12:04 - 01/11/2014

ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ-ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (Αυθεντικές εικόνες)

Διαφημίσεις

Το βιντεο επί της ουσίας υποδηλώνει πως ερπετοειδή και δαιμονες είναι ένα και το αυτό, απλά οι ονομασίες αλλάζουν.
Και γενικότερα είναι μια σημαντικότατη κατά τη γνώμη μας καταγραφή, με αξιοποιήσιμα στοιχεία, που αξίζει να λαμβάνει κανείς υπ’όψιν, (ή έστω να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του) όταν αναλύει//κρίνει τις πολιτικές και τις ενέργειες των λαμογιών που κινούν τα νήματα και ελέγχουν τις τύχες μας… γιατί εμείς τους το επιτρέπουμε!

Σοκαριστικα είναι και τα πλάνα από τελετή μύησης των Skull and Bones, στους οποίους “ανήκουν” οι Μπους, και οι περισσότεροι πρόεδροι που εκλέχθηκαν στην Αμερική την τελευταία τριακονταετία. Κατά τα άλλα είναι…χριστιανοί!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε κάποιο σημείο θα δείτε αναφορά για άμεσο συσχετισμό των ερπετοειδών (δαιμονικά στοιχεία) με την πυροβασία. Εμείς σαν Ελληνες μπορεί να μη συμφωνήσουμε μ’αυτό. Ποιος θα μπορουσε να προσδώσει άλλωστε στους σκοτεινούς δυνάμεις που δεν θα μπορούσε να εχει το θείον; Δεν μπορούμε να παραδώσουμε αβλεπί τους αναστενάρηδες για παράδειγμα, σε ερπετοειδείς επιρροές.

Διότι αν οι σκοτεινοί διαθέτουν δυνάμεις που εκδηλώνονται κάτω από άγνωστους σε μας φυσικούς νόμους, εξυπακούεται πως και το θείον διαθέτει τις ίδιες και μάλιστα στη νηοστή

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (14)

  1. dimwn den einai mia asximi tampela oso afora tin arxaioelliniki paideia mias kai daimwn itan to aggelioforo on metaksy thewn kai antrwpwn .
    twra pws kataliksame etsi diairemenoi kai se aytes tis apopseis (go figure )pws perimenoume na enwthoume otan kai sta pio apla mas exoun kanei na thwroume tous eaytous mas ksexwra apo ola ta alla .mikra kai megala ,,,mesa i eksw ,,,panw i katw .etc
    oso gia toys erpetoeidis yparxei megali vivliografia apo ton piri reis mexri icle kai alous ..o planitis den itan pote mono diko mas ..yparxoun kai alloi pio periergoi organismoi kai den milaw gia extremofila .

  2. Ανώνυμος 11/01/2014 @ 2:30 ΜΜ

    Αυτά που λεει ο βλακας στο βιντεο,οτι η ''βιβλος λεει ότι θα καουμε ολοι σε μια λιμνη φωτιας και ότι αυτά είναι ανοησιες '', ανοητος είναι αυτος. Κατ΄αρχην η Βιβλος λεει ότι η κολαση είναι για τον διαβολο και τους αγγελους του τους δαιμονες δλδ αλλα εκει θα βρεθουν συμφωνα με την προαιρεση τους και οι ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ αμαρτωλοι ανθρωποι .Εξ'αλλου κανεις πριν την τελικη Κριση δεν είναι ουτε στη Βασιλεια του Θεου ουτε στη κολαση αλλα ΠΡΟΓΕΥΟΝΤΑΙ μεχρι τοτε, τις αντιστοιχες καταστασεις.Επιπλεον η φωτιες στην κολαση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΙΚΕΣ όπως υπενοησε αυτος ο βλαξ στο βιντεο…

  3. Ανώνυμος 11/01/2014 @ 2:56 ΜΜ

    Μη τρελενεστε. Αν ηταν εκει καποιος Ορθόδοξος ο οποιος να ειχε εξομολογηθεί και κοινωνησει, θα εβλεπαν οι μαγοι τη ''δυναμη'' τους.Αλλα αυτά φιλοι μου γινονται σε χωρες και μερη οπου δεν τελειται η Θ.λειτουργια και οι ανθρωποι εχουν χασει από πολλες γενιες τα ''πασχαλια'' τους.

  4. Τι φάση; Ο καλός ο Θεός που τόσο αγαπάει τους ανθρώπους θα τους στείλει στην κόλαση; Τέτοια αγάπη στην χαρίζω φίλε

  5. Ανώνυμος 11/02/2014 @ 5:33 ΠΜ

    Δεν υπαρχουν ερπετοειδη ουτε φαντασματα-πνευματα κτλ, ολα αυτα ειναι απλα δαιμονες με την σημερινη εννοια δαιμονας=εκπτωτος πρωην αγγελος.
    Καποιος που ειναι υπο την καταληψη δαιμονα τα ματια του γινονται ερπετοειδη, π.χ. διαφοροι τραγουδιστες,μαγοι,μεντιουμ,πολιτικοι κτλ. Δεν ειναι ερπετοειδης εξωγηινη φυλη, ειναι κανονικοι ανθρωποι που ειναι απλα υπο τον ελεγχο δαιμονων.

    Φαντασματα και πνευματα νεκρων, και παλι δαιμονες που παριστανουν τα πνευματα.
    Κανενας δεν μπορει να μιλησει με καποιον νεκρο παρα μονο με δαιμονα που παριστανει τον νεκρο αφου ξερει το παρελθον μας, ετσι και σε επικλησεις και σε ποτηρακι το δηθεν "πνευμα" που απαντα στις ερωτησεις μας ειναι δαιμονας που παιζει μαζι μας. Μπορει ακομα και να εμφανιστει με την μορφη του νεκρου ακομα και να κανει την φωνη του.

    Αν καποιος ξερει απο μαυρη μαγεια και Σολωμονικη θα δει για τι ειναι ικανοι οι δαιμονες,μπορουν να κανουν τα παντα και να εμφανιστουν με οτι μορφη θελουν οπως ξερουν και το παρελθον (οχι το μελλον) και μπορουν να βοηθησουν σε οτι ζητησει ο μαγος με ανταλλαγμα φυσικα την ψυχη του οταν πεθανει.
    Φυσικα καποιος που θα πουλησει την αθανατη ψυχη του για μια ευκολη μικρη ζωη στην γη ειναι για εμενα τρελος, κι οχι μονο αυτο αλλα αυτα που θα παρει απο τους δαιμονες δεν θα τον ευχαριστησουν ποτε και το πιο πιθανον θα ειναι να τρελαθει ή να πεθανει δυστηχησμενος. Παραδειγματα Eminen,M.Jackson,Lady Gaga κτλ κανενας απο ολους αυτους τους σταρ δεν ειναι ευτυχισμενος και κανενας τους δεν εχει τον ελεγχο της ζωης τους αφου ειναι υπο τον ελεγχο δαιμονων εξ ου και τα σαυροειδη ματια που βλεπουμε πολλες φορες

    Δειτε αυτο το μαγο:
    https://www.youtube.com/watch?v=8qyXD4oOx-4

    Στο 4:50 μπορειτε να δειτε τα ματια του να γινονται σαυροειδη οταν αναλαμβανει ο δαιμων

    • Ανώνυμος 11/02/2014 @ 2:56 ΜΜ

      ΟΙ ΕΚΠΤΩΤΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥΣ "ΑΓΓΕΛΟΥΣ" … ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΑΡΧΙΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΣΕΝΤΑΪ ΤΖΕΝΤΑΪ ΟΠΟΥ ΜΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΘΕΟΣ ΜΙΑ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΝΑΛΛΑΞ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΙΚΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ "ΧΡΙΣΤΟΣ" (ΚΙΝΑ 888) VS "ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ" (ΕΛΛΑΣ 666) ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ 888….ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ…ΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ = ΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ (ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ)!!! ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!!!!!!

      • Ανώνυμος 11/02/2014 @ 7:19 ΜΜ

        Άρα η Ελλάδα είναι το άλλο άκρο της Κίνας>άρα είναι το ίδιο.

      • Ανώνυμος 11/03/2014 @ 6:29 ΠΜ

        Αρες μαρες κουκουναρες, ουτε εσυ δεν εχεις ιδεα τι γραφεις.
        Και το 888 που κολλαει με τους Κινεζους??
        Απο την αλλη η Ελλας με το 666, ημαρτον, και οποιος εχει αριθμο 666 δεν σημαινει οτι ειναι σατανας απλα οτι ο τελικος αντιχριστος θα εχει αυτο τον αριθμο .
        Ο αριθμος δωθηκε για να τον αναγνωρισουμε, πουθενα δεν ειπε οτι το 666 ειναι σατανικο, ειναι ενας αριθμος σαν ολους τους αλλους με τον οποιο ομως θα ανγνωρισουμε τον αντιχριστο. Το ιδιο και το 888, αν το ονομα μου τυχει και βγαζει 888 αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι Θεος,ΕΛΕΟΣ

