ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ – ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ:Οι Τούρκοι μεταφέρουν βαλλιστικούς πυραύλους Yildirim!

valistikos-piraulos

Έμπλεξαν οι Τούρκοι με την Ρωσία και τρέχουν και δεν φτάνουν.
Η τουρκική στρατιωτική ηγεσία αποφάσισε να αποσπάσει μεγάλες δυνάμεις από την Ανατολική Θράκη και να της μεταφέρει στα Τουρκο-συριακά σύνορα.

Από την ζώνη ευθύνης του 1ου τουρκικού σώματος στρατού στην (Ανατολική Θράκη ) μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στα σύνορα με την Συρία, επιλαρχίες αρμάτων μάχης Leopard 2A4 και ΜΤ-60 (Sabra), αναφέρει ξένο δημοσίευμα .

Άρματα μάχης επίσης μεταφέρονται από τις δυτικές επαρχίες της Τουρκίας προς την 5η θωρακισμένη ταξιαρχία στην πόλη Gazientep στην ΝΑ Τουρκία.

Συνολικά μεταφέρθηκαν αεροπορικώς στα τουρκο-συριακά σύνορα περισσότερα από χίλια τεθωρακισμένα άρματα μάχης , ΤΟΜΑ , αυτοκινούμενα πυροβόλα.Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Πρόκειται για την μεγαλύτερη μετακίνηση δυνάμεων από την Ανατολική Θράκη εδώ και πάρα πολλά χρόνια. To 1ο Τουρκικό Σώμα Στρατού (στα ελληνικά σύνορα ) αποτελείται από τέσσερις τεθωρακισμένες ταξιαρχίες,επτά μηχανοκίνητες ταξιαρχίες και δύο μεραρχίες πεζικού.

https://www.youtube.com/watch?v=z2zsUDQtAP8

Στα τουρκο-συριακά σύνορα μεταφέρθηκαν μετά από πληροφορίες 100 αυτοκινούμενα πυροβόλα των 155mm Firtina (ενώ υπάρχουν 272 διαθέσιμα στον τουρκικό στρατό).

Στο πλαίσιο της 1ης Στρατιάς, έχουν μετακινηθεί έως και 1.000 άρματα μάχης, εκ των οποίων 339 είναι Leopard 2Α4 , 36 κινητά συστήματα βαλλιστικών πυραύλων Yildirim ( με βεληνεκές τα 150 χιλιόμετρα ), 12 συστήματα πολλαπλών εκτοξευτών M270 ( με βεληνεκές 165 χιλιόμετρα). Επίσης μετακινήθηκαν από την 1η Στρατιά, περίπου 600 αυτοκινούμενα πυροβόλα των τύπων M44T1, M107 και M110 A2.

Πηγές στα σύνορα ισχυρίζονται ότι το 25% της δύναμης των τουρκικών τεθωρακισμένων οχημάτων μάχης και του πυροβολικού της 1ης Στρατιάς έχει μεταφερθεί αεροπορικώς στα σύνορα με την Συρία.

Το γεγονός της μεταφοράς τεθωρακισμένων οχημάτων από τα δυτικά προς τα σύνορα με την Συρία, το επιβεβαιώνει και ο τουρκικός Τύπος.

Όλη αυτή η μαζική και αιφνιδιαστική μετακίνηση δυνάμεων στα σύνορα με την Συρία προμηνύουν άσχημες εξελίξεις σε σχέση με τις ρωσικές δυνάμεις. Επιχειρείται προφανώς από το τουρκικό γενικό επιτελείο, μια τοπική υπεροχή σε χερσαίες δυνάμεις με σκοπό την πρόκληση τετελεσμένων στην περιοχή που διαβιούν οι Τουρκμένοι στην ΒΔ Συρία. Αυτός είναι και ο λόγος της μετακίνησης τουρκικών δυνάμεων.

Επίσης οι Τούρκοι δεν αναμένουν σε καμία περίπτωση και σε κανένα σενάριο, οποιοδήποτε κίνδυνο από τα ελληνικά σύνορα, για αυτό και αποσύρουν τόσο μεγάλη δύναμη από την 1η Στρατιά στην Α.Θράκη .

hellaspress-angel

4 thoughts on “ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ – ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ:Οι Τούρκοι μεταφέρουν βαλλιστικούς πυραύλους Yildirim!

  1. Ακέλας says:

    …ΔΛΔ εμείς θα κάνουμε την…πάπια ,υπό το άγρυπνο βλέμμα των USΑνων έ;-Ρε δεν πά να χαθούμε λέω εγώ!..Τόσα χρόνια μας καταξόδευαν γιά να εκπαιδεύουμε τους Τούρκους πιλότους με τις”αναχαιτίσεις”,και τώρα θέλουν να κάτσουμε ήσυχα με το ζόρι έ;

  2. da says:

    Σα να βλεπω τωρα το Πουτιν να φωναζει στον Ρωσσο Στρατηγο, ”FOAB them! FOAB them! FOAB them! FOAB them! FOAB them!” στα Ρωσσικα βέβαια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *