20:33 - 29/12/2015

Το ξέσπασμα της καταιγίδας «Φρανκ» περιμένουν στο Ηνωμένο Βασίλειο

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

flood-britain

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται το Ηνωμένο Βασίλειο, ενόψει της καταιγίδας «Φρανκ».

Σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις της βρετανικής μετεωρολογικής υπηρεσίας, το ακραίο καιρικό φαινόμενο αναμένεται να χτυπήσει τα ήδη δοκιμασμένα από τις πλημμύρες βρετανικά νησιά.

Μετά τις πρόσφατες «επιθέσεις» από τις καταιγίδες «Εύα» και «Ντέσμοντ», οι μετεωρολόγοι τώρα προειδοποιούν για την επικείμενη έλευση της καταιγίδας «Φρανκ» που πρόκειται να πλήξει τις βορειοδυτικές περιοχές τις Βρετανίας.
Είναι χαρακτηριστικό πως οι ήδη επιβαρυμένες περιοχές της Κάμπρια, του Λάνκασιερ, το ευρύτερο Μάντσεστερ και Γιόρκσαϊρ, παρά το γεγονός ότι έχουν μετατραπεί σε απέραντες λασπωμένες λίμνες τις τελευταίες μέρες, έλαβαν εκ νέου 9 ειδοποιήσεις «κόκκινου» συναγερμού ενόψει της καταιγίδας « Φρανκ».

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Πρακτορείο Προστασίας Περιβάλλοντος της Σκωτίας, η καταιγίδα «Φρανκ» αναμένεται να πλημμυρίσει εκ νέου τη Σκωτία, ενώ και η Ουαλία έχει προετοιμαστεί για το σφοδρό χτύπημα. Σε ανάλογη κινητοποίηση έχει προχωρήσει και η Ιρλανδία, με τους δημοσίους λειτουργούς να ανακοινώνουν πως αναμένονται πολύ ισχυροί άνεμοι που θα συνοδεύονται από εκτεταμένη βροχόπτωση.

Αξίζει να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις της βρετανικής μετεωρολογικής υπηρεσίας, τα επίπεδα βροχόπτωσης που δέχτηκαν η Κάμπρια, το Λάνκασιερ και το Γιόρκσαϊρ ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, ενώ η έλευση της καταιγίδας «Φρανκ» αναμένεται να ανεβάσει το κόστος των καταστροφών από τις πλημμύρες πάνω από τα 2 δισεκατομμύρια ευρώ.

http://www.cnn.gr/news/kosmos/story/16875/to-xespasma-tis-kataigidas-frank-perimenoyn-sto-hnomeno-vasileio

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*