10:02 - 09/02/2023

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ μέσα μας: Η Ευρωπαϊκή Ένωση τα μελετά από το 2017

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

HOAX!!!
Πλησιάζουμε σε κομβικό σημείο στον πλανήτη!!!

Οι διεθνιστές θέλουν να τελειώνουν με τις ανοιχτές υποθέσεις και να φέρουν «παγκόσμια ειρήνη», με κατεστραμμένους οικονομικά τους λαούς της Ευρώπης.

Όταν, είσαι κατεστραμμένος οικονομικά δέχεσαι τα πάντα!!!

Ακόμα και εμφυτεύματα, τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν ως μέσο ταυτοποίησης ή συναλλαγών, μεταξύ των άλλων!!!

Όπως θα δείτε, η Ευρωπαϊκή Ένωση μελετά τα υποχρεωτικά εμφυτεύματα τσιπ από το 2017 και έχει δημοσιευθεί σε βάθος μελέτη που εξετάζει την τεχνολογία και τα εμπόδια που απαιτούνται να ξεπεραστούν!

Τι αναφέρει πάνω κάτω η ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ 2017:
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Α: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ: Η χρήση εμφυτευμάτων τσιπ για εργάτες…

Περίληψη της Μελέτης:
Αυτό το άρθρο εξηγεί συνοπτικά την τεχνολογία των εμφυτευμάτων τσιπ RFID. Εξερευνά τρέχουσες εφαρμογές και εξετάζει νομικά, ηθικά θέματα, θέματα υγείας και ασφάλειας που σχετίζονται με την πιθανή χρήση τους στο χώρο εργασίας.

ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΣΕ
«Το έγγραφο αυτό συντάχθηκε από την Milieu/IOM Ltd κατόπιν αιτήματος της Επιτροπής Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»

ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΗΘΕΛΕ
«Αυτό το έγγραφο ζητήθηκε από την Επιτροπή Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων (EMPL) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

ΝΟΜΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ
«Οι κύριες νομικές προκλήσεις για την υποχρεωτική χρήση των τσιπ RFID στον χώρο εργασίας φαίνεται να προέρχονται από την νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. “

ΗΘΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ
«Περαιτέρω ηθικά ζητήματα σχετίζονται με ανησυχίες για την υγεία και την ασφάλεια και θρησκευτικές ανησυχίες».

ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
Η ίδια η μελέτη προσδιορίζει εκφρασμένες ανησυχίες για την υγεία και την ασφάλεια.

«Έχουν εκφραστεί ανησυχίες σχετικά με την υγεία και την ασφάλεια των εμφυτευμάτων τσιπ RFID σε τέσσερις κύριους τομείς: καρκινογένεση, διαταραχές, αλληλεπιδράσεις με σήματα μαγνητικής τομογραφίας και ο αντίκτυπος στην φαρμακευτική αποτελεσματικότητα. Δεν έχουν γίνει συστηματικές μελέτες επιπτώσεων στην υγεία σε ανθρώπους που το φοράνε. Υπάρχουν αρκετές αναφορές για καρκινογόνες επιδράσεις, κυρίως σε συγκεκριμένα στελέχη ποντικών (σ.σ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΒΙΟΤΣΙΠ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΘΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ)

Πού είναι το καλύτερο μέρος για να βάλετε τσιπάκι;
«Οι πρώτες αναφορές εμφυτευμένων τσιπ πρότειναν το άνω μέρος του βραχίονα ως σημείο ένεσης, αν και πιο πρόσφατες εφαρμογές φαίνεται να ευνοούν τον ιστό του δέρματος μεταξύ του αντίχειρα και του πρώτου δακτύλου (συνήθως του αριστερού χεριού σε άτομα που κυριαρχούν στο δεξί χέρι)».

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ «ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟΙ» ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΣΙΠ
«Τα τσιπ RFID χρησιμοποιούνται ως μέρος ενός συστήματος που έχει τέσσερα συστατικά μέρη:

• Το τσιπ RFID (επίσης γνωστό ως ετικέτα) αποθηκεύει πληροφορίες σχετικά με το άτομο με τσιπ και στέλνει αυτές τις πληροφορίες πίσω στον αναγνώστη όταν ένα σήμα της σωστής συχνότητας αποστέλλεται στο τσιπ από τον αναγνώστη RFID για ανάκριση.”

«• Ο αναγνώστης RFID είναι μια συσκευή που εκπέμπει ένα ηλεκτρομαγνητικό σήμα στο οποίο θα ανταποκριθεί οποιοδήποτε τσιπ RFID εντός εμβέλειας και λειτουργεί στην ίδια συχνότητα. Αντλώντας την ισχύ του από αυτό το σήμα, το τσιπ RFID θα αποκριθεί με ένα κρυπτογραφημένο σήμα. Ο αναγνώστης RFID θα το αποκωδικοποιήσει και θα διαβιβάσει τις πληροφορίες που προκύπτουν σε ένα δίκτυο.

• Το ΔΙΚΤΥΟ λαμβάνει τις αποκρυπτογραφημένες πληροφορίες από τον αναγνώστη και τις μεταδίδει σε υπολογιστή για επεξεργασία. Μερικές φορές, αντί για δίκτυο χρησιμοποιείται μια απλή διεπαφή μεταξύ του υπολογιστή και του αναγνώστη.

• Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ (ονομάζεται επίσης κεντρικός υπολογιστής ή ελεγκτής) ελέγχει την συσκευή ανάγνωσης RFID με στοιχεία ελέγχου λογισμικού. Επεξεργάζεται τις πληροφορίες που λαμβάνει από το δίκτυο για να μπορέσει ένας χειριστής να λάβει μια απόφαση.»

ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!!! ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 2023!!! Η ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΒΙΟΤΣΙΠ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΘΕΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΧΑΡΑΡΙ!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ HOAX;;;;;;;

European Parliament, DG Ipol, Policy Department A

el.gr

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΝΕΝΩΣ 02/09/2023 @ 10:14 ΠΜ

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ, ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΤΡΕΨΕΙΣ… ΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ, Ο ΘΕΟΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ .. ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ..ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ .. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ…ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ …. ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ … ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΤΑΝΟΥΣΕ ΚΙ ΓΥΡΝΟΥΣ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ …Ο ΘΕΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΛΟΥΜΑΝΤΟ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ …ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΤΑΝΕΙΑ.

  2. Ο Ενορχηστροτης της Ομάδας Mr,Great γησετ(κατά την προφορά του αγγλιστί) Claus Swab, σε συνέντευξη του παλαιότερα σε Γαλλικό μέσο ειχε πει ότι θα φύγουμε απ το τηλέφωνο, και το τσιπ αρχικά θα υπάρχει επάνω μας..Ισως στην τσέπη.. Πχ ενοησε.. Τότε. Ιδομεν.. Καλή Δύναμη σε όλους και σ αυτούς που Πνίγονται, αλλά Ελπίζουν, και σ αυτούς.. Που δεν ξέρουν η δεν τους Αφορά. Γειά σας.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*