10:40 - 04/09/2018

Τρίτος Ναός, Οίκος του Θεού για όλα τα έθνη

Και οι πολλοί λαοί θα πάνε και θα λένε: “Έλα, ας ανεβαίνουμε στο Όρος του Χασέμ, στον Οίκο του Θεού του Ιακώβ. για να μας διδάξει στους δρόμους Του και για να μπορέσουμε να περπατήσουμε στα μονοπάτια Του “. Διότι η Τορά θα προέλθει από το Τσιόν, τον Χασέμ από τον Ιερουσαλάιμ.

Ο τρίτος ναός θα είναι σπίτι του Θεού για όλα τα έθνη. Όλοι οι άνθρωποι θα επισκεφθούν τον Γερουσαλάιμ για να μάθουν την Τορά του Χασέμ και να περπατήσουν στους δρόμους Του. Η γενεά μας είναι ευλογημένη για να δει αυτή την υπόσχεση να εκπληρωθεί, με εκατομμύρια μη-Ιουδαίοyw να συνειδητοποιούν ότι ο Λόγος του Θεού προέρχεται από το Τζιον και τον Γερουσαλάιμ.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BREAKING ISRAEL NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. …σκοτωστε ολους τους εβραιους…!!!!

  2. Ο τρελός του χωριού 09/04/2018 @ 12:12 ΜΜ

    Αλίμονο στην ανθρωπότητα που χρόνια βασανίζεται από την διαστροφή του σιωνισμου ! Δεν γλυτώνουμε από εσάς και από το αφεντικό σας! Πολλά θα παθαίνουμε όσο συνεχίζετε να υπάρχετε!

  3. Αβρααμ ο πνευματικος κωλομπαρας της οικουμενης 09/04/2018 @ 12:58 ΜΜ

    Γλυφο-τοκοιαση επαθαν ολοι οι ασιατες και προσκυνουν ακομη τον κουραδοκλεφτρονι λεηλατη Μωυση …

  4. Μουσικούλα θέλουμε.. 09/04/2018 @ 9:59 ΜΜ

    Η φάση που διαβάζεις το άρθρο και σκέφτεσαι αμέσως.. Γ@@ω το σπίτι τους αλλά συνηδητοποιεις ότι ούτε αυτό δεν μπορείς να πεις γιατί απλά δεν είναι δικό τους…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh