in

LikeLike ΤέλειοΤέλειο

Θυμάμαι μου είπες… πάμε να τους πολεμήσουμε μαζί!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γειά σου φίλε Νίκο κατ’άλλους Stranger.

Με αφορμή το άρθρο φίλης.. και συμπολεμίστριας στην ελεύθερη ενημέρωση και διαμοιρασμό πληροφοριών ως ον και εγώ με αδυναμίες και συναισθήματα παρασύρθηκα από “ζήλια” και χαρά να εκφράσω μερικά λόγια σταράτα από βιωματικής άποψης και της δικής μου άποψης εν τέλη.. για σένα και τα ΚΑΤΟΧΙΚΆ ΝΈΑ.

Φίλε Νίκο είμαι από τους τύπους που συχαίνομαι το γλύψιμο γιατί είμαι αυτός που είμαι και όσοι με έχουν δίπλα τους το κάνουν επειδή έχουν αξιολογήσει τις ικανότητες μου και την παρέα μου.

Προσωπικά θέλω να εκφράσω το δικό μου ταξίδι και να ενθαρρύνω και άλλους σ’αυτό…τον κόσμο της Wonderland.

Το ταξίδι αυτό ξεκίνησε με αφορμή μια κουβέντα σ’ένα τραπέζι αξιωματικών της αεροπορίας, παιδί εγώ τότε με πατέρα ιπτάμενο και ανάμεσα στους μικρούς θεούς όπως τους έβλεπαν τα παιδικά μου μάτια τότε..αναζητούσα κάθε κουβέντα από τα χείλη τους ως θαυμαστής της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η κουβέντα εξελίχτηκε σε ένα πινγκ-πονγκ  ανεξήγητων λέξεων και διαλόγου ανάμεσα τους για ένα άγνωστο ίχνος με BRA (Βearing, Range,  Altitude) και χαώδης πορεία από βορά προς νότο και πίσω που δεν αναγνωρίστηκε ποτέ και είχε μοναδικά πτητικά χαρακτηριστικά. Η καταγραφή στα σκόπ των ΜΣΕΠ σε νήσους και στο ΕΚΑΕ που πήραν φωτιά ήταν δεδομένη και περασμένη στα αρχεία των Μοιρών Ελέγχου περιοχής..τότε..μιλάμε για το 80′.

Η εντολή δόθηκε και τα νεοπαραληφθέντα Mirage F-1CG της 332 ΜΠΚ από 114 Π.Μ (Χειριστής και ο άνθρωπος που με έφερε στον κόσμο τότε σε αυτά..) απογειώθηκαν από συνθήκες Readiness προς αναγνώριση-αναχαίτιση του ίχνους..το τι έγινε μετά ας το αφήσουμε για άλλη κουβέντα…γιατί οι συνθήκες είναι πολύ περίεργες…

Ήταν η αρχή για να αναρωτηθώ και να αρχίσω αυτό το ταξίδι της αναζήτησης..έως και σήμερα.

Ο χλευασμός και το κουτσομπολιό ακόμα και στον κύκλο μου μεγάλο..το οποίο και άντεξα ως σήμερα και έχω πλέον τα δικά μου όρια και κόκκινες γραμμές για να μην επηρεάζομαι.

Σ’αυτό το ταξίδι κάπου πήρε το μάτι μου το όνομα Stranger πριν πολλά χρόνια..

Ούτε που σε ήξερα και γιατί να σε μάθω; Όμως ο τρόπος σκέψης και τα λεγόμενα σου με έβαλαν σε μια σχέση αλληλεπίδρασης πως υπάρχουν και άλλοι σαν εμένα που αγωνίζονται.

Συμφωνούσα μαζί σου στα μισά και στα μισά διαφωνούσα..όπως διαφωνούσα με τον εαυτό μου αν αυτά που έψαχνα και πίστευα ήταν έτσι.. ή τελικά ήταν η πληροφορία τέτοια και ο κορεσμός που είχε ήδη αλλοιωθεί η σκέψη και η κρίση μου. Κλασική τακτική για να μας κάνουν να πάθουμε κορεσμό και σύγχυση σε όσα γνωρίζουμε και να χάσουμε τον στόχο και την αλήθεια.

Η σχέση αυτή αλληλεπίδρασης δημιούργησε μια νοητή εμπιστοσύνη ως προς το ποιόν της γιατί ο στόχος ήταν ίδιος.

“Μορφωμένος” εσύ..”αμόρφωτος” εγώ, δυο γνωστοί άγνωστοι που ανεξαρτήτως του πεδίου έρευνας και του όγκου πληροφορίας που είχα και είχες η σκέψη και ο σκοπός τέμνοντας στην οδό της αλήθειας και του ανεξάρτητου διαμοιρασμού.

Σήμερα χρόνια μετά και με αφορμή την νέα προσπάθεια σου στα ΚΑΤΟΧΙΚΆ ΝΈΑ και ακούγοντας σχόλια και Κασσάνδρες περί χρηματισμού και οικονομικής απολαβής και μπλα μπλα κάθε λογής μαλακία προς το πρόσωπο σου από την καφρίλα ειδικών και μη, βαλτών ή ρηχών τύπων καταλήγω και φωνάζω..

Από πότε ποινικοποιείται η εργασία και η αμοιβή; Από πότε περιμένουμε τον Χ, Ψ να καταναλώνει ενέργεια, οξυγόνο και χρόνο για να μας ανοίγει τα μάτια και μετά ζητάμε τα ρέστα;

Εγώ γνώρισα κάποιον Stranger που μετά έμαθα τον λένε Νίκο ο οποίος μου έδωσε το βήμα, τον χρόνο, τον χώρο από ένα απλό μην στο messenger να προβάλλω την σκέψη μου, να ανταλλάξω πληροφορία, να λογοκριθώ, να αναθεωρήσω δίχως αντάλλαγμα..!!!

Και ο χώρος αυτός ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ  είναι τόσο πολύτιμος που ο σεβασμός είναι λίγο για αυτά που ως όπλα μας δόθηκαν. Ξέρεις φίλε Νίκο σίγουρα κουράστηκες γιατί όπως λένε στο χωρίο μου μόνος σου αλωνίζεις, πολλοί γλεντάν.

Και επειδή πιστεύω τα πιστεύω σου ανεξαρτήτως αν διαφωνώ μερικές φορές, συμφωνώ απόλυτα με αυτό που μου έγραψες σ’ένα μην αναμεταξύ μας.. ΠΆΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΉΣΟΥΜΕ ΜΑΖΊ!

Ο χρόνος και οι υποχρεώσεις μου μπορεί να μην συνάδουν με αυτά που θα ήθελα νά’χω τον χρόνο να μοιραστώ μαζί σας αλλά δηλά, δηλά από το πρώτο άρθρο μου, έφτασα τα εφτά…και έπεται συνέχεια.

Είναι αυτό λοιπόν που προτρέπω τον καθένα σας ξεχωριστά όσοι διαβάσατε τα παραπάνω.. Παιδιά εκφραστείτε ελεύθερα, μια λέξη μια πρόταση.. αφήστε τον μικρό-μεγάλο ερευνητή να βγει και να διαμοιραστεί η πληροφορία που σκέφτεστε.

Οπότε φίλε Νίκο και ολοκληρώνω μαζί σου ανοιχτά..μπορεί να μην ξέρω την φάτσα σου αλλά ξέρω πώς άνοιξες μια χαραμάδα με φως της σκέψης και της προετοιμασίας για όσους από μας το σκοτάδι ήταν μια πλάνη προπαρασκευασμένη ώστε να μην φωτίσουν τα μάτια μας ποτέ.

Όσο θα υπάρχουν άτομα σαν εσένα.. και σαν εμάς.. να διοχετεύουμε την σκέψη μας εδώ ελεύθερα και δίχως επηρεασμό από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης και τρομοκρατίας τόσο η αλήθεια δεν θα είναι σπάνιο είδος αλλά θα είναι τρόπος σκέψης, αναθεώρησης και προετοιμασίας στην τελική απόφαση..

Κάποιος θα σου έλεγε ευχαριστώ. Αυτά εγώ δεν τα γουστάρω φίλε..

Εγώ θα σου πω ανοιχτά.. στην απάντηση σου στο ..πάμε να τους πολεμήσουμε μαζί.. Πάμε..είμαστε σύμμαχοι και συνοδοιπόροι στο ταξίδι αυτό της επιβίωσης!

Οπότε.. HELLO STRANGER

Hidden Character

Report

What do you think?

32 points
Upvote Downvote

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Η Μάμα της νέας εποχής

Τραγουδάκι;