ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Πάστορας δέχθηκε απειλές από ΛΟΑΤ ότι θα του κάψουν την εκκλησία και όταν πήγε στην αστυνομία του είπαν να προσέχει μην κατηγορηθεί για «έγκλημα μίσους»

· Κατοχικά Νέα

Από την στιγμή που ο πάστορας Josh Williamson δημοσίευσε τις πεποιθήσεις του για την ομοφυλοφιλία στο Facebook αυτός και η σύζυγός του αντιμετώπισαν αρκετές απειλές και λεκτική κακοποίηση από την κοινότητα των ΛΟΑΤ, μεταξύ των οποίων είναι οι απειλές ότι θα κάψουν την εκκλησία του, και θα κάνουν σεξουαλικές πράξεις και διαμαρτυρίες μπροστά από την εκκλησία του και σωματικές επιθέσεις.

Η φωτογραφία του χρησιμοποιήθηκε επίσης σε πορνογραφικό περιεχόμενο και κοινοποιήθηκε στο διαδίκτυο, μεταξύ άλλων παραπλανητικών πληροφοριών σχετικά με αυτόν.

Όταν ο Ουίλιαμσον απευθύνθηκε στην Αστυνομία, οι αστυνομικοί του είπαν να προσέχει να μην παραβιάσει το νόμο προσβάλλοντας την κοινότητα των ΛΟΑΤ και κατηγορηθεί για «ρητορική μίσους». Οι απειλές εναντίον του και κατά της εκκλησίας του δεν ερευνήθηκαν ούτε οι πράξεις δυσφήμισης.

“Η οικογένειά μου και εγώ, και η εκκλησιαστική μας κοινότητα, ανησυχούσαμε πολύ για το επίπεδο της αντιχριστιανικής κακοποίησης και των απειλών βίας με τις οποίες στοχοποιούμαστε τις τελευταίες εβδομάδες. Κανένας από την αστυνομία δεν μου είπε επίσημα τίποτα για έγκλημα μίσους ή μου ζήτησε μια δήλωση μάρτυρα για να εξετάσει τα διάφορα διαδικτυακά σχόλια που περιείχαν απειλές για την καταστροφή της εκκλησίας μας”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Γίνεται ολοένα πιο ανησυχητικό στο Ηνωμένο Βασίλειο το γεγονός ότι βλέπουμε απειλές και εκκλήσεις για βία εναντίον χριστιανών που εκφράζουν την απλή αντίθεσή τους στα “pride” των ΛΟΑΤ. Οι αστυνομικές δυνάμεις πρέπει να δείξουν στους Χριστιανούς ότι το παίρνουν αυτό σοβαρά προστατεύοντας την ελευθερία του λόγου τους από απειλές όχλου παρά με την επιδίωξη να μείνουν ήσυχοι”.

ΚΟ / εδώ κι εδώ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ορθόδοξο μοναστήρι ως συμβολική εικόνα για το θέμα μοναχικών ονομάτων και ταυτοτήτωνΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Μοναχικά ονόματα, ταυτότητες και Προσωπικός Αριθμός: Γιατί ξέσπασε αναβρασμός στα μοναστήρια

Αλικαρνασσός και Αιγαίο ως συμβολική εικόνα για την ελληνοτουρκική έντασηΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Αλικαρνασσός και Ίμια: Η τουρκική εθνικιστική ρητορική ξανανοίγει παλιές πληγές

Ήπειρος ως συμβολική εικόνα για το θέμα Τσαμουριάς και τουρκικής επιρροήςΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

«Τσαμουριά» ξανά στο προσκήνιο: Τουρκικά δίκτυα επιρροής, Ήπειρος και η νέα βαλκανική πίεση

Μία απάντηση στο “ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Πάστορας δέχθηκε απειλές από ΛΟΑΤ ότι θα του κάψουν την εκκλησία και όταν πήγε στην αστυνομία του είπαν να προσέχει μην κατηγορηθεί για «έγκλημα μίσους»”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *