Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:24 - 14/02/2023

ΥΠΟ ΑΠΕΙΛΗ: Το φάντασμα περιπλανιέται στην Ευρώπη ή πώς μας σκοτώνει αυτό που κρύβεται

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Όλοι οι αναγνώστες πιθανότατα θα συγκλονιστούν απ’ αυτό που θα πω τώρα: έχουμε δεχτεί επίθεση από έναν αόρατο εχθρό. Συγκεκριμένα, μπορεί να εντοπιστεί μόνο μετά από μια αυτοψία. Τρομακτικό, ε; Στην πραγματικότητα, μια ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗ ΕΠΙΔΗΜΙΑ εξαπλώνεται σε όλη την Ευρώπη με ιλιγγιώδης ταχύτητα. Βρισκόμαστε στον 21 αιώνα και όλοι έχουν από καιρό συνηθίσει να προσέχουν την προσωπική υγιεινή. Αυτό ακριβώς είναι που τρομάζει! Κανένας από τους μολυσμένους δεν υποψιάζεται ότι έχει θανατηφόρους οξύουρους.

Απλά ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ αυτούς τους αριθμούς: τον περασμένο μήνα, περισσότεροι από 30.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει από παρασιτίαση σε όλη την Ευρώπη. Αναρωτιέστε γιατί δεν έχετε ακούσει τίποτα για αυτό; Η απάντηση είναι απλή. Μας το κρύβανε. Η επιδημία κάθε μέρα εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς και η κυβέρνηση δεν είναι πλέον σε θέση να κρατάει μυστική την είδηση. Ακούγεται σαν σενάριο ταινίας, μόνο που οι ηθοποιοί πεθαίνουν στ’ αλήθεια.

Φυσικά, οι γιατροί δεν έχουν ιδέα για το ποιος ήταν ο πρώτος ασθενής και αν υπήρχε καθόλου. Απλά σε μια στιγμή έπεσε πολύ δουλειά στα νοσοκομεία. Οι άνθρωποι άρχισαν να εισέρχονται ομαδικά. Οι γιατροί ήταν σε υπηρεσία επί εβδομάδες και δεν είχαν ούτε λεπτό για ξεκούραση. Υπήρχαν διαφόρων ειδών παράπονα, αλλά δεν υπήρχε κάποιο κοινό σύμπτωμα όπως εμετός ή πυρετός. Κάθε παράσιτο εκδηλωνόταν ξεχωριστά.

Το θέμα είναι ότι υπάρχουν τρισεκατομμύρια ποικιλίες οξύουρων και μπορούν να επηρεάσουν οποιαδήποτε ανθρώπινα όργανα. Εσείς νομίζατε ότι πρόκειται για κάποιο κακό σκουλήκι που ευθύνεται για όλα; Αμ δε. Όταν ξεκίνησαν μαζικά οι έρευνες, οι γιατροί τρόμαξαν. Πρώτον, ανακάλυψαν τον πραγματικό λόγο για την ραγδαία εξάπλωση της ασθένειας σε τόσο μεγάλο αριθμό ανθρώπων και, δεύτερον, έναν τεράστιο αριθμό εξελισσόμενων άγνωστων μικροοργανισμών.

Αποδείχθηκε ότι με μη έγκαιρη ή λανθασμένη θεραπεία, στην καλύτερη των περιπτώσεων, ο άνθρωπος μπορεί να μείνει ανάπηρος. Και ΚΑΝΕΝΑ γνωστό φάρμακο δεν μπορεί να σκοτώσει αυτά τα παράσιτα…

Τα παράσιτα προέρχονται από μολυσμένες περιοχές

Δεν ξέρω ακριβώς την προέλευσή τους. Όπως πάντα, υπάρχουν πολλές εκδοχές, από λογικές έως μυθικές. Ένας συνάδελφός μου λέει ότι η μόλυνση προήλθε από πρόσφυγες και η σύζυγός του είναι σίγουρη ότι είναι έργο εξωγήινων. Είμαι 100% σίγουρος πως αν συνεχιστεί κι ‘άλλο, οι συνέπειες θα είναι χειρότερες από αυτές της βουβωνικής πανώλης του Μεσαίωνα …

Μέχρι στιγμής, η επίσημη εκδοχή είναι ότι λόγω των φυσικών καταστροφών, της υπερθέρμανσης του πλανήτη και της επιδείνωσης της οικολογικής κατάστασης, τα παράσιτα από την Ασία έχουν μεταλλαχθεί και προσαρμοστεί στις νέες καιρικές συνθήκες. Προς το παρόν, η πηγή εξάπλωσης είναι οι κεντρικές και νότιες περιοχές της Ευρώπης.

Η δυναμική δείχνει ενεργή κίνηση προς τα ανατολικά, δυτικά και βόρεια, όπου έχουν ήδη καταγραφεί θάνατοι.

Πώς μπορεί να μάθει κανείς αν έχει μολυνθεί;

ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ! Να μολυνθεί με παράσιτα μπορεί ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ο καθένας, ανεξαρτήτως ηλικίας και του πόσο συχνά πλένει τα χέρια. Αυτό μπορεί να συμβεί σε μέσα μαζικής μεταφοράς, κατά την μέτρηση χρημάτων ή σε χώρο εστίασης. Δεν υπάρχει πιθανότητα αποφυγής, το καταλαβαίνετε αυτό;

Τα παράσιτα ζουν χάρη σε μας. Καταστρέφουν τους εσωτερικούς ιστούς, τρέφονται με αίμα, μετακινούνται σε όλα τα όργανα, αφήνοντας τοξικά ίχνη ζωής.

Τον πρώτο καιρό μετά τη μόλυνση, τα παράσιτα προκαλούν φούσκωμα, γρήγορη κόπωση, αδυναμία, πονοκέφαλο, αϋπνία. Στη συνέχεια μετατοπίζονται και πολλαπλασιάζονται, με συνέπεια να προκαλούνται προβλήματα στον γαστρεντερικό σωλήνα, τα αιμοφόρα αγγεία, πόνος στις αρθρώσεις και τους μυς, αλλεργικές αντιδράσεις, αναιμία, περιττά κιλά, λείανση των δοντιών κατά τον ύπνο (βρουξισμός), φλεγμονή του αναπνευστικού συστήματος, ανοσολογικές διαταραχές.

Σε 2-6 μήνες, ουσιαστικά δεν θα μείνει ζωντανό κανένα όργανο, μυϊκός ή οστικός ιστός. Αυτό οδηγεί σε σοβαρές επιπλοκές, ακόμα και σε θάνατο.

Ωστόσο, ο θάνατος επιβεβαιώνεται από άλλους λόγους. Όταν το έμαθα, τρόμαξα. ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ; Γιατί το κάνουν αυτό; Είναι άραγε ένας νέος τύπος βιολογικού όπλου που πολύ σύντομα θα σκουπίσει την ανθρωπότητα από το πρόσωπο της Γης;

Υπάρχει κάποια θεραπεία ή όχι; – ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ!

Το να πάρετε ένα απλό χάπι κατά των οξύουρων, δεν θα σας βοηθήσει. Όλες οι θεραπείες που ήταν γνωστές πριν είναι άχρηστες. Απαιτείται κάτι νέο. Και το περίεργο είναι ότι το φάρμακο ήδη υπάρχει Normadex. Πρόκειται για ένα αντιπαρασιτικό φάρμακο φυτικής προέλευσης που δημιουργήθηκε στο Ινστιτούτο Παρασιτολογίας και Τροπικής Ιατρικής. Το φάρμακο αυτό έχει αποδείξει μέσα από κλινικά πειράματα την πλήρη αποτελεσματικότητά του έναντι τόσο των νεοανακαλυφθέντων παθογόνων οργανισμών όσο και όλων των ήδη γνωστών παρασίτων.

Το Normadex έχει μια ήπια δράση, απορροφάται ελάχιστα στη γαστρεντερική οδό, συνδέεται με τις πρωτεΐνες του πλάσματος και διανέμεται σε όλο τον οργανισμό.

Σε αντίθεση με άλλους αντιπαρασιτικούς παράγοντες, το Normadex:

 • είναι κατασκευασμένο αποκλειστικά από φυσικές πρώτες ύλες χωρίς την προσθήκη χημικών συστατικών ·
 • αφαιρεί εντελώς τόσο τους μεγάλους οξύουρους και τις προνύμφες όσο και τα τοξικά απόβλητά τους ·
 • αναγεννά τα κατεστραμμένα κύτταρα των εσωτερικών οργάνων
 • λειτουργεί από την πρώτη χρήση και βελτιώνει τις ιδιότητες μετά από κάθε λήψη.

Τι πρέπει να κάνετε για να αποφύγετε τη μόλυνση;

Μπορείτε να αγοράσετε μια προστατευτική στολή, αλλά δεν θα σας βοηθήσει. Ενώ όταν παίρνετε το Normadex , ο οργανισμός παράγει ένα προστατευτικό κέλυφος σε επίπεδο κυττάρων, το οποίο είναι ήδη ανθεκτικό σε μολύνσεις.

Καταλήγοντας, θα ήθελα να πω ότι είναι ρεαλιστικό και νόμιμο να αγοράσετε το Normadex. Απλά, κάντε μια αίτηση στην επίσημη ιστοσελίδα . Προσωπικά, έχω ήδη αγοράσει το φάρμακο και σας συμβουλεύω να κάνετε το ίδιο.

Προστατέψτε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας, αφού ο ΚΑΘΕΝΑΣ μας μπορεί να μολυνθεί. Μπορεί ήδη να σας έχει συμβεί τρώγοντας ή πίνοντας νερό, βρίσκοντας στα μέσα μαζικής μεταφοράς, φορώντας ρούχα, δουλεύοντας στο γραφείο ή αγγίζοντας ζώα.

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΧΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ

*Το παρον αρθρο ειναι αντβερτολογιο για την προωθηση του προιοντος !

*Τα φυσικα φαρμακευτικα σκευασματα πρεπει να λειτουργουν παντα συνεπικουρικα , ποτε δεν πρεπει να αλλαζετε την φαρμακευτικη αγωγη που σας εχει δωσει ο Γιατρος σας , πριν χρησιμοποιησετε καποιο φυσικο φαρμακευτικο σκευασμα θα πρεπει να ρωτησετε τον θεραπων γιατρο σας για την χρηση του

*Το Κατοχικα Νεα δεν ειναι υπευθυνο για την συμπεριφορα των εταιριων που μπορει να προωθησει με την μορφη διαφημισης η αρθρου , δεν εχουμε καμια σχεση με τα προιοντα η με τον τροπο πωλησεις τους .Καθε εταιρια προσπαθει να πουλησει οσο μπορει περισσοτερα , αν εσεις χρειαζεστε ενα προιον να παραμεινετε στο ενα προιον , οι προσφορες που μπορει να γινουν απο της εταιριες ανηκουν στην προσωπικη σας κριση αν της εχετε αναγκη η οχι !

 

Σας Ενδιαφερουν:

Ξεχάστε όλα όσα γνωρίζατε για τους χονδροπροστατοτές. Αυτό το φάρμακο είναι αποτελεσματικό ακόμη και...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
App-solutely Hilarious: Πώς κέρδισα ένα κουπόνι 100 ευρώ και 50% έκπτωση σαν αφεντικό!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Αυτοκίνητο GPS Mini Tracker GF-07 Tracking Σε Πραγματικό Χρόνο Anti-theft And Anti-lost Locator 71% ...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Σόμπα Σκηνής , 57% Εκπτωση , + 100 ευρω Κουπονι Αγορων +30% εκπτωση στις πρωτες αγορες σου !
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Ανδρικό Smartwatch -47% έκπτωση +100 ΕΥΡΩ κουπονι αγορων + 30% εκπτωση σε υπολοιπες πρωτες αγορες !!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ACCELER8 SLEEP, Βελτίωση στην ποιότητα του ύπνου!
STRANGER-VOICE
"Ανακαλύψτε την ηρεμία: Ραδιονικό νόμισμα Alpha Rhythm Relaxation"
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Μη ελεγχόμενη υπέρταση: Μια ωρολογιακή βόμβα για την υγεία σας,τι κανουμε στην εποχη της ελειψης φαρ...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Η Καλυτερη κρεμα επιδιορθωσης δερματος-προσωπου στον κοσμο !!!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Το μυστικό της νεότητας: η θεραπεία που χρησιμοποιεί και η Salma Hayek
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. Είναι απλό να αποβάλλεις τα παράσιτα από επάνω σου,
  Κόβεις μαχαίρι την λάθος πληροφόρηση από τά μάτια και τα αυτιά σου,,,

 2. ΠΗΓΕΣ??ΜΕΛΕΤΕΣ??ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

 3. Δεν γνωρίζω πόσο καλό είναι ποιοτικά το σκεύασμα η δοκιμασμένο αν και φυτικό. Πιστεύω όμως ότι όσοι έχουν σκοπό να επιβιώσουμε, πρέπει ένα τέτοιο αντίδοτο, κατά των παρασίτων του οργανισμού πρέπει να μας βρίσκεται.. Ποιος ξέρει τι λιωμένα… Σκουλ/κια, κατάπιαμε σε δοκιμές που γίνονται σε τρόφιμα εν άγνοια μας.. Η το θα αναγκαστούμε?? να… Καταπίνουμε. Από καρδιάς δεν το εύχομαι.. Αλλά η πρόληψη είναι σημαντική. Γειά σας.

  • Γεια σου tsai,
   πρόληψη είναι να βλέπεις τα αγκίστρια,
   Πρόληψη είναι η παρατήρηση,
   Norma d ex
   Νόρμα Δ εξ

   • Γειά σου.. Υπήρξα περίεργη και μελετηρή.. Έχασα.. Και από την μεγάλη προσοχή μου, αλλά και την απροσεξία μου.. Πήγα και στη Θάλασσα, μου ωφειλοταν ένα πλάτος.. Απέραντο.. Πες πως το πήρα.. Πέρασα.. ποίηση, Κική Δημουλά. (Δεν γίνεται να ασχολούμαι συνέχεια με τα αγκίστρια.. Η Ζωή έχει κι όμορφα πράγματα που αγνουμε..και εν τέλη.. Δεν Ζούμε.. Νομίζω… Γειά ευχαριστώ.

 4. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ “Μιχαήλ Παπαγιάννης”, παρασιτολόγος… ΟΠΩΣ ΔΙΑΦΙΜΙΖΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ..ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΣΚΕΨΗ ΛΙΓΟ..

  • Κατοχικά Νέα 02/14/2023 @ 8:26 ΜΜ

   Το παρον αρθρο ειναι αντβερτολογιο , γραφεται κανονικα απο κατω απο το λινκ , τα αντβερτολογια ειναι φανταστικες ιστοριες για προωθηση προιοντος οπως ειναι ακριβως και μια διαφημιση στην τηλεοραση που υποτιθεται σου μιλαει ενας ειδικος γιατρος , εκτος αν νομιζεις οτι οι 36 κατασκευαστες πλυντηριων υπηρξαν , τωρα που κλεισαμε το θεματακι της προσπαθειας σου να σωσεις τον κοσμο απο ενα φυτικο προιον που χρησιμοποιει οτι χρησιμοποιουν ολοι οι διαφημιστες για να πουλησουν να συμπληρωσω το εξης , δεν γνωριζω αν αυτο το προιον κανει αυτο που λεει , συνηθως ομως αυτα τα προιοντα κανουν αυτο που λενε αλλιως δεν θα πουλουσαν τοσο καλα παγκοσμια μιας και εχουν και δυνατοτητα επιστροφης του προιοντος , τωρα αν σε εσας δεν σας ειπε ποτε ο γιατρος σας να αλλαξετε πχ διατροφη , συνηθειες , να παρετε συμπληρωματα , να εμπιστευτειτε την φυση και τα φυτικα σκευασματα (μιας και τα χημικα απο εκει παραγονται) και σας οδηγησε με την μια στην χημεια εγω δεν μπορω να κανω κατι να σας αλλαξω το μυαλο! Αλλα λιγο σεβασμο προς την σελιδα που διαβαζεται καλο θα ηταν να εχετε και να μην υπονοειτε οτι καπου υπαρχει απατη η οτι αλλο , δεν σας αρεσει ενα προιον καλως ειναι δικαιωμα σας μην το αγορασετε αλλα μην καθεστε εξω απο την πορτα του “μαγαζιου” του οποιουδηποτε ανθρωπου και φωναζετε χωρις λογο , νομιζω οτι και εσας θα σας ενοχλουσε αν σας το εκαναν αυτο !..Εκτος και αν η εργασια σας ειναι ακριβως αυτο το πραγμα να κανετε …! Καλη συνεχεια

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*