19:20 - 17/03/2013

ΑΠΙΣΤΕΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ ! – «Η ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ»

Διαφημίσεις

«Ένας νοτιοαφρικανός καρδινάλιος που βοήθησε να εκλέξει τον παπά Francis έχει δηλώσει ότι ορισμένοι παιδεραστές δεν είναι ποινικά υπεύθυνοι για τις πράξεις τους, δεδομένου ότι ο όρος που πρέπει να λέγεται είναι «ψυχολογική ασθένεια.»

Ο καθολικός Αρχιεπίσκοπος του Ντέρμπαν, Wilfrid Napier Fox, δήλωσε ότι οι άνθρωποι που είχαν κακοποιηθεί ως παιδιά και έγιναν παιδεραστές δεν είναι ποινικά υπεύθυνοι για τις πράξεις τους με τον ίδιο τρόπο όπως κάποιος “που επιλέγει να κάνει κάτι τέτοιο”.
Ο Καρδινάλιος Νάπιερ ήταν μεταξύ των 115 καρδιναλίων στο κονκλάβιο στο Βατικανό, που επέλεξε τον Πάπας Francis την προηγούμενη εβδομάδα, και που αποκαλεί την παιδοφιλία μια “ψυχολογική διαταραχή”.

Είπε: “Τι κάνουμε με τις διαταραχές; Πρέπει να τους ελένξουμε και να τους βάλουμε στην άκρη. Αν ένα κανονικό άτομο επιλέξει να παραβεί το νόμο γνωρίζοντας ότι είναι παραβίαση του νόμου, τότε νομίζω ότι πρέπει να τιμωρηθεί ….

«Από την εμπειρία μου η παιδοφιλία είναι πραγματικά μια ασθένεια, δεν είναι ποινικό αδίκημα, είναι μια ασθένεια.”
Ο καρδινάλιος μίλησε για δύο ιερείς που γνώριζε και είχαν κακοποιηθεί ως παιδιά και πήγαν να γίνουν παιδεραστές.
“Μην μου πείτε ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν ποινική ευθύνη, όπως όταν κάποιος επιλέγει να κάνει κάτι τέτοιο;
Η Barbara Dörries, από την έδρα στις ΗΠΑ του Δικτύου Επιζώντων από εκείνους που είχαν κακοποιηθεί από ιερείς και είχε κακοποιηθεί ως παιδί από έναν ιερέα, Είπε στο BBC:

“Αυτό μπορεί να είναι μια ασθένεια …… που είναι, ωραία, αλλά είναι επίσης και ένα έγκλημα και τα εγκλήματα πρέπει να τιμωρούνται, και οι εγκληματίες είναι υπόλογοι για ό, τι έκαναν και ότι κάνουν.

“Οι επίσκοποι και οι καρδινάλιοι έχουν καλύψει τα εγκλήματα αυτά για να επιτρέπουν στα αρπακτικά να προχωρήσουν, να μην συλληφθούν, για να κρατήσουν τα μυστικά μέσα στην εκκλησία.”

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*