Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

10:58 - 24/12/2022

Το WEF θέλει να ακυρώσει τα Χριστούγεννα για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ εγκαινίασε πρόσφατα μια νέα αμφιλεγόμενη πρωτοβουλία που θα κάνει τους χριστιανούς να ξεσηκωθούν.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ζητά τώρα να ακυρωθούν τα εορταστικά έθιμα των Χριστουγέννων τα επόμενα χρόνια, στο πλαίσιο μιας προσπάθειας για τη διάσωση του περιβάλλοντος.

Το WEF διέταξε τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης να αρχίσουν να προωθούν την αφήγηση κατά των Χριστουγέννων και θέλει να εισαγάγει μια διεθνή πολιτική που θα απαιτεί από τις κυβερνήσεις να καταργήσουν σταδιακά τις χριστουγεννιάτικες παραδόσεις στις χώρες τους υπέρ “ουδέτερων από άποψη άνθρακα” εορτασμών.

Το CNN, πάντα στην πρώτη γραμμή της παγκοσμιοποιητικής ατζέντας, διέταξε το κοινό του να ακυρώσει τα Χριστούγεννα πέρυσι λόγω του Covid.

Φέτος, οι φιλελεύθεροι σαδιστές του CNN θέλουν το κοινό τους να ακυρώσει τα σχέδια για τα Χριστούγεννα λόγω της κλιματικής αλλαγής. Ο Guardian, ένα άλλο παγκοσμιοποιητικό φερέφωνο που βρίσκεται σταθερά υπό τον έλεγχο του WEF, είπε στους αναγνώστες του ότι το να κάνουν δώρα και να απολαμβάνουν τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γεύματα είναι “χυδαίο” και πρέπει να σταματήσει.

Αντί για γαλοπούλα και όλα τα παρελκόμενα, ο Guardian θέλει να ακυρώσετε το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο γεύμα σας και να το αντικαταστήσετε με έντομα, ζωύφια, γρύλους και συνθετικό ψεύτικο κρέας του Bill Gates.

Η επερχόμενη επικεφαλής των Δημοκρατικών στη Βουλή των Αντιπροσώπων Κάθριν Κλαρκ βρίσκεται σταθερά υπό τον έλεγχο του WEF και ανέλαβε να ηγηθεί της προσπάθειας του Κογκρέσου για την ακύρωση των Χριστουγέννων, δηλώνοντας ότι θέλει να το κάνει για τα παιδιά της.

Φαίνεται ότι ο Klaus Schwab δεν υπερέβαλλε όταν είπε ότι το WEF έχει διεισδύσει στις αριστερές κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο.

Αλλά γιατί το WEF είναι τόσο αποφασισμένο να ακυρώσει τα Χριστούγεννα;

Πρώτα πρέπει να κατανοήσετε ένα σημαντικό γεγονός: το WEF επιδιώκει να επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος στη Γη. Πιστεύουν ότι έχουμε πάρα πολλές ελευθερίες και ότι καταναλώνουμε πάρα πολλούς πόρους.

Το WEF δεν προσπαθεί απλώς να διεισδύσει στις κυβερνήσεις και να ελέγξει τις οικονομίες, αλλά θέλει να επαναπροσδιορίσει το νόημα της ζωής στη Γη. Τίποτα λιγότερο.

Αυτό είναι ένα άρθρο στην πραγματική ιστοσελίδα του WEF. Έχουν τρελαθεί τελείως.

Σύμφωνα με έναν γνώστη του WEF, πολλές από τις πολιτικές του WEF αφορούν τη “συντριβή της ανθρώπινης ψυχής”.

Ποιος καλύτερος τρόπος για να συντρίψεις την ανθρώπινη ψυχή από το να αρνηθείς την ύπαρξή της;

Σύμφωνα με το WEF, ο Ιησούς είναι ψεύτικες ειδήσεις, ο Θεός είναι νεκρός και δεν έχετε ψυχή. Είσαι ένα “πειραματόζωο” που δεν έχει την ικανότητα της ελεύθερης βούλησης.

Το WEF είναι όλο και πιο εχθρικό προς τον Χριστιανισμό και τις παραδόσεις που συνδέονται με τα Χριστούγεννα. Είναι σαφές ότι ο Klaus Schwab προσπαθεί συνειδητά να αντικαταστήσει τον Ιησού Χριστό.

Το δεξί χέρι του Klaus Schwab, ο Yuval Noah Harari, ανακοίνωσε ότι το WEF έχει επιτύχει τόσο πολύ στα σχέδιά του, ώστε “αποκτά θεϊκές δυνάμεις” “δημιουργίας και καταστροφής”.

Η βλασφημία δεν σταματά εδώ.

Σύμφωνα με το WEF, μια νέα παγκόσμια θρησκεία έχει φτάσει και ενώνει όλη την ανθρωπότητα να προσκυνήσει στο βωμό της κλιματικής επιστήμης, του τεχνοκομμουνισμού και της ευγονικής. Απλώς δεν υπάρχει θέση για τις παραδόσεις των Χριστουγέννων σε αυτή τη νέα θρησκεία.

Ο Χαράρι έγραψε επίσης για τον θάνατο του Θεού στο μπεστ σέλερ των New York Times “Homo Deus: Μια σύντομη ιστορία του αύριο”.

“Περισσότερο από έναν αιώνα αφότου ο Νίτσε τον ανακήρυξε νεκρό, ο Θεός φαίνεται να επιστρέφει”, έγραψε. “Αλλά αυτό είναι μια οφθαλμαπάτη. Ο Θεός είναι νεκρός – απλώς αργεί να ξεφορτωθεί το σώμα του”.

Δώστε προσοχή στις λέξεις που επέλεξε να χρησιμοποιήσει. “Να απαλλαγούμε από το σώμα”. Ο Χάραρι έδωσε το παιχνίδι του WEF με αυτή τη δήλωση. Όπως οι δολοφόνοι που ξεφορτώνονται ένα πτώμα, ο Schwab και η συμμορία του προσπαθούν ενεργά να αφαιρέσουν κάθε ίχνος του Θεού, του Ιησού και του Χριστιανισμού από το πρόσωπο της γης.

Ο μεγάλος χριστιανός συγγραφέας G.K. “Δεν μπορεί το παιδί να περάσει από τη φυσική φαντασία ενός παιδιού στη φυσιολογική πίστη ενός ανθρώπου στον Άγιο Νικόλαο των Παιδιών χωρίς να υποστεί αυτό το πικρό σπάσιμο και την απότομη απογοήτευση που σηματοδοτεί τώρα το πέρασμα του παιδιού από τη χώρα της φαντασίας σε έναν κόσμο χωρίς πίστη;”

Και αυτό είναι το επίκεντρο όλων αυτών. Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που είναι αποφασισμένοι να συντρίψουν την ψυχή μας και να μας κάνουν να μην πιστεύουμε τίποτα. Χρειαζόμαστε δέος. Χρειαζόμαστε το θαύμα. Ιδιαίτερα αυτή την εποχή του χρόνου, τα Χριστούγεννα.

Χρειαζόμαστε τις παραδόσεις μας και δεν πρέπει να επιτραπεί στον Klaus Schwab και στους τεχνοκράτες του στις αίθουσες του Νταβός να μας τις πάρουν με το πρόσχημα της καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής.

Η επισήμανση του κακού του WEF δεν φαίνεται ποτέ να τους επηρεάζει ή να τους επηρεάζει καθόλου. Γιατί; Επειδή, δεν ντρέπονται … δεν ντρέπονται επειδή δεν έχουν ηθική πυξίδα, δεν έχουν ηθική πυξίδα επειδή ζουν σύμφωνα με τον κανόνα “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”. Αυτό το αξίωμα διαπερνά κάθε ίνα της ιδεολογίας τους, από τις στημένες εκλογές, τα ανοιχτά σύνορα, την κλιματική αλλαγή, την ερήμωση, ό,τι θέλετε.

Η ανθρωπότητα δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ τόσο σοβαρό αντίπαλο. Εδώ στη Φωνή του Λαού είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να εκθέτουμε τη σατανική τους ατζέντα σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να διαδώσουμε τη λέξη μακριά και ευρέως. Παρακαλώ κάντε like σε αυτό το βίντεο και εγγραφείτε στο κανάλι, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να μεταδίδουμε την αλήθεια. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό.

Παρακολουθήστε:

newspunch.com

triklopodia.grΕπιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. Δημήτριος Χατζηνικολάου 12/24/2022 @ 1:33 ΜΜ

  Mr. Schwab, Mr. (or Ms.?) Harari, and others of the same faith (Satanism), Aisiktir!

 2. ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 12/25/2022 @ 5:12 ΠΜ

  Χριστουγενιάτικες ευχές όπου υπάρχουν Έλληνες

  ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΞΑΣ(IAΤΡΙΚΟΣ ΧΗΜΙΚΟΣ)
  AΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ
  ΑΠΟ 1:23:00 — 1:55:19

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*