Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
22:38 - 23/05/2017

Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Η βασική αιτία  όλων των γεγονότων που συμβαίνουν σήμερα στον πλανήτη για πολλούς είναι γνωστό ότι σχεδιάζεται από ένα σκοτεινό κέντρο που διευθύνεται από τους Ιλλουμινάτι. Σε αυτούς αποδίδονται όλα τα σημαντικά γεγονότα των τελευταίων δεκαετιών που συγκλόνισαν την ανθρωπότητα και επηρέασαν δραματικά τη ροή της παγκόσμιας ιστορίας.

Ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες, ο Ρόναλντ Μπερναρτν De Vrije, που διετέλεσε επί χρόνια μυστικό μέλος των Ιλλουμινάτι, αφού αποχώρησε μετά από μια μεγάλη κρίση συνειδήσεως, άρχισε να αποκαλύπτει φυσικά με κάποιο «μέτρο» κάποια βασικά στοιχεία του παγκοσμίου σχεδίου τους.

Όλα όσα συμβαίνουν σήμερα σύμφωνα με τον Ρόναλντ Μπερναρτν De Vrije, όπως η παγκόσμια οικονομική κρίση και οι διάφορες εστίες τοπικών συγκρούσεων, είχαν σχεδιαστεί πριν από χρόνια, βάσει ενός μεγάλου σχεδίου να επιφέρουν σταδιακά τον παγκόσμιο έλεγχο της ανθρωπότητας.

Ο πόλεμος χρησιμοποιείται σαν όργανο εξελίξεως και διαμορφώσεως των συνθηκών προώθησης του μεγάλου παγκοσμίου σχεδίου. Με τους πολέμους άλλαξε η δομή των κρατών και με τους πολέμους κατάφεραν σήμερα να ελέγχουν μέσα από τις οικονομικές επιπτώσεις το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη.

Για να προετοιμάσουν το έδαφος για το τελικό στάδιο που μάλλον θα είναι ένας παγκόσμιος πόλεμος, προσπαθούν με τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, να προσανατολίσουν τις διαθέσεις των ανθρώπων  προκαλώντας ένα χάος μεταξύ τους στην ανάγκη κάποιας ανώτερης επέμβασης που μπορεί να είναι και ένας εξωγήινος που θα σώσει τον πλανήτη από τη μεγάλη καταστροφή.

Σαν κύριο μέσο αυτής της εκστρατείας ψυχολογικής διαμόρφωσης των ανθρώπων βάσει του σχεδίου τους, αναφέρεται πως είναι το περίφημο HAARP που έχει έδρα τις ΗΠΑ.

Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ(Βίντεο) - Εικόνα1

Είναι φοβερό όπως ομολογεί ο Μπέρναρντ, που ο ίδιος δεν το άντεξε, το μεγάλο μίσος που έχουνε για τους ανθρώπους και οι σατανικές θυσίες αποκλειστικά μικρών παιδιών που κάνουν με τη βοήθεια των μυστικών υπηρεσιών, τα οποία χάνονται και εξαφανίζονται καθημερινά με μυστηριώδη τρόπο  χωρίς ποτέ να μπορούν να βρουν τα ίχνη τους.

Εδώ αποκαλύπτεται και ο πραγματικός ρόλος των μυστικών υπηρεσιών των μεγάλων δυτικών χωρών που όχι μόνο δεν λειτουργούν για την ασφάλεια των πολιτών αλλά στην πραγματικότητα είναι στην υπηρεσία της παγκόσμιας συνωμοσίας των Ιλλουμινάτι και λειτουργούν με τεράστια κυκλώματα λαθρεμπορίας όπλων και ναρκωτικών προκαλώντας οικονομικούς πολέμους, ακόμα και πολιτικές κρίσεις και ανατροπές κυβερνήσεων για να εξυπηρετήσουν τα σκοτεινά τους σχέδια.

Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ(Βίντεο) - Εικόνα2

Τα σκοτεινά αυτά κέντρα έχουν τη δική τους σατανική θρησκεία που λέγεται Λουσιφεριάνα, ενώ τα ίδια τα μέλη της λέγονται Λουσιφεριανοί, υπηρέτες του διαβόλου, και κάνουν τελετές με σατανικά μασονικά τυπικά στους δικούς τους ναούς.

Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ(Βίντεο) - Εικόνα3

Στην αρχή όταν τον μύησαν σε αυτές τις τελετές είχε προσελκυστεί από τη φαντασμαγορία τους και από τη χλιδή που περιείχαν. Στη συνέχεια όμως προσγειώθηκε ανώμαλα στην πραγματικότητα όταν τον κάλεσαν να συμμετάσχει σε κρυφές σατανικές τελετές όπου θυσίαζαν μικρά παιδιά. Αυτό συντάραξε τη συνείδησή του και επέφερε μια εσωτερική μεταστροφή.

Άρχισε μετά από αυτό να απομακρύνεται από αυτούς, αυτό όμως είχε ως συνέπεια να αρχίσουν να τον απειλούν και να κινδυνεύει η ίδια η ζωή του.

Ο ίδιος όπως καταμαρτυρεί, αυτά που διηγήθηκε δεν είναι ένα παραμύθι αλλά είναι πραγματικά γεγονότα που γίνονται εδώ και χιλιάδες χρόνια και τα έχει κατανοήσει γιατί έχω σπουδάσει θεολογία ειδικά την Παλιά Διαθήκη και τις πρακτικές των Ισραηλιτών της παλαιάς εποχής.

Όπως αποκαλύπτει, οι παλαιές δέκα φυλές του Ισραήλ που προέβαιναν και σε ανθρωποθυσίες μικρών παιδιών στην κοιλάδα Μωλώχ, προεκτείνονται σήμερα με μια μυστική γραμμή διαδοχής στα σημερινά  σκοτεινά κέντρα που θέλουν να εξουσιάσουν τον πλανήτη.

Όσο και αν αυτό φαίνεται απίστευτο, αυτός ο παλιός κόσμος των δέκα φυλών με όλες τις τελετουργίες του, αναβιώνει και σήμερα με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Αν κάποιος ερευνήσει σοβαρά όλα αυτά τα δεδομένα που πηγάζουν από σκοτεινά κέντρα όπως Ινστιτούτο Tavistock, κέντρα προγράμματος MK Ultra,θα διαπιστώσει ότι είναι όργανα εκπλήρωσης των σιωνιστικών σχεδίων από τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών.

Όποιος διαβάζει προσεκτικά αυτά τα πρωτόκολλα, θα διαπιστώσει ίσως με κάποιο τρόμο πως όλα αυτά που γράφτηκαν πριν από πολλές δεκαετίες πραγματοποιούνται σήμερα με έναν εκπληκτικό τρόπο. Το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο των Ιλλουμινάτι,  από τους οποίους πέρασε για ένα χρονικό διάστημα ο Μπέρναρντ, είναι ότι έχουν ένα φοβερό μίσος για το ύψιστο δημιούργημα του Θεού, δηλαδή τον άνθρωπο, καθώς οι ίδιοι λατρεύουν το Σατανά και θέλουν να τον καταστρέψουν και να παραδώσουν τις ψυχές τους στον έξω από εδώ.

Μέχρι σήμερα έχουν καταφέρει να πετύχουν πολλά πράγματα και έχουν κυριαρχήσει σε μεγάλο μέρος στον ψυχικό κόσμο της ανθρωπότητας καθώς χρησιμοποιούν φοβερά μέσα καταπιέζοντας κάθε προσπάθεια της ένωσης του ανθρώπου με το Θεό.

Παρόλα αυτά αν ο άνθρωπος σήμερα συνειδητοποιήσει όλο αυτό το σατανικό παιχνίδι που παίζεται σε βάρος του και ζητήσει πραγματικά τη βοήθεια του Παντοδύναμου, όλοι αυτοί είναι καταδικασμένοι να χαθούν και να εξαφανιστούν για πάντα από προσώπου γης.

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. 05/24/2017 @ 2:24 ΠΜ

  ΑΛΛΟΙ ΠΑΣΧΙΖΑΝ ΚΑΙ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ. ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ. Η ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ, ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΚΟ, ΣΤΟ ΑΕΝΑΟ ΣΚΟΤΟΣ. ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ, ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΞΙΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΤΑΛΑΝΤΕΥΕΤΑΙ. ΔΙΑΛΕΞΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΜΠΕΙ ΑΠ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ, Η ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Η ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΣΚΟΥΡΙΑ ΚΑΙ Η ΥΓΡΑΣΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ; ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΘΥΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ. ΣΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ. ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ; ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΗ MOY, Σ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ 5 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΟΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΚΡΕΒΑΤΙ, ΔΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΗΣ; OXI, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ. Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ MEΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.

 2. ΘΑ ΚΩΛΟΒΩΘΟΥΝ ΑΙ ΗΜΕΡΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ Η ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ!!!
  ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ,ΓΙΑΤΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΦΟΥΛ!!!ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΣΩΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ!!!
  Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ.
  ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ.
  ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙΡΟΙ,ΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΝΗΡΑ!!!
  ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ,ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΟΤΑΝ ΨΥΧΟΡΡΑΓΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!!

 3. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 05/24/2017 @ 7:32 ΠΜ

  ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ζ΄. Πως πρέπει να εκπαιδεύουμε το νού μας, για να τον φυλάμε από την αμάθεια.

  Αν η δυσπιστία στον εαυτό μας και η ελπίδα στον Θεό, οι τόσο απαραίτητες σ αυτόν τον πόλεμον, μείνουν μοναχές, όχι μόνον δεν θα νικήσουμε, αλλά και θα γκρεισθούμε σε πολλά κακά. Γι αυτό το λόγο, κοντά σε αυτές χρειάζεται και η εκγύμνασι, που είναι το τρίτο πράγμα που είπαμε στην αρχή, η οποία πρέπει να γίνεται πρώτα με το νού και με τη θέλησι. Και τον μεν νού πρέπει να φυλάμε από την αγνωσία, η οποία είναι σε αυτόν πολύ αντίθετη, επειδή τον σκοτίζει και του εμποδίζει στην γνώσι της αλήθειας, η οποία είναι το δικό του αντικείμενο. Γι αυτό είναι ανάγκη να τον γυμνάζουμε, ώστε να γίνη λαμπρός και καθαρός, για να μπορή να διακρίνη καλά εκείνο που μας χρειάζεται για να καθαρίσουμε την ψυχή μας από τα πάθη και να την στολίσουμε με τις αρετές.

  Αυτή λοιπόν την λαμπρότητα του νού μπορούμε να την αποκτήσουμε με δυό τρόπους· ο πρώτος και πλέον αναγκαίος, είναι η προσευχή, με την οποία παρακαλούμε το Άγιο Πνεύμα να καταδεχθή να σκορπίση το θείο του φως μέσα στις καρδιές μας, το οποίο, βέβαια, θα το κάνη αν ζητήσουμε πραγματικά μόνο τον Θεό, αν κάνουμε το θέλημά του το άγιο και αν υποτάξουμε κάθε τι μας στη συμβουλή και ερώτησι των εμπείρων και πνευματικών μας Πατέρων.

  Ο δεύτερος τρόπος είναι, μία παντοτεινή εκγύμνασις βαθειάς σκέψεως και μελέτης των πραγμάτων, για να γνωρίσουμε με αυτή, ποιά πράγματα είναι καλά, ποιά κακά, όχι όπως τα κρίνει λανθασμένα η αίσθησις και ο κόσμος, αλλά καθώς τα κρίνει ο ορθός λόγος και το Πνεύμα το Άγιο, δηλαδή, η αλήθεια των θεοπνεύστων Γραφών και των πνευματοφόρων Πατέρων και Διδασκάλων της Εκκλησίας μας. Γιατί, όταν αυτή η σκέψις και μελέτη γίνη σωστή και όπως πρέπει, μας κάνει να γνωρίσουμε καθαρά ότι πρέπει να θεωρούμε μηδέν και μάταια και ψεύτικα όλα εκείνα που αγαπά και με διαφόρους τρόπους ζητάει ο τυφλός και διεφθαρμένος κόσμος.

  Δηλαδή, ότι οι τιμές και οι ηδονές και ο πλούτος του κόσμου δεν είναι τίποτα άλλο, παρά ματαιότητα και θάνατος της ψυχής· ότι οι βρισιές και οι δυσφημίσεις που μας κάνει ο κόσμος, προξενούν σε μας αληθινή δόξα και οι θλίψεις χαρά· με το να συγχωράμε τους εχθρούς μας και να τους κάνουμε καλά, είναι μεγαλοψυχία και μία από τις μεγαλύτερες ομοιότητες με τον Θεό· ότι περισσότερο ισχύει το να καταφρονήση κάποιος τον κόσμο, παρά να είναι εξουσιαστής όλου του κόσμου· ότι το να υπακούη κάποιος πρόθυμος, είναι μία πράξις μάλλον μεγαλόψυχη και γενναία, παρά το να υποτάση και να προστάζει μεγάλους βασιλείς.

  Ότι η ταπεινή γνώσι του εαυτού μας, πρέπει να τιμάται περισσότερο από το ύψος όλων των επιστημών, ότι το να νικήσουμε και να νεκρώσουμε τα θελήματά μας και τις ορέξεις μας, όσο και αν είναι μικρές, είναι άξιο μεγαλυτέρου επαίνου, παρά το να καταπολεμήσουμε πολλά κάστρα, να κατατροπώσουμε δυνατά στρατόπεδα με τα όπλα στα χέρια και το να κάνουμε θαύματα ή να αναστήσουμε νεκρούς+++http://www.oodegr.com/oode/biblia/aor_pol1/kef1.htm

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*