in ,

Τα Χαλοουίν αεροπλάνα, και στις 31/10/1999 είχε πέσει αεροπλάνο όταν “αυτοκτόνησε” ο πιλότος του

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

air

Τα Χαλοουίν αεροπλάνα, και στις 31/10/1999 είχε πέσει αεροπλάνο όταν “αυτοκτόνησε” ο πιλότος του

Μερικοί από τους αναγνώστες των Κατοχικών Νέων μας ρωτούν γιατί ερευνούμε τις συμπτώσεις ατυχημάτων, τοποθεσίες, συντεταγμένες, ονόματα, γεωμετρία πίσω από τα ονόματα κτλ…
Θα απαντήσω για τελευταία φορά και για ποιο λόγο το κάνω…

Γιατί δεν πιστεύω σε τυχαία γεγονότα και δεν πιστεύω σε αυτά που μου έμαθαν οι νοητικοί προγραμματιστές μου κλειδώνοντας και οριοθετώντας την δίψα μου για έρευνα και το μάντρωμα της σκέψης μου… Θεωρώ και ερευνώ οτιδήποτε μας έχουν περάσει στον εγκέφαλο μας σαν γνώσεις άλλων που μας πολεμάνε απο την κούνια μας γιατί μισούν την ανθρωπότητα…την θέλουν διαχωρισμένη ώστε να την σφάζουν όποτε θελήσουν!!!

Εμείς οι Κατοχικοί και πολλοί αναγνώστες είμαστε εδώ για να την αποκωδικοποιήσουμε και να δούμε σύντομα την πατρίδα μας ελεύθερη…

Στο θέμα μας τώρα… με τα Χαλοουίν αεροπλάνα…στις 31/10/99 είχε ξαναπέσει αεροπλάνο όταν “αυτοκτόνησε” ο πιλότος του…έτσι μας είπαν…και βέβαια είναι μια ψευδή πληροφορία όπως σχεδόν όλες οι πληροφορίες τους.

Δείτε τις εξής πληροφορίες για το Αιγυπτιακό αεροπλάνο με αριθμό πτήσης 990 που το “έριξε” ο πιλοτος του στις 31/10/1999 με συνέπεια τον θάνατο 217 επιβατών.

Η ημερομηνία του ατυχήματος ήταν 31/10/1999 = 1+0+3+1+1+9+9+9 = 33
Ο μήνας με το μοναδικό άθροισμα στα Αγγλικά είναι ο Οκτώβριος October = 6+3+2+6+2+5+9 = 33

Η πτήση 990 έπεσε λίγο μετά την απογείωση της απο το αεροδρόμιο της Μασαχουσέτης
Massachusetts = 4+1+1+1+1+3+8+3+1+5+2+2+1+ 33

Ο πιλότος έριξε το αεροπλάνο φωνάζοντας οτι ο θεός είναι μεγάλος (έτσι μας λένε), το αεροπλάνο είχε 30 υψηλόβαθμους Αιγύπτιους στρατιωτικούς, από αυτούς οι 3 ήταν στρατηγοί
Allahu = 1+12+12+1+8+21 = 55
Akbar = 1+11+2+1+18 = 33

Έτσι αυτοκτονούν οι πιλότοι…γιατί υπάρχουν και μυστικές υπηρεσίες που διαλέγουν τις κατάλληλες ημέρες για τις θυσίες.
Εσείς θα ξαναμπαίνατε σε αεροπλάνο την ημέρα του Χαλοουίν;;;

ΚΟΡΑΞ

Report

What do you think?

Written by ΚΟΡΑΞ

Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να ενσαρκωθώ, μ' έμαθε να τρώγω αλλά να μην μασάω... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε!
Το χόμπι μου είναι το ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Comments

Leave a Reply
 1. Κοραξ εχω μία ερώτηση:
  Έχεις καταλήξει σε σίγουρο συμπέρασμα για το ΠΟΙΟΣ/ΠΟΙΟΙ καθορίζουν όλο αυτό το αριθμητικό/μαθηματικό υπόβαθρο των παγκόσμιων γεγονότων?
  Ειναι άνθρωποι αποκλειστικά σε Μυστικές Υπηρεσίες, έχουν συνεργάτες πέραν του κόσμου τούτου, και ΠΩΣ καταφέρνουν και συντονίζουν τόσες πολλές παραμέτρους για καθε γεγονός?
  Έχεις βρει απάντηση ή έστω υποψιάζεσαι κατι?
  Σε ευχαριστώ!

  • Ελενη…οι μυστικές υπηρεσίες τους στα υψηλόβαθμα πόστα είναι όλοι καμπαλιστές, ποδίτσες και μάγοι….γνωρίζουν τις απόκρυφες τέχνες προκαλώντας θυσίες σε συγκεκριμένες ημερες, ωρα, αστερισμό, συντεταγμενες, τοποθεσίες κτλ. ώστε να αποκτήσουν περισσότερη δύναμη και επιρροή επανω στους ανθρώπους που τους ταίζουν ενεργειακά…

   • Κόραξ συμφωνώ και επαυξάνω! ´Ομως το ερώτημα που με ταλανίζει και δεν εχω ακόμα ολοκληρωμένη απάντηση ειναι:
    Πώς δημιουργήθηκε όλο αυτό το ενεργειακό Πλέγμα/Δίκτυο/Μάτριξ?
    Πώς προέκυψαν οι τελετουργίες/ιεροτελεστίες/μυησεις? Αυτές σημαίνουν επικοινωνία με όντα πέραν του κόσμου των 5 αισθήσεων…
    Δεν περιμένω να μου δώσεις την Απόλυτη Γνώση, απλώς θέτω καθαρά το ερώτημα κι ίσως προκύψει άλλο ενα κομματάκι στο παζλ…
    Σε ευχαριστώ!

 2. 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ [ 8 = 2 ΕΙΣ ΤΗΝ 3 = 23 ] ΤΟΥ 1817 [ = 17 = 8 ΚΛΠ ΚΛΠ ]…ΣΤΟ ΠΑΛΕΡΜΟ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟ ΠΟΥ ” ΧΤΥΠΗΣΕ ” ΕΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ 65 [ = 11 = 23 ] ΑΝΘΡΩΠΟΙ…ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΤΑ 2/3 [ = 23 ] ΤΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ [ 5 = 2 ΣΥΝ 3 = 23 ] ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗΣ..

  ΑΠΟΛΛΩΝ [ APOLLO ] -15 … Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1971…Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗΣ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1971 [ 2 ΣΥΝ 3 = 23 ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ] Η ΚΛΙΣΗ 23 ΜΟΙΡΕΣ ΚΑΛΕ…Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΝ-ΤΗΕRΤΕΕΝ [ 10 – 13 = 23 ] ANEΛΑΒΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ — ΤΗΕ Χ /FILES — ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ..

  23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1957 ΠΤΗΣΗ ΤΗΣ –ΒΕΑ — ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΝΤΕ [ 5 = 2 ΣΥΝ 3 = 23 ] ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ [ 2 = 11 = 23 ] ΕΠΙΒΑΤΕΣ..

  H ΘΕΟΤΗΤΑ TOY ΣΙΒΑ [ SHIVA ] ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΟΥ CERN… Η ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΡΕΒΟΥΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ…ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΕΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ” ΔΥΟ ” ΠΛΕΥΡΕΣ ΜΕΤΑ ΔΥΟ [ 2 ] ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ…ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ [ 3 ] ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ [ ΔΗΘΕΝ ] ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ [ ΠΑΡΕΛΘΟΝ-ΠΑΡΟΝ-ΜΕΛΛΟΝ ]…ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ 23…

  ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 3. ΦΙΛΗ ΕΛΕΝΗ…ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ …ΑΠ΄΄ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ΄΄΄…ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕΣ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΠΑΖΛ….ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΦΙΛΑΡΙΑΝΝΑ…ΚΑΙ Η ΙΩ…

  ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ…ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ…ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΛΠ….ΑΡΑ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ – ΓΝΩΣΕΙΣ….ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ….

  ΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ΄΄΄….ΝΟΜΙΖΩ ΝΑΙ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ…ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ…ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ…..

  Η ΕΚΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 26 / 4 / 1986 ΚΑΙ ΩΡΑ 1.23 π.μ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟ Η ΜΙΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΗΚΕ ΜΕΤΑΞΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΩΝΑ….ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ…..ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΟΥΡΑΝΟΥ-ΠΛΟΥΤΩΝΑ…ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ….ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2016….[ ΟΠΟΥ ΟΥΡΑΝΟΣ= ΤΟ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ κλπ…ΟΠΟΥ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ=Ο ΘΑΝΑΤΟΣ…ΤΟ ΚΡΥΦΟ…Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΡΙΟ…ΟΠΟΥ ΚΡΙΟΣ= ΑΡΗΣ=ΔΡΑΣΗ–ΦΩΤΙΑ–κλπ]…..

  ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2Ο25 ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΕΡΙΟΔΟ….ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ….ΚΑΙ ΤΟ 2038 ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΘΕΡΑΥΠΕΥΤΕΙ ΑΡΚΕΤΑ….

  ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΧΑΖΑΜΑΡΕΣ ….ΔΕΝ ΩΦΕΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ….ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΛΛΑ….ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ…ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ….ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ….ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ…ΚΑΤΑΛΑΒΕ…..

  ΜΑΡΙΛΕΝΑ

  • Αγαπητή Μαριλενα, σε ευχαριστώ που με θεωρείς φίλη σου! Χαίρομαι πολύ που σε βοηθάω!
   Δυο πράγματα εχω να σου πω επί του παρόντος:
   1) οι όψεις που σχηματίζονται μέχρι και τον Κρόνο μαζί με τους Δεσμούς της Σεληνης καθώς και τις μοίρες όπου λαμβάνουν χώραν οι εκλείψεις, ειναι οι κρίσιμες και σημαντικές για να βγει το οποιοδήποτε γεγονός, κι όχι οι όψεις μεταξύ/με τους Υπερβατικους.
   Έχει χαθεί πάρα πολλή γνώση της Αστρολογίας και της Αριθμολογίας -τουλάχιστον για το κοινό- και οι μοντέρνοι Αστρολόγοι αγωνίζονται να βγάλουν άκρη με τους Εξωκρονιους….
   Επομένως εστιασου στο επερχόμενο τετράγωνο Δια/Κρονου και παρατήρησε καλά τί θα γίνει αρχές του 2016. Εκεί ειναι το ζουμί!
   Κι αυτό το τετράγωνο ειναι τραγικό γιατι ο Δίας διαχειρίζεται τον Κρόνο, που ειναι στον Τοξότη, αλλά ο Δίας ειναι σε Αδυναμία, η θέση του στην Παρθένο, δηλ. σαν να ειναι νεκρός. Τα πράγματα με τους πρόσφυγες, με θρησκευτικούς φανατισμούς, με ζητήματα υγείας, με εργασιακό και ασφαλιστικό, θα πάνε χάλια…(αναφέρω απλώς τους πιο βασικούς τομείς).
   2)το ΜΕΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ειναι: ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ/ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ?
   Στο βάζω για προβληματισμό, δεν χρειάζεται να απαντήσεις…. Εμένα με απασχολούσε πολλά χρόνια, κι όταν μου απαντήθηκε ταρακουνηθηκε όλος ο κόσμος γύρω μου…
   Να εισαι καλά, θα φθάσεις την ΑΛΗΘΕΙΑ εάν πραγματικά το θέλεις! ???

 4. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΕΝΗ….ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ….ΤΟΣΟ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ….ΟΤΙ ΖΙΖΑΝΙΑ …ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΡΙΓΥΡΩ ΜΑΣ…ΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΟΥΜΕ..ΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΓΝΟΗΣΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ,,,ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ….ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ….ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ…26 / ΙΙ….

  Σ΄ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016….ΤΗΝ ΠΡΟΓΕΥΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ….Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ…ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΕΙ ΠΡΟΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΩΚΕΑΝΟΥΣ΄΄….ΠΛΕΟΝ΄΄

  ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 911 ΛΙΓΟ ΕΙΡΩΝΙΚΑ….ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΠΟΥ ΑΛΛΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ …ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ….ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ….911…ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ….ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ….ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ….

  ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ….ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ…ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΟΔΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 4….ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ….ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 8 Η΄΄ 11 ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ….

  ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕ ΛΑΘΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ….ΚΑΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ 4 ΩΡΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ…

  ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑΧΟΥΜΕ

  ΜΑΡΙΛΕΝΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ-Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ;

Η συνάντηση