18:00 - 16/09/2014

ΒΟΜΒΑ! “ΕΡΧΕΤΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ, ΣΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ”! ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ !!!

Διαφημίσεις

Ο άνθρωπος που, όπως λέει, από μικρή ηλικία προαισθάνεται την έλευση μεγάλων σεισμών. Ίσως να είναι ο μοναδικός Έλληνας, πάντως δεν είναι ο μοναδικός άνθρωπος που έχει αυτό το χάρισμα. Μια Αμερικανίδα, η Σάρλοτ Κίνγκ έχει παρόμοια αρετή διαίσθησης των επερχόμενων σεισμών.

Ο Μύρωνας Μυριαλλής προέβλεψε και τον σεισμό του 1999 στην Πάρνηθα. Τότε μάλιστα, είχε γίνει ντόρος γύρω από το όνομά του, ο δε Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είχε προβάλει την περίπτωσή του από την εκπομπή “Ζούγκλα”. Ο δε σεισμολόγος Γεράσιμος Χουλιάρας, ενώ αρχικά είχε φανεί να στηρίζει τον Μύρωνα Μυριαλλή τελικά άλλαξε… ρότα! Ο Μύρωνας Μυριαλλής ωστόσο δεν είχε βγει στα κανάλια γιατί “γνωρίζω ότι θα με χαρακτήριζαν γραφικό και ότι media αλλά και επιστήμονες θα προσπαθούσαν να με γελοιοποιήσουν”.

Προσπάθησε να θωρακίσει τον εαυτό του και καλά έκανε, μια και στην Ελλάδα ακόμη και επιστήμονες διαπομπεύουν (βλέπε Βάσω Αποστολοπούλου από Αυστραλία), δεν θα διακωμωδούσαν έναν πολίτη που εμφανίζεται να έχει το χάρισμα της πρόγνωσης σεισμών;

Ο 43χρονος σήμερα “ερευνητής” όπως αποκαλεί τον εαυτό του, μίλησε στην εφημερίδα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ για το έντονο προαίσθημα που έχει για μεγάλο σεισμό που θα χτυπήσει τη χώρα μας. Ο ίδιος λέει: “Ο σεισμός θα χτυπήσει μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες. Το επίκεντρο του σεισμού εκτιμώ ότι θα βρίσκεται ανάμεσα στο Αίγιο και την Πάτρα, ο δε σεισμός θα έχει ισχύ 5,2 έως 5,9 ρίχτερ, για να μην πω πάνω από 6 βαθμούς. Μακάρι να κάνω λάθος”, υπογραμμίζει, ευχόμενος προφανώς να μην υπάρχουν ζημιές και θύματα!

ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΡΩΝΑ ΜΥΡΙΑΛΛΗ (2008)

“Φοβάμαι. Φοβάμαι πολύ για την πόλη μας. Αύριο το μεσημέρι, 6 ρίχτερ στην Αθήνα. Εύχομαι να κάνω λάθος”.

Είναι το γραπτό μήνυμα που έστειλε ο Μύρων Μυριαλλής στο κινητό τηλέφωνο γνωστού σει­σμολόγου μία μόλις μέρα πριν το φονικό σεισμό τουμαι να πέσω έξω. Μύρωνας”.

1999 στην Πάρνηθα. Σύμπτωση; Πρόβλε­ψη: θαύμα ή προφητεία; Ο ίδιος το αποκαλεί προαίσθηση.

-Δεν μπορώ να σας εξηγήσω τι ακριβώς μου συμβαίνει. Μόλις, όμως είναι να γίνει ένας σει­σμός, μπορώ να το ξέρω. Δεν συμβαίνει πάντα, αλλά γίνεται αρκετά συχνά. Μεταξύ των συμπτωμάτων, εκτός από έναν ηλεκτρισμό που αισθάνομαι στα χέρια μου νιώ­θω και έντονο πόνο… Έχω επίσης τη δυνατότη­τα μέσω αστρικών ταξιδιών και διόρασης να ε­ντοπίσω το επίκεντρο του σεισμού και να ξέρω, με μια απόκλιση μερικών χιλιομέτρων, πού θα γίνει ο σεισμός.

Ο Μύρων ανακάλυψε το σπάνιο αυτο χάρισμα απο την ηλικία των 11 ετών, στο σεισμό του 1981. “Τότε έμενα με την οικογένεια μου στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας”, μας λέει. Θυμάμαι πως μισή ώρα πριν τραβούσα τους γο­νείς μου έξω από το σπίτι. Τότε δεν ήξερα καν τι ση­μαίνει σεισμός. Πήγα να κοιμηθώ και το μόνο που θυ­μάμαι είναι πως είδα μια λάμψη. Κατέβηκα στην κουζί­να του σπιτιού μου κοι έκλεινα τα ντουλάπια, τακτοποι­ώντας τα ποτήρια που ήταν στο χείλος του νεροχύτη. Η μητέρα μου με ρώτησε τι συμβαίνει και της είπα πως “πρέπει να φύγουμε γιατί θα σπάσει το σπίτι”. Εκείνη με έβαλε για ύπνο. Λίγη ώρα μετά έσπασε το σπίτι…”.

Τα χρόνια που ακολούθησαν ο Μύρων δεν βρήκε την ανταπόκριση που περίμενε από τον κοινωνικό του πε­ρίγυρο. Κλείστηκε στον εαυτό του και κράτησε μέσα του καλά κρυμμένο το μεγάλο του μυστικό. “Θα έρθει μια μέρα που θα σου το αποδείξω”, έλεγε, ενώ οι μετα­φυσικές του ανησυχίες τον οδήγησαν στο μακρινό Θι­βέτ, όπου μαθήτευσε δίπλα σε μοναχούς με αντικείμε­νο τη βιοθεραπεία.

indobserver

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (167)

  1. Εμένα αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι ότι συμπέφτει με την πρόβλεψη του Τσιάπα για της 20 του μήνα.

    • Ανώνυμος 09/17/2014 @ 5:47 ΠΜ

      Φίλε Ζαχαρία ζητώ συγγνώμη γιατί αυθαίρετα χρησιμοποίησα την ανάρτηση σου, δεν απαντώ σε σένα, απλά θα ήθελα να διαβαστεί στην αρχή των σχολίων, και να ενημερώσω κάποιους ότι δεν έχω την πρόθεση να προσβάλω.

      Λοιπόν μια χαρά το πάτε, Έτσι έτσι… να έλκεται και να “τραβάτε” το χειρότερο πάντα, δίχως επίγνωση και διάκριση. Δεν φτάνουν οι προδότες και όλα τα δεινά, τώρα πρέπει να “τραβήξουμε” και σεισμούς, πολέμους, και γενικά ότι εμφυτεύει το φόβο και αδρανεί την ζωή. Για αναρωτηθείτε και παρατηρήστε πως αισθάνεστε που το διαβάζεται αυτό..?? Τι θα κάνετε ? Θα μείνετε κλεισμένοι στα υπόγεια σας..? ή θα κοιμάστε αγκαλιά με την σφυρίχτρα και το σακίδιο επιβίωσης αγκαλιά..? ΤΙΠΟΤΑ απ΄'όλα, όμως ο φόβος έχει ήδη καταχωρηθεί στο σύστημα σας. Τι νόημα έχει μια τέτοια ανάρτηση μεγάλε γκουρού του “Κατοχικού Ευαγγελίου”…??? Που, πότε, και με ποιόν τρόπο είναι κανείς προφυλαγμένος σε τούτη την ζωή ..?? “Είναι επικίνδυνο να ζεις με ασφάλεια” έλεγε κάποτε ένας μεγάλος φιλόσοφος. Πάρτε το χαμπάρι, αυτό που είστε ζείτε, και αυτό που φοβάστε έρχεται. Κοιτάξτε τώρα γύρω σας, και δίπλα σας, μια ανάσα δρόμο.. από το ίδιο σας το σπίτι μέχρι εκεί που φτάνει η ματιά σας και το κουρασμένο σας μυαλό που το΄χει στραγγίξει η κατάθλιψη και η… διαδικτυακή Υπερ-Οντότητα πληροφορίας….χαχαχαχαχα
      . 'Ότι βλέπεται είστε εσείς, εγώ και όλοι. Πάψτε να κοιμάστε την ζωή σας και να ζητάτε διαρκώς καθοδήγηση σαν μικρά παιδιά..( γαμώ την αγανάκτηση μου μέσα, μια ολόκληρη Ελλάδα, ένα Κωσταλέξι..!!! Απίστευτο..!! ) Η εικόνα του κάθε ανθρώπου και κατ΄ επέκταση της κάθε χώρας είναι το σύνολο πολλών πεποιθήσεων που συγκροτούν μία Συνείδηση ομαδικής αποδοχής, τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο. Το δηλητήριο της κάθε αρνητικής σκέψης είναι η αδράνεια, μια αδράνεια γλυκιά που σε υπνωτίζει και σου ρουφάει όλη την δυναμική της ζωής από μέσα σου. Ζήστε ξανά, ξεκινήστε ότι αφήσατε στην μέση, και πιστέψτε με είναι πάρα πολλά. Μακριά από την ομαδική ψυχοσύνθεση, μην ταυτίζεστε με κανέναν και με τίποτα. Μακριά από την μάζα, μικρή ή μεγάλη.

      Υ.Γ 1) Όταν κάνετε αρνητικές σκέψεις δώστε την εντολή στον εαυτό σας να τις διαγράψει, λέγοντας αυτήν ακριβώς την λέξη.. ΔΙΑΦΡΑΦΗ. Η αρνητική σκέψη είναι νοητικό σκουπίδι και αν δεν διαγραφεί θα καταχωρηθεί και αυτή στο ήδη φορτωμένο σύστημα σας όπως είπα και πιο πάνω.
      Υ.Γ 2) Κάντε μια τεράστια χάρη στον εαυτό σας και αγνοήστε τους μετά ΧΡΙΣΤΟ προφήτες

      • Ανώνυμος 09/17/2014 @ 12:27 ΜΜ

        Πες τα Χρυσόστομε. Τα είπες όλα…

      • Ανώνυμος 09/19/2014 @ 2:26 ΜΜ

        ΚΟΙΤΑ, ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΒΑΣΗ Η ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΛΑΒΕ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΥ ΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;

    • Ανώνυμος 09/17/2014 @ 7:00 ΠΜ

      Ποιος εισαι εσυ που αμφισβητεις τοοοσες προφητειες ,προβλεψεις σεισμων,αεροψεκασμους,ηλιακες εκλαμψεις που μας εχουν πεθανει τοσες φορες???
      Εισαι ενας νεοταξιτης μασωνος εβραιος πρακτορας….
      Παντως συμφωνω με ολα οσα εγραψες και τα εγραψες και κομψα!!!
      Επειδη δεν τους τα λενε και πολλοι εχουν αρχισει εδω μεσα καποιοι και ξεφευγουν σε επικινδυνο βαθμο,τσακωνονται για της ηλιθιες πανευκολα καταρριπτομενες θεωριες τους και οποιος ειναι λογικος ειναι κατασκοπος ,σαυρα,ερπετο…κλπ
      Καποιοι χρειαζονται βοηθεια!!!Το ιντερνετ τους εχει δωσει ευκολο βημα και εχουν αναπτυξει αμφιδρομη επικοινωνια της τρελας τους!!!!περαστικα!!!!
      ΝΙΚΟΣ(ΕΝΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ)

  2. Ανώνυμος 09/16/2014 @ 6:19 ΜΜ

    Τι μας λές παλληκάρι μου που πας χωρίς πτυχίο να κάνεις προβλέψεις;εδώ στήν ελλάδα έχουμε επιστήμονες που αφού πάρουν το πτυχίο με οποιονδήποτε τρόπο,μετά γίνονται παντογνώστες και σηκώνουν τη μύτη τους ψηλά δεν μπαίνουν καν στόν κόπο να ακούσουν και κάποιον άλλο που μπορεί να έχει τέλος πάντων κάποιο χάρισμα η κάποια ιδέα.Τα τελευταία χρόνια ειδικά μόνον τέτοιους παπαγάλους παράγουμε.

    • Ανώνυμος 09/17/2014 @ 9:08 ΠΜ

      Τα παραλες φιλε… Υπαρχουν και τετοιοι δεν λεω, αλλα μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο καζανι, γιατι με την ιδια λογικη θα μπορουσαμε να ισχυριστουμε οτι εχουμε γεμισει απο παπαγαλους φαφλαταδες ανευ πτυχιου…

  3. Ανώνυμος 09/16/2014 @ 6:54 ΜΜ

    Σεισμο που δεν σταματαγε εβλεπα στη πατρα.εφιαλτης.

  4. Ανώνυμος 09/16/2014 @ 6:58 ΜΜ

    θα συμπεσει με αλλο γεγονος
    —χαϊβάνι—

  5. Ανώνυμος 09/16/2014 @ 7:05 ΜΜ

    στα 80 χλμ την ακους πολυ??

  6. Ανώνυμος 09/16/2014 @ 7:13 ΜΜ

    Κρατα Μυρωνα , και συντομα θα ερθει η μερα που περιμενεις … μονο να μην ξεχνας πως αυτος ο κοσμος δεν ειναι για μας .

  7. Ανώνυμος 09/16/2014 @ 7:13 ΜΜ

    Για σεισμό έλεγε και η Γερόντισσα που ξέρουμε ότι πρωτοείπε. Ότι θα σφάζουν άτομα στη βουλή.και πολιτειακή ανωμαλία θα έχουμε.η ίδια είχε προβλέψει την έκρηξη σΕ στρατόπεδο της Κύπρου- iliass profitiesorthodoxias

    • Ανώνυμος 09/17/2014 @ 4:14 ΜΜ

      ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΜΟΥΦΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΛΑΒΗ ΓΡΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΙΑ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΩΝΙΑΡΑ ΤΟΥ ΑΜΗΨΙΟΥ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ 9 ΡΙΧΤΕΡ…. ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΩΝΙΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΛΟΓΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΑ ΤΟ 2011 ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΚΑΠΝΙΖΕ Η ΓΡΙΑ….

  8. Ανώνυμος 09/16/2014 @ 7:24 ΜΜ

    ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟΝΗΣΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ!!!!!!

    • Ανώνυμος 09/16/2014 @ 8:42 ΜΜ

      ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ?

    • Ανώνυμος 09/16/2014 @ 8:47 ΜΜ

      αντε και γαμησου πουστρονι

    • Ανώνυμος 09/16/2014 @ 9:31 ΜΜ

      Τί έγινε ρε μεγάλε??? Δεν κατάφερες να έρθεις διακοπές φέτος? Ή μήπως ήρθε η γυναίκα σου και δεν θέλει να γυρίσει πίσω σε εσένα?

    • Ανώνυμος 09/16/2014 @ 9:39 ΜΜ

      Ανισόρροπε Αλέξης Μοίρες Ηρακλείου

    • Ανώνυμος 09/16/2014 @ 10:11 ΜΜ

      Το Μούνι της μάνας σου μπάσταρδι

    • μαλλον εσυ εισαι τουρκοσπορος,για ελληνα δεν σε κοβω παντως

    • ΕΣΕΝΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ Η ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΣΟΥ ΤΖΙΜΑΝΙ ΜΟΥ?;?;?

    • Με θλίβει το γεγονός και μόνο που υπάρχεις. Να είσαι καλά παρ' όλα όσα λες, έστω και ανώνυμα, γιατί επώνυμα δεν νομίζω πως έχεις ούτε το θάρρος, ούτε τη δύναμη να τα πεις!

    • Ανώνυμος 09/17/2014 @ 1:23 ΠΜ

      Πολλά κιλά μαλάκας είσαι !!!!!!! Ο Πάγκαλος είσαι;

    • Ανώνυμος 09/17/2014 @ 11:40 ΠΜ

      Ηρέμησε ρε φίλε.

      Το καταλαβαίνω οτι περνάς δράμα με την μητέρα σου και την
      εγγονή της που έμαθες οτι τις πήρε ολο το νησί, αλλά ηρέμησε.
      Θα μου πεις τώρα και για τον γιο σου. Οκ. Εχεις δίκιο.
      Τι να κάνουμε? Εχει πολλούς μουστακαλήδες το νησί….
      Μην κάνεις έτσι ρε παιδί μου….

      • Ανώνυμος 09/18/2014 @ 7:04 ΠΜ

        Να κατουρανε που και που , μη και παθουνε ζημια . υ.γ : Αν οι μουστακαληδες μοιαζουνε με ΘΩΔΩΡΑΚΗΔΕΣ-ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗΔΕΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ κλπ…κρυβεται λογια . Εχει παντου κι ανθους και κοπρανα … μην τρελενεσαι .

        • Ανώνυμος 09/18/2014 @ 8:52 ΠΜ

          Για να αναφέρεσαι σε ονόματα & πρόσωπα
          κατι ξέρεις προσωπικά .
          Τουλάχιστον το φχαριστήθηκες ή πήγε τζάμπα???

    • Ανώνυμος 09/17/2014 @ 4:43 ΜΜ

      Σεισμός και τσουνάμι να σε πάρουν εσένα μπας και ξελαμπικάρεις. Σκουπίδι…

      ~Εχετλαίος~

    • Ανώνυμος 09/18/2014 @ 4:42 ΜΜ

      Μαλλον του πηρε τη γυναικα κανεις κρητικος γι αυτο τα λεει αυτα.ανα χαθεις βρωμιαρη που εκει που χεσανε οι κρητικοι βγηκες εσυ που τολμας κ λες κατι τετοιο.πλυνε το στομα σου πρωτα

  9. Ανώνυμος 09/16/2014 @ 7:40 ΜΜ

    εμενα παντως η φατσα του δεν μου γεμιζει τη μυτη,σνιφ σνιφ
    μακαρι να εχω δικιο:)

  10. Ανώνυμος 09/16/2014 @ 7:47 ΜΜ

    Καλα, οταν προβλεπουν τους σεισμους δεν γινονται και οταν γινονται οι σεισμοι λενε οτι τους ειχαν προβλεψει..

  11. Ανώνυμος 09/16/2014 @ 7:59 ΜΜ

    Finally.αντε να κουνηθουμε λιγο γιατι θα πιασουμε κοργιους λεμεεεε.!!!!!!!!

  12. Ανώνυμος 09/16/2014 @ 8:00 ΜΜ

    Kαι αστρικες προβολες και θιβετ!!!!Οχι σαν μερικους που για να γινουν επιστημονες σπουδαζουν μια ζωη…
    Ο Μυρωνας τα ξερει αυτα δεν χρειαζεται ουτε σπουδες ουτε επιστημονικη γνωση κι ερευνα,ενα αστρικο ταξιδακι η ενα τηλεφωνο στον Λαλάι Λάμια απο το θιβετ και προβλεπει τα παντα!!!
    Και βιοθεραπευτης!!!αυτος ξεπερασε και το χριστο!!!συντομα θα ανασταινει και νεκρους!!
    Εκτος απο τον Τσιαπα που προβλεπει καθε μερα σεισμους και που φυσικα γινονται μιας και ειμαστε ιδιαιτερα σεισμογενης χωρα τωρα και ο Μυρωνας….
    Αληθεια αραγε αν ''προφητευουμε'' συνεχεια σεισμους'' μιας κι οπως ειπα ειμαστε σεισμογενης χωρα δε θα πεφτουμε μεσα???
    Ποια επιστημονικη γνωση κι ερευνα τι ξερουν αυτοι?σαμανους χρειαζεται η χωρα μας!ετσι για να δικαιωνουμε αυτα που μας κανουν- κι εμεις να ''μην καταλαβαινουμε'' ταχα τα χαλια μας αλλα να ''φταινε'' παντα αυτοι που μας ''χορευουν στο ταψι''
    θανατος στους επιστημονες,ακυρωση της γνωσης,καταργηση της εκπαιδευσης για να ανοιξουμε τα τριτα μας ματια και να κανουμε κι αστρικα ταξιδια!!!
    Ποιοι Αμερικανοι και ποιοι Ρωσοι ο Μυρωνας ειναι αστροναυτης χωρις διαστημοπλοιο!!!απογειωνεται χωρις εγκαταστασεις κλπ!!!
    Μυρωνα οταν ξαναπερασεις απο Ανδρομεδα θα σου δωσω να δωσεις σε κατι φιλαρακια τσιπουρο και λακερδα- στα οντα τα περιεργα κι ωραια(θ.Παπακωνσταντινου)
    ΝΙΚΟΣ

    • Γιώργος 09/17/2014 @ 3:51 ΜΜ

      Λαλάι Λάμα, ξεπέρασε και το Χριστό, αστροναύτης χωρίς διαστημόπλοιο, απογειώνεται χωρίς εγκαταστάσεις…. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

      Να είσαι καλά ρε φίλε! Γελάσαμε λίγο και το γέλιο στις μέρες μας είναι πολύτιμο!!!

  13. Ορίστε κάνω κι εγώ μια πρόβλεψη. Αύριο θα κανει σεισμό 3,2 έως 3,9 Ρίχτερ. Για να μη πω 4 έως 5 Ρίχτερ. Και άσε μη μου τη δώσει και αποκαλυφτώ τελείως και πω ότι μπορεί και να γίνει από 5,1 έως 7,5 Ρίχτερ. Και όποιος δεν με πιστεύει, ας βάλει στοίχημα.

  14. Ανώνυμος 09/16/2014 @ 8:19 ΜΜ

    10: 13, ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΡΑΝΧΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΟΥΝ, ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΧΥΡΩΜΕΝΕΣ ΒΙΛΛΕΣ ΤΟΥΣ .

    ΩΣΤΟΣΟ, ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΟΠΩΣ Ο ΤΣΙΑΠΑΣ, Ο ΜΥΡΩΝΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ -ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ. ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.

    ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

    • Ανώνυμος 09/16/2014 @ 9:21 ΜΜ

      ΚΑΛΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΣΤΙΓΜΑ ΟΤΤΙ ΕΠΕΙΚΕΙΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΤΕ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΟ..ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ!ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΠΡΩΤΗ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΞΑΣΕΙ…

    • Ανώνυμος 09/16/2014 @ 10:01 ΜΜ

      ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ. ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ..ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ…ΕΝΤΟΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΩΡΩΝ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕΙΣΜΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ..ΟΛΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΑΚΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ..ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ..ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΣΥΝΕΧΩΣ..ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΜΕΙΝΕΤΕ ΓΑΛΗΝΙΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΖ ΜΕ ΦΛΟΓΙΣΜΕΝΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΠΡΟΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΑΠΙΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ..ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΚΑΘΑΡΜΟΥ..ΩΡΑ ΛΥΤΡΩΣΗΣ..ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΖΩ ΑΝ

      • Ανώνυμος 09/17/2014 @ 5:25 ΠΜ

        ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ …. ΜΗ ΣΟΥ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ …ΒΡΟΜΟΠΟΥΣΤΑ…..ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΣΚΟΤΩΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ….
        ΕΙΣΑΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ….ΩΡΑ ΚΑΘΑΡΜΟΥ….ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΑΧΡΗΣΤΕ

      • Ανώνυμος 09/17/2014 @ 10:56 ΠΜ

        τι γραφεις βρε μεσανατολιτη προβοκατορα του Ελληνισμου 1.01
        μπερδευεις την θρησκεια (σου) της αγαπης (σας) με το γνωστο υποβαθρο της θρησκειοβλακειας σας που ειναι το συνεχες μισος των αντιπαλων και την συνεχη ροη αιματοχυσιας ….δεν πα να σταυρωθεις και εσυ οπως ο προφυτης σου να αγιασεις και να μας παρατηρησεις …
        μπερδεμενες μπουρδες μπαρουφων …

      • Ανώνυμος 09/17/2014 @ 11:29 ΠΜ

        Ρε μεγάλε τα ίδια μας έλεγες και πριν 10 ημέρες…..
        Κάποια στιγμη θα το πετύχεις…..

        Keep going….

      • Ανώνυμος 09/17/2014 @ 4:17 ΜΜ

        ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ;;;; ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ 9 ΡΙΧΤΕΡ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ….ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΟΚΟΣ

      • Ανώνυμος 09/17/2014 @ 6:53 ΜΜ

        σεισμος στο κεφαλι σου!ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ..

  15. Ανώνυμος 09/16/2014 @ 8:37 ΜΜ

    Μηπως ο σεισμος συμπεσει με το ναι των σκωτζεζων και οχι με αυτα πο ειπε η γεροντισσα?

  16. Ανώνυμος 09/16/2014 @ 8:50 ΜΜ

    10.24 σκατοψυχε αντε μ@@@@@ γ@@@@@
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ.ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

  17. Ανώνυμος 09/16/2014 @ 8:54 ΜΜ

    10.24 εισαι σκατοψυχος και οχι μονο.φτου σου

  18. Ανώνυμος 09/16/2014 @ 8:57 ΜΜ

    Ηρεμια κ μην πιστευετε μαγους κ τσαρλατανους ! καλο βραδυ απο Πατρα

  19. Ανώνυμος 09/16/2014 @ 9:19 ΜΜ

    Φτιάξε με, μένω κοντά στο αίγιο, πάνω απο το ρήγμα της αρχαίας ελίκης η οποία καταβυθίστηκε απο σεισμό το 373πχ…

  20. εχω πηξει να ΠΗΔΗΞΩ Η ΟΧΙ?

  21. Ανώνυμος 09/16/2014 @ 9:30 ΜΜ

    Ειστε ωραιοι ολοι..χαχαχαχα

  22. Ανώνυμος 09/16/2014 @ 9:33 ΜΜ

    paidia pera apo thn plaka oi seismoi paragoun kati san hlektriko paidio prin k kata thn diarkia tou seimsou .apla mporei autos o anthropos na diesthanete auto .oxi oti einai kati metafusiko apla tuxenei na exei eusthisia

  23. Ανώνυμος 09/16/2014 @ 9:40 ΜΜ

    ΜΑ ήντα γλυκος άνθρωπος είσαι μρε κουμπάρε!!!!μελι στάζει το στόμα σου …και. Μαλον για όλο το κόσμο υποθέτω,αν και μια εμμονή με τσι τούρκος πόρους την έχεις εκδηλώσει!!!!θαχεις τσι λόγους σου μαλον….

  24. Ανώνυμος 09/16/2014 @ 10:02 ΜΜ

    ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ!ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ !

  25. Ανώνυμος 09/16/2014 @ 10:03 ΜΜ

    Εχω αναφερθεί απο πέρυσι,οτι σε δυο μέρη θα σκάσει! Αλλα επιμένω για πάνω απο 8! Σαντορίνη,Πάτρα. Αυτα ολα ειναι τα…προεόρτια! N.D

  26. Ανώνυμος 09/16/2014 @ 10:07 ΜΜ

    ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ …ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΠΕΙΡΕ ΣΠΟΡΟΥΣ..ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΤΕΨΕ ΔΕΝΤΡΑ…ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΛΙΕΡΓΗΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…

    ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΓΕΡΟ ΝΗΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑ…ΑΝ ΘΕΣ ΓΕΡΗ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΝΗΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣΟΥ…

    ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟ ΣΟΥ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΨΟΦΙΜΙΑ…

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΜΦΕΒΑΛΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕ..

    ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΓΕΛΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ… ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ…

    ΔΥΟ ΚΟΜΑΤΙΑ ΞΥΛΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΓΙΝΑΝ…ΑΙΜΑ ΘΕΙΚΟ ΛΥΤΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΑΔΕΨΕ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ…ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟ ΟΥΡΑΝΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ…ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ…

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  27. Ανώνυμος 09/16/2014 @ 10:38 ΜΜ

    ΜΠΟΥΟΥΟΥΟΥ…………

  28. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ…

    ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΑΛΑΤΕ…
    ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΟΒΑΡΕΨΑΝ..
    ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΑΔΙΑ (ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ) ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ.

    ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ,
    ΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΕΓΟΝΟΣ…

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΕΞΩ ΕΣΥ ΜΥΡΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ Ο ΗΛΙΑΣ, ΑΛΛΑ, ΜΕ ΣΜΗΝΗ ΣΕΙΣΜΩΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ ΗΤΟΙ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ/ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ
    (ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ>ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ)
    ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ, ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ, ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ>Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

    ΑΥΤΟ ΜΟΝΟΝ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΚΑΘΩΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ,
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ,
    ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ,
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ,

    …ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ…
    ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΤΟ….
    …ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ…

    ….ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΤΩΡΑ….

    15/09/2014 ΩΡΑ 02:52 (ΠΡΟΦΙΛ)
    ΟΠΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΜΕ ΣΥΜΒΑΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ (ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ) ΜΕ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ (ΑΙΓΑΙΟ)..
    ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ (ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΛΩΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΛΠ)

    QUAKES high level [ALERT]SEElandscapeNOW>N40.981>E28.921 Quakes high LEVEL+EVENT in TYRKEY]>[Warning Quakes high LEVEL]save liquidly Έλλη HELLENE girl>rescue>Aegean sea

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ…
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΛΜΥΡΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ (ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΑ) ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΡΗΓΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ ΟΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ
    (ΝΔ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ) ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ…
    …ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΥΤΟ…

    ΚΛΕΙΔΙ>ΤΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ.

    ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ..

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ , ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΕΓΟΝΟΣ…
    ΠΟΡΕΙΑ ΚΩΔΙΚΑ>ΑΓΑΠΗ>ΕΛΠΙΔΑ>ΣΟΦΙΑ
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ…

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

    • Ανώνυμος 09/17/2014 @ 4:12 ΠΜ

      Θα πρεπει να αλλαξεις υπογραφη,να συμπληρωσεις τη φραση μετα (Ενας που βλεπει)πραγματα που δεν υπαρχουν.
      Οτι υπαρχει στο ιντερνετ δε σημαινει πως ειναι αληθινο,θυμισου τις φλασιες του ηλιου που σε βαρεσαν μονο εσενα!!!!
      Εαν καθε εβδομαδα προβλεπω κι εγω σεισμο καποια στιγμη θα εχω επιτυχια!!!
      Στο συναξαριστη του Αγιου Νικοδημου του αγιορειτη περιγραφονται πολλοι σεισμοι που εγιναν στην Κωνσταντινουπολη…..
      Πηγαινε στο Μυρωνα για βιοθεραπεια ,προσεξε ομως-μια τρελα τη διακρινω στο βλεμα του!!!
      ΝΙΚΟΣ(ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ)

      • Ανώνυμος 09/17/2014 @ 10:52 ΠΜ

        επιτελους ενας σοβαρος ΝΙΚΟΣ με απροβλεπτα σωστη κριση
        […φαντασου οτι τον πηρανε μυρουδια και οι εχοντες χιουμορ …κατα τα αλλα καυχιεται οτι …βλεπει πολυ καλα…αυτα ομως δεν τα βλεπει…]

    • Ανώνυμος 09/17/2014 @ 10:46 ΠΜ

      …επειδη δεν καταλαβαινω την παρουσια σου θελω να μας απαντησεις τι περισσοτερον προσεθεσες ωστε να ζητας και την προσοχη μας …
      και απο πανω να μας παρουσιαζεσαι και σαν ξερολας κριτης των παντων …βρε αι χασου …βλαμμενε που ψαχνεις ασχετους να σε δοξαζουν για να μην βλεπεις την αποτυχια σου …και βγαζεις και ονομα οτι βλεπεις κιολας…

    • Ανώνυμος 09/17/2014 @ 4:24 ΜΜ

      ποσο απελπισμενος εισαι…ετοιμασου για τα διαφορα που προβλεπεις να πεσουν μονον στο δικο σου τσαρβελλο..βλαμμενε που διαλαλεις οτι βλεπεις κιολας…

      • Ανώνυμος 09/17/2014 @ 7:21 ΜΜ

        καλα μονο αυτο λες εσυ…να τον βριζουν ολοι …να τον κυνηγαει ο αλλος ο μπλακυ..και αυτος να επιμενει να θελει να ειναι εδω…η στοκκος ειναι …η ειναι εντεταλμενη η παρουσια του εδω…και τελικα καλα λεει και ο απο πανω …δεν λεει και κατι παρα περα απο τα γνωστα… ανωθεν ορμωμενος δειχνει…

        • Ανώνυμος 09/17/2014 @ 10:13 ΜΜ

          ¨¨¨¨Ελα μικρε μου βλακ-αηs παραδεξου το!!!!!!!!

          εστρωσες χαλι στον εαυτο σου για να κανεις εντυπωση παρακατω;;;;;;;;;;;;;;

          ¨¨¨¨ einai alithia ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

          να βγεις στην σκηνη σαν μια αθωα μουτσουνα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

          ελα παραδεξου το!!!!!!!!
          εμεις να εισαι σιγουρος θα κανουμε τις παπιες!!!!!!
          οτι και καλα δεν καταλαβαμε τιποτις!!!!!!
          αμ πως!!!!!
          ma poso black eisai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Ανώνυμος 09/19/2014 @ 2:35 ΜΜ

      ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ.

  29. Ανώνυμος 09/17/2014 @ 2:25 ΠΜ

    Δεν θα γινει τιποτα.
    Μιλησα με το θεο και μου το πε.

  30. Ανωνυμα Επωνυμος 09/17/2014 @ 3:41 ΠΜ

    Λοιπον λοιπον Αλμυρος θα ειναι ο σεισμος τσουχτερος ο ΣΒολος που θα κυλισει αλλα και μεγαλος ογκος απο το Υγρο πυρ ακομα και οι σαυρες τρεμουν αυτο το ξεσπασμα !!!

  31. Ανώνυμος 09/17/2014 @ 4:38 ΠΜ

    ΠΩ ΡΕ ΜΑΓΚΑ.ΜΙΛΑΜΕ ΠΩΣ ΕΡΙΞΑ ΜΙΑ ΠΡΩΙΝΗ ΠΟΡΔΗ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΟΣΜΗ , ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΑΠΙΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ…

  32. Εγώ εδώ και μία εβδομάδα βλέπω στον ύπνο μου ότι γίνεται τρομερός σεισμός…. Μήπως το όνειρο αυτό είναι σημαδιακό;;

    • Ανώνυμος 09/17/2014 @ 10:48 ΠΜ

      ναι κομμησσα μου θα κουνηθουν οι σωμιεδες του κρεβατιου σου μετα απο χρονια πολλα…αντε χαρα στα μπουτια και στα στρωματα σου!!!!

    • Είσαι αγενεστατος!!! Ντρέπομαι για λογαριασμό σου!!! Κάτι το όποιο δεν ξέρεις, ούτε μπορείς να κάνεις εσύ!!!

      • Ανώνυμος 09/17/2014 @ 6:03 ΜΜ

        γιατιιι ρε κομησσα μου…τι κακοοο εκανα;;…αν δεν εχεις το παιχνιδακι για να σειστουν οι σωμιεδες…ΕΓΩ ειμαι ΕΔΩ!!!
        ατρας! ειμαι …κομης με το ονορε μου!

  33. Ανύπαρκτος2Ε 09/17/2014 @ 6:02 ΠΜ

    Ενας που βλεπει θελω αναλυση για τον τσιπρα αλλα και απο εσενα stranger. Θα παμε σε εκλογες συντομα; Σε τι ακριβως τον ετοιμαζουν. Εχετε δει φανταζομαι πως κινειται… Ας αφησουμε και λιγο τους σεσμους… και ας ευχαμαστε οταν γινονται να ειναι χαμηλης εντασης.

  34. Ανώνυμος 09/17/2014 @ 6:14 ΠΜ

    Ένας βλαμμένος ακόμα.
    Κάθε μέρα προβλέπει σεισμό για την επόμενη.
    Θα πετύχει σίγουρα!

  35. Ανώνυμος 09/17/2014 @ 6:25 ΠΜ

    Ειμασε σεισμογενείς χώρα, μην ξεχνάτε οτι εχει να δώσει αρκετα χρόνια μεγάλο σεισμό, επίσης μην ξεχνάτε οτι και τα ζωα (πουλιά, ψαρια, θηλαστικά κ.α.) εχουν προαίσθημα…διαισθάνονται το σεισμό…Αυτα που σας γράφω τα γράφουν τα βιβλία (και του δημοτικου) και δεν ειναι παπαρολογίες, Στα αρχαία χρόνια, οι προγονοί μας αυτα παρατηρούσαν…τα ζώα, την θάλασσα τα πηγάδια…κ.α. Τωρα μπορεί αυτος ο ανθρωπος θα νιώθει ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που εχουν και τα ζώα….Αυτό ειναι χάρισμα…και αν οντως πεφτει μέσα, γιατι να τον κατακρίνουμε τον άνθρωπο?? στην Αμερική κατι τέτοιους τους εκμεταλεύονται..στο έπακρον, εδω αντιδρούμε λες και ζουμε στο μεσαίωνα (που εκαιγαν τις μάγισες!!)

  36. Ανώνυμος 09/17/2014 @ 9:14 ΠΜ

    Κατι ασχετο με το σεισμο… Αλλαξτε επιτελους τον τροπο γραφης της ημερομηνιας! Δεν ειμαστε αμερικανακια. Στην Ελλαδα, γραφουμε πρωτα την μερα και μετα το μηνα… Ειναι 16/09 οχι 09/16…

  37. Ανώνυμος 09/17/2014 @ 12:55 ΜΜ

    Αν και θα δεχτώ διάφορα υβριστικά, εδώ και δυο μήνες νιώθω κάτι σε 8 προς Θεσ/νίκη μέχρι τέλους του μήνα. Αν και είναι η πρώτη φορά που λαμβάνω και τόπο συνήθως αισθάνομαι το γεγονός. Έχω και η ίδια τρομάξει επειδή πολύ πρόσφατα αιστάνθηκα τον 5άρι μερικές ώρες νωρίτερα, και ήξερα οτι δεν θα υπάρξουν συνέπειες… Νομίζω όμως πως θα εκτονωθεί στο νερό… Σε γενικές γραμμές αντιλαμβάνομαι διάφορα γεγονότα και ενέργειες συνήθως για ανθρώπους… Κι επειδή 'βλέπω' καλά και ακυρώνω διάφορα, έχω πάντοτε μια ανησυχία μήπως με βλέπουν…
    Σας παρακολουθώ όλους πολύ καιρό και θα ήθελα τη βοήθεια σας σε κάτι… Πριν απο δυο ή τρία χρόνια ο David Icke είχε αναρτήσει ένα βίντεο όπου έλεγε πώς δεν τον βλέπουν οι επικυρίαρχοι και πώς δεν μπορούν να τον σκοτώσουν… Αυτό το βίντεο εξαφανίστηκε… Μήπως το έχει σώσει κάποιος απο εσάς; Ή αν μπορεί να γράψει τι έλεγε;
    Έχω δεχτεί διάφορες 'ενοχλήσεις' αλλά μερικές φορές δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά… Μετά απο ένα συμβάν τρόμαξα αρκετά… Για αυτό τον τελευταίο καιρό έχω κάνει πίσω…

    Συνταξιδιώτισσα

  38. Ανώνυμος 09/17/2014 @ 2:00 ΜΜ

    Μεγάλος σεισμός σε 2-3 ημέρες…στις 19-20 του μήνα…κάπου το έχω ξαναδεί http://www.katohika.gr/2014/09/apo-tis-20-kai-meta-na-deis-ti-sou-exo-gia-meta.html

    Ελπίζω να ο Μύρωνας να μην βγει αληθινός…

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ…. εσύ κάτι ξέρεις αλλά όπως τα γράφεις στο προφίλ σου κωδικοποιημένα δεν σε καταλαβαίνουμε….

    SC

  39. Ανώνυμος 09/17/2014 @ 4:36 ΜΜ

    σεισμος το πολυ σε μια ωρα.

  40. Ανώνυμος 09/17/2014 @ 4:56 ΜΜ

    Κοιτάξτε τις τελευταίες αναρτήσεις εδώ…
    http://www.tsiapas.gr/forumgr/viewtopic.php?f=2&t=38&start=980

    και εδώ…
    http://www.tsiapas.gr/forumgr/viewtopic.php?f=2&t=24&start=700

  41. Ανώνυμος 09/17/2014 @ 5:31 ΜΜ

    Μαλώνετε πάλι ;

  42. ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ…

    ΚΑΛΩΣ ΤΑ Α-ΝΟΗΤΑ

    ΄΄ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ της γνωστής ΚΛΙΚΑΣ ΤΡΟΛ΄΄

    Ανώνυμος • 17 Σεπτεμβρίου 2014 – 7:12 π.μ.
    Ανώνυμος • 17 Σεπτεμβρίου 2014 – 1:52 μ.μ.
    Ανώνυμος • 17 Σεπτεμβρίου 2014 – 1:46 μ.μ.
    Ανώνυμος • 17 Σεπτεμβρίου 2014 – 7:24 μ.μ.

    (ΣΗΜ: ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ)

    ΕΠΙΑΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ Α-ΝΟΗΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ Α-ΦΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΞΕΡΟΥΝ, ΟΠΩΣ, ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ, ΝΑ ΥΒΡΙΖΟΥΝ,
    ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΑ ΓΕΜΑΤΑ ΧΟΛΗ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΄΄ΝΙΚΟΣ΄΄ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΄΄έξυπνος΄΄ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Α-ΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΘΩΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΗΛΙΑΚΕΣ ΚΗΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕ ΓΥΜΝΟ ΜΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΛΕΕΙ ΄΄Η΄΄ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΟΛΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ…
    ΔΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΩΣ ΄΄ΝΙΚΟΣ΄΄ ΣΤΟ

    http://www.katohika.gr/2014/09/megali-iliaki-eklampsi-kateuthinete-pros-tin-gi.html

    ΄΄έξυπνε΄΄ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΤΟΤΕ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ…

    ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΘΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ..

    ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ Α-ΝΟΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ
    ΄΄ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ της γνωστής ΚΛΙΚΑΣ ΤΡΟΛ΄΄ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ, ΥΒΡΙΣ ΚΛΠ…

    ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΛΙΑΚΕΣ ΕΚΛΑΜΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΗΔΗ ΟΙ ΄΄ΕΓΚΡΙΤΟΙ΄΄ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ…

    http://www.spaceweatherlive.com/en/news/view/9/20140910-x16-solar-flare-from-sunspot-region-2158
    ΤΟ ΠΟΣΟ ΄΄ΕΓΚΡΙΤΟΙ΄΄ ΕΙΝΑΙ…

    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ
    http://www.katohika.gr/2014/09/to-megisto-ton-epiptoseon-stis-6-to-proi.html

    ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ…
    http://enimerosifylis.blogspot.gr/2014/09/blog-post_53.html

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ…
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ…
    http://www.hellasforce.com/blog/erchonte-apopse-vradi-dio-iliakes-ketegides/

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  43. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟ…

    ΕΤΣΙ…

    ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (ΣΤΟΧΟΣ) ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ (ΑΙΓΑΙΟ) ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 143 ΗΜΕΡΕΣ…
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ..

    ΑΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΛΕΩ ΤΡΕΛΛΑ, ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ ….

    ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
    (ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ)
    ΤΟ ΜΙΤ (MASSACHUSETTS INSTITUTE OF TECHNOLOGY – TΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ IΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΑΣΑΧΟΥΣΕΤΗΣ) ΔΙΕΘΕΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΡΗΓΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ;

    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΡΕΥΝΑ (ΜΥΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ) ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΑΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΗΤΟΙ ΜΕΛΕΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ
    ΄΄ΕΓΚΡΙΤΗ΄΄ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ
    ΄΄GEOPHYSICAL RESEARCH LETTERS΄΄ ΤΗΝ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014….

    Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ…

    http://onlinelibrary.wiley.com/enhanced/doi/10.1002/2014GL060985/

    ΚΑΙ ΤΗΝ 11/11/2014 ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ NEWSOFFICE ΤΟΥ ΜΙΤ (MASSACHUSETTS INSTITUTE OF TECHNOLOGY – TΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ IΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΑΣΑΧΟΥΣΕΤΗΣ) ΛΙΝΚ..

    http://newsoffice.mit.edu/2014/seismic-gap-earthquake-istanbul-0911

    ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ…

    ΑΡΑ…..
    ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ, Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ, Ο ΤΡΕΛΛΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΄΄ΑΛΛΟΙ΄΄
    ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΄΄ΕΓΚΡΙΤΟΙ΄΄ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ…

    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ,
    ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΄΄ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ της γνωστής ΚΛΙΚΑΣ ΤΡΟΛ΄΄ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ…
    ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΩΣΤΕ ΟΙ Α-ΝΟΗΤΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΙΕΣ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΒΗΣΟΥΝ ΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ.

    ΛΗΦΘΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΄΄ΠΡΟΦΗΤΗΣ΄΄ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΄΄ΜΑΝΤΗΣ΄΄ ΔΕΝ ΡΙΧΝΩ ΄΄ΧΑΡΤΙΑ΄΄ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΄΄ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ΄΄΄ΔΕΝ , ΔΕΝ , ΔΕΝ, ΔΕΝ, ΒΑΛΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ,
    ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΩΔΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ.
    ΤΟΣΟ, ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ….

    ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑ ΑΠΟ Α-ΝΟΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ…

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ…

    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ…

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Εχθρούς αμύνου (Να προφυλάσσεσαι από τους εχθρούς)

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

    • Ανώνυμος 09/18/2014 @ 6:00 ΠΜ

      Τυφλε και κουφε που ισχυριζεσαι οτι ''βλεπεις'' συνεχισε να μας διασκεδαζεις…συγνωμη που γινομαι κακος ,ισως θα επρεπε να μη σε προκαλω τοσο,σε παρακαλω να χαλαρωσεις και να προσπαθησεις να δεις την πραγματικη ζωη.
      Δεν ειναι η ζωη μονο φοβοι,ανασφαλειες ,απειλες,υπαρχουν κι αλλα πραγματα στη ζωη,ειναι ολα αυτα που την ομορφαινουν και παροτι λιγοτερα εχουν την δυναμη να ''ξεπερνουν'' τ'αρνητικα.
      Προσοχη ομως ο η ενασχοληση μονο με τ'αρνητικα δημιουργει προβλημα,''τυφλωνει'',κανει τον ανθρωπο να ''βλεπει'' μονο αυτα!!και στον πρωτο που δημιουργει προβλημα ειναι στον εαυτο του και κατοπιν στο συγγενικο του περιβαλλον….
      Πιστευω πως εισαι καποιας ηλικιας και ανακαλυψες την πλευρα μονο του ιντερνετ που θελεις να ''δεις'',αυτο δε σημαινει πως ειναι η αληθινη,βαλε την κριση σου και κρινε με βαση τη λογικη(προσπαθησε γιατι κανενας αλλος δεν μπορει να το κανει)
      Κακο παντως με αυτα που γραφεις δεν μπορεις να κανεις σ'αυτους που τα διαβαζουν- παρα μονο σ'αυτους που που ειναι στην ιδια κατασταση μ'εσενα,εκει ξεκινα η ομαδικη παρανοηση και η αμφιδρομη πολλαπλασιαστικη ''τρελα'' που σας κανει τη ζωη κολαση….
      Χαλαρωσε λοιπον κι απολαυσε την γιατι τα επομενα σταδια ειναι …….πραγματικα δυσκολα!!!!
      Τα ιδια σχεδον ισχυουν και για το φιλο Ζαχαρια.
      ΝΙΚΟΣ

      • Ανώνυμος 09/18/2014 @ 9:09 ΠΜ

        ΝΙΚΟΣ (πράκτορας της φυλής Malacarus***)

        *** Bασικό γνώρισμα του Malacarus είναι οτι περνιέται για ξύπνιος…

    • Ανώνυμος 09/18/2014 @ 4:17 ΜΜ

      Ισχουν τα ιδια και για σενα!δεν ξερω το ονομα σου,πηγαινε με τους υπολοιπους για ομαδικη θεραπεια….
      ΝΙΚΟΣ

    • Ανώνυμος 09/18/2014 @ 8:59 ΜΜ

      Δε νομιζω!!!ο "ανοιχτοματης"(αλλο ο αυγουλοματης)δεν ειναι τοσο εξυπνος να γραψει για malacarus…..εκτος ….κι αν το ειδε απο καπου αλλου και το αντεγραψε κι αυτο επειδη του φανηκε αληθινο ειδος ο malacarus!!!
      ΝΙΚΟΣ

    • Ανώνυμος 09/19/2014 @ 2:05 ΜΜ

      Οι συντεταγμένες που έχεις δώσει είναι κοντά στην Πόλη. Ισχύει; SC

  44. μπλακ-αης 09/17/2014 @ 8:55 ΜΜ

    Με δεδομενη την αποκαλυψη της ψυχολογικης καταστασης αυτου που διατινεται οτι ειναι ο μονος που βλεπει και ξερει (τα ξερατα του…. μυαλου του)

    προσοχη στην εμπλοκη σας μαζι με τις αποδεδειγμενες πλεκτανες που παιζει στην γειτονια μας …

    ο υποχθωνιος τυπακος μας αντιγραφει ολων τα σχολια και τα αρχειωθετει αρα ειναι πολυ επικινδυνος και γιαυτο να ειστε πολυ προσεκτικοι για ολες τις
    αναφορες σας σε αυτον …

    επισης αυτος ο εντεταλμενος σκοτεινων σκοπων που επιμενει να εμφανιζεται στο σεντονι των σχολιων μας συνεχιζει το διχαστικο και αποτροπαιο εργο του

    να χωριζει…. σε δικους τους …απο τους αλλους…δεν εισαι δικος μου…κ.τ.λ. και στους δικους του …τα μελη της κλικκας του που ειναι αξιοσημειωτη …η πειθαρχεια τους στις εντολες του

    να μην εμφανιζονται διατεταγμενα οταν τους διατασσει και αλλωτε να στελνει ιχνηλατες κατ εντολην του πριν εμφανιστει για να να ανιχνευσουν το κλιμα….

    ειπα να μην ασχοληθω με αυτον (μεχρι τωρα) διοτι εχει κατρακυλησει τοσο στην γελοιοτητα οσον και στην αδιαφορια και παρολο που χρεισιμοποιει ονοματα συνσχολιαστων μας για να τους καταφερει να του δοσουν σημμασια

    καταφερε ομως να προκαλεσει και το δικο μου σχολιο απο την στιγμη που το θρασσος του ξεπερναει καθε οριο βριζοντας καθε εναν σχολιαστη του λεει την Αληθεια που ειναι ΜΙΑ …οτι ειναι ΑΠΟΒΛΗΤΟ απο την δεξαμενη σκεψης μας!!!!!!!!!

    αντε ρε οοουυυσσστττττ………
    και εσυ και οι πατρωνες σου και οι "καπη" που σε ακολουθουν απο τα σανατορια

    • Ανώνυμος 09/17/2014 @ 11:13 ΜΜ

      Καλά ρε μεγάλε εσύ γιατί παρεξηγήθηκες ;

      Για τον ‘ΝΙΚΟ’ τον χιουμορίστα και τους άλλους είπε εσύ που κολλάς ;

      Γιατί παρεξηγήθηκες ;
      Γιατί σου πατήθηκε ο κάλλος ;

      Εκτός από μπλακ-αης είσαι και ο ‘ΝΙΚΟΣ’ ο χιουμορίστας -η- κάποιος από τους άλλους ανώνυμους και παρεξηγήθηκες ;

      Αν είναι έτσι πέστο και θα καταλάβουμε γιατί παρεξηγήθηκες,
      αλλά έτσι στο χύμα κύμα είσαι ύποπτος για εμπάθεια.

      Εδώ είναι δικό σου το μέρος και το πατρονάρεις κατά την δικιά σου συγχυσμένη σκέψη ;
      Πάντως αυτό δείχνεις σε αυτά που έγραψες.

      Σε έβαλε κανένας σαν προστάτη μας -η- πατρόνα μας και δεν το ξέρω;

      Εμείς κατά την κρίση σου δεν έχουμε μυαλό, τι είμαστε;
      ζώα; άβουλα πλάσματα του θεού και χρειαζόμαστε την καθοδήγηση σου;
      Τι είσαι βοσκός; καθοδηγητής ;
      Τι είσαι τέλος πάντων ώστε να σε χαρακτηρίσουμε αφού αυτό ζητάς ;

      Για εξηγήσου γιατί δεν με κάλυψες με όλο αυτό το σκοτεινό σχολιό σου.
      Αν δεν απαντήσεις και δεν εξηγηθείς τότε το σχόλιο σου θα είναι ένα σκουπίδι , δες το σαν συμβουλή και όχι εγωιστικά, εγωκεντρικά απλά και φιλικά όπως αρμόζει στους κατοχικούς και κατοχικές.

      Για εξηγήσου.

      • Ανώνυμος 09/18/2014 @ 9:36 ΜΜ

        !!!!!!!!!!!Λύση!!!!!!!!!!!

        Είναι σπουδαγμένο το καμάρι μας!!!

        Δρ. Βλάκα(η)ς:

        Αερολόγος-Μπουρδολόγος του πανεπιστημίου της Οξπόρδης…

    • Ανώνυμος 09/18/2014 @ 7:20 ΠΜ

      βλακη , το χεις τερματισει εδω και πολυ καιρο και τωρα πια βλακ-ωδως επαναλαμβανεσαι κι αυτο καταντησε γελοιο και κουραστικο .

    • Ανώνυμος 09/18/2014 @ 9:11 ΠΜ

      Βλάκα(η)ς, αυτός δεν είναι καν πράκτορας, είναι μόνο Malacarus***)

      *** Bασικό γνώρισμα του Malacarus είναι οτι περνιέται για ξύπνιος…

    • Ανώνυμος 09/18/2014 @ 6:58 ΜΜ

      ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΒΛΑΚΗΣ

      ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ .

      ΤΣΟΥΡΜΟ ΑΣΚΕΡΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΕΕΕ.

      ΠΑΡΑΤΗΡΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ

      ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑΤΙ?

      ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΑΝΤΡΕΣ ?

      ΝΑ ΔΙΧΑΣΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ .ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΚΑΛΟΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟΝ

      ΓΙΑΝΝΗ ΕΕΕΕ…

      ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ?

      ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ .ΛΟΥΓΚΡΑ

      • Ανώνυμος 09/18/2014 @ 7:59 ΜΜ

        "ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΑΝΤΡΕΣ ? "

        Βλάκυ σε πήρανε χαμπάρι… Τη γυαλίζεις την περικεφαλαία λέμεεεεεεε!!!

      • Ανώνυμος 09/18/2014 @ 9:28 ΜΜ

        ελα αυγουλοματη …σε πειραμε χαμπαρι…τραβα στην εξοδο τωρα …σε ΑΠΟΒΑΛΑΝΕ…ολοι …

        τελικη επισημανση…την ειδες και ΡΟΟΥΖ τωρα;… το ειχα στο μυαλο οτι τετοια συμπεριφορα μονον σε αδελφουλες τυγχαινει!!!

        αντε ξεβρακωθηκες τελειως ….τραβα προς τον τριτο δρομο να βρεις τους …τις…δικιες σου…καλο γλεντι βρε…εγω ειμαι παντα μαζι σου…ανοιξου μου μην βλεπεις μοναχα…προσοχη στα ματακια σου …μην σου πεταχτουν …ειδες ποσο σε προσεχω…
        ΕΝΑΣ
        ΠΟΥ
        ΕΙΝΑΙ
        ΔΙΚΟΣ
        ΣΟΥ

        • Ανώνυμος 09/19/2014 @ 5:32 ΠΜ

          Ρε τον πεταλώνεις τον κένταυρο, την παρκάρεις την τριήρη λέμεεεεεεεεεεεεεεεε…

  45. Ανώνυμος 09/17/2014 @ 9:15 ΜΜ

    Αγαπητέ ανώνυμε 17 Σεπτεμβρίου 2014 – 12:08 μ.μ.Δεν μιλώ για τις εξαιρέσεις,σίγουρα υπάρχουν και καλοί επιστήμονες αλλά επέτρεψε μου να πιστεύω ότι είναι λίγοι.όσο γι αυτούς που δεν έχουν πτυχίο και έχουν κάποιο χάρισμα και εσύ τους θεωρείς φαφλατάδες, με κάνεις να πιστεύω ότι κι εσύ δεν ανήκεις στις εξαιρέσεις.

  46. Ανώνυμος 09/17/2014 @ 10:29 ΜΜ

    τσ, τσ, τσ, τσ, μιλησε και ο βλακ-αης!!!!!!!!!!!!!

    ρε βλακαη που ησουν τρυπωμενος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    καλα μιλαμε εγραψες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    τι μανια καταδιωξης,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

    τι παραλογισμος,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

    παραληρημα μεχρι τρελλας μιλαμε,,,,,,,,,,,,

    ηταν μεγαλοι οι λεκεδες και σε τυρανανε ακομα;

    !!!!Μην διστασεις να ζητησεις βοηθεια!!!!το εχεις αναγκη!!!!

    αν δεν το κανεις να πινεις πολυ ξυδι ολη μερα μπασ και στανιαρεις και που το ξερεις μπορει ετσι να φυγουν και οι λεκεδες μαζι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    χα χα χα χα χα χαχαχαχαχα

    μα τι ειπε ο βλακ-αης ρε παιδια

    παλι ειπε την μ@λ@κια του ο ανθρωπας

    ξυδι…………βλακαη……..ξυδι………….

  47. Ανώνυμος 09/18/2014 @ 8:10 ΠΜ

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΑΠ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ
    9 ΡΙΧΤΕΡ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΑΠ ΤΗ ΛΕΚΑΝΗ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΧΕΖΕΙ

    οr …..Nικ δι πέινφουλ άναλ γκρικ

    • Ανώνυμος 09/18/2014 @ 9:15 ΠΜ

      ΝΙΚΟΣ (πράκτορας με παραγωγική πρωκτική δραστηριότητα)

    • Ανώνυμος 09/18/2014 @ 12:02 ΜΜ

      Ωπα μεγκάλε…μην μπερδεύεις τις πούτσες (ΝΙΚΟΣ) με τις βούρτσες (Νικ)

    • Ανώνυμος 09/18/2014 @ 4:14 ΜΜ

      Αλλο ΝΙΚΟΣ αλλο Νικ,παντως δε με χαλαει ο συνονοματος….
      ΝΙΚΟΣ

      • Ανώνυμος 09/18/2014 @ 6:05 ΜΜ

        αυτος που σε βριζει ειναι το αλτερεγκω του μοναδικου που ορα την τυφλα του!!!!
        παντως ΣΥΓΧΑΡΗΚΙΑ για την κριτικη σου σε αυτον πρεπει να παει στο σανατοριο/ψυχιατριο διπλα απο τα "καπη" μελη της κλικκας του….

        • Ανώνυμος 09/18/2014 @ 9:32 ΜΜ

          Είναι σπουδαγμένο το καμάρι μας!!!

          Δρ. Βλάκα(η)ς:

          Αερολόγος-Μπουρδολόγος του πανεπιστημίου της Οξπόρδης…

        • Ανώνυμος 09/18/2014 @ 9:34 ΜΜ

          Είναι σπουδαγμένο το καμάρι μας!!!

          Δρ. Βλάκα(η)ς:

          Αερολόγος-Μπουρδολόγος του πανεπιστημίου της Οξπόρδης…

  48. Ανώνυμος 09/18/2014 @ 8:14 ΠΜ

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ μπλακ-αης

    ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙ

    ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

    ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΚΛΙΚΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ μπλακ αη

    ΕΤΣΙ Η ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

    ΜΑΣ ΔΙΧΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ Ο ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΗΣ

    φιλη των κατοχικων απο την αρχη τους…

    • Ανώνυμος 09/18/2014 @ 6:43 ΜΜ

      ΕΝΩ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΔΙΧΑΣΜΟ
      Ο ΒΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΛΙΜΟΙ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ
      ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΕΙ .

      ΤΕΛΙΚΑ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΗ.

    • Ανώνυμος 09/18/2014 @ 9:33 ΜΜ

      Είναι σπουδαγμένο το καμάρι μας!!!

      Δρ. Βλάκα(η)ς:

      Αερολόγος-Μπουρδολόγος του πανεπιστημίου της Οξπόρδης…

  49. Ανώνυμος 09/18/2014 @ 12:17 ΜΜ

    Ευχαριστώ πολύ Travel Girl

  50. Ανώνυμος 09/18/2014 @ 12:57 ΜΜ

    παρτον μπλακη..
    ορμα αγόρι μου..
    ρε αμορφωτε τυπε από τη ζήλια σου λυσσας…
    με αντιγραφή σπουδασες ρε φίλε;
    ..αν σπουδασες…

    πιο ηλίθιος και εμπαθης καιγεσε μπλακη..

    ουστ

    • Ανώνυμος 09/18/2014 @ 2:34 ΜΜ

      Είναι σπουδαγμένο το καμάρι μας!!!

      Δρ. Βλάκα(η)ς:

      Αερολόγος-Μπουρδολόγος του πανεπιστημίου της Οξπόρδης…

      ΩΩΩΩΩΩΩΩ Πορδή των σοφών !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • Ανώνυμος 09/18/2014 @ 6:12 ΜΜ

        βρε βλαμμενε που καυχιεσαι οτι βλεπεις …το ξερεις οτι εχεις ξεφτυλιστει τελειως με το βρωμικο στυλακι σου να το παιζεις ομαδικα ….τι αρρωστημενη εμπαθεια ειναι αυτη με εναν απο τους πλεον αξιολογους σχολιαστες …βρε αρρωστημενε ηλιθιε εσυ μονο αντιγραφες κανεις απο αλλου και τα φερνεις για να παιξεις τον καμποσο …σε καταλαβανε ορισμενοι και δεν σου αρεσει …και αρχισες τις βρισιες και τις συκοφαντιες …εσυ εισαι πισω απο το μπαχαλο που γινεται στο σαιτ μολις εμφανιστεις…αντε σε κανα ψυχιατρειο και παρατα μας ….βλακοαμμενε

        • Ανώνυμος 09/18/2014 @ 9:32 ΜΜ

          Είναι σπουδαγμένο το καμάρι μας!!!

          Δρ. Βλάκα(η)ς:

          Αερολόγος-Μπουρδολόγος του πανεπιστημίου της Οξπόρδης…

        • Ανώνυμος 09/19/2014 @ 11:25 ΠΜ

          Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΦΑΕΙ.
          ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ.
          ΝΑ ΞΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΚΗΣ ΔΙΧΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ.

          ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΟ.

          ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΥΠΑΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ.

    • Ανώνυμος 09/18/2014 @ 6:13 ΜΜ

      η παπαγαλια και οι αντιγραφες …η ειδικοτητα σου …βλεπεις οτι βλεπεσαι …και επιμενεις…γιατι εισαι μοναδικη περιπτωση ηλιθιου!

      • Ανώνυμος 09/18/2014 @ 9:32 ΜΜ

        Είναι σπουδαγμένο το καμάρι μας!!!

        Δρ. Βλάκα(η)ς:

        Αερολόγος-Μπουρδολόγος του πανεπιστημίου της Οξπόρδης…

  51. Ανώνυμος 09/19/2014 @ 9:04 ΠΜ

    http://www.tsiapas.gr/forumgr/viewtopic.php?f=14&t=59
    λεει λοιπον οτι θα κανει στις 20/9 αν δεν σημειωθει σεισμος στην ιταλια
    πριν λοιπον απο 3 ωρες εκανε cicily italy 3,1 και πριν απο 4 ωρες εκανε 2,2 στο ιδιο σημειο…θελω να πω οτι απο εχτες κανει μικροσεισμους στην Ιταλία..Αρα δεν πιστευω οτι θα κανει μεγαλο σεισμο σε εμας.

  52. Ανώνυμος 09/19/2014 @ 10:09 ΠΜ

    Λολ! Οντως εγινε σεισμος εκει που ελεγε

  53. Ανώνυμος 09/19/2014 @ 10:20 ΠΜ

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στις 12.33 έγινε αισθητή στην Πάτρα και είχε ένταση 3,6 Ρίχτερ και το επίκεντρό της εντοπίζεται στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στο Ρίο και το Αντίρριο, στο ύψος των Αραχωβιτίκων.

    Το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 2 χιλιόμετρα

    http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/288805

    Για εσας που το παιζετε εξυπνοι ολοι και βριζετε λες και εσεις τα ξερετε ολα….

  54. Ανώνυμος 09/19/2014 @ 4:17 ΜΜ

    Σεισμος 4,3 4χμ απο πατρα στισ 18:35 !!!!!!!!!!!!!!!

  55. Ανώνυμος 09/19/2014 @ 4:18 ΜΜ

    Εκανε και ενα 4αρη πριν λιγη ωρα..ελπιζω να μην συνεχισει..πατρα,αιγιο,ναυπακτος ολοι τον καταλαβαμε.,

  56. Ανώνυμος 09/19/2014 @ 4:52 ΜΜ

    Νέος Σεισμός στην Πάτρα 4.1 ρίχτερ!

    http://www.zougla.gr/greece/article/tora-sismos-stin-patra

  57. Ανώνυμος 09/19/2014 @ 6:15 ΜΜ

    Εισαι θεος. Λιγο καλυτερα με τα ριχτερ να τα πηγαινες… Ενας απεκις

  58. Ανώνυμος 09/19/2014 @ 7:14 ΜΜ

    Ακριβως στις 3 μερες εκανε σεισμο 4,3 στο σημειο που ειχε πει !!!!!!!!!!!!!!!
    Γελατε ακομα οσοι τον κοροιδευατε???????
    Ξερετε πως οι πιθανοτητα να προβλεψεις ημερομηνια κ σημειο ειναι 1 στο 1000000000000????

  59. Ανώνυμος 09/20/2014 @ 12:01 ΠΜ

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΖΩΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΕΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ?
    ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΝΟΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.;ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΖΩΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ,ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ.
    Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ,ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ,ΚΑΙ ΜΕΤ Α ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕΙΡΑ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΜΥΡΟΥΔΙΑ ΜΕ ΤΟ 2012 ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ.
    ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ,ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΟΥΝ,ΟΤΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο Τ;ΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΩΝ.
    ΜΕΤΑ ΦΟΡΕΣΤΕ ΠΑΝΑ ΒΡΑΚΑΚΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ,ΛΙΓΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΕΝ ΒΛΑΦΤΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ.
    Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ.
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΟΥΝ.

  60. Ανώνυμος 09/20/2014 @ 3:46 ΠΜ

    ΠΌΣΟΣ ΠΟΝΟΣ ΑΠΕΦΕΎΧΘΗ…;

    Η ΦΩΤΙΆ ΘΑ ….ΣΒΉΣΕΙ..;

    ΚΟΜΑΤΙΑΣΤΗΚΕ…;

    ΔΕΝ ΞΈΡΩ

    ΕΊΜΑΙ …ΤΌΣΟ
    ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟΣ…

    ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ

    Φ

    μην αρχίστε τις ….

  61. Ανώνυμος 09/20/2014 @ 4:52 ΜΜ

    Σεισμος μεγαλος στη Γερμανια 10.8 ριχτερ υπολογιζεται αφανισμος της Μερκελ and company

  62. Ανώνυμος 09/20/2014 @ 4:53 ΜΜ

    Σεισμος μεγαλος στη Γερμανια 10.8 ριχτερ.Υπολογιζεται αφανισμος της Μερκελ and company

  63. Μόλις έγινε ο σεισμός που πρόβλεψε ο τύπος πάντως! Ι am a believer now!

  64. Ανώνυμος 09/21/2014 @ 1:37 ΠΜ

    Αχαΐα: Iσχυρή σεισμική δόνηση 4,9 Ρίχτερ βορειοδυτικά της Πάτρας – Και ένα σεισμική δόνηση 4,3 R μισή ώρα αργότερα

  65. Ανώνυμος 09/21/2014 @ 1:45 ΠΜ

    Γελατε ακομα?τα ριχτερ μεγαλωνουν φτασαμε στο 5αρι..τα πραγματα ειναι σοβαρα το τρανταγμα διχνει συνεχεια..ειχε μια αραιη συννεφια ολη μερα σημερα ..και γενικα τα νερα ειναι πολυ ζεστα στην θαλσσσα,περιεργο για πατραικο.

  66. και ομως ο σεισμος εγινε και ηταν πολυ δυνατος στο αιγιο που μενω
    ουτε και εγω πιστευα ειχα διαβασει το αρθρο την πεμπτη τωρα δεν ξερω τι ναπω

  67. Ανώνυμος 09/21/2014 @ 3:53 ΜΜ

    Διαδοχικοί σεισμοί στην Πάτρα από τα μεσάνυχτα. 4,7 ο μεγαλύτερος, 10 χλμ βάθος. Κλικ στην μεγάλη κόκκινη κουκίδα (Αχαΐα): http://www.emsc-csem.org/

    • Γιώργος 09/22/2014 @ 11:03 ΠΜ

      Ο "σεισμολόγος" με το κληρονομικό χάρισμα είχε προβλέψει 5,2 με 5,9 σεισμό που θα γινόταν μέχρι τις 17/9. Ο μεγαλύτερος σεισμός που έγινε στην περιοχή (μια περιοχή που κάνει τακτικότατα σεισμούς μέχρι 4,5) ήταν στις 20/9 4,4!!!!! Για ποιά πρόβλεψη μιλάμε;;;; Στα σύνορα με την Αλβανία και τα Σκόπια έγινε μεγαλύτερος σεισμός 4,5!!!! Και έξω από τη Ρόδο 4,3 και έξω από την Κρήτη πολλοί σεισμοί από 3 μέχρι 4,2 Ρίχτερ, το ίδιο χρονικό διάστημα!!!! Και δεν κοίταξα προς Επτάνησα, Μυτιλήνη και Χαλκιδική! Έλεος πια με τις "προβλέψεις".

      Πάντως κι εγώ έχω κληρονομικό χάρισμα και προβλέπω ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα γίνει θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Ελλάδα!!!!! Και συγκεκριμένα μεταξύ Αθήνας και Πάτρας!!!! Και άλλο ένα στην Μακεδονία!!! Να προσέχετε όταν οδηγείτε!!!!

      • Ανώνυμος 09/22/2014 @ 8:39 ΜΜ

        ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ…..

      • Ανώνυμος 09/23/2014 @ 2:25 ΜΜ

        Γιώργο εισαι κουτοπονηρος κ ψευτης !!!Γραφεις στα κατοχικα οτι 'είχε προβλέψει 5,2 με 5,9 σεισμό που θα γινόταν μέχρι τις 17/9' Το 17 το ονειρευτηκες???? 16/9 εκανε τη προβλεψη οτι σε 3 μερες σεισμος Πατρα ! Στις 19/9 παρασκευη απογευμα 4.1 16 χμ ΝΑ απο ΠΑΤΡΑ(http://www.emsc-csem.org/Earthquake/earthquake.php?id=400606)!!!! Ακριβης ημερομηνια κ επικεντρο !!! Επομενη μερα σαββατο βραδυ 4.9 (http://www.emsc-csem.org/Earthquake/earthquake.php?id=400779) κ μετα απο μιση ωρα 4.3! Αρε ελληναρα γιωργαρε που ολα τα απαξιωνεις ! Κι εσυ Μυρωνα μη λες σε 3 μερες σεισμος πατρα ! Επρεπε να πεις σε 3 μερες 4,1 πατρα κ το βραδυ της 4ης 4,9 στις 3 και 45 συμφωνα με ευρωμεσογειακο η 4.7 συμφωνα με αλλους! Δεν μας ειπες ωρα φιλε μυρωνα…;) ΥΓ οταν κ αν ξανακανει προβλεψη για την περιοχη σου ο μυρωνας εσυ γιωργακη ξερεις ,κατσε μεσα σπιτι κ σχολιαζε αν τα 6,7 R τα δινει αλλο σιτε 6.5 ! Αλλα εισαι ικανος ρε μλκ με δοκαρι στο κεφαλι σου να λες οτι ο σεισμος εγινε τριτη αντι για δευτερα και το το επικεντρο ηταν 10 μετρα πιο κει!

        • Γιώργος 09/23/2014 @ 5:17 ΜΜ

          Στις 15 έστειλε το μέιλ, στις 16 έγραψαν στο σάιτ και στις 17 συμπληρώθηκαν οι 3 ημέρες! Απλά είναι τα πράγματα.

          Τώρα, αν σου αρέσει να σου προκαλούν φόβο, τότε καλά κάνεις και πιστεύεις τον κάθε ένα που κάνει "προβλέψεις". Προφανώς πιστεύεις και στον αντίχριστο και στη δευτέρα παρουσία!!!

          Δεν απαντάς όμως πώς θα σε βοηθήσει το να ξέρεις ότι μέσα στις επόμενες 3-4 ημέρες ίσως γίνει σεισμός. Θα κοιμάσαι στο ύπαιθρο;;; Μέσα στο αυτοκίνητο;;; Στις πλατείες;;;; σε αντίσκηνα;;; Έλεος ρε φίλε!!! Άντε και το έκανες μιά φορά, δύο φορές και δεν έγινε σεισμός, θα το συνεχίσεις επ' άπειρον ή θα αγνοήσεις τις επόμενες "προβλέψεις";;;;

          Φίλε μου, δεν βγαίνει τίποτα με το να ζεις συνεχώς με τέτοιες φοβίες, γιατί απλά ΔΕΝ ΖΕΙΣ. Χαλάρωσε και απόλαυσε τη ζωή σου, όση είναι γραφτή σου να ζήσεις και σταμάτα να βασανίζεσαι!!!

          • Ανώνυμος 09/24/2014 @ 1:07 ΜΜ

            Οσοι διαβασαν την προβλεψη στις 169 (σε 2 3 μερες ειπε) (ακομα κ οσοι τον εβριζαν) ειπαν με το φτωχο μυαλο τους οτι ο ποιητης εννοει 18 με 19 σεπτεμβρη ! Εσυ περιμενες σεισμο στις 17 ε???? Ρε γελοιοποιησε τελειως με οσα γραφεις!
            Α κ ωραιο το επιχειρημα σου σχετικα με το που πιστευω …
            Αφου ρωτας θα σου πω πως πιστευω στον Κύριο ημών Ιησού Χριστό !
            Τρεχει τπτ ?

          • Γιώργος 09/25/2014 @ 4:52 ΜΜ

            Βαριέμαι να το συνεχίσω…..

            ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΒΙΕΣ ΣΟΥ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*