09:49 - 25/02/2020

Το 2020 ξεκινά ο χειρότερος εφιάλτης των ανθρώπων

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Αναδημοσίευση(24/01/2018)

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Σε προηγούμενο άρθρο μας κάναμε νύξη στο φιλόδοξο πρόγραμμα που ονομάζεται «Σουέ Λιανγκ», δηλαδή «έντονα μάτια» και στόχος είναι να εφαρμοστεί από την Κίνα σε όσες χώρες ανήκουν στην σφαίρα επιρροής αυτού που ονομάζουμε παγκοσμιοποίηση.

Στόχος του είναι να διασυνδέσει τις κάμερες ασφαλείας που ήδη σκανάρουν τους δρόμους, τα εμπορικά κέντρα και τους σταθμούς των μεταφορών με ιδιωτικές κάμερες στα κτίρια!

Όλα σε ένα εθνικό σύστημα παρακολούθησης και μια πλατφόρμα δεδομένων, προκειμένου να τα διαχειρίζεται μία παγκόσμια κυβέρνηση, την οποία κατά καιρούς έχουν ζητήσει πολιτικοί από όλες τι χώρες για να… «λύσει» τα όποια προβλήματα υπάρχουν ή τεχνηέντως δημιουργούνται.

Οι Κινέζοι έδωσαν στην δημοσιότητα κι άλλες λεπτομέρειες.

Η Κίνα είχε ανακοινώσει δύο χρόνια πριν ένα «Σχέδιο για την Κατασκευή ενός Κοινωνικού Συστήματος Αξιοπιστίας»!

Φανταστείτε ένα ψηφιακό σύστημα επεξεργασίας δεδομένων όπου το κράτος συλλέγει τα δεδομένα όλων των πολιτών από εφαρμογές που χρησιμοποιούν καθημερινά όπως το Tinder, το Beat, το Twitter, το Fitbit, επεξεργάζεται το ψηφιακό αποτύπωμα των ταινιών που επιλέγουν να δούνε, τις διαδικτυακές παραγγελίες, τα τρόφιμα που ψωνίζουν με χρήση κάρτας από το σουπερμάρκετ, ενημερώνεται για το πότε πληρώνουν τους λογαριασμούς τους, ποιοι είναι οι φίλοι τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ποιες απόψεις αναρτούν ώστε να τους αξιολογήσει ως πολίτες και να βαθμολογήσει την αξιοπιστία τους.

Η ένταξη στο σύστημα αυτό θα καταστεί υποχρεωτική για κάθε πολίτη και νομικό πρόσωπο που δραστηριοποιείται στην Κίνα από το 2020!

Η κινεζική κυβέρνηση, η οποία έχει αναλάβει τον ρόλο των ΗΠΑ σε σχέση με την πρωτοκαθεδρία στα μέτρα Μεγάλου Αδελφού, παραχώρησε σε οκτώ πολυεθνικές εταιρείες ειδική άδεια για να αναπτύξουν τα δικά τους πιλοτικά προγράμματα.

Σε αυτά τα δοκιμαστικά προγράμματα οι πολίτες συμμετέχουν προκειμένου να βαθμολογηθούν!!!

Όλοι θα έχουν έναν μοναδικό αριθμό ταυτοποίησης και θα λαμβάνουν «κοινωνική βαθμολογία».

Περιμένετε! Ακόμα δεν έχετε διαβάσει τίποτα!

Εκτός από τους πολίτες, σε κάθε οργανισμό, εταιρεία, ΜΚΟ αλλά και κυβερνητικό φορέα θα αποδοθεί εξίσου ένας μοναδικός αριθμός ταυτοποίησης ώστε να διευκολύνεται η παρακολούθηση των δραστηριοτήτων τους!!!

Η θυγατρική της γιγαντιαίας πολυεθνικής εταιρείας ηλεκτρονικού εμπορίου Alibaba (έχει έρθει και στην Ελλάδα), Sesame Credit, συμμετέχει στο πρόγραμμα και θα εξετάζει την πιστοληπτική ικανότητα των πολιτών, αν «εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους», αν δηλώνουν ορθά τα προσωπικά τους στοιχεία, τις συμπεριφορές και προτιμήσεις τους και τέλος τις διαπροσωπικές τους σχέσεις.

Είπατε τίποτα; Ναι θα καταγράφουν τα πάντα! Όχι μόνο τα γραφειοκρατικά! «Τι προτιμάμε, πως συμπεριφερόμαστε, τι τρώμε, τι πίνουμε που πάμε και…».

Όλα θα καταγράφονται και θα ζυγιάζονται, προκειμένου η εξουσία να μας βαθμολογεί και να αποφανθεί αν είμαστε καλοί πολίτες ή όχι. Ένας παγκόσμιος σέρβερ θα δικτυώσει και θα αξιολογεί όλους τους ανθρώπους.

Έχει κι άλλο περιμένετε!

Το νέο σύστημα δεν θα παρακολουθεί μόνο τις συμπεριφορές αλλά θα τις κατευθύνει κιόλας. Όπως αναφέρει ο Li Yingyun, Διευθυντής Τεχνολογίας της Sesame, αν για παράδειγμα τα δεδομένα δείχνουν πως δαπανάς γύρω στις 8 ώρες ημερησίως παίζοντας κάποιο μαζικό διαδικτυακό παιχνίδι ρόλων πολλαπλών παικτών (MMORPG), ο αλγόριθμος σε θεωρεί τεμπέλη και ανεύθυνο, ενώ αν αγοράζεις συχνά πάνες, ως γονέας, κερδίζεις πόντους αξιοπιστίας.

Το ακόμα πιο τρομακτικό στοιχείο είναι πως η βαθμολογία του καθενός δεν θα επηρεάζεται μόνο από όσα λέει και κάνει ο ίδιος αλλά και από όσα λένε και κάνουν οι online φίλοι του!

Τι λέει δηλαδή το κουτσομπολιό ή αλλιώς ο «γείτονας ρουφιάνος».

Αν δε, διατηρεί κάποιος ψηφιακή φιλία με κάποιον που αναρτά αρνητικά ή επικριτικά σχόλια για την κυβέρνηση, τότε η βαθμολογία θα πάει πάτο μαζί με την δική του.

Τι προβλέπεται για όσους δεν θεωρούνται «καλοί» και «αξιόπιστοι» πολίτες;

Όσοι έχουν χαμηλή βαθμολογία θα τιμωρούνται με συνδέσεις χαμηλότερης ταχύτητας στο διαδίκτυο, περιορισμένη πρόσβαση σε εστιατόρια και χώρους διασκέδασης και αναψυχής και την αφαίρεση του δικαιώματος να ταξιδεύουν ελεύθερα εκτός της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Μεγάλος Αδελφός στην Κίνα φέρνει τη νέα εποχή στον έλεγχο των πολιτών

Πολύ καλά διαβάζετε! Σύγχρονος κομμουνισμός με την βοήθεια της τεχνολογίας!

Από την βαθμολογία θα εξαρτώνται τα πάντα: Η ασφάλιση, η αποδοχή ή όχι στα σχολεία, η εργασία!

Σε όσους έχουν ιδιαίτερα χαμηλή βαθμολογία θα απαγορεύεται η απασχόληση στον δημόσιο τομέα και σε επαγγέλματα όπως του δημοσιογράφου ή του δικηγόρου, καθώς το σύστημα θέλει υπάκουα «πιόνια».

Όποιος δεν συμμετέχει στην ψηφιακή κοινότητα που ετοιμάζεται και δεν αναβαθμίζει το προφίλ του, ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Στην καλύτερη φυγάς ή σε στρατόπεδο συγκέντρωσης ανυπάκουων πολιτών.

https://youtu.be/1rTKKPS5M14

el.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ, ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ, ΑΠΑΤΕΣ ΑΛΛΩΝ, ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

  • Καθόλου δίκοπο μα άκρο δεν ειναι. Εινα ενα μαχαίρι που κόβει μονο απο την μια πλευρά, απο την δικη τους. Εμας γιατι μας προστατευουν και πως;;; Με τις κάμερες κλπ;;;; Η σωστή προστασία γινεται με νομους. Βάζεις σωστούς και αυστηρούς νομους μαι τελειώνεις. Αν πχ βγάλουν εναν νόμο που θα λέει πως οταν καποιος διαρρήξει το σπιτι σου, μπορεις να τον σκοτώσεις χωρις συνέπειες απο τον νόμο. Να δεις αν θα τολμήσει να κανει διάρρηξη κανεις. Αλλα δυςτυχως αφήνουν τους διαρρήκτες ατιμώρητους, πάρε παραδειγμα τι γινεται στην Ελλαδα και μετα σου δινουν και την λύση, που ειναι η παρακολούθηση. Μη πέφτουμε λοιπον σε παγίδες.

 2. ΣΤΑΥΡΟΣ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ 01/24/2018 @ 24 Ιανουαρίου, 2018 7:57 μμ

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΨΕΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΜΕΝΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΩΣ ΄΄ΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ΄΄ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ!ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!

 3. Ηλέκτρα, βρήκες δουλειά ή είσαι ακόμη άνεργη και σε ταΐζει ο άνδρας σου για να γράφεις σχόλια στο ίντερνετ και να βάφεις τα νύχια σου; Καθαρά από ενδιαφέρον ρωτάω.

 4. Ορίστε ;;; Πια ήταν η απορία μου εχθές ; “Για πιο λογο τα κρατη δεν συνεργαζονται απο κοινου για μια λυση ;” . Δεν ακούμε ουτε για επαφές ουτε για αποφάσεις ….τιποτα,τιποτα ..!!! Να λοιπόν για πιο λόγο !. Μπράβο μας βρε…. μια χαρά το πάμε ….!

 5. Αυτο συμβαίνει εδω και 3 χρόνια στην κίνα.. το αρθρο είναι λίγο outofdate..

 6. ειπαμε τα παραπονα σας στον ΟΗΕ της παγκοσμιοποιησης 02/25/2020 @ 25 Φεβρουαρίου, 2020 4:09 μμ

  Η Κινα αποφασίσθηκε απο τ’ αφεντικα να γίνει το μοντελο για ενα Παγκόσμιο κρατος φυλακη ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ THE LIMA DECLARATION 1975 .. Απο κεινη την συμφωνια αποφασίσθηκεη αυτοκτονια των αναπτυγμενων χωρων και η γεννηση του μοντελου της σημερινης Κινας

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*