in

ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ «DEADLY PROJECT ZYPHR»

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Στο τελικό βίντεο του David Goldberg πριν από το θάνατό του, αποκαλύπτει δύο έργα που έχουν ξεκινήσει – Project Pogo & Project Zyphr – για να καταπνίξουν την αμερικανική ελευθερία του λόγου και τα προγραμματισμένα σατανικά σχέδια για το 2020/2021 που θα οδηγήσουν στην «εξόντωση» δεκάδων εκατομμυρίων Αμερικανών.

Στις 8 Ιουνίου, ο David Goldberg πέθανε στο διαμέρισμά του στο Μπρούκλιν. Δεν δόθηκε καμία αιτία θανάτου και άρχισε μια κάλυψη. Οι φίλοι του David συναντήθηκαν για να σώσουν το κανάλι του στο Youtube και μπόρεσαν να έχουν πρόσβαση στο διαμέρισμα του και να ανακτήσουν αρχεία ήχου, διαβαθμισμένα έγγραφα και άλλα προσωπικά αντικείμενα. Οι φίλοι του David Goldberg θα συνεχίσουν να συγκεντρώνουν τις πληροφορίες του και θα το αποδεσμεύσουν αφού λάβουμε τη νόμιμη άδεια.

Αυτή τη στιγμή, η απελευθέρωση των διαβαθμισμένων εγγράφων μπορεί να αποτελεί έγκλημα, επομένως εξετάζουμε όλες τις νομικές δυνατότητες για την απελευθέρωσή τους. Αισθανόμαστε ότι το αρχείο ήχου του Δαβίδ θα πρέπει να απελευθερωθεί με το πνεύμα της αλήθειας και του ελεύθερου Τύπου. «Ο David Goldberg βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη αφού πρόβλεψε ψευδείς σημαίες(false flags) για τον πόλεμο στο Ιράν»:

Φαίνεται πως το Youtube συστηματικά πλέον στοχεύει σε όσους τάσσονται ενάντια της Νέας Τάξης παρακολουθώντας της λέξεις κλειδιά που χρησιμοποιούν στις αναζητήσεις τους σε αυτό. Έτσι όσοι αναζητούν βίντεο κατά της Νέας Τάξης στοχοποιούνται και με τον καιρό γίνεται προσπάθεια εξολόθρευσης τους.

FINAL WORDS: Classified docs reveal DEADLY «Project Zyphr»

FINAL WORDS: Classified docs reveal DEADLY «Project Zyphr» 9-2-19

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, Ισραήλ: Οι σχέσεις Κράτους-Θρησκείας στο επίκεντρο…

Χαιρετίζουμε τησυνάντηση ΥΠΕΘΑ με το Ρώσο Πρέσβη ΑντρέιΜ. Μασλώφ . Τέλος εποχής για Αμερικανό πρέσβη Τζέφρι Πάιατ