Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

Διαφημίσεις

Η διάσημη πρωτοπαθολόγος Τζέιν Γκούντολ, ομιλήτρια στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, υποστηρίζει την μείωση του πληθυσμού κατά 90% !!!

Γιατί κανένας από αυτούς τους ανθρώπους δεν δεσμεύεται στις υποτιθέμενες ιδεολογίες του και δεν αυτοκτονεί στη σκηνή μπροστά στον κόσμο για να δώσει το καλό παράδειγμα;



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
6 σχόλια στο “Τζέιν Γκούντολ: Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ NA ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΤΑ 90%”
  1. AN ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΔΙΧΝΕΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ, ΕΣΥ ΠΟΥΤ@ΝΟΓΡΙ@ ΘΕΣ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ, ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΕΞΩ.
    ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΛΕΩ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΤΑ 1%, ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΞΕΠΑΣΤΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΝΑΦΙΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.

Αφήστε μια απάντηση

elGreek