09:02 - 12/10/2014

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ!!!

Διαφημίσεις

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ!!!

Η μεγαλύτερη ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ στην Υφήλιο βρίσκεται στην υπόγεια Αθήνα!!! Τι κρύβεται εκεί και γιατί ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ να το αποκαλύψουν;

Το γνώριζαν εδώ και 25 χρόνια και το έκρυβαν..Τι κάνει το Υπ. Πολιτισμού; Η μεγαλύτερη ανακάλυψη στην υφήλιο. Παγκόσμια. Υπάρχει κάτω από την Αθήνα υπόγειος χώρος αρχαίος που οδηγεί σε άθικτο ναό, τον έχουνε βρει εδώ και… 25 χρόνια με 130 αγάλματα άθικτα σε άριστη κατάσταση;

Τι φοβούνται να μην αποκαλυφθεί και το κρύβουν 25 χρόνια; Υπάρχουν εικασίες ότι υπάρχει και το χρυσελεφάντινο άγαλμα. Εκεί υπήρχαν ανάγλυφα παντού στον χώρο γεμάτο σαν αυτά που έχει ο Παρθενώνας γύρω γύρω. Τα αγάλματα και ο χώρος τουλάχιστον τότες πριν το ξανακλείσουν ήτανε άθικτος.

Τα αγάλματα ήταν τέλειος άθικτα, χωρίς να λείπουν χέρια μύτες όπως λείπουν σε αυτά τα αγάλματα που έχουμε έξω,τα περισσότερα σπασμένα στο μουσείο της ακρόπολης και παντού. Χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά. Και όλα αυτά μέχρις εκεί που προχώρησαν γιατί δεν το εξερεύνησαν όλο το μέρος.

Ποιοι είναι αυτοί που έχουνε σταματήσει τόσα χρόνια το άνοιγμα της στοάς;

Το έβγαλε στην φόρα ο άνθρωπος που το ανακάλυψε..αλλιώς ακόμα δεν θα ξέραμε τίποτα.

Δείτε την εκπομπή μυστικά περάσματα και δεν θα το πιστεύετε.

Πρέπει να έρθουν αρχαιολόγοι από όλο τον κόσμο και να ανοιχτεί το μέρος!

Ακουστέ το βίντεο από το 58.07 και θα σας πιάσουνε τα νευρά σας σίγουρα. Δείτε το και τα συμπεράσματα δικά σας, για το κατά πόσο είναι αλήθεια:

paradrasi/indobserver

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (35)

  1. αυτα που βρισκονται εκει τα εκρυψαν οι αθηναιοι τοτε επειδη γνωριζαν οτι θα μπουν στην αθηνα οι περσες!!

    αλλα τωρα τα λενε για να παρουν τα ματια μας απο την ΑΜΦΙΠΟΛΗ!!!

    ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ βρισκεται ο μεγαλυτερος θησαυρος γιατι εκει μεσα ειναι ο γιος του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

    και αυτα που βρισκονται στη ανφιπολη μπορουν να καταστρεψουν το συστημα………..παγκοσμια

    ειναι ο τροπος ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ!!!

    • Ανώνυμος 10/12/2014 @ 2:34 ΜΜ

      εντάξει μεγάλε…
      πες μας ότι διαβάζεις Τραϊανού και άσε τις "φιλοσοφίες"…

      • Ανώνυμος 10/12/2014 @ 5:57 ΜΜ

        ΕΤΣΙ

      • Ανώνυμος 10/14/2014 @ 10:55 ΠΜ

        Ναι, Τραϊανού διαβάζει και αυτός και εγώ και όχι μόνο, είμαστε πάρα πολλοί πλέον
        και καλά θα κάνετε εσύ και ο κουφιοκεφαλάκιας από κάτω που σου απαντάει ( 12 Οκτωβρίου 2014 – 8:57 μ.μ. )
        να ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ διαβάζοντας τον επίσης αντί να διαβάζετε τις παπαρολογίες του κάθε stranger που αντι να σας ξυπνάνε σας ρίχνουν όλο και πιο βαθιά στο λάκκο με τα σκατά

    • Ανώνυμος 10/12/2014 @ 4:49 ΜΜ

      Αυτό για τους Πέρσες δεν ισχύει διότι η Πέρσες δεν έκαψαν αυτήν την ακρόπολη αλλά την πριν από αυτήν που ξέρουμε,η Ακρόπολη αυτή είναι περίπου 40-60 χρόνια μετά τους Πέρσες.Μπορεί να έχεις δίκιο για την αμφίπολη,αλλά μπορεί να συμβαίνει και το εξείς,όταν ο τύπος αυτός ποιό νέος δελεάστηκε από λεφτά…και έκανε την μούγκα,και τώρα με την Αμφίπολη(βλέποντας την "Δόξα" της κ ΠΕΡΙΣΤΈΡΗ) αποφάσισε να μιλήσει….καλά τα λεφτά….αλλά η δόξα καλύτερη.Πάντως παίζει και να έχεις δίκιο+++++++.

    • Ανώνυμος 10/12/2014 @ 7:37 ΜΜ

      Είναι ο καλύτερος δεν είναι;;
      ΔΠ

    • Ανώνυμος 10/12/2014 @ 7:59 ΜΜ

      Ρε ξυπνητζή. Αυτή η εκπομπή έχει βγει εδώ και διετία τουλάχιστον και αφορά κάτι που ανακαλύφθηκε πριν 10 χρόνια.

    • Ανώνυμος 10/13/2014 @ 6:41 ΠΜ

      εντάξει μεγάλε…
      πες μας ότι διαβάζεις….souper Κατερίνα κι άσε την Αμφίπολη…

  2. Ανώνυμος 10/12/2014 @ 10:16 ΠΜ

    Τελικα τι εγινε με την υποθεση? Δεν ακουστηκε τιποτα απο τα…..μεγαλα καναλια. Οι ανθρωποι αυτοι συνεχισαν το εργο τους και αν οχι, γιατι? Γνωριζει κανεις τιποτα? Δεν αποκλειεται ολα τα αγαλματα να εχουν φυγαδευτει σε Αμερικη η Ισραηλ…Την ιδια τυχη ειχαν και αλλα απειρα αρχαιοελληνικα ευρηματα επι κυβερνησεως πασοκ και ΝΔ, με υπογραφες ολων αυτων που βγαινουν σημερα στο γυαλι και ακομα μας πηδανε…και κανεις Ελληνας δεν γνωριζει ΤΙΠΟΤΑ. Οποιος εχει αρμοδιοτητα, ας κανει κατι…

  3. Ανώνυμος 10/12/2014 @ 10:47 ΠΜ

    Μηπως σκεπτεται ο Σαμαρας να τα στειλει και αυτα στο Ισραηλ ?
    Νομιζω οτι πολλα αρχαια εχουν φυγαδευτει εκει με τη Μοσσαντ .
    Δεν ειναι τυχαιο που τα τελευταια χρονια στο Υπουργειο Πολιτισμου γινονται υπουργοι μονο Εβραιοι στην Καταγωγη .πχ ο Σαμαρας , ο εξαδελφος του ο Γερουλανος , ο Βενιζελος .
    Ας κανουν και την Δαμανακη με την Διαμαντοπουλου , την Ρεπουση , τον Βαρβιτσιωτη , τον Στεφανο Μανο , τον Αλαβανο ,τον Ροζακη , τον Στουρναρα , την Χριστοφιλοπουλου κλπ ετσι μην τυχον και παει για υπουργος καποιος ελληνας…….
    Κουφαλες Εβραιοι ….!

  4. ΠΌΣΟ ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΝΕΡΏΝΟΥΝ???????

  5. Ανώνυμος 10/12/2014 @ 11:19 ΠΜ

    κοιτα…ΘΑΒΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ" ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΩΣΜΟΘΕΩΡΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ"…ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ" ΠΟΥ ΕΞΕΦΡΑΖΕ…11.000.000 ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΠΙ ΡΩΜΑΙΩΝ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.-ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΣΚΥΜΝΟ ΛΕΟΝΤΟΣ ΦΥΛΗΣ ΔΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ ΦΥΛΗΣ ΙΟΥΔΑ"ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ"ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ ΚΑΙ ΛΟΓΟ(ΘΕΟΥ)….ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ…ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΦΑΓΟΙ.-

    • Ανώνυμος 10/12/2014 @ 12:19 ΜΜ

      ΖΗΤΩ Η ΦΥΛΉ ΤΟΥ ΓΙΟΥΔΑ ΟΒΡΙΟΥ ΓΙΟΣΟΥΑ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΤΟΡΑ ΜΑΣ ΑΒΡΑΜΗ, ΓΕΝΗΤΟΡΑ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΏΠΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΎ ΑΥΤΏΝ ΚΑΙ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΡΩΜΙΏΝ ΚΑΙ ΓΡΕΚΩΝ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΛΈΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΌΦΟΙΤΟΣ ΤΟΥ ΧΆΡΒΑΡΝΤ ΔΡ. ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ! ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΛΈΕΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΉ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΊΑΣ ΜΑΣ! ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΆΦΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΆΓΙΟΣ ΕΛΕΑΖΑΡ Ο… ΜΑΚΚΑΒΑΙΟΣ ΚΆΤΙ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΎΨΟΥΝ, ΓΙΑΤΊ ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ ΜΆΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΧΊΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΆΖΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΙΚΉ ΓΙΟΡΤΉ ΤΗΝ 1η ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ, ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΉ ΤΩΝ ΕΠΤΆ ΜΑΚΚΑΒΑΙΩΝ! ΑΥΤΑ ΕΊΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΆ ΠΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΙ ΧΡΙΣΤΌΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΕΡΑΦΕΊΜ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΟΙ ΜΑΚΑΡΙΟΤΑΤΟΙ ΙΕΡΏΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΊΟΣ!!! ΑΥΤΟΙ ΕΊΧΑΝ ΑΝΑΛΆΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝΕ ΤΟ ΛΆΒΑΡΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΕΜΕΊΣ Η… "ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ" ΘΑ ΖΗΤΟΎΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΈΝΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΆ ΙΕΡΟΥΣΑΛΉΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΤΟΥ ΝΑΟΎ ΤΟΥ ΠΡΟΓΟΝΟΥ ΜΑΣ ΣΟΛΩΜΟΝΤΑ!!! Εγώ κοίταξα, εσύ κατάλαβες;

      • Ανώνυμος 10/14/2014 @ 10:58 ΠΜ

        Να αγιάσει το χεράκι σου που τα γράφει και το ανοιχτό μυαλό σου που μπορεί να κρίνει, να ξεδιαλύνει και να επεξεργάζεται Άριστα!!

        ΕΥΓΕ!!! Συμφωνούμε σε όλα

    • Ανώνυμος 10/12/2014 @ 5:55 ΜΜ

      ΟΞΩ ΡΕ

  6. Ανώνυμος 10/12/2014 @ 11:45 ΠΜ

    Αυτο το ξερουμε εδω και χρονια και δεν ανακαλυφθηκε χτες αλλα απο την εποχη της Μελινας Μερκουρη κι οχι μονο αυτος ο θυσαυρος αλλα αυτος ηταν ο πολυτιμοτερος.
    Ολοι οι ασχετοι καναν υμνο για τη Μελινα η μεγαλη γυναικα της Ελλαδας και κουραφεξαλα του οτι εκανε ομως του μπεκι και δεν αφησε να προχωρησει το εργο κανεις δε λεει τιποτα.
    Δε θελουν να διασπασουν την Ελλαδα για τα πετρελαια που μπορει να μην υπαρχουν κι ολας αλλα για τις κρυμμενες γνωσεις που ακομα υπαρχουν βαθεια θαμμενες.
    Οταν η Ελλαδα διασπαστει ή περασει σε κατοχη ολ αυτα θα περασουν σε ξενα χερια κι ο ελληνισμος θα ειναι σαν να μην υπηρξε..

    Ασωτος

    • Ανώνυμος 10/12/2014 @ 12:31 ΜΜ

      Αχ Μελίνα ηρωίδα! Η εθνική μας ΠΟΥ… ε… νταρνΤΑΝΑ ήθελα να πω έγινε υπουργός πολιτισμού. Αντιπροσωπευτικοτατο είδος του ήθους και της νοοτροπίας που σχεδίαζαν να μας επιβάλουν οι εξουσίες εκείνης της εποχής! Ήταν αυτή που "ανέδειξε" το σπήλαιο του αρχανθρωπου των Πετραλώνων (ρωτήστε και τον Πουλιανό) καθώς και τον λόφο Καστά (ρωτήστε και τον Λαζαρίδη). Συνέβαλε δε τα μέγιστα στην ανάδειξη του τάφου στην έρημο Σιβα στην Αλεξάνδρεια (ρωτήστε και την Σουβαλτζή). Όλα αυτή την ΕΘΝΙΚΉ ΈΠΑΡΣΗ την οραματίστηκε απο τον "ελληνάρα" σύζυγο της Ζυλ Ντασεν, ο οποίος είχε καταγωγή από την ελληνική Γαλιλαία! Μπράβο Στέλλα εθνική μας καμπαρετζού!!!

      • Ανώνυμος 10/12/2014 @ 6:09 ΜΜ

        αχ και παλι αχ δεν λες τιποτα…..
        η πλυση εγκεφαλου που εχουμε φαει ειναι τοσο μεγαλη, που εχουμε κανει ολους τους προδοτες του εθνους μας ( βλεπε καραμανλη- παπ κλπ) ηρωες… ακομα και ο χριστοδουλος ηταν μασονος, απλα αντεδρασε στις μεγαλες αδικιες……. και τον εφαγαν….. βλεπεις εχουν οι εβραιοι , μεγαλη δυναμη και εχουν κοντρολ στα χερια τους στα παντα
        απο ΜΜΕ, τραπεζες, δικαστικους, στρατο, εκκλησια, ολοι οι πολιτικοι ειναι ξεπουλημενοι, οι παντες δε ειναι εξαγορασμενοι, και εκβιαζομενοι…… απο την εποχη που το δολαριο επαψε να εχει σχετικοτητα με το χρυσο, ειναι ενα απλο κωλοχαρτο χωρις αξια, και εχουν οσο θελουν να τους ταιζουν χωρις κανενα πραγματικο κοστος….
        η μονη λυση ειναι να αφυπνιστεί ο μεσος ελληνας…….. αλλα αυτο ειναι κοματι δυσκολο, ομως οχι αδυνατο, ασ το προσπαθησουμε…….

  7. Ανώνυμος 10/12/2014 @ 12:13 ΜΜ

    ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΦΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ…… ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΕ ΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΣΕΙΤΑΙ…

    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ? ΜΗΠΩΣ Ο ΔΙΩΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ?

    ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΘΗΣΑΥΡΟΙ, ΕΛΚΥΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ….

    ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΙΟ-ΤΟΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΝΙΟΤΕ, ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ……

    ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΑΝΑΡΡΙΧΩΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΓ ?

    ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Α Δ Ι Α Β Λ Η Τ Ε Σ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΗΠΩΣ ?
    ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ …. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !!
    ΕΝΑ ΤΣΙΡΚΟ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ !

    ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΥΡ- ΟΜΑΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ…

    ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΨΗΦΟ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ….

    ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο Γ Α Π, ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ- ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΛΥΣΣΑΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΛΥΣΣΑΞΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΟΙ … ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ !

    ΤΟΤΕ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ, ΑΛΛΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΤΟΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣ, Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΤΥΡΑΝΝΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΩΝ ΜΑΣ …..

    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΑΡΧΑΡΙΟΥ Η, ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Δ Ω Ρ Ε Α Ν !

    ΟΠΩΣ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΕΚΡΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΟΥΙΣΚΥ Δ Ω Ρ Ε Α Ν ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ !

    ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ, ΟΙ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ …….ΑΧ ΕΛΛΗΝΑ …. ΕΙΣΑΙ ΠΕΛΩΡΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ …..

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

    • Ανώνυμος 10/13/2014 @ 1:37 ΜΜ

      Μπα; Πας και στο κυλικείο της Βουλής και ξέρεις ότι κερνάνε δωρεάν ουίσκι τα βράδια; Εσύ τι δουλειά έχεις εκεί;

  8. Ανώνυμος 10/12/2014 @ 1:18 ΜΜ

    ο κοσμος του εχει τουμπανο και εσεις κρυφο καμαρι, τωρα μαθατε τι υπαρχει κατω απο την Αθηνα; για να σας φυγει η απορια υπαρχει ναος ανταξιος της ακροπολης και αγαλματα ολοχρυσα ανεκτιμητης αξιας τα οποια εχουν φυγει εδω και χρονια εξω και τον ναο τον φυλανε εδω και πολλα χρονια απο την δεκαετια του 60 αν δε κανω λαθος αμερικανοι κομαντο, το πιο πολυτιμο αγαλμα ηταν της Αθηνας το οποιο ηταν πανω απο 2 μετρα και συμπαγες χρυσαφι. τωρα ειναι αργα, οταν καποιοι τα ελεγαν πριν χρονια ολοι ειμασταν αδιαφοροι. ψαξτε να βρειτε το βιβλιο η κρυφη αθηνα του γιαννοπουλου, αν υπαρχει ακομα βεβαια γιατι μολις κυκλοφορισε οι πλοιτικοι προδοτες φροντισαν να το εξαφανισουν

  9. Ανώνυμος 10/12/2014 @ 1:49 ΜΜ

    Όχι άλλο κάρβουνο, οχι άλλες δωδεκαθειστικές φαντασιώσεις ρε Μπεξή κι εσύ που ήσιυν στις διάφορες λέσχες, γαμπρέ του Τσόρτσιλ

  10. Ανώνυμος 10/12/2014 @ 1:56 ΜΜ

    Οργιάζουν οι φήμες ότι και στις μέρες του μετροπόντικα πριν τους Ολυμπιακούς βρήκαν πράγματα ασυνήθιστα, που εξαφάνισαν προτού καλά καλά αρχίσουν οι δημόσιες συζητήσεις. Έχουν αγνοήσει επί δεκαετίες όλες τις πανάρχαιες πυραμιδοειδείς κατασκευές στην Ελλάδα, δεν δίνουν άδεια για ανασκαφές εκεί, ενώ οι "δημοσιογράφοι" τους έχουν προφανώς οδηγίες να μην ασχολούνται με αυτές. Χάρη στο διαδίκτυο αποκλειστικά, άρχισε ο κόσμος να μαθαίνει σιγά σιγά για όλη αυτή την απαγορευμένη κληρονομιά του. Τι θα γίνει; Θα μας θεωρούν για πολύ ακόμα τόσο πρόβατα;

  11. Ανώνυμος 10/12/2014 @ 2:45 ΜΜ

    Καλα ολα αυτα,ο ελληνας σημερα ειναι σε θεση να σταθει και να εννοησει το θεμα που αφορα την καταγωγη του….

  12. Ανώνυμος 10/12/2014 @ 5:27 ΜΜ

    καλα τώρα…μετα τις αποτυχημενες προβλεψεις για πτώση του Σαμαρά και εκλογές, μετά τις ημερομηνίες για δήθεν ¨ μεγαλα γεγονότα¨ που περιμέναμε, τους σεισμούς – λοιμούς – καταποντισμούς, το ρίξαμε τώρα σε πιο γήινα θέματα. οι θησαυροί της Αθήνας. τώρα μας φταίνε οι Εβραίοι. καλά κρασιά…

  13. Ανώνυμος 10/12/2014 @ 5:32 ΜΜ

    Αν σκεφτουμε οτι η αρχαια Ελληνικη ιστορια μας παραδοθηκε μεσα απο το 3-4% των χειρογραφων της αρχαιας γραμματειας αντιλαμβανεται κανεις οτι ειναι πιθανοτερη η ιστορικη εκπληξη απο την ιστορικη επιβεβαιωση που πιστευουμε.Πρεπει να το γνωριζουμε.Οι καθε ειδους εχθροι της Ελλαδος διαχρονικα προσπαθησαν να εξαλειψουν το μεγαλειο αυτου του πολιτισμου.Ακομα και εμεις εχουμε ελαχιστη και ομιχλωδη αντιληψη εκεινης της εποχης και ο κυριοτερος λογος ειναι οτι ειμαστε δυστυχως πνευματικα παραγωγα των εχθρων του Ελληνισμου περισσοτερο απο οσο ειμαστε παιδια της Ελλαδος.Σκεφτομαστε συμφωνα με τις νορμες και τα δογματα μη Ελληνικων αποψεων.Η Ελλας δεν εχει καμια σχεση πνευματικη πχ με τον χριστιανισμο με τον μαρξισμο και τα πνευματικα ρευματα της Νεας Εποχης.Με τα γυαλια ξενων ιδεολογηματων και κοσμοθεασεων ειναι πολυ δυσκολο εως αδυνατο να δωσουμε πειστικες εξηγησεις για το παρελθον.Τα ιστορικα στοιχεια της Αρχαιας Ελλαδος εχουν καει στην πυρα απο φανατικους καλογερους εχουν πλαστογραφηθει απο πολιτικους απατεωνες η ειναι θαμμενα στις βιβλιοθηκες των υπονομευτων της.Γιαυτο και οι ανασκαφες οπως αυτη της Αμφιπολης δημιουργουν μεγαλη ταραχη στους εξουσιαστες και τους διαχρονικα εχθρους της Ελλαδος.Γιατι μιλαει το ιδιο το μνημειο κατι που μπορει να ανατρεψει μονομιας ψευδολογιες και ιδεοληψιες αιωνων.Οι κατοικοι της περιοχης πρεπει να απαιτησουν την συμμετοχη παρατηρητων τους στην ανασκαφη.Υπαρχει βασιμος λογος η ΝΤΠ να αλλοιωσει τα στοιχεια να τα εξαφανισει η να εμφανισει αλλα.

    • Ανώνυμος 10/13/2014 @ 5:39 ΠΜ

      H Ελλαδα ΕΙΝΑΙ συνωνυμο του Χριστιανισμου. Εαν δεν σας αρεσει, το κουβαδακι σας και σε αλλη παραλια!

      • Ανώνυμος 10/13/2014 @ 9:55 ΜΜ

        Γεια σου Νετανιαχου! Αθήνα + Ιερουσαλημ = αδελφοποίηση!

      • Ανώνυμος 10/14/2014 @ 11:06 ΠΜ

        Το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία -και μάλιστα γρήγορα γιατί αλλιώς σε περιμένουνε κλωτσιές και σφαλιάρες με αυτά που λες- να το πάρεις και να πας εσύ γιατί το εκτρωματικό δόγμα που πιστεύεις είχε ζωή μόνο 2000 χρόνια και τώρα ξεψυχάει φυσικά (και πολύ κράτησαν τόσο εξόφθαλμα ψέμματα)

        Η Ελλάδα, η Χώρα του Φωτός, η πατρίδα του Φοίβου Απόλλωνα (κι όχι κάποιου ξεβράκωτου, ξυπόλητου μαυριδερού Εβραίου) υπάρχει και θα υπάρχει έστω και σαν ιδέα στους Αιώνες των Αιώνων.

        Γκέ γκε δουλάκι των Εβραίων;

  14. taxalia Θεσσαλονικη: Απίστευτης ομορφιάς ψηφιδωτό στην Αμφίπολη με βότσαλα! (φωτογραφιες) Ερμής, άρμα, γενειοφόρος άνδρας…
    taxalia Θεσσαλονικη: Η απίστευτη ειρωνεία αρχαιολόγου για την Όλγα Παλαγγιά

    & σχόλιο ουδέν

    art

  15. Ανώνυμος 10/13/2014 @ 7:05 ΠΜ

    ηταν καταφυγιο φτιαχμενο για πολεμο και οταν εγινες ο πολεμος στην Ελλαδα βαλλαν οτι ειχαν απο αγαλματα και αρχαια καποιοι στην ιδιωτικη τους συλλογη εκει

  16. Ανώνυμος 10/13/2014 @ 8:23 ΠΜ

    μην τα παρουν η τα πουλησουν και αυτα;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*