20:03 - 10/06/2021

ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ – ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ “ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ” ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΠΙΑ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ PFIZER!

Την περασμένη εβδομάδα η κ. Θεοδωρίδου ξεκαθάρισε μεν ότι ο εμβολιασμός των παιδιών δεν θα έχουν υποχρεωτικό χαρακτήρα αλλά σε κάθε περίπτωση, η χώρα θα εναρμονιστεί με όλα όσα αποφασίσουν στην Ευρώπη με βάση τις αναφορές των διάφορων παγκόσμιων ιατρικών οργανισμών.

Πριν από λίγες ώρες, ήρθε η επιβεβαίωση του τι μέλλει γεννέσθαι.

Όπως ανακοίνωσε η Pfizer που αυτή και οι άλλες φαρμακευτικές έχουν θησαυρίσει, οι μελέτες για εμβολιασμό νηπίων (5-11 ετών) έχουν ήδη μπει στην τελική τους φάση.

Αφού υποτίθεται ότι δεν έχει δωθεί έγκριση για εμβολιασμό αυτών των ηλικιών, πώς η Pfizer και οι άλλες εταιρείες προχωρούν σε μελέτες και δοκιμές; Όλα δείχνουν ότι είναι προδιαγεγραμμένο να “μπολιάσουν” το αύριο του πλανήτη με το “έτσι θέλω”. Το πιο δυσοίωνο σενάριο είναι να απαγορεύσουν την πρόσβαση στην Παιδεία όλων όσων δεν έχουν εμβολιαστεί ώστε να εκβιάσουν την ελεύθερη βούληση των πολιτών.

makeleio.gr

Loading...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh