    DEN MPORW NA KATALABW GIATI KAPOIOI BGAZOYN TETOIA BINTEO ANWMALOI EINAI H KATI ALLO BARETHIKAME PIA TETOIA STHMENA. SYGNWMH GIA TH GRAFH MOY ALLA TO MHXANHMA MOY EXEI PROBLHMA ME TA ELLHNIKA.

  8. Ανώνυμος 11/12/2014 @ 9:40 ΜΜ

    Back to the future.

  9. Ανώνυμος 11/12/2014 @ 10:07 ΜΜ

    Μια μεγενθυση στον αριθμο κυκλοφοριας θα αποδειξει σε 1ωρα ερευνας οτι το αυτοκινητο θα ειναι παρκαρισμενο εξω απο κανα σπιτι!! Αλλα καλο ειναι να πουλας σκουπιδια, οπως αυτο, και αλλοι να αγοραζουν.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*