Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:15 - 17/06/2022

Πρόγραμμα Blue Beam: Νέα Παγκόσμια Τάξη ή απόλυτη άπατη;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τα τελευταία χρόνια, (πολύ πιο πριν για την ακρίβεια)
Μαζί με τα τωρινά γεγονότα και τον νέο τρόπο ζωής που καλούμαστε όλοι να ακολουθήσουμε

Παρατηρούμε μια μεγάλη έπαρση απο διάφορες ταινίες επιστημονικής φαντασίας, με διάφορα σενάρια εξωγήινής εισβολής….
Έπαρση κάνουν και οι ταινίες με υπερήρωες τα τελευταία χρόνια
Κάποιον οι κάποιους “σωτήρες”

Θα έχετε παρατηρήσει και μια μεγάλη άνοδο παγκοσμίων φαινόμενων και γεγονότα
Που αγγίζουν τα όρια επιστημονικής φαντασίας
Μεγάλη άνοδο εμφάνισης Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (ΑΤΙΑ) ή UFΟ (καθώς και διάφορες άλλες “θεάσεις”)
Έντονα καιρικά φαινόμενα και γεγονότα
Κτλ….

ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?….

 

Όλα τα είχαμε

Το κερασάκι μας έλειπε….

 

Πολλοί από εμάς έχουμε ακούσει διάφορες εικασίες σχετικά με παραφυσικά φαινόμενα καθώς και θεωρίες σχετικά με την ύπαρξη μυθικών, υπερφυσικών και εξωγήινων όντων.

Ακούσαμε επίσης περίπλοκες θεωρίες περί συνωμοσίας σχετικά με μυστικές οργανώσεις και σκιερά κυβερνητικά ιδρύματα που σχεδιάζουν να αποσταθεροποιήσουν τη σύγχρονη κοινωνία και να δημιουργήσουν μια νέα παγκόσμια τάξη που κυβερνάται μόνο από μια χούφτα ισχυρών και απίστευτα πλούσιων ατόμων.

Από τις τόσες μεγάλες θεωρίες συνωμοσίας που έχουν προταθεί τις τελευταίες δεκαετίες, ίσως κάποιος ξεχωρίζει ανάμεσα στα υπόλοιπα.

Ονομάζεται “Project Blue Beam”.

 

ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ

Έτσι, αναρωτιέστε πιθανώς:

“Τι είναι το Project Blue Beam;”

Βασικά, οι υποστηρικτές αυτής της θεωρίας συνωμοσίας ισχυρίζονται ότι η NASA σχεδιάζει μαζί με τα Ηνωμένα Έθνη να εισαγάγουν μια θρησκεία της Νέας Εποχής στους πολίτες του κόσμου, από τον Αντίχριστο.

Με την ενορχήστρωση της Δεύτερης Παρουσίας του Μεσσία με τη χρήση προηγμένης και μυστικής ολογραφικής τεχνολογίας, το κοινό δεν θα έχει άλλη επιλογή παρά να αγκαλιάσει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη που σχεδιάζουν να δημιουργήσουν αυτές οι απρόσωπες οργανώσεις.

Αυτή η περίπλοκη θεωρία αναπτύχθηκε στη δεκαετία του 1990 από έναν καναδικό δημοσιογράφο και θεωρητικό συνωμοσίας που ονομάζεται Serge Monast.

Αργότερα δημοσίευσε τις πεποιθήσεις του στο σχέδιο της NASA να αναλάβει τον κόσμο με τη διεξαγωγή διαλέξεων στα μέσα της δεκαετίας του 1990 και με το βιβλίο του με τίτλο «Project Blue Beam (NASA)» το 1994.

 

Ας δούμε μια παλιά εκπομπή απο της “Πύλες του ανεξήγητου”…..

ΤΑ 4 ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟ BLUE BEAM 

 

Σύμφωνα με τον Μόναστ: «Χωρίς καθολική πίστη στη θρησκεία της νέας εποχής, η επιτυχία της νέας παγκόσμιας τάξης θα είναι αδύνατη!»

Πιστεύει ότι χωρίς θρησκεία, μια δικτατορική κυβέρνηση στον νέο κόσμο που η ΝΑSΑ σχεδιάζει να δημιουργήσει δεν θα έχει καμία πιθανότητα για επιτυχία.

Έτσι, για να εισαγάγει μια νέα εποχήτικη θρησκεία και να στεφθεί με επιτυχία ο επιλεγμένος Αντίχριστος ως πνευματικός ηγέτης του κόσμου, το Project Blue Beam της NASA συνεπάγεται τέσσερα δύσκολα αλλά κρίσιμα βήματα.

 

1) Διαστρέψτε και καταστρέψετε όλες τις υπάρχουσες αρχαιολογικές γνώσεις.

 

Για να γίνει αυτό, θα τεθούν τεχνητά σεισμοί σε στρατηγικές τοποθεσίες σε ολόκληρο τον κόσμο, όπου θα γίνουν “νέες” ανακαλύψεις που περιέχουν πλαστές πληροφορίες.

Αυτή η κατασκευασμένη γνώση θα επισημάνει τα λάθη των υφιστάμενων θρησκευτικών δογμάτων, τα οποία, με τη σειρά τους, υποτίθεται ότι θα κλονίσουν την πίστη των Χριστιανών και των Μουσουλμάνων και θα τους πείσουν να εγκαταλείψουν τις λανθασμένες πεποιθήσεις τους.

Με την καταστροφή του σημερινού τρόπου σκέψης του κόσμου, η NASA και τα Ηνωμένα Έθνη μπορούν στη συνέχεια να προβάλουν εύκολα τον καθένα με νέα ιδανικά.

 

2) Ενορχήστρωσε μια “τεράστια διαστημική επίδειξη” για να δει όλος ο κόσμος.

 

Για να ολοκληρώσει αυτό το στάδιο της συνωμοσίας, η NASA θα χρησιμοποιεί μια εξαιρετικά προηγμένη τεχνολογία λέιζερ για να προβάλει τρισδιάστατα οπτικά ολογράμματα σε διάφορες περιοχές της Γης.

Αυτές οι ολογραφικές εικόνες θα μοιάζουν με την εμφάνιση της θεότητας που κυριαρχεί σε μια συγκεκριμένη περιοχή και είναι ικανή να μιλά όλες τις υπάρχουσες γλώσσες.

Πριν τελειώσει αυτή η «διαστημική παράσταση», το ολόγραμμα αυτών των θεοτήτων θα μεταμορφωθεί σε έναν μόνο θεό – τον Αντίχριστο.

Ο Μόναστ ανέφερε στο βιβλίο του ότι ο σκοπός της ολογραφικής παραποίησης αυτού του νέου “ενός Θεού” είναι να διαλύσει την κοινωνική τάξη του κόσμου και να προκαλέσει θρησκευτική διαταραχή σε τεράστια κλίμακα.

Τα έθνη θα στραφούν εναντίον του άλλου και θα υπάρξει πολιτική αναρχία και πλήρες χάος που θα επιδεινωθεί από κάποια παγκόσμια καταστροφή.

Το πανδαιμόνιο θα πείσει τον λαό να καταργήσει όλες τις θρησκείες και να στηρίξει τον Αντίχριστο για να κάνει δρόμο για την “χρυσή εποχή” της ανθρωπότητας.

 

3) “Τηλεπαθητική ηλεκτρονική αμφίδρομη επικοινωνία”.

Αυτό συνεπάγεται να εξαπατάς τους ανθρώπους να σκέφτονται ότι ο θεός τους επικοινωνεί μαζί τους μέσω της τηλεπάθειας.

Στην πραγματικότητα, αυτή η “τεχνητή σκέψη” μεταδίδεται απλώς σε κάθε άτομο μέσω ραδιοκυμάτων χαμηλής συχνότητας.

 

4) “Οικουμενικές υπερφυσικές εκδηλώσεις με ηλεκτρονικά μέσα”.

Αυτό το στάδιο του σχεδίου συνεπάγεται τρία είδη προσανατολισμών.

Ο πρώτος προσανατολισμός είναι να πείσει το κοινό ότι ο κόσμος πρόκειται να εισβληθεί από εξωγήινα όντα.

Λόγω της τεράστιας απειλής για την ύπαρξη της ανθρωπότητας, κάθε μείζον έθνος θα νιώσει υποχρεωτικά να επιστρέψει χρησιμοποιώντας πυρηνικά όπλα.

Ωστόσο, η εισβολή αργότερα θα αποδειχθεί λανθασμένη και τα Ηνωμένα Έθνη θα έχουν αρκετούς λόγους να διατάξουν τον αφοπλισμό όλων των πυρηνικών όπλων.

Ο δεύτερος προσανατολισμός περιλαμβάνει τους κορυφαίους Χριστιανούς να πιστέψουν ότι είναι το Rapture (Αρπαγή) πάνω τους, ενώ ο τρίτος περιλαμβάνει ένα συνδυασμό «ηλεκτρονικών και υπερφυσικών δυνάμεων».

Μέχρι αυτή την εποχή, όλοι οι τύποι ηλεκτρονικού εξοπλισμού και συσκευών θα έχουν ένα μικροτσίπ εγκατεστημένο σε αυτά.

Αυτό θα επιτρέψει τη μετάδοση κυμάτων μέσω οπτικών ινών, ομοαξονικών καλωδίων, καθώς και ηλεκτρικών και τηλεφωνικών γραμμών, οι οποίες με τη σειρά τους θα ωθήσουν τους ανθρώπους στο χείλος της τρέλας και της υστερίας και θα τους υπνωτίζουν σε αυτοκτονία και δολοφονία.

Όσον αφορά το τι συμβαίνει μετά την ολοκλήρωση και των τεσσάρων βημάτων, ο Monast έγραψε τα εξής στο βιβλίο του:

«Μετά τη νύχτα των χιλίων αστεριών, οι παγκόσμιοι πληθυσμοί θα είναι έτοιμοι για τον νέο μεσσία να αποκαταστήσει τη διαταγή και την ειρήνη με κάθε κόστος, ακόμη και με το τίμημα της παραίτησης της ελευθερίας».

Μόλις ο κόσμος καλωσορίσει την ίδρυση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, ο καθένας που θα αποχωρήσει θα αναγκαστεί να ορκιστεί στον Εωσφόρο με μια τελετουργική μύηση.

Αυτοί που αντιστέκονται, από την άλλη πλευρά, θα υποφέρουν από τρομερές μοίρες.

Για παράδειγμα, τα χριστιανικά παιδιά είτε θα πωληθούν ως σεξουαλικοί δούλοι είτε θα προσφερθούν ως ανθρώπινες θυσίες.

Οι φυλακισμένοι θα χρησιμοποιηθούν ως υποκείμενα διάφορων ιατρικών πειραμάτων και ως δότες ακούσιων οργάνων.

Κάποιοι θα εκτελεστούν, ενώ εκείνοι που θα μπορούσαν να “αποκατασταθούν” θα σταλούν σε στρατόπεδα αναγέννησης.

Για να επανέλθουν στην κοινωνία, πρέπει να μετανοήσουν για τα εγκλήματά τους στην τηλεόραση και να μάθουν να αγκαλιάζουν τη νέα παγκόσμια δικτατορική κυβέρνηση.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Ή ΑΠΑΤΗ?

 

Η θεωρία του Monast γύρω από το Σχέδιο Blue Beam ζωγραφίζει μια άσχημη εικόνα ενός κόσμου που κανείς δεν θέλει να είναι μέρος και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα τολμούσαν να φανταστούν.

Είναι ένα τόσο δυσάρεστο μέλλον που είναι εύκολο να αγνοήσουμε την πιθανότητα να συμβεί ποτέ στη ζωή μας. Αλλά αυτό σημαίνει αυτόματα ότι δεν υπάρχουν λίγα κομμάτια αλήθειας στους ισχυρισμούς του;

Εκείνοι που επιλέγουν να πιστεύουν ότι υπάρχει κάποια αλήθεια στους ισχυρισμούς του Monast σχετικά με τη NASA, τα Ηνωμένα Έθνη και το Σχέδιο Blue Beam έθεσαν αρκετά στοιχεία για να υποστηρίξουν τον ισχυρισμό τους.

Πρώτον είναι ο ύποπτος θάνατος των υποστηρικτών που ερευνούν για το Project Blue Beam.

Ο Serge Monast και ένας ανώνυμος δημοσιογράφος που εργάζεται για την ίδια θεωρία πέθαναν από καρδιακή προσβολή μέσα σε εβδομάδες ο ένας από τον άλλον.

Κανείς από αυτούς δεν είχε ιστορικό καρδιακής νόσου στην οικογένειά του και πιστεύεται ότι δολοφονήθηκε με εντολή της καναδικής κυβέρνησης για να τους εμποδίσει να συνεχίσουν την έρευνά τους.

Πρόσφατα ασυνήθιστα γεγονότα έχουν επίσης τεθεί από αυτούς τους πιστούς ως απόδειξη ότι υπάρχει Project Blue Beam.

Για παράδειγμα, τον Ιούνιο του 2017, περίπου 2.000 άνθρωποι σε διάφορες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών δήλωσαν ότι είδαν ασυνήθιστα φωτεινά και έγχρωμα φώτα να εμφανίζονται στον νυχτερινό ουρανό.

Φαινόταν πολύ σαν UFOs που αιωρούνται πάνω στον πλανήτη μας σαν να επρόκειτο να εισβάλουν.

Στο τέλος, η NASA ανέλαβε την ευθύνη για το γεγονός, καθώς τα πολύχρωμα τεχνητά σύννεφα στον ουρανό υποτίθεται ότι παρήχθησαν από τον πολεμικό πύραυλο του οργανισμού “Malemute”.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν σκέφτηκαν τίποτε περισσότερο από τα φωτεινά σύννεφα που είδαν αφού η NASA την ονόμασε “πρώιμη έκθεση πυροτεχνημάτων της Ημέρας της Ανεξαρτησίας”.

Ορισμένοι όμως επιμένουν ότι ο διαστημικός οργανισμός δοκιμάζει τεχνολογίες που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να ενσταλάξουν το φόβο στο κοινό.

Όσο για όσους θεωρούν το Project Blue Beam ως τίποτα περισσότερο από μια φάρσα, ισχυρίζονται ότι η πραγματική πηγή της θεωρίας μπορεί να βρεθεί σε ένα ανούσιο “Star Trek” κινηματογραφικό σενάριο που αναπτύχθηκε από τον Gene Roddenberry.

Η πλοκή της ιστορίας του περιλάμβανε ένα διαστημόπλοιο πλωτό στον ουρανό, το οποίο έστειλε όντα που έμοιαζαν με θρησκευτικούς προφήτες όπως ο Ιησούς Χριστός.

Η ιδέα δεν ξεκίνησε στη δεκαετία του ’70, αλλά τελικά ανασχηματίστηκε ως οικόπεδο για ένα επεισόδιο του “Star Trek: The Next Generation” στη δεκαετία του 1990.

Σε αυτό το σημείο, το Project Blue Beam έχει καταστραφεί ευρέως όχι μόνο από τους επιστήμονες αλλά και από τους μη συμβατικούς θεωρητικούς, καθώς οι ισχυρισμοί του Monast αμφισβητούν την ύπαρξη άλλων αμφισβητούμενων φαινομένων όπως τα υπερφυσικά και εξωγήινα όντα.

Σήμερα, πολλοί θεωρούν το Project Blue Beam ως τίποτα περισσότερο από μια φανταστική θεωρία εμπνευσμένη από ένα διάσημο franchise επιστημονικής φαντασίας.

Εξάλλου, είναι αρκετά δύσκολο για ορισμένους να πιστεύουν ότι οι παρατηρήσεις των UFO είναι απόδειξη εξωγήινης παρουσίας στη Γη.

Αλλά για να αποδεχθούμε αυτόματα ότι πρόκειται απλώς για ολογραφικές προσομοιώσεις που προβάλλει η κυβέρνησή μας για να μας κάνει να πιστέψουμε ότι η Rapture είναι επάνω μας για να φέρουμε έναν “νέο κόσμο” είναι απλά μια πολύ μεγάλη τάξη για ακόμη και μεταξύ των καλύτερων μας.

 

ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ…. ΚΑΙ “ΑΝΆΓΚΑΣΑΝ” ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ?

Αναρωτιέστε αν υπάρχει αυτή η τεχνολογία?….

“Σιγά μωρέ, μπορώ να ξεχωρίσω την ψευδαίσθηση απο τη πραγματικότητα”

Αλήθεια?…. Μπορείς?…..

Μην ξεχνάτε…

Ο ουρανός, μπορεί να “χρησιμοποιηθεί” με τον ίδιο ακριβώς τρόπο/σκοπό…..

Σαν ένας τεράστιος θόλος προβολής, και να προβάλουν οτιδήποτε θέλουν

 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊΤΕ

ΔΙΑΚΡΙΣΗ….

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με PanIko
ΕΚΕΊΝΟΣ ΠΟΥ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΉΣΕΙ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ, ΑΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΉΣΕΙ ΠΡΏΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΤΟΥ...

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. ΓΙΩΡΓΟΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 1962 09/28/2018 @ 9:06 ΜΜ

    ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ BLUE BEAM..ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ..ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΠΕΦΩΤΙΜΕΝΩΝ ILLOYMINATI,KAI TOY EKΛΕΚΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΜΕΣΣΙΑ ,ΜΕΤΡΕΓΙΑ,ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΟΨΥΧΗ ΕΩΣΦΟΡΟΥ..ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ..https://youtu.be/O0QGt1bisiA..

  2. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΑΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΣΤΑΡ-ΓΟΥΟΡΣ , ΠΧ ΤΙ ΒΑΡΟΣ ΕΧΟΥΝ , ΚΛΠ ΚΛΠ , ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ , ΑΡΑ ΟΤΙ ΔΟΥΝ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ , ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

  3. … και να σου βγαίνει στο κινητό ή στην τηλεοραση, διαφήμιση με το παρακάτω στυλ.. ετσι για συνήθεια..
    youtube.com/watch?v=UvrI7HKMzZs

  4. Σοφοκλής αεροπόρος 02/03/2024 @ 11:19 ΠΜ

    ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΤΟ BLUE BEAM ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ ΑΠΟ ΜΥΘΙΤΟΡΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΕΣ. ΑΝ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΘΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΑΝ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΑΜΑΤΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΛΠ; Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΙΟ ΕΠΙΚΕΡΔΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ. ΒΙΝΤΕΟ, ΒΙΒΛΙΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΜΙΑ-ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΟΣ ΜΠΟΛΙΚΟ. ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*