Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:06 - 06/11/2014

Γεωμετρικος καθρεφτισμός μες τα Δίδυμα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γεωμετρικος καθρεφτισμός μες τα Δίδυμα

Τα δύο χαμένα αεροσκάφη 777 των Μαλαισιακών αερογραμμών ήταν Δίδυμα. Τι χάθηκε στις 9-11; Οι Δίδυμοι πύργοι.

Το πρώτο αεροσκάφος, MH370, εξαφανίστηκε στις 7 Μαρτίου (8η του Μάρτη τοπική ώρα). Το δεύτερο αεροσκάφος, το MH17 χτυπήθηκε στις 17 Ιουλίου 2014 (7ρια μες τα 7ρια που μας έλεγε η μάγισσα του ΔΝΤ). Το πρώτο χάθηκε την 66η ημέρα του έτους. Το δεύτερο την 198η ημέρα.

Από την 66η ημέρα μέχρι την 198η ημέρα, έχουμε 132 ημέρες. Αυτό είναι δύο φορές το 66.

Η 132η ημέρα του έτους μεταξύ των δύο γεγονότων. 12 Μαίου.

Ενας καθρεφτισμός με ενα διάστημα 132 ημερων με την 132η ημέρα στη μέση.

Πρόσεξε τώρα, το χρονικό διάστημα των 66 ημερών από την αρχή του έτους μέχρι την εξαφάνιση του MH370. Στη συνέχεια, περίοδο διάρκειας 66 ημερών μέχρι την 132η ημέρα του έτους. Μετά πάλι μια περίοδος 66 ημερών μέχρι το χτύπημα του MH17.

Εάν προστεθεί το συνολικό των 66 ημερών έχουμε 264.

Πρόσεξε πάλι την “264η ημέρα” και την σχέση με το 9/11. Η 11η του Σεπτεμβρίου είναι η 264η ημέρα από το χειμερινό ηλιοστάσιο (21 Δεκεμβρίου), που όπως φαίνεται ξεκινά ο γεωμετρικός καθρεφτισμός της θυσίας ή του σοκ ή τόσων ηηηηη….

Επίσης απο τη 132η ημέρα από το χειμερινό ηλιοστάσιο, είχαμε την είδηση της εκτέλεσης του Οσάμα Μπιν Λάντεν. Στις 2 Μαΐου του 2011.

Βλέπουμε μια μετατόπιση των χρονικών διαστημάτων που χρησιμοποιούνται στις ημέρες είδησης ή θυσίας. Το 9/11 έχει το ηλιοστάσιο ως σημείο αναφοράς. Τα αεροσκάφη έχουν σαν βάση το καθημερινό ημερολόγιο.

Μια διαφορά 10 ημερών. Κοίτα τι συμβαίνει με την ανθρωπότητα και κατάλαβε οτι οι ιεροτελεστίες τους περνάνε τα όρια της κάθε γαμημένης λογικής.

Με την μετατόπιση των δέκα ημερών απο τις 17 Ιουλίου προς τα πίσω, έχουμε στη συνέχεια την ημερομηνία 7/7. Αυτή ήταν ημέρα των επιθέσεων στο Λονδίνο!

Με την μετατόπιση των δέκα ημερών απο τις 7 Μαρτίου, πηγαίνουμε πισω στις 26 Φεβρουαρίου. Αυτή είναι η ημερομηνία της επίθεσης στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου το 1993.

Σημαντικά γεγονότα τα οποία παιζουν μές το χρονικό διαστήματα των 66 ημερών.

Στις 9/11 που μας πέρασε ο Ομπαμίας κήρυξε και πάλι τον πόλεμο στους πράκτωρες του. Πάλι η ιδια συνταγή;;; Ενα νέο κεφάλαιο Θυσιών ή Σόκ και Δέος για το κοπάδι;

Τα περισσότερα στοιχεία δεν είναι δικά μου, «τώρα» αρχίζω σιγά σιγά να κατανοώ πράγματα που πριν λίγα χρόνια θεωρούσα επιστημονική φαντασία. Αν έχετε και άλλες πληροφορίες, παρακαλώ συμπληρώστε στα σχόλια.

Ο ΚΟΡΑΞ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 11/06/2014 @ 11:11 ΜΜ

    Αυτά τα μασονικά μαθηματικά είναι όλη κι όλη η "λογική" αυτών των καθαρμάτων.

  2. Ανώνυμος 11/06/2014 @ 11:12 ΜΜ

    ΦΙΛΕ ΚΟΡΑΚΙ…
    '' ΟΣΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΕ ΤΑ ΔΙΧΡΩΜΑ ΦΥΛΛΑ ΘΑ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΤΟΣΟ Η ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΚΛΑΔΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ… ΚΑΙ Ο ΠΙΣΤΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ…ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΒΡΑΧΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΓΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΦΤΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ…ΤΟΤΕ Η ΔΕΚΑΟΧΤΟΥΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΗΜΙΓΥΜΝΟΥ ΙΠΠΕΑ ''…[ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΕΥΑΓΚΗΛ ΤΟΥ ΔΕΚΑΤΟΕΒΔΟΜΟΥ ΑΙΩΝΑ ]

    ΟΠΟΥ [ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ]..
    ΔΕΝΤΡΟ ΜΕ ΔΙΧΡΩΜΑ ΦΥΛΛΑ= Η ΕΛΙΑ [ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ]…
    ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ= ΤΟ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟ ΜΠΟΙΝΓΚ…
    ΠΙΣΤΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ= ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΣΕ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ…
    [ ΔΕΚΑ ] ΕΝΤΟΛΕΣ=ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ…
    ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΒΡΑΧΟΣ = ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ…
    Η ΔΕΚΑΟΧΤΟΥΡΑ [ ΑΛΚΥΩΝΑ ] ΘΑ ΕΡΘΕΙ= ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟ ΜΠΟΙΝΓΚ…
    ΗΜΙΓΥΜΝΟΣ ΙΠΠΕΑΣ= ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ…

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*