ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Μουσουλμάνος έγινε ο σφαγέας του Κολοράντο

· Κατοχικά Νέα

Ο άνθρωπος που βύθισε στο πένθος το Κολοράντο, όταν εισέβαλε στις
20 Ιουλίου
σε κινηματογράφο στο προάστιο Ορόρα κατά την προβολή του «Σκοτεινού Ιππότη» και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως, αφήνοντας πίσω του τουλάχιστον 12 νεκρούς και 50 τραυματίες, φέρεται να έχει ασπαστεί το Ισλάμ και να προσεύχεται πέντε φορές την ημέρα.

Μια πηγή από τις φυλακές λέει ότι η γενειάδα με την οποία ο δράστης James Holmes εμφανίστηκε στο δικαστήριο, αντιπροσωπεύει τη νέα του πίστη. Η πηγή είπε ότι ο Holmes έχει γίνει μουσουλμάνος σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τα φρικτά εγκλήματα του στις 20 Ιουλίου, αναφέρει η Daily Mail.

«Έχει υποβληθεί σε πλύση εγκεφάλου στο να πιστέψει ότι ενεργούσε με βάση την προσωπική του τζιχάντ και ότι τα θύματα του ήταν άπιστοι», είπε η πηγή στο National Enquirer.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Χολμς τώρα προσεύχεται πέντε φορές την ημέρα, τηρεί μια αυστηρή μουσουλμανική δίαιτα και ξοδεύει ώρες κάθε μέρα μελετώντας το Κοράνι, είπε η πηγή στο Enquirer.

Αλλά οι περισσότεροι μουσουλμάνοι κρατούμενοι δεν είναι ευχαριστημένοι με τη νέα θρησκεία του Χολμς.

“Κανένας από αυτούς δεν ανέχεται τις μορφές της τρομοκρατίας ή του εξτρεμισμού”, πρόσθεσε η πηγή. “Και δεν θέλουν η θρησκεία τους να συνδεθεί με αυτή τη φοβερή σφαγή.”

Ο Holmes μπορεί να εκτελεστεί ή να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή αν καταδικαστεί.

Δες: Το μακελειό στο Ντένβερ και η σατανική επίδραση του “Τζόκερ”

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
/ Πηγή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

FEATURED

Το υπόγειο πείραμα των ΗΠΑ για να εντοπίζουν «κρυφές» πυρηνικές εκρήξεις

FEATURED

Graphite: Το «ηθικό» spyware που δεν μπορεί να ξέρει αν χρησιμοποιείται εναντίον δημοσιογράφων

Τρακτέρ σε αγροτικό τοπίοFEATURED

188: Γιατί έγινε είδηση ακριβώς τώρα; Σύμπτωση ή κωδικοποιημένο μήνυμα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *