TO TΡΙΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΦΑΤΙΜΑ.ΓΙΑΤΙ ΤΟ 2016 ΚΑΙ ΤΟ 2019 ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΤΗ.

fstima

Το 1917 τρία νεαρά κορίτσια στην Φατίμα,της Πορτογαλλίας ,είδαν σε όραμα την Παναγία,που τους έδωσε τρία μυστικά,για τα μελλοντικά γεγγονότα.Στις 13 Ιουλίου του 1917 δόθηκαν τα τρία μυστικά για σημαντικά γεγγονότα που θα γίνουν μελλοντικά.

Τα δύο πρώτα μυστικά περιγράφουν τον 1ο και 2ο παγκόσμιο πόλεμο και το πως η Ρωσία θα ξαναγίνει Χριστιανική χώρα.Το Τρίτο Μυστικό μπορεί να περιγράφει την μετατόπιση των πόλων ή τον Τρίτο Παγκόσμιο πόλεμο,αλλά εμείς δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα επειδή το Βατικανό αρνείται να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες για ο Τρίτο Μυστικό δημόσια.Στα τέλη του 1947 δύο από τα τρία κορίτσια είχαν ήδη πεθάνει,ενώ η τρίτη,η Λουκία ήταν άρρωστη.Ο Επίσκοπος της Λείρια την διέταξε να γράψει και να εξηγήσει το Τρίτο Μυστικό,που η Παναγία της είπε να μην αποκαλύψει.

Οι καθολικοί διδάσκονται ότι οι εντολές της εκκλησίας είναι σαν τις εντολές του Θεού,κι έτσι δικαιολογείται για την στάση της.Η Λουκία έγραψε το τρίτο Μυστικό με την οδηγία να μην αποκαλυφτεί πριν το 1960,γιατί τα περισσότερα θα γίνουν κατανοητά από τότε και μετά.Οταν ήρθε το 1960,οι υπάληλοι του Βατικανού έγραψαν σε δελτίο Τύπου,ότι οι πληροφορίες ήταν τόσο φρικτές,που το μυστικό θα παραμείνει σφραγισμένο για πάντα.Το 1984 ο Πάπας Βενέδικτος ανέφερε ότι οι προφητείες που είναι γραμμένες σε αυτό το τρίτο Μυστικό δεν μπορούν να ανακοινωθούν.
papas
Το 2000 το Βατικανό υπέκυψε στην πίεση και κυκλοφόρησε …κάτι.Ισχυρίστηκαν τότε ότι αφορούσε την απόπειρα δολοφονίας το 1981,του Πάπα Ιωάννη Παύλου 2.Το αρχικό χειρόγραφο της Λουκίας ήταν 25 γραμμές σε μια σελίδα με μικρά περιθώρια ενώ αυτό που κυκλοφόρησε το Βατικανό ήταν 64 γραμμές σε 4 σελίδες με περιθώρια,άρα δεν ήταν το αυθεντικό.Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος είχε αναφέρει ότι οι Χριστιανοί πρέπει να γνωρίζουν ότι το Τρίτο Μυστικό περιγράφει τους ωκεανούς που θα κατακλύσουν ολόκληρες περιοχές στη γη και από την μία στιγμή στην άλλη θα χαθούν εκατομμύρια άνθρωποι.Υποθέτουμε ότι η επίσημη εξήγηση που δόθηκε το 2000 ήταν απάτη.

Το 2013 ανέλαβε ο Πάπας Φραγκίσκος,πρών Αρχιεπίσκοπος στο Μπουένος Άιρες,που καθιέρωσε το Ποντιφικάτο στην Παναγία στις 13 Μα’ί’ου 2013.Ο Πάπας Φραγκίσκος παίρνει στα σοβαρά τα Μυστικά της Φατίμα και αναγνωρίζει δημοσίως ότι είναι στην κατοχή του.Αυτό συνεπάγεται ότι τα γεγγονότα από το Τρίτο Μυστικό δεν έχουν τελειώσει.Ο συγγραφέας της «Φατίμα»Μαλαχίας Μάρτιν είπε ότι το Τρίτο Μυστικό θα είναι ο χειρότερος εφιάλτης που θα πολλαπλασιάζεται,σε συνέντευξή του το 1997 δήλωσε ότι του έδειξαν το αυθεντικό κείμενο τον Φεβρουάριο του 1960 και το συζήτησε με τον Πάπα Ιωάννη τον 23ο μαζί με άλλους επισκόπους και ιερείς,αφού είχε σχέση με το 8ο Κεφάλαιο,στίχο 13, της Αποκάλυψης.

Η Λουκία προφανώς αναφέρεται στην 7η Σφραγίδα.Η 6η Σφραγίδα περιγράφει ένα μεγάλο σεισμό που γίνεται,καθώς και την μετατόπιση των πόλων ενώ ο ήλιος γίνεται μαύρος και η σελήνη κόκκινη,και ατέρια από τον ουρανό πέφτουν στη γη.Η 7η Σφραγίδα περιγράφει τον ήλιο που γίνεται μαύρος ενώ ο Άγγελος στέκεται στο βωμό,κρατά το χρυσό λιβανιστήρι και πολύ θυμίαμα,και ο καπνός από το θυμίαμα ανέβηκε στο θρόνο του Θεού.Τότε ο Άγγελος πήρε το θυμιατίρι και έριξε φωτιά στη γη και έγιναν αστραπές και βροντές.Λάμψεις,κεραυνοί και σεισμός.Τότε έπεσε χαλάζι και φωτιά και το τρίτο της γης κάηκε.Ο δεύτερος Άγγελος ρίχτηκε στη θάλασσα και το τρίτο των πλοίων καταστράφηκε.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Λουκία επίσης περιγράφει το 13ο Κεφάλαιο της Αποκάλυψης που αναφέρεται στον Αντίχριστο και το 666.Αν ο Μαλαχίας Μάρτιν ήταν σωστός,τότε μερικά από αυτά τα γεγγονότα θα ήταν σε εξέλιξη πριν το 2017 που ταιριάζει με το συμπέρασμα ότι ο αντίχριστος θα αποκαλυφτεί στο μεσαίο σημείο ,για τα τελευταία 7 χρόνια,ενώ θα ξεκινήσει ένας Αποκαλυπτικός πόλεμος τον Ιούνιο του 2016!!! 3 και μισό χρόνια πριν το τέλος της επταετίας τον Δεκέμβριο του 2019!!!Αν και η αποστασία και οι μεγάλοι κίνδυνοι στην πίστη,έχουν συζητηθεί στο Βατικανό,κανείς δεν έχει σχολιάσει την σχέση του Αντίχριστου με το 3ο Μυστικό.Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ο 2ος,αναφερόταν σε μεγάλες πλημμύρες και αναστροφή των πόλων.

Πιστεύω ότι ο επόμενος Βόρειος πόλος θα είναι στη Σιβηρία,ΒΔ στη λίμνη Βα’ι’κάλη,κοντά στα σύνορα Ρωσίας-Κίνας-Μογγολίας.Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος 2 έλεγε ότι ο παγκόσμιος κομμουνισμός δηλαδή η Ρωσία και η Κίνα θα έκαναν κάποιες εχθρικές κινήσεις αν ήξεραν το Μυστικό.Ο Μαλαχίας Μάρτιν έγραψε στο βιβλίο του ότι οι ηγέτες του Λενινιστικού κόμματος(Ρωσία-Κίνα)θα κάνουν ορισμένες εδαφικές και στρατιωτικές κινήσεις κατά της Δύσης ,η οποία δεν θα μπορέσει να αντισταθεί.Νομίζω ότι θα κατακτήσουν κάποια εδάφη,μακρύτερα από τον νέο επερχόμενο Βόρειο πόλο,και θα έχουν προβλέψει νέες πατρίδες για τους πληθυσμούς τους.

Κεντρική Ευρώπη ,Νότια Ασία και Μέση Ανατολή θα καταληφθούν από αυτούς.

http://beforeitsnews.com/prophecy/2014/06/third-secret-of-fatima-prophecy-of-a-pole-shift-2462116.html

AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕFORE IT’S NEWS:Corfiatiko.blogspot.com.

http://orthodoxathemata.blogspot.gr/2014/06/to-t-2016-2019.html

Loading...

6 thoughts on “TO TΡΙΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΦΑΤΙΜΑ.ΓΙΑΤΙ ΤΟ 2016 ΚΑΙ ΤΟ 2019 ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΤΗ.

  • Αρβανίτισσα says:

   Το να πετάς απλά μια λέξη δεν σε κάνει εξυπνότερο.
   Ίσως και εγώ να συμφωνώ ή να διαφωνώ…
   Ακύρωσε την επιχειρηματολογία του άρθρου παραθέτοντας τα επιχειρήματα σου, αλλιώς τρίχας είσαι εσύ.
   Είπαμε Μεϊμαράκηδες συνθηματολόγοι εμείς δεν είμαστε και εφόσον μπαίνετε στον κόπο και γράφετε σχόλια επιθυμούμε να μην είστε ούτε εσείς.
   ΑΝάλογα σχόλια εφεξής θα διαγράφονται απευθείας και χωρίς δεύτερη σκέψη.

   • croif101 says:

    ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΤΟΜΟ,ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ,ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ,ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ.
    ΑΛΛΑ ΚΟΠΕΛΛΑ ΜΟΥ,ΤΙ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΠ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
    ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ,ΛΙΜΟΙ,ΚΑΙ ΛΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΙ,ΑΡΧΗ ΩΔΙΝΩΝ ΕΣΤΕ!!!
    ΑΡΑ ΤΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ 100%.
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ,ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΠ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ,ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΓΕΡΗ,ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ,ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΣΟΝ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ,ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ!!!
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!

   • SolarAngel says:

    “Ο Επίσκοπος της Λείρια την διέταξε να γράψει και να εξηγήσει το Τρίτο Μυστικό,που η Παναγία της είπε να μην αποκαλύψει”……!!! δηλ αν η Παναγία, σύμφωνα πάντα με τον αστικό μύθο, ζήτησε να μην αποκαλυφθούν αυτά που είπε, ποιο είναι ακριβώς το νόημα…??? να το αποκαλύψει σε τρεις “μωρές παρθένες”…? μου διαφεύγει κάτι..??
    Τι νόημα εντέλει έχουν όλα αυτές οι άχρηστες πληροφορίες..? μήπως γίνεται κανείς σοφότερος..?? μήπως του αλλάζουν τον συλλογισμό έτσι ώστε να γίνει καλύτερος άνθρωπος..? ή τελικά είναι άλλο ένα λιθαράκι στο ογκόλιθο του φόβου που υπάρχει ήδη μέσα στο σύστημα του..??
    Από την μία προσπαθείτε να “αφηπνήσεται” τον κόσμο, από την άλλη παίζεται με την νοημοσύνη του…αποφασίστε…..προφανώς δεν απευθύνεστε μόνο σε θρησκόληπτους παλαιοημερολογίτες έτσι..??? ή κάνω λάθος..??

 1. 1244 says:

  Καπου ειχα διαβασει-ακουσει δεν θυμαμαι καλα, οτι το τριτο μυστικο ειναι η καταστροφη του Βατικανου απο την ιδια την Παναγια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *