ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΖΕΙ! «Θα κρύψουν τον ήλιο και θα ζούμε στα σκοτεινά!»

eklipsi

Οι συγκλονιστικές προφητείες της σύγχρονης Αγίας, Ρωσίδας στην καταγωγή, της μεγαλόσχημης Μοναχής Μακαρίας, σε αφήνουν με το στόμα ανοικτό. Κάποιες, μάλιστα, σοκάρουν.

Η Οσία Μακαρία (Cuvioasa Macaria) από τριών ετών ήταν παράλυτη και τα τελευταία χρόνια της ζωής της τα πέρασε σχεδόν αβοήθητη. Έγινε διεθνώς γνωστή για τις εύστοχες προφητείες της… Δι’ αυτής ο Χριστός θεράπευσε χιλιάδες πονεμένες και αμαρτωλές ψυχές.

Διηγείται η ίδια:

«Δεν γνώρισα τίποτα άλλο εκτός από τον Κύριο. Είναι τόσο λαμπερός, πιο λαμπερός και από τον ήλιο. Να μην Τον λυπούμε. Δεν έβλεπα τίποτα άλλο εκτός από τον Κύριο και το κρεβάτι μου. Να κάθεσαι στο κρεβάτι και να κοιτάς τον Θεό. Έτσι μπορείς να ζήσεις εκατό χρόνια».

– «Πέρασα όλη τη ζωή μου με δάκρυα και προσευχές. Δε γνωρίζω κάτι άλλο. Προσευχήθηκα και έκλαψα πολύ» έλεγε η μάτουσκα.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

– «Ούτε μάτια δεν έχω πια μετά από τόσο κλάμα». Λένε ότι όταν είσαι νέος κάτι σε αναστατώνει, μου έλεγε μία φορά, μιλώντας για τα πάθη του σώματος. Εγώ όμως σ’ όλη μου τη ζωή έκλαψα. Ούτε μπορείς να φανταστείς πόσο έκλαψε η μάτουσκα (μητερούλα).

– Και γιατί μάτουσκα έκλαιγες τόσο;

– Για όλους εσάς έκλαιγα!

Δεν θα υπάρχει κάποιος να θάψει τους νεκρούς

Από το βιβλίο του Ghenadie Durasov «Οσία μοναχή Μακαρία, η παρηγοριά των θλιβομένων» (στα ρουμανικά).

– …Σύντομα θα συμβεί κάτι…

– Τι συγκεκριμένα μάτουσκα;

– Πόλεμος, πόλεμος θα είναι παντού, θα αρχίσουν να χτυπιούνται μεταξύ τους με ρόπαλα και πολλοί άνθρωποι θα πεθάνουν. Όταν θα αρχίσουν να χτυπιούνται με τα ρόπαλα όλοι θα γελάνε. Όταν όμως θα αρχίσουν να τους πυροβολούν όλοι θα κλαίνε (4 Μαρτίου 1992).

…Δεν θα υπάρχει κάποιος να θάψει τους νεκρούς. Θα τους πετάνε σ’ έναν λάκκο και εκεί θα τους θάβουν (28 Μαΐου 1992).

– Βλέπετε πόσο σκοτεινά είναι όλα; Οι μάγοι τα σκοτείνιασαν όλα. Σας το ξαναείπα. Σύντομα όλα θα είναι σκοτεινά (17 Νοεμβρίου 1987).

– Ο ήλιος έλαμπε και τον χειμώνα. Τώρα δεν θα λάμπει ούτε το καