10:14 - 04/06/2020

ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ

Δεν προλάβαμε να μιλήσουμε για τα επεισόδια στην Αμερική και για τις οργανωμένες και δικτυωμένες ομάδες που δείχνουν να τα κινητοποιούν και τσουπ, το μήνυμα παρεδόθη και στην Ελλάδα μεταξύ άλλων.

Τα μέσα μαζικής εξαπάτησης παντού ταυτόχρονα “πάλλονται” στους copy-paste αντιρατσιστικούς διθυράμβους ενώ οι αντίστοιχες πολυεθνικές εκφράζουν έντονα την αλληλεγγύη τους με το ίδιο ακριβώς hashtag.

Αρχίζει καθόλου να σου θυμίζει τη μέθοδο προώθησης Κορονοϊού αλλά με διαφορετικό συναισθηματικό προγραμματισμό;

https://www.brighteon.com/f5b4b74a-06df-44e2-b926-0eb44c6a2c60

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Ti egine me to video to riksane?

  2. Paterakis Iosif 06/04/2020 @ 1:12 ΜΜ

    πρεπει να το εχουνε ριξει το βιντεοο

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh