ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΡΑΪΧ-Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΛΟΥΣΙΦΕΡ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ματθ. 24,36 προς δε την ημέραν εκείνην και την ώραν της δευτέρας παρουσίας και της μεγάλης κρίσεως κανείς δεν γνωρίζει τόποτε, ούτε οι άγγελοι των ουρανών, ει μη μόνον ο Πατήρ.

Αποκ. 12,7 Και έγινε πόλεμος στον ουρανόν. Ο Μιχαήλ και οι άγγελοι αυτού ήλθαν να πολεμήσουν εναντίον του δράκοντος, του διαβόλου (ο οποίος είχε επαναστατήσει κατά του Θεού και ηγωνίζετο να αποσπάση τους ανθρώπους από τον αληθινόν Θεόν και να τους υποτάξη στον εαυτόν του και την ειδωλολατρίαν). Και ο δράκων μαζή με τους αγγέλους του επολέμησε.

Αποκ. 12,10 Και ήκουσα φωνήν μεγάλην στον ουρανόν να λέγη• “τώρα πλέον επραγματοποιήθη εξ ολοκλήρου η σωτηρία των ανθρώπων και η δύναμις και η βασιλεία του Θεού μας και η δύναμις και η κυριαρχία του Χριστού του, διότι κατερρίφθη ο κατήγορος των αδελφών μας, που είναι εις την γην, αυτός που τους κατηγορούσε ενώπιον του Θεού μας συνεχώς ημέραν και νύκτα.

IN ONE HOUR EVERYTHING WILL CHANGE – END TIME WARNING 2018

The FINAL REICH | & THE RETURN OF LUCIFER | Son Of perdition

Τσιπάκι και συχνότητες για έλεγχο του νου

ΈΚΤΑΚΤΟ«Στρατιωτικό νόμο κήρυξε ο Ποροσένκο – Στις φλόγες το Ρωσικό Προξενείο στο Χάρκοβο

Syrian War Report – Nov. 26, 2018: Over 100 Civilians Suffered From Chemical Attack On Aleppo City

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ- Εισβολή αμερικανικού κατασκοπευτικού στη Μ. Θάλασσα

Οι τρεις γέροντες.

Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει αυτά τα παράξενα ήχους και μπάλες φωτιάς το Τέξας,

NOBODY CAN EXPLAIN THESE STRANGE SOUNDS AND FIREBALLS OVER TEXAS, END TIMES SIGNS NOVEMBER 2018!

This Happened On Our Earth 20 November 2018 – WORLD OF SIGNS

2018…End Times Prophecy News & Current Events

This happened on our Earth!!! 20-25 November-2018

this happened on our earth November p/6 2018 !! это произошло на нашей земле

Strange Encounters Happening In Medina… (2018-2019)

ALARMING!!! CELINE DION CREATES NWO NON GENDER CLOTHING LINE, END TIMES SIGNS NOVEMBER 2018!
ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ!!! Η CELINE DION ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ NWO NON GENDER, σημεία καιρών

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr

Loading...

One thought on “ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΡΑΪΧ-Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΛΟΥΣΙΦΕΡ

 1. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Τα επιχειρήματα που προβάλλονται εδώ για τα «σημεία των καιρών» στηρίζονται σε απομονωμένα εδάφια της Αγίας Γραφής.Τα συμπεράσματα που προκύπτουν είναι αναληθή.

  Παράδειγμα: Το άρθρο ξεκινάει με το εδάφιο Ματθαίος 24:36 «Περί δε της ΗΜΕΡΑΣ εκείνης και της ΩΡΑΣ ουδείς γινώσκει, ουδέ οι άγγελοι των ουρανών, ειμή ο Πατήρ μου μόνος»

  Εδώ λέει ότι κανείς δεν γνωρίζει την ΗΜΕΡΑ και την ΩΡΑ που θα έρθει η δευτέρα παρουσία. Ωστόσο αν διαβάσουμε δυο εδάφια παραπάνω (24:34) θα δούμε ότι ο Χριστός υποσχέθηκε ότι η δευτέρα παρουσία θα λάμβανε χώρα στην γενιά των μαθητών του.

  Ματθαίος 24:34 «Αληθώς σας λέγω, δεν θέλει παρέλθει η γενεά αύτη, εωσού γείνωσι πάντα ταύτα.» (και η δευτέρα παρουσία) Δεδομένου ότι στην επόμενη δήλωση του ο Ιησούς σημειώνει ότι η ακριβής ΗΜΕΡΑ και ΩΡΑ είναι άγνωστη, η απλή έννοια της προηγούμενης δήλωσής του είναι ότι η Δευτέρα Παρουσία θα λάμβανε χώρα στην διάρκεια της ζωής των μαθητών του.

  Στην Καινή Διαθήκη η λέξη «γενεά» προσδιορίζει τους «συγχρόνους» κάποιου. Ο Ιησούς με τη φράση “γενεά αύτη” αναφερόταν στους συγχρόνους του, και ΟΧΙ σε μια μελλοντική Γενιά. (Λουκάς 7:31 Μάρκος 8:38 Ματθαίος 23:36)

  Οι Απόστολοι είδαν την δευτέρα έλευση επικείμενη. Πίστευαν και κήρυτταν ότι θα έρθει στις μέρες τους. Εφάρμοσαν τις εσχατολογικές προφητείες της Π Δ που έδειχναν το τέλος, στις μέρες τους.

  Παράδειγμα: Ο Απ Πέτρος συνέδεσε την προφητεία του Ιωήλ με τις μέρες του, (Πράξεις 2: 15-21) δείχνοντας ότι η εποχή του ήταν μια εποχή Κρίσης και έλευσης του Χριστού. Οι Απόστολοι έβλεπαν επικείμενη την δεύτερη έλευση του Χριστού, λόγο της ξεκάθαρης υπόσχεσης του, ότι ΟΛΑ θα συμβούν στην διάρκεια της Γενιάς τους (Ματθαίος 24:34). Στις μέρες τους δηλαδή. Όχι μετά από 2000 ή 3000 χρόνια.

  Ασφαλώς το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί τότε στην εκκλησία ήταν τεράστιο. Οι επιτήδειοι βέβαια κατάφεραν να εξαπατήσουν για άλλη μια φορά τα πρόβατα, με πλαστογραφίες σαν κι αυτή: «Το δε γεγονός, ότι ο Κύριος αναβάλλει να έλθη ένεκα της μεγάλης αυτού μακροθυμίας..» (Πλαστή Β Πέτρου επιστολή 3,15 Μετάφ Κολιτσάρα.)

  Δηλαδή όταν ο Χριστός έδινε τις υποσχέσεις του δεν ήταν μακρόθυμος; Αν είναι δυνατόν! Ο λόγος της πλαστής Β Πέτρου επιστολής εναντίον του λόγου του Χριστού.

  Τα λόγια του ίδιου του Ιησού αποδείχθηκαν ασυνεπή. Υποσχέθηκε, ότι θα επέστρεφε στην γενιά των μαθητών του και δεν το έπραξε.

  Σχετικά με την Αποκάλυψη.
  Ο συγγραφέας της Αποκάλυψης ο Ιωάννης, ήταν της Γενιάς αυτής για την οποία είχε προφητεύσει ο Χριστός, ότι δεν θα έφευγε πριν εκπληρωθούν ΌΛΑ όσα προείπε στον προφητικό του λόγο και η δευτέρα παρουσία. (Ματθαίος 24:34)

  Ενώ ο Χριστός έλεγε ότι μέλλει να έρθει ο Υιός του Ανθρώπου, ο Ιωάννης 60 χρόνια μετά έγραψε ότι έρχεται ΤΑΧΕΩΣ (γρήγορα και βιαστικά). Αποκάλυψη 22:12

  Η προφητεία δεν είχε άλλο περιθώριο εκπλήρωσης. Αυτή είναι η αλήθεια που σας έκρυψαν επιμελώς. Έπρεπε να εκπληρωθεί γρήγορα και βιαστικά ‘ταχέως’ σύμφωνα με τα όσα είχε υποσχεθεί ο Χριστός.

  Η κάθε μια γενιά των χριστιανών που πέρασε έβλεπε τα σημεία της εποχής της ως εκπλήρωση των Γραφών. Όλες τους οι πεποιθήσεις σχετικά με τον καιρό του τέλους αποδείχτηκαν εσφαλμένες διότι πολύ απλά η Αγία Γραφή δεν είναι τίποτα άλλο από ένα παραμύθι για μεγάλα παιδιά.

  Μετράτε έσχατες ημέρες εις το άπειρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *