Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
19:40 - 01/12/2020

«ΤΙ ΕΚΡΥΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΝΑΝΟ ΡΟΜΠΟΤ»

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Με τα νανο-ρομπότ, μπορούν να αλλάξουν το γονιδίωμά μας απευθείας – από μόνοι τους (δείτε το βίντεο παρακάτω) Παρόλο που η θνησιμότητα του κορωναϊού δεν αρχίζει καν να πληροί τον ορισμό της πανδημίας, αν και μετά από 9 μήνες τρομοκρατίας του κορωναϊού στη Γερμανία, μόλις 12.000 άνθρωποι πέθαναν από αυτόν (προηγούμενα κύματα γρίπης: μεταξύ 15-25.000, μερικές φορές πάνω από 40.000 θάνατοι χωρίς κοράκι) , παρόλο που ο ΠΟΥ και το RKI έχουν χαρακτηρίσει την πανδημία του κορωναϊού ως αυτό που ανέκαθεν ανέφεραν όλοι οι ανεξάρτητοι εμπειρογνώμονες στον δυτικό κόσμο: δηλαδή ως «φυσιολογική εποχιακή γρίπη» (βλ. εδώ) – και παρόλο που το ποσοστό επιβίωσης αυτής της ψεύτικης πανδημίας είναι 99, Το 999 τοις εκατό είναι (βλ. Γραφικό παρακάτω), διεφθαρμένοι και μισανθρωπικοί πολιτικοί της ΝΤΠ στις περισσότερες χώρες επιμένουν στον εμβολιασμό του παγκόσμιου πληθυσμού. Τι είναι ανοησία για επιστημονικούς λόγους: Αυτός ο ιός μεταλλάσσεται κάθε λίγες εβδομάδες και μόνο το μεμονωμένο ανοσοποιητικό σύστημα μπορεί να βοηθήσει ενάντια σε έναν ιό.

Κορυφαίος παθολόγος: «Το Covid-19 είναι η μεγαλύτερη απάτη»

Top-Pathologe Hodkinson: „Covid-19 ist der größte Schwindel“

Πηγή

»Die Panik um Covid ist der größte Schwindel«

Το ίδιο έκανε και ο Δρ. Ο Roger Hodkinson, ένας έμπειρος παθολόγος και ιατρός εργαστηρίου από το Cambridge, έκανε μια δήλωση σε δημόσια ακρόαση από τη διοίκηση στο Έντμοντον στις 13 Νοεμβρίου σχετικά με την κρίση του Covid, η οποία επί του παρόντος κάνει κύματα στο αγγλόφωνο κοινό μετά από καταγραφή της δήλωσής του ενώπιον της κοινωνικής επιτροπής στο ενδιάμεσο συνέδριο Zoom. Απόσπασμα:

«Είμαι ειδικός στην παθολογία, η οποία περιλαμβάνει επίσης ιολογία. Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο του Cambridge στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είμαι ο πρώην πρόεδρος του τμήματος παθολογίας του ιατρικού συλλόγου. Πριν από αυτό, ήμουν βοηθός καθηγητής στην ιατρική σχολή και δίδαξα πολλά. Ήμουν πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής παθολογίας στο Royal College of Physicians του Καναδά στην Οττάβα, αλλά το πιο σημαντικό, είμαι σήμερα πρόεδρος μιας εταιρείας βιοτεχνολογίας στη Βόρεια Καρολίνα που πουλά το τεστ COVID-19. Και έτσι θα μπορούσατε να πείτε ότι ξέρω λίγα για όλα αυτά.

ΝΑΝΟΜΠΟΤ – ΡΟΜΠΟΤ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΣΩ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

Η ουσία είναι απλά:

• Υπάρχει μια εντελώς αβάσιμη δημόσια υστερία που τροφοδοτείται από τα μέσα ενημέρωσης και τους πολιτικούς. Είναι εξωφρενικό. Αυτή είναι η μεγαλύτερη απάτη που έχει γίνει ποτέ σε ένα ανυποψίαστο κοινό.

• Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που μπορεί να γίνει για τον περιορισμό αυτού του ιού. Εκτός από την προστασία των ηλικιωμένων, πιο ευάλωτων ατόμων. Σκεφτείτε το για το τι είναι: τίποτα περισσότερο από μια εποχή κακής γρίπης.

• Δεν είναι ο Έμπολα. Δεν είναι SARS. Είναι πολιτική που προσπαθεί να παίξει ιατρική. Και αυτό είναι ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι! Δεν απαιτείται δράση, εκτός από αυτό που έγινε και πέρυσι όταν αισθανθήκαμε άβολα: μείναμε στο σπίτι, φάγαμε κοτόπουλο, δεν πήγαμε στη γιαγιά και εμείς αποφασίσαμε πότε επιστρέφουμε στη δουλειά. Δεν χρειαζόμαστε κανέναν να μας πει.

• Οι μάσκες είναι εντελώς άχρηστες. Δεν υπάρχουν αποδείξεις για την αποτελεσματικότητά του. Οι μάσκες χαρτιού και οι μάσκες υφασμάτων είναι απλά ένα σήμα αρετής. Δεν φοριούνται καν αποτελεσματικά τις περισσότερες φορές. Είναι εντελώς γελοίο να βλέπεις αυτούς τους λυπημένους, αδόμητους ανθρώπους – όχι με υποτιμητική έννοια – να βλέπεις αυτούς τους ανθρώπους να τρέχουν και να υπακούουν χωρίς καμία βάση γνώσης για να βάλουν τη μάσκα στο πρόσωπό τους.

• Η κοινωνική απόσταση είναι επίσης άχρηστη, επειδή το Covid εξαπλώνεται από αερολύματα που απλώνονται περίπου 30 μέτρα πριν βυθιστεί στο έδαφος. Τα μέτρα κλειδώματος έχουν τόσο τρομερές ακούσιες συνέπειες. Το κλείδωμα πρέπει να αρθεί αμέσως αύριο, όπως αναφέρεται στη δήλωση του Great Barrington που διανέμουν πριν από αυτήν τη συνάντηση. Και μια λέξη για τις δοκιμές: Θα ήθελα να τονίσω ότι αυτή είναι η επαγγελματική μου επιχείρηση.

• Θα ήθελα να τονίσω ότι τα θετικά αποτελέσματα των δοκιμών δεν σημαίνουν, επαναλαμβάνω: καμία κλινική λοίμωξη! Η δοκιμή τροφοδοτεί απλώς τη δημόσια υστερία. Οι εξετάσεις πρέπει να σταματήσουν αμέσως, εκτός από άτομα που έρχονται στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα! Το μόνο που πρέπει να γίνει είναι να προστατεύσει τους αδύναμους και να τους δώσει 3.000 έως 5.000 διεθνείς μονάδες βιταμίνης D καθημερινά στα γηροκομεία που επιβλέπετε, κάτι που έχει αποδειχθεί ότι μειώνει ριζικά τις πιθανότητες μόλυνσης.

• Και θέλω να σας υπενθυμίσω ότι σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της επαρχίας (Αλμπέρτα, Καναδάς), ο κίνδυνος θανάτου κάτω των 65 ετών είναι 1 στις 300.000 σε αυτήν την επαρχία. Ένα στα 300.000. Πρέπει να καταλάβετε: η έκταση της δράσης που έχετε πραγματοποιήσει χωρίς επιστημονικά στοιχεία είναι εντελώς γελοία, δεδομένης της συνέπειας της πορείας δράσης που προτείνατε. Όλα από αυτοκτονίες, κλείσιμο επιχειρήσεων, κηδείες, γάμους κ.λπ. – είναι απλώς καταπληκτικό/απίστευτο! Είναι απλώς μια άλλη κακή γρίπη και πρέπει να συμφωνήσετε με αυτήν. Αφήστε τους ανθρώπους να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις. Οι πολιτικοί πρέπει να μείνουν εντελώς εκτός ιατρικής επιχείρησης. Σας παραπλανούν ο επικεφαλής ιατρός του επαρχιακού τμήματος υγείας. Είμαι απολύτως εξοργισμένος που θα μπορούσε να φτάσει σε αυτό. Όλα θα σταματήσουν αύριο!

Time Is Flying By – Get Your House In Order!

»Die Panik um Covid ist der größte Schwindel«

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*