Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:41 - 14/09/2014

Αιγύπτιος αρχαιολόγος: Oι Πυραμίδες περιέχουν “ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ”

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αιγύπτιος αρχαιολόγος: Oι Πυραμίδες περιέχουν “ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ”

Σε μια δήλωση σοκ, η επικεφαλής του Πανεπιστημίου του Καΐρου του Τμήματος Αρχαιολογίας , η Δρ Άλα Σαχιήν (Dr Ala Shaheen) έχει πει ομιλώντας σε κοινό, ότι θα μπορούσε να υπάρχει αλήθεια στη θεωρία, ότι οι εξωγήινοι βοήθησαν τους Αρχαίους Αιγυπτίους να χτίσουν την αρχαιότερη από τις Πυραμίδες, την Πυραμίδα της Γκίζας.

Σε μιά περαιτέρω ερώτηση από τον Mάρεκ Νόβακ (MarekNovak),….. {ένας εκπρόσωπος από την Πολωνία} για το κατά πόσον οι πυραμίδες μπορεί να περιέχουν εξωγήινη τεχνολογία ή ακόμα και ένα UFO μέσα στην κατασκευή τους, η ΔρΣαχιήν, ήταν ασαφής και απάντησε ότι: «δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω ή να το διαψεύσω αυτό, αλλά υπάρχει κάτι μέσα στην πυραμίδα το οποίο ….. “δεν είναι αυτού του κόσμου”».

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (12)

  1. Ανώνυμος 09/14/2014 @ 9:25 ΠΜ

    Mπαλόνι μετεωρολογίας

  2. Ανώνυμος 09/14/2014 @ 9:49 ΠΜ

    Καλα μαθε πως ειναι το μπαλονι πρωτα σαν σχημα κ μετα πες για μπαλονι μετεωρολογιας.Αντε με τον καθε βλακα πολυξερο ελληναρα !!!!

  3. Ανώνυμος 09/14/2014 @ 10:21 ΠΜ

    Αν πάρετε όλες τις πληροφορίες -για ποιό λόγο οι Αιγύπτιοι Φαραώ ετάφησαν(αφού είναι τουλάχιστον πριν το 10000 π.χ.) μέσα,αλλά και την εσωτερική αρχιτεκτονική………αλλά και που σημαδεύουν οι ίδιες οι Πυραμίδες….αλλά και τα ΄δια τα "μικρά παραθυράκια"(1 η κάθε μια αν δεν κάνω λάθος) που έχουν οι Πυραμίδες….τότε καταλαβαίνουμε και τι "μηχανές είναι" και τι δουλεία κάνουν.
    -Μπάμπης Σιμωνίδης-

  4. Ανώνυμος 09/14/2014 @ 11:14 ΠΜ

    ΑΜΙΣ=ΔΟΧΕΙΟ

    ΠΥΡ-ΑΜΙΣ=;

  5. Ανώνυμος 09/14/2014 @ 2:55 ΜΜ

    πλακα πλακα τελικα ο λιακοπουλος δεν ελεγε βλακειες!!!!!

  6. ΠΥΡΙΦΛΕΓΕΘΩΝ 09/15/2014 @ 7:15 ΠΜ

    ΜΠΑΜΠΗ, ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ Δ-Ε-Ν ΕΙΝΑΙ ΤΑΦΟΙ… ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΤΩΝ ΦΑΡΑΩ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ( ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΑΦΟΙ ΒΑΣΙΛΕΩΝ)…ΤΑΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ, ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ)… ΝΟΜΙΖΕΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΦΑΡΑΩ ΗΣΑΝ ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΙΜΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΠΡΙΤΣΙΟ,ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ…ΑΛΛΩΣΤΕ, ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΕΣ, ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ(ΠΙ,ΦΙ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΚΛΠ)…ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ,"ΑΕΡΑΓΩΓΟΙ"(ΧΑ,ΧΑ) ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΘΑΛΑΜΟΙ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΓΗΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΙΣΗΜΕΡΙΝΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΩΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΩΝ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΘΕΩΡΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΝΙΑΥΤΟΥ (ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 26,000 ΕΤΩΝ,ΠΛΑΤΩΝ)… ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,Ε???

