Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

11:11 - 28/12/2020

Πρόγραμμα που βασίζεται σε μικροτσίπ και υποστηρίζεται από τον Bill Gates και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (World Economic Forum), ιχνηλατεί την κατάσταση COVID εκατομμυρίων ατόμων

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Από το 2015, το Ίδρυμα Gates υποστηρίζει το Khushi Baby, ένα πρόγραμμα που αφορά την Ινδία και χρησιμοποιεί μικροτσίπ. Το έργο βοηθά στην παρακολούθηση του εμβολιασμού των παιδιών μέσω της ενσωμάτωσης μικροτσίπ σε ένα κολιέ NFC*.

Στις 17 Νοεμβρίου, το LifeSiteNews ανέφερε ότι το Ίδρυμα Gates αποτελεί ένα σημαντικό υποστηρικτή της Microchips Biotech, μιας εταιρείας που σχεδιάζει ένα είδος αντισυλληπτικού μικροτσίπ, έργο που της ανατέθηκε απευθείας από τον Bill Gates.

Τον Ιούνιο, ο Gates είπε ψέματα σχετικά με τη συμμετοχή του στη Microchips Biotech σε μια συνέντευξη στο CBS, δηλώνοντας: «Δεν έχω εμπλακεί ποτέ σε τέτοιο πράγμα σαν το μικροτσίπ». Δέκα ημέρες αργότερα, το ίδρυμά του έδωσε στη Microchips Biotech άλλη μια επιχορήγηση ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Στην πραγματικότητα, ο Gates είπε ψέματα όχι μόνο για την Microchips Biotech, αλλά και για ένα άλλο έργο που εμπλέκει το microchip – αυτό που σχετίζεται σοβαρά με τις πρωτοβουλίες παρακολούθησης των περιπτώσεων COVID-19.

Khushi Baby

Από το 2015, το Ίδρυμα Gates υποστήριξε το Khushi Baby, ένα έργο που βασίζεται στη χρήση μικροτσίπ στην Ινδία, το οποίο βοηθά στην παρακολούθηση του εμβολιασμού των παιδιών μέσω της προσάρτησης μικροτσίπ σε ένα κολιέ NFC*.Τα κολιέ Khushi Baby καταγράφουν το ιστορικό ανοσοποίησης, τη τοποθεσία GPS κατά τον εμβολιασμό και τα βιομετρικά δεδομένα που αφορούν τα παιδιά και τους γονείς τους. Οι πληροφορίες μπορούν να αναγνωσθούν από μια εφαρμογή που δημιούργησε η εταιρεία και μπορούν να μεταφορτωθούν σε μια υπηρεσία cloud ώστε να «υπάρχει απρόσκοπτη πρόσβαση σε αυτά από τις ΜΚΟ, το Υπουργείο Υγείας και άλλους αξιωματούχους υγείας».

Η ομάδα ισχυρίζεται ότι έχει καταγράψει τουλάχιστον 50.000 μητέρες και παιδιά μέσω του προγράμματος κολιέ μικροτσίπ. Σύμφωνα με το Khushi Baby, το Ίδρυμα Gates, μαζί με την 3ie, μια διεθνή ΜΚΟ που έχει την υποστήριξη του Gates, παρείχαν την βασική χρηματοδότηση για το ξεκίνημα της νεοσύστατης εταιρείας το 2015.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το Khushi Baby στον ιστότοπο του Gates Foundation, αν και η Melinda Gates διαφήμισε το ξεκίνημα του προγράμματος στο Twitter το 2014. Ωστόσο, η συμμετοχή του ιδρύματος Gates στο Khushi Baby πιστοποιείται από τους Khushi Baby, 3ie και την UNESCO.

Το 2016, η Khushi Baby συνεργάστηκε επίσης με την Gavi, τον πολυκλαδικό διανομέα εμβολίων που ο Bill Gates βοήθησε να ιδρυθεί και τον οποίο το Ίδρυμα Gates έχει επιχορηγήσει με περισσότερα από 4 δισεκατομμύρια δολάρια. Η Gavi, μια από τις πιο παραγωγικές ομάδες εμβολιασμού στον κόσμο, αναφέρει ότι πέτυχε την ανοσοποίηση περισσότερων από 800 εκατομμυρίων παιδιών. Η Gavi ελέγχει εν μέρει αυτήν τη στιγμή το COVAX, το πρόγραμμα διανομής εμβολίων COVID-19 του ΟΗΕ, το οποίο στοχεύει στην παράδοση δύο δισεκατομμυρίων δόσεων εμβολίων κοροναϊού μέχρι το τέλος του 2021.

Η Khushi Baby έλαβε από την Gavi 500.000 $ το 2017 και άλλα 250.000 $ πέρυσι. Η συνεργασία της με την Gavi προσέλκυσε επιπρόσθετα την επιδότηση από το Ίδρυμα Gates με τουλάχιστον 1,5 εκατομμυρία δολάρια σε μορφή αμοιβαίων κεφαλαίων.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα της Gavi στο οποίο συμμετέχει το Khushi Baby ονομάζεται INFUSE. Αυτό ξεκίνησε και υποστηρίχθηκε από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), τον οργανισμό πίσω από το “Great Reset”. Τον Ιούνιο, το WEF ανακοίνωσε το «Great Reset», ένα φιλικό προς το ΛΟΑΤΚΙ κίνημα σοσιαλιστικό σχέδιο, με στόχο την «ανανέωση όλων των πτυχών των κοινωνιών και των οικονομιών μας» υπό το πρίσμα της κρίσης COVID-19.

Το WEF, το οποίο βοήθησε και στην ανάπτυξη ενός δημοφιλούς ταξιδιωτικού πιστοποιητικού COVID-19 και συνεργάζεται με το αμφιλεγόμενο πρόγραμμα ID2020, έχει προωθήσει το Khushi Baby πολλές φορές.

Παρακολούθηση της κατάστασης COVID-19

Πέρυσι, η Khushi Baby προσάρμοσε την πλατφόρμα της για να αναπτύξει μια νέα εφαρμογή παρακολούθησης υγείας για το Rajasthan, το έκτο μεγαλύτερο κράτος της Ινδίας. Η κυβέρνηση του Rajasthan σχεδιάζει να αναπτύξει μια εφαρμογή, που ονομάζεται Nirogi Rajasthan, («Υγιές Rajasthan») ώστε να εφαρμοστεί από 50.000 κρατικούς λειτουργούς υγείας, οι οποίοι θα πάνε «από πόρτα σε πόρτα» για να συλλέξουν λεπτομέρειες που αφορούν τα μέλη της οικογένειας και την υγεία τους. Ο διευθύνων σύμβουλος της Gavi εξέφρασε την υποστήριξή του για την πρωτοβουλία.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν “κάρτες υγείας με δυνατότητα NFC” στις οποίες ενδέχεται να χρειαστεί να συμπληρώσουν προσωπικά τους δεδομένα, όπως “τοποθεσία GPS” και βιομετρικά στοιχεία του προσώπου τους , σύμφωνα με το Khushi Baby. Το Nirogi Rajasthan επιδιώκει να καταγράψει περισσότερα από 50 εκατομμύρια άτομα στα επόμενα τρία χρόνια.

Στην αρχή της πανδημίας COVID-19, το πρόγραμμα Khushi Baby χρησιμοποιήθηκε από την κυβέρνηση του Rajasthan για να σχεδιαστεί μια ακόμη εφαρμογή, που ονομάζεται Mission LiSa. Αυτό το λογισμικό «ενεργούς παρακολούθησης» επιτρέπει και πάλι στο Khushi Baby να συλλέγει δεδομένα GPS, επιπρόσθετα στο «ιστορικό επαφών» και τα βιομετρικά χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πέφτουν οι μασκες! Ο Τσιόδρας υπερασπίζεται τον Bill Gates: «Πρωτοποριακό το εμβόλιο που ενσωματώνεται στο DNA των ανθρώπινων κυττάρων»

Οι προσωπικές πληροφορίες «υποβάλλονται σε επεξεργασία χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη» και τεχνολογία GIS για την παρακολούθηση της διασποράς του COVID-19. Περίπου 100.000 Ινδοί παρακολουθούνται καθημερινά μέσω της εφαρμογής, η οποία ανέφερε πάνω από 10 εκατομμύρια “κατ΄οίκον παρακολουθήσεις” μέχρι τον Σεπτέμβριο. Το Khushi Baby δήλωσε ότι «η εφαρμογή της Αποστολής LiSa έχει επιτύχει πανεθνικά ».

Την περασμένη εβδομάδα, ένας συγγραφέας σε έναν ιστότοπο της ινδικής κυβέρνησης, δήλωσε ότι η Αποστολή LiSa «θα επεκταθεί και θα προωθηθεί με στόχο να παρακολουθεί διαχρονικά την υγεία της κοινότητας, συμπεριλαμβανομένης της επικείμενης εφαρμογής των εμβολίων COVID-19 στον πληθυσμό γενικά» Αυτή η ανακοίνωση, η οποία ανέβηκε και στο Tweeter του Khushi Baby, ήλθε μετά από παρόμοιες προτάσεις των υπουργών υγείας του Ρατζαστάν.

Παρόλο που δεν είναι σαφές εάν η Αποστολή LiSa χρησιμοποιεί τεχνολογία μικροτσίπ, το Khushi Baby είπε ότι το πρόγραμμα “θα χρησιμοποιηθεί ως βάση για την ενσωμάτωση προοπτικών προγραμμάτων παρακολούθησης RMNCH.”- Reproductive, Maternal, Newborn and Child Health. Οι μεγαλύτεροι στόχοι “RMNCH” του Khushi Baby που αφορούν στην αναπαραγωγική υγεία, τη μητρότητα, τη φροντίδα νεογνού και παιδιού, θα έχουν την ανάγκη πληροφοριών «GPS, Near Field Communication (NFC) και τα βιομετρικά δεδομένα προσώπου, από όλα τα σημεία παροχής υγειονομικής φροντίδας.»

Τελικά, το Khushi Baby δεν θέλει απλώς να παρακολουθεί δεκάδες εκατομμύρια Ινδούς. Σε εναρμόνηση με το αίτημα του Bill Gates για «ψηφιακά πιστοποιητικά», ο συνιδρυτής της νεοσύστατης εταιρείας δήλωσε το 2017 πως «η ευρύτερη αποστολή μας είναι να πάρουμε το κολιέ με δυνατότητα NFC και να αξιοποιήσουμε πλήρως τις δυνατότητές του ως ψηφιακό διαβατήριο».

«Ξαναχτίζουμε και αναβαθμίζουμε την Ινδία, αλλά είναι επίσης στις προοπτικές μας να καθιερώσουμε ένα βιώσιμο, παγκόσμιο καθεστώς πουλώντας τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προϊόντων μας σε Υπουργεία Υγείας και ΜΚΟ άλλων χωρών», δήλωσε.

* Η επικοινωνία κοντινού πεδίου (near field communication, NFC) αποτελεί μια πρότυπη τεχνολογία συνδεσιμότητας, που επιτρέπει στις “έξυπνες” συσκευές και σε όλες τις συσκευές που διαθέτουν NFC να επικοινωνούν μεταξύ τους. Η επικοινωνία και η μετάδοση πληροφοριών γίνεται μέσω ραδιοφωνικών σημάτων, όταν οι συσκευές τοποθετούνται η μία κοντά στην άλλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ίδρυμα Gates: «Οικογενειακός προγραμματισμός» για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού

15 Δεκεμβρίου 2020
Από τον John-Henry Westen

Πηγή: lifesitenews.com

id-ont.orgΕπιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*