11:45 - 24/04/2019

ΤΟ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΙΜΣΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΕΙ Η NOTRE DAME

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

20 Απριλίου 2019 – Mary Greeley News – Σε σχεδόν 30 χρόνια λειτουργίας, η σειρά για την πιο διάσημη κινούμενη οικογένεια στον κόσμο έχει μιλήσει για πολλά γεγονότα πραγματικής ζωής πολύ πριν συμβούν πραγματικά: η Notre Dame, η Προεδρία Trump, η ανακάλυψη του σωματιδίου του μποζονίου Higgs, 9/11 και της εξαγοράς της Fox από την Disney για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Simpsons – Predicted Burning Of Notre Dame (Check Description For v2.0)

Τα πάντα είναι τα τελετουργικά όλα είναι εγκαίρως προγραματισμένα.

Simpsons Predict Notre Dame burning fire Conspiracy

Prophecies AND Predictive Programming! Simpsons, Churches, Pope Francis, AND METEORS?

Αυτή η ιστορία οδήγησε τη λεγεώνα των οπαδών της έκθεσης να πιστεύουν ότι το «The Simpsons» είναι, τουλάχιστον, ένα προϊόν των πιο έξυπνων συγγραφέων της τηλεόρασης και, πολύ προφητικό.
Έτσι, υπάρχει κάτι μεγαλύτερο

Η έκθεση είναι το προϊόν λαμπρού μυαλού, πολλοί εκπαιδευμένοι στο Χάρβαρντ, δήλωσε ο William Irwin, του οποίου το βιβλίο «The Simpsons and Philosophy» εδώ και χρόνια διδάσκεται σε μαθήματα κολλεγίων στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, στο Berkeley και σε άλλα σχολεία. Ο κ. Irwin είναι ο πρόεδρος της φιλοσοφίας στο King’s College στο Wilkes-Barre, Pa.

Οι συγγραφείς κυριαρχούν στο «The Simpsons», όχι οι ηθοποιοί, είπε.
Το αποτέλεσμα είναι μια επίδειξη γεμάτη με αναφορές στην τέχνη, τη λογοτεχνία, την ποπ κουλτούρα, την πολιτική και την επιστήμη.
«Όταν πολλοί έξυπνοι άνθρωποι παράγουν μια τηλεοπτική εκπομπή, είναι υποχρεωμένοι να κάνουν μερικές εκπληκτικές« προβλέψεις »», είπε

Ένας άλλος πιθανός παράγοντας στο παιχνίδι: «ο νόμος των πραγματικά μεγάλων αριθμών», μια έννοια που παρουσιάστηκε από τους μαθηματικούς του Χάρβαρντ Frederick Mosteller και Persi Diaconis στο βιβλίο τους του 1989, Μέθοδοι για τη μελέτη των συμπτώσεων.

«Με ένα αρκετά μεγάλο δείγμα, οποιοδήποτε εξωφρενικό πράγμα είναι ικανό να συμβεί», δηλώνει ο νόμος. Το «The Simpsons», μια εκπομπή Fox, είναι η πιό μακροχρόνια σε εξέλιξη σειρά τηλεοπτικών σειρών στην ιστορία.
Ή, για τους οπαδούς που αναζητούν απαντήσεις μακριά από τη συμβατική λογική, ο Δρ. Bernard Beitman, συγγραφέας της «Σύνδεσης με σύμπτωση», προσφέρει την ύπαρξη της «ψυχοσφαίρας», της πνευματικής μας ατμόσφαιρας που ουσιαστικά είναι «ομαδικό μυαλό σε δράση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απο τα 100+ αρθρα ερευνες αναλυση του I pet Goat η χουντα μας αφησε μονο δεκα!!

«Κάτω από τις σωστές συνθήκες, μπορούμε να γνωρίζουμε πράγματα που δεν γνωρίζουμε ότι γνωρίζουμε και μερικές φορές μπορούμε να προβλέψουμε γεγονότα ή να προσελκύσουμε αυτά που σκέφτομαι», δήλωσε ο Dr. Beitman, πρώην πρόεδρος του τμήματος ψυχιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Missouri .
Ο Simpsons προέβλεψε επίσης μια μελλοντική οικονομική κατάρρευση.

11 Σεπτεμβρίου 2001
Προβλεπόμενη: 1997
Συνέβη: 2001

Στην «Πόλη της Νέας Υόρκης εναντίον του Homer Simpson,”», υπήρξε μια στιγμή που μιλούσε για τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου της Νέας Υόρκης, και ούτε καν ο κ. Jean θα μπορούσε να το εξηγήσει.

«Υπάρχει ένα πλαίσιο όπου υπάρχει ένα φυλλάδιο που λέει τη Νέα Υόρκη με $ 9 την ημέρα και πίσω από τους εννέα είναι οι Δίδυμοι Πύργοι. Έτσι, μοιάζουν με 11, και μοιάζει με 9/11. Αυτό είναι ένα εντελώς παράξενο, περίεργο πράγμα «, είπε.

Σύμφωνα με το πείραμα φαίνεται στο παρακάτω βίντεο κάποιος με ένα ξύλο από το 1800 απέδειξε με διάφορα περάματα ότι είναι αδύνατον να καεί όπως με αυτά που ισχυρίζονται ότι κάηκε ο ξύλινος σκελετός της Notre Dame.

Notre-Dame eine «PROFI-BRANDSTIFTUNG»? • Wann brennt ein Holzbalken • Ein Praxistest • BEDENKENSWERT

Illuminaten Mega Ritual 3.11.2019 – 21. April

Les Simpson à Notre-Dame de Paris

The History of Notre Dame – What’s At Stake

Notre Dame fire 2019-04-15 – Person moving and flash on the roof?

μεσάνυχτα 17/4 Γκλάντιο, Ασάνζ, Παναγία Παρισίων κ.ά.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Αγελαιος 04/24/2019 @ 1:20 ΜΜ

    Αφνοι τα προγραμματιζουν , οι υπολοιποι παρακουλουθαν βολεμενοι τας εξεληξεις του κωλου προς ”’διευθετηση”’ των σκατομαζων ανευ πατριδων..

  2. Ήρθε κάποτε ένας τυχαίος περαστικός και είπε μια φανταστική ιστορία. Προέτρεψε και πρόσταξε μάλιστα τα εξής: «Ψάξτε να βρείτε από τώρα συνωμοσιολογικό υλικό για το Βερολίνο του Μέλλοντος. Πώς οι επιθέσεις στο Βερολίνο του Μέλλοντος ξεπέρασαν αυτές τις 11 Σεπτεμβρίου;;; Σε πόσα έργα και σχέδια το έδειχναν;;;; Οι Μουσουλμάνοι που τοποθέτησαν τα πυρηνικά και τις βόμβες μήπως ήταν πιόνια των μυστικών υπηρεσιών;;;; Γιατί άραγε αυτά που έγιναν στο Βερολίνο του Μέλλοντος αποτελούν τον καθρέπτη των Δίδυμων Πύργων;;; Το μόνο σίγουρο είναι ότι το μελλοντικό χτύπημα ήταν και το αποτελειωτικό στην υπόθεση της παγκόσμιας τρομοκρατίας. Αυτό που ξεκίνησε στο Μανχάταν, τελείωσε στο Βερολίνο και όλα τα ενδιάμεσα γεγονότα ήταν κομμάτια της συνολικής θυσίας του τελετουργικού. Το όραμα ολοκληρώθηκε και ο σκοπός επιτεύχθηκε. Ψηφίστηκαν και περάστηκαν πολύ σκληρά μέτρα σε όλην Ευρώπη και οι ελευθερίες χάθηκαν. Ολοκληρώθηκαν τα θεμέλια της Νέας Βαβυλώνας, ταυτόχρονα όμως οι Άρχοντες ευφράνθηκαν από τους καρπούς όλων αυτών των θυσιών.» Αυτά ελέχθησαν και μια απόκοσμη μελλοντική μυρωδιά που αναδύεται ακόμη από τις φλόγες που σιγοκαίνε, ανατριχιάζει τον κάθε παρατηρητή που αγναντεύει την πληροφορία μέσα στον χρόνο που δεν υπάρχει.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*