18:13 - 11/09/2019

ΤΟ ΝΕΟ ΔΕΚΑΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ CIA : ΕΛΕΓΧΟΣ…ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Το βάρος και την προτεραιότητα στην επιχείρηση απολύτου ελέγχου της εγκεφαλικής λειτουργίας των ανθρώπων, δίνει το νέο δεκαετές πρόγραμμα της αμερικανικής μυστικής υπηρεσίας, της CIA.

Σύμφωνα με το πρόσφατα εκδοθέν βιβλίο με τον χαρακτηριστικό τίτλο : «Poisoner in Chief» και τον συγγραφέα του Αμερικανό ερευνητή και ακτιβιστή, Stephen Kinzer, μιλώντας στο Εθνικό Λαϊκό Ραδιόφωνο των ΗΠΑ, (NPR) αποκάλυψε ότι το νέο μυστικό πρόγραμμα της CIA δίνει ύψιστη προτεραιότητα στα μεθόδους και στην επιχείρηση ελέγχου και προσανατολισμό της σκέψης και της εγκεφαλικής λειτουργίας.

Το πρόγραμμα αυτό έχει σαν βασικό σκοπό τον έλεγχο της ανθρωπότητας σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας, στρατό, οικονομία, κοινωνία, θρησκεία, κλπ.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Stephen Kinzer, έχουν ήδη γίνει σημαντικά πειράματα στον τομέα αυτό σε φυλακισμένους σε αμερικανικές φυλακές, όπως επίσης και σε φυλακισμένους σε φυλακές της Ιαπωνίας, Γερμανίας και Φιλιππίνων.

Υπάρχει και προϊστορία στον ίδιο τομέα από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, όταν πρώτοι οι Γερμανοί Ναζί, όπως και οι Ιάπωνες, είχαν κάνει τα πρώτα πειράματα έλεγχου της σκέψης για πολεμικούς σκοπούς.

ΤΣΙΠ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ !

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*