        • Ανώνυμος 11/03/2014 @ 4:16 ΜΜ

          ΕΓΩ ΕΝΟΙΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΙΔΕΑ ΤΙ ΓΡΑΦΩ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΤΟ 888 ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΙΝΙΚΟΥ (ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ) ΤΕΙΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ 888 ΜΕΤΡΑ. ΟΙ ΔΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΙΣ 08/08/08 ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΥΧΕΡΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 888 ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ. ΩΣ ΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟ 888 ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ "ΙΗΣΟΥΣ".
          ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ:
          888 vs 666:
          http://4.bp.blogspot.com/-wtI0fq7cyMs/TWfHrZSByGI/AAAAAAAAAVQ/eOWa7Kks1rg/s1600/CHINA-NEW-WORLD.jpg

          • Ανώνυμος 11/04/2014 @ 9:07 ΠΜ

            ωραία φίλε,ας υποθέσουμε ότι έχεις δίκιο,τότε γιατί η Σελήνη δεν έκανε ένα ντου όταν εμείς δεν είχαμε τεχνολογία,από την στιγμή που η Σελήνη είναι ένα άστρο θανάτου(είμαι πεπισμένος ότι κάτι είναι…αλλά όχι αυτό που λες εσύ,αλλά αυτό που λέει ο Πλούταρχος),anyway ας υποθέσουμε λοιπόν ότι είναι έτσι όπως τα λες,γιατί δεν έριχναν 2-3 πυρινικά στην χάλκινη εποχή στην Ευρώπη,να καταστρέψουν όλους τους προπάτορες μας,και να αφήσουν την κίτρινη φυλή μόνη ανενόχλητη να αναπτύξη τον πολιτισμό της σε όλη την υφήλιο,
            -Για τους Κινέζους,δεν έχω ούτε κρύο ούτε ζέστη,αλλά για τα Μογγόλια είναι άλλο,είναι καταστρεπτική φάρα.
            Λέτε τον Δια ότι είναι Κρόνιος,ε φυσικά είναι Κρόνιος….αφού είναι γιύος του ΚΡΟΝΟΥ,αλλά ο Δίας είναι ο αποστάτης και όχι ο Κρόνος,Ο Δίας έριξε τον Κρόνο και όχι το αντίστροφο.Για το 666 το έχω καταλάβει ότι συμβολίζει τον "Ελληνισμό" για αυτό και έχει δαιμονοποιηθεί…όμως σε ένα χάρτη δικό σας που έχω δει ο οποιός είναι γαμτσ στην κυριολεξία ….βλέπω ότι το 666 εναλλάσσεται στην Γη με το 888 ,111,222,333 κλπ κάθε 3000 χρόνια(κάθε μεγάλο κύκλο ζωδιακό)….άρα αυτά συνηπάρχουν και εναλλάσσονται=είναι από δικό σας συνπεράσματα που έχω καταλάβει και όχι δικό μου και έχω καταλάβει ότι γίνετε από αρχής χρόνου.άρα βάση του χάρτη ιστορίας της Γης που έχω δει είναι η ώρα του 888 να κυβερνήση….σωστά?

          • Ανώνυμος 11/05/2014 @ 1:04 ΠΜ

            Το 666 συμβολιζει τον ελληνισμο, χαχαχαχαχα ρε τι αλλη βλακεια θα ακουσουμε εδω μεσα??

          • Ανώνυμος 11/05/2014 @ 9:02 ΠΜ

            είναι πυθαγόριος αριθμός,καθώς και η πεντάλφα είναι πυθαγόριο σύμβολο.τώρα το ποιός είναι βλάκας ….άστο.

          • Ανώνυμος 11/05/2014 @ 1:02 ΠΜ

            Εισαι εντελως για τα πανηγυρια, το οτι ειναι αγαπημενος τους αριθμος και το θεωρουν τυχερο εχει να κανει με τον Χριστο?? Καταρχην οι Κινεζοι δεν ειναι καν χριστιανοι.

            Συμφωνα με την λογικη σου οποιος εχει λεξαριθμο 888 ειναι με τον Χριστο κι οποιος εχει 666 ειναι με τον σατανα.LOOOOOOOOOL
            Ειναι απλα αριθμοι στο ειπα και πιο πανω, αν καποιου το ονομα βγαζει λεξαριθμο 666 δεν σημαινει οτι θα ειναι και ο αντιχριστος απλα οτι ο αντιχριστος θα βγαζει 666, αλλα πολλοι πριν αυτον θα βγαζουν 666 μεχρι να ερθει. Ειναι στην ουσια αριθμος επαλυθευσης για το προσωπο του.
            Ο Μπους για παραδειγμα εβγαζε 666, δεν ηταν ομως ο αντιχριστος, το ιδιο και η Ελλας κτλ κτλ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*