Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
13:06 - 26/07/2022

ΠΡΟΣΤΙΜΑ για ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ! Ο «εφιάλτης» ζωντανεύει στην Ευρώπη

Είδηση ΣΟΚ – Ο Λιακόπουλος είχε προειδοποιήσει για όσα μέλλει να συμβούν…
ΕΓΕΝΕΤΟ!!! Τα κλιματιζόμενα καταστήματα στην Γαλλία θα λάβουν εντολή να κρατήσουν τις πόρτες τους κλειστές διαφορετικά κινδυνεύουν να τους επιβληθεί πρόστιμο!

Αυτό δήλωσε η υπουργός Οικολογικής Μετάβασης, Αγκνέ Πανιέ Ρινασέ, ανακοινώνοντας τον επικείμενο κανόνα για την καταπολέμηση, υποτίθεται, της σπατάλης ενέργειας.

ΣΠΑΤΑΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ!!! Το ΕΛ είχε δημοσιεύσει πρώτο τις ευρωπαϊκές ανησυχίες για ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ και πλέον μας έρχεται αυτή η είδηση από την Γαλλία.

«Το να αφήνουμε τις πόρτες ανοιχτές όταν ο κλιματισμός είναι ενεργοποιημένος οδηγεί σε 20 τοις εκατό περισσότερη κατανάλωση και… είναι παράλογο», τόνισε η Γαλλίδα υπουργός. Εν τω μεταξύ πριν λίγο καιρό οι «ειδικοί» έλεγαν να μην κλείνουν οι πόρτες λόγω COVID!

Παράλληλα, αποκάλυψε είπε ότι υπάρχουν επίσης σχέδια για περιορισμό της χρήσης φωτεινών πινακίδων.

«Τις επόμενες ημέρες, θα εκδώσω δύο διατάγματα: το πρώτο θα διευρύνει την απαγόρευση της φωτεινής διαφήμισης, ανεξάρτητα από το μέγεθος της πόλης, μεταξύ 1 π.μ. και 6 π.μ.», με εξαίρεση τα αεροδρόμια και τους σταθμούς, είπε η Γαλλίδα υπουργός.

«Το δεύτερο θα απαγορεύσει (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) στα καταστήματα να ανοίγουν τις πόρτες τους όσο λειτουργεί ο κλιματισμός και η θέρμανση», συμπλήρωσε.

Σημειώνεται πως ορισμένες πόλεις στην Γαλλία ψήφισαν δημοτικούς κανόνες τον Ιούλιο, επιβάλλοντας πρόστιμα για παραβίαση καταστημάτων με κλιματισμό.

Η κυβέρνηση σχεδιάζει τώρα να το επεκτείνει σε ολόκληρη τη χώρα, με πρόστιμο έως και 750 ευρώ αλλά θα δώσει έμφαση στην «ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ» των καταστηματαρχών σε πρώτη φάση.

el.gr

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΠάνοςΓέριμου 07/26/2022 @ 1:52 ΜΜ

    μία φορά ανά έτος έσβυναν καμπόση ώρα τά φώτα του πύργου τού άιφελ, οί ίδιοι μας όνοι τόν άναψαν οί ίδιοι σβυνουν τήν βαβυλωνα τή μεγάλη, ήταν γιά ά συνηθείσουμε στό σκοτάδι καί συνάμα οί συνετοί Τού Θεού νά εύρουν ευκαιρία νά αφυπνίσουν τήν ταπεινότητα τούς, ευνοεί αμφότερους…

  2. Καθ' οδόν 07/26/2022 @ 11:46 ΜΜ

    Live…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*