Σε μεγάλο κίνδυνο η Ευρώπη… ανά πάσα στιγμή

isis

Tου Αντρέα Καρακούση

Σε μεγάλο κίνδυνο η Ευρώπη… ανά πάσα στιγμή

Το ΄΄σαρκοβόρο φάντασμα΄΄ μιας ακραίας ισλαμιστικής επίθεσης με βιολογικά και χημικά όπλα πετάει αυτή τη στιγμή πάνω από τη Γηραιά Ήπειρο.

Γι” αυτό και οι πολίτες σε Παρίσι, Λονδίνο, Νέα Υόρκη κλπ βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση αφού δε γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή αν θα γίνουν βορρά της ΄΄μακάβριας φαντασίας΄΄ των Τζιχαντιστών.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Άλλωστε, η προετοιμασία του διεθνούς πολέμου κατά του ISIS ουσιαστικά έχει ξεκινήσει και αυτό είναι αδύνατο να μην προκαλέσει – δυστυχώς – τη μήνη των ακραίων στοιχείων του Ισλάμ.

Τι συμβαίνει ομως τα τελευταία εικοσιτετράωρα στις προαναφερθείσες ευρωπαικές πρωτεύουσες; Ο φόβος για μία νέα αιματηρή επίθεση είναι τέτοιος που έγιναν αρκετές εκκενώσεις εμπορικών κέντρων αλλά και σταδίων.

Και ας αφήσουμε το γεγονός ότι υπάρχουν και αρκετές προειδοποιήσεις για βομβιστικές επιθέσεις που – είτε προέρχονται από Τζιχαντιστές, είτε όχι – κουρελιάζουν τη ψυχολογία του κόσμου.

Σε κάθε περίπτωση.. τα πράγματα για την ευρωπαική και αμερικανική καθημερινότητα σε κάποιες μεγάλες πόλεις κυρίως.. το επόμενο διάστημα αναμένεται να είναι μάλλον πολύ πιο δύσκολα απ” ό,τι σήμερα αφού η εμπλοκή της Δύσης στη μάχη κατά της Τρομοκρατίας… θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις και θα φανατίσει έτη περαιτέρω τους υποστηρικτές του Isis.

Η Ευρώπη, βέβαια, έχει ήδη αντιδράσει – μέσω των τροποποιήσεων της λειτουργίας της ζώνης Σένγκεν – και επιχειρεί να αλλάξει τα δεδομένα στον τομέα της ασφάλειας. Είναι γνωστό ότι τις προηγούμενες μέρες θεσπίστηκε αρχείο καταγραφής δεδομένων των επιβατών στις αεροπορικές εταιρείες αλλά και αυστηρότεροι έλεγχοι… παντού.

Με αυτό τον τρόπο, η Γηραιά Ήπειρος προσπαθεί έστω και την ύστατη στιγμή να καλύψει τα τεράστια κενά ασφαλείας… αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι εύκολο να επιτευχθεί ο συγκεκριμένος στόχος.

Αλλά και πέρα από το ζήτημα της ασφάλειας, ΗΠΑ και ευρώπη θα αντιμετωπίσουν πιθανώς σύντομα έναν τυφώνα βίας.. και για έναν άλλο λόγο.

Οι Ρωσικές και Γαλλικές δυνάμεις είναι ήδη συντονισμένες και επιχειρούν με πυραύλους και μαχητικά αεροσκάφη. Μάλιστα, το επόμενο διάστημα οι δυνάμεις αυτές αναμένεται να ενισχυθούν.

Μέχρι να δοθεί μία λύση στο Συριακό και να χτυπηθεί το ΄΄Ισλαμικό Κράτος΄΄ θα χρειαστούν, πιθανότατα, αρκετοί μήνες. Το διάστημα αυτό θα γίνουμε μάρτυρες μιας αιματηρής βίας στη Μέση Ανατολή, μιας βίας της οποίας το έργο το έχουμε ξαναδεί στα πολεμικά μέτωπα των προηγούμενων ετών.

Ο φόβος ότι τα αθώα θύματα του Παρισιού δεν ήταν τα τελευταία.. δυστυχώς δεν είναι αβάσιμος. Αλλά, οι πάντες, φυσικά, ευχόμαστε να μην επαληθευτεί. Άλλωστε, ούτε η Ελλάδα δεν είναι – έστω θεωρητικά – έξω από το χώρο όπου θα μπορούσε να ξεσπάσει αυτή η βία.

Fnews.gr – Του Αντρέα Καρακούση (ankarakousis@yahoo.gr)

One thought on “Σε μεγάλο κίνδυνο η Ευρώπη… ανά πάσα στιγμή

  1. odis says:

    Καὶ ἔσται σημεῖα ἐν ἡλίῳ καὶ σελήνῃ καὶ ἄστροις, καὶ ἐπὶ τῆς γῆς συνοχὴ ἐθνῶν ἐν ἀπορίᾳ ἠχούσης θαλάσσης καὶ σάλου, ἀποψυχόντων ἀνθρώπων ἀπὸ φόβου καὶ προσδοκίας τῶν ἐπερχομένων τῇ οἰκουμένῃ· αἱ γὰρ δυνάμεις τῶν οὐρανῶν σαλευθήσονται. Καὶ τότε ὄψονται τὸν υἱὸν τοῦ ἀνθρώπου ἐρχόμενον ἐν νεφέλῃ μετὰ δυνάμεως καὶ δόξης πολλῆς. ΛΟΥΚΑ (κα΄ 8 – 36)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *