Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:23 - 15/05/2011

Βασιλικές Οικογένειες – Celebrities – Ερπετοειδείς

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μέσα από μια μεγάλη έρευνα που κάνουμε αυτή την περίοδο όσον αφορά τους δεσμούς αίματος των βασιλικών οικογενειών, διασήμων και ερπετοειδών, καταλήξαμε έκπληκτοι σε κάποια θεαματικά συμπεράσματα! Για παράδειγμα, η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, οι πρίγκηπες Χάρι και Ουίλιαμ, και ο Ρόμπερτ Πάτινσον (γνωστός ηθοποιός από τον ρόλο του Έντουαρντ Κάλεν στην ταινία Twilight) έχουν κοινό πρόγονο τον Βλαντ τον 3ο, τον Παλουκωτή ευρέως γνωστό ως Δράκουλα!

Με μια απλή ανάγνωση του “βιογραφικού” του Βλαντ του Παλουκωτή ή Δράκουλα στην wikipedia, μάθαμε τα εξής: “To ρουμάνικο επίθετό του Drăculea, με το οποίο ο Βλαντ αναφέρεται σε διάφορα έγγραφα, αποτελεί αναφορά στον πατέρα του, Vlad Dracul, που ήταν περήφανο μέλος του μοναρχικού κύκλου των ιπποτών που αποτελείτο από την ελίτ επιλεγμένων αρχόντων που αποκαλούνταν “Societas Draconistrarum” (το Τάγμα του Δράκου). Τα μέλη του τάγματος αποκαλούνταν ως Draconist ή Dracul, ένα ουσιαστικό από τη λατινική λέξη Draco, που σημαίνει «δράκος» (η οποία προέρχεται από την ελληνική λέξη Δράκων).

*Να σας θυμήσουμε σε αυτό το σημείο το άρθρο μας σχετικά με την θεωρία ότι οι ερπετοειδείς προέρχονται από τον αστερισμό του Δράκοντα εδώ.

Συνεχίζοντας με το βιογραφικό του Βλαντ, μάθαμε επίσης ότι ο γιος ενός μέλους του Τάγματος των Δράκων (ενός Dracul) ονομαζόταν Dracula) – χαριτωμένο εε; Το έμβλημα του τάγματος απεικόνιζε έναν δράκο, χαραγμένο μέσα σε έναν κύκλο. Στα ρουμάνικα, Dracul σημαίνει επίσης “Διάβολος”, που κάποιες φορές συγχέεται μεταφραστικά με τον Δράκουλα. Τέλος, στη Βίβλο, ο Διάβολος αποκαλείται επίσης Δράκος, Μέγας Δράκος ή Παλαιός Όφις (ερπετοειδές!)


Είναι λοιπόν τυχαίο ότι η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, συνδέεται με μια από τις πιο φρικαλέες μορφές της μεσαιωνικής ιστορίας, ένα πλάσμα αδίστακτο και αιμοβόρο όπως ο Δράκουλας ή Βλαντ ο Παλουκωτής; Και είναι τυχαίο ότι ο ηθοποιός που επιλέχθηκε να “ζεστάνει” τις καρδιές μας και να άρει τις προκαταλήψεις μας απέναντι στους βρικόλακες είναι επίσης απόγονός του; Όσοι έχετε διαβάσει έστω βασική βιβλιογραφία για τους ερπετοειδείς θα καταλάβετε τι εννοούμε.

Μια άλλη μας ανακάλυψη ήταν ο κύριος Zacharie Cloutier. Ο κύριος αυτός γεννήθηκε το 1590 στην Γαλλία και αποτελεί κοινό πρόγονο της Μαντόνα, της Μπιγιονσέ, της Ατζελίνα Τζολί, της Σελίν Ντιόν, της τραγουδίστριας Αλάνις Μορισέτ, και άλλων! Κοινώς η Μαντόνα, που είναι κατά το ήμισι Ιταλή όπως περήφανα δηλώνει, μια αυτοδημιούργητη κατά τα φαινόμενα, γυναίκα, είναι μακρινή ξαδέρφη της Καναδής Σελίν Ντιόν και της έγχρωμης Μπιγιονσέ!!! Έχετε εκπλαγεί όσο εμείς;;


Συνεχίζετε λοιπόν ακόμα και τώρα να πιστεύετε αφελώς τις ιστορίες κατάκτησης της κορυφής αυτών των επωνύμων; Συνεχίζετε να πιστεύετε ότι οτιδήποτε μας πλασάρουν τα μέσα, η showbiz, όπως θέλετε ονομάστε τα, είναι τυχαία;

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…..

ΠΗΓΕΣ: http://www.torontosun.com/life/2011/03/10/17926926.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Zacharie_Cloutier
http://en.wikipedia.org/wiki/Vlad_III_the_Impaler

 http://www.ofioyxos.com/2011/05/celebrities.html#more

Πολύ καλά άρθρα σχετικά με το θέμα εδώ και εδώ
 
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*