Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:37 - 17/10/2011

Βροχές διαττόντων καθώς η Γη περνά από τα συντρίμμια δυο κομητών

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Οι Ωριωνίδες, κληρονομιά του Χάλεϊ, θα εμφανίζονται τα ξημερώματα στον ανατολικό ουρανό

Χάλεϊ και Ελένιν κάνουν πάρτι
Αθήνα 
Τα πεφταστέρια θα πέφτουν σε κύματα αυτή την εβδομάδα, καθώς η Γη συναντά στην πορεία της σωματίδια σκόνης από τις ουρές δύο κομητών. Πρόκειται για τους Ωριωνίδες, κληρονομιά από το πέρασμα του κομήτη του Χάλεϊ, αλλά και τη βροχή διαττόντων που προκαλεί για πρώτη φορά η διάλυση του κομήτη του Ελένιν. 

Ο μικρός κομήτης Ελένιν ήταν άγνωστος στους αστρονόμους μέχρι την αναγνώρισή του το 2010 από τον Ρώσο ερασιτέχνη αστρονόμο Λέονιντ Ελένιν. Έγινε περισσότερο γνωστός λόγω της εμπλοκής του σε ένα σενάριο για το τέλος του κόσμου, σύμφωνα με το οποίο η Γη θα καταστρεφόταν λόγω της ευθυγράμμισής της με τον Ελένιν και άλλα σώματα.

Τον περασμένο Αύγουστο, η κοσμική χιονόμπαλα,  άρχισε να διαλύεται όταν χτυπήθηκε από ηλιακή καταιγίδα. Με τη θερμοκρασία του να συνεχίζει να ανεβαίνει καθώς πλησίαζε τον Ήλιο, ο κομήτης έσπασε τελικά σε μικρά κομμάτια στις 10 Σεπτεμβρίου, όπως ανέφερε στο Space.com ειδικός του προγράμματος Κοντινών στη Γη Αντικειμένων της NASA (NEO).

Η NASA εκτιμά ότι η Γη πλησιάζει στην ελάχιστή απόστασή της από τα συντρίμμια του Ελένιν 16 Οκτωβρίου.  Σωματίδια του τέως κομήτη ενδέχεται να καούν στη γήινη ατμόσφαιρα, το σόου όμως δεν αναμένεται να είναι φαντασμαγορικό.

Πιο εντυπωσιακό, αν και όχι θεαματικό, θα είναι το φαινόμενο που άφησε κληρονομιά ο κομήτης του Χάλεϊ. Όπως κάθε χρόνο αυτές τις ημέρες, σωματίδια του κομήτη θα βρεθούν στην πορεία της Γης και θα γίνουν ορατά ως οι Ωριωνίδες.

Η βροχή ονομάζεται έτσι επειδή τα πεφταστέρια μοιάζουν να πηγάζουν από τον αστερισμό του Ωρίωνα, ο οποίος ανατέλλει γύρω στις 11 το βράδυ στον ανατολικό ουρανό και φτάνει στο ζενίθ γύρω στις 5 τα ξημερώματα.

Το φαινόμενο θα κορυφωθεί στις 22 Οκτωβρίου, συνεχίζεται όμως για αρκετές ημέρες πριν και μετά.

Στη διάρκεια των Ωριωνίδων «βρέχει» συνήθως 20 με 25 διάττοντες την ώρα, οι οποίοι όμως δεν είναι εξαιρετικά φωτεινοί και δύσκολα γίνονται ορατοί από τις πόλεις.

Οι Ωριωνίδες θα επιστρέψουν του χρόνου, ενώ η σκόνη του Ελένιν δεν θα ξαναεμφανιστεί τα επόμενα 12.000 χρόνια.

ΠΗΓΗ

πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*