    • Ανώνυμος 09/15/2014 @ 11:54 ΠΜ

      Ναι έχεις δίκιο,όχι δεν ετάφησαν όλοι οι Φαραώ εκεί-λάθος μου,αλλά τουλάχιστον 3 ήταν μέσα,ένας ήταν και ο Χέωψ.Οι αεραγωγοί -ξεκινάνε μέσα από το κέντρο της πυραμίδας(εκεί που βρέθηκε ο Χεωψ-η λάρνακα,όχι ο ίδιος) και όταν καταλήγουν στην πλευρά της …….στοχεύουν ΣΕΙΡΙΟ???????Οι Πυραμίδες από πάνω σχηματίζουν τον Ωρίωνα….βλέπε φωτό ποίο πάνω.Γιαυτό είπα ότι είναι μηχανές "Θεών"….αν διαβάσουμε τι λένε και γιατί θάφτηκε εκεί ο Χέωψ …το λέει ξεκάθαρα….για να πάει η ψυχή στους Θεούς???άρα μήπως μιλάμε για μηχανή μετανσάρκωσης(όπως Σελήνη-κατά Πλούταρχου)).Γιατί ένα τόσο τεράστιο οικοδόμημα …..ο αεραγωγός στοχεύει ΣΕΙΡΙΟ???
      -Μπάμπης Σιμωνίδης-

  7. Ανώνυμος 09/15/2014 @ 8:13 ΠΜ

    Ολα ανοιχτα για τα UFO και τα μυστηρια των πυραμιδων , το βιντεακι παντως , κακο ADOBE after effects .

  8. Ανώνυμος 09/15/2014 @ 4:42 ΜΜ

    ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΕΦΦΕ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ!
    ΝΙΚΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ

  9. ΠΥΡΙΦΛΕΓΕΘΩΝ 09/16/2014 @ 6:07 ΠΜ

    ΔΕΝ ΕΤΑΦΗ ΕΚΙΕ Ο ΧΕΩΨ(ΧΟΥΦΟΥ), ΜΠΑΜΠΗ… ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α ΙΧΝΟΣ ΤΑΦΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ ΕΚΕΙ…ΛΑΡΝΑΚΑ, ΚΤΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΛΠ ΑΠΛΑ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΣΚΑΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΧΟΥΦΟΥ=ΧΕΩΨ ΣΕ ΕΝΕΝ ΤΟΙΧΟ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΝΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΑΦΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΧΕΟΠΑ…ΟΙ ΔΥΟ ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΟΠΑΣ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑ 'Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΝΑ ΣΚΑΛΙΣΕ ΑΠΟ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ…ΠΟΣΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΙΤΕ ΣΕ ΠΑΛΙΑ ΚΤΗΡΙΑ…ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ ΟΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ…ΕΙΤΕ ΑΚΟΥΣΙΕΣ ΕΙΤΑ ΕΚΟΥΣΙΕΣ… ΟΠΩΣ ΠΧ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ, "ΕΒΓΑΛΑΝ" ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ300-400ΠΧ, ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΕΝΑ ΘΡΑΥΣΜΑ ΑΓΓΕΙΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ!!! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΝΟΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΦΡΥΚΤΩΡΙΑ ΔΗΛ ΣΚΟΠΙΑ 'Η ΚΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ..!!! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΩΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ!!! ΒΛΕΠΕΤΕ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠ΄ΟΥΔΕΝΙ ΑΚΥΡΡΩΘΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ!!!

  10. Ανώνυμος 09/21/2014 @ 1:49 ΜΜ

    γκουγκλαρετε το αρθρο "Βρήκαν πυραμίδα για ζωντανούς"

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*