20:10 - 13/09/2012

Και δεύτερη μάχη στην Βεγγάζη – Καρέ-καρέ το νέο Μογκαντίσου των ΗΠΑ – 4 οι νεκροί

Διαφημίσεις

Νέες λεπτομέρειες βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας από τα τραγικά γεγονότα της Λιβύης όπου έχασε τη ζωή του ο Αμερικανός πρεσβευτής στη χώρα Christopher Stevens, ένα  ακόμη άτομο από το διπλωματικό προσωπικό και δύο από τους κομμάντο που είχαν σπεύσει από την Τρόπολη ως συνοδεία του Stevens.

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πηγές από την Ουάσιγκτον και τις ισραηλινές υπηρεσίες πληροφοριών, μόλις ξεκίνηση η πολιορκία του προξενείου στη Βεγγάζη, μια ομάδα Αμερικανών κομάντο – το πιθανότερο οκτώ ατόμων- έφυγε εσπευσμένα από την Τρίπολη με ελικόπτερο και αποστολή της να συναντήσει τα 37 συνολικά άτομα της αμερικανικής αποστολής στη Βεγγάζη σε ένα «σίγουρο κρησφύγετο» το οποίο θα χρησιμοποιείτο για ανάλογες περιπτώσεις.
Ο Λίβυος υπεύθυνος ασφαλείας λοχαγός Fathi al-Obeidi είχε ως αποστολή να συναντήσει τους οκτώ Αμερικανούς Πεζοναύτες στο αεροδρόμιο της Βεγγάζης και από εκεί να κατευθυνθούν όλοι μαζί στο μυστικό κρησφύγετο –μια απομονωνόμενη βίλα-ν όπου είχαν βρει καταφύγιο οι 37 της αμερικανικής αποστολής για να τους συνοδεύσουν πίσω στο αεροδρόμιο της Βεγγάζης και από εκεί να διαφύγουν.
Όταν όμως οι δύο ομάδες έφτασα στην υποτιθέμενη μυστική τοποθεσία δέχτηκαν καταιγιστικά πυρά όλμων τα οποία ήταν ιδιαίτερα εύστοχα.
«Ειλικρινά θεωρώ πως η επίθεση αυτή ήταν προσχεδιασμένη», είπε ο Obeidi ο οποίος συμπλήρωσε πως η επίθεση εναντίον της αμερικανικής αποστολής ήταν εργο επαγγελματιών; «Η ακρίβεια με την οποία οι όλμοι τους, μας κτυπούσαν ήταν πολύ καλή για να προέρχονται από απλούς επαναστάτες».



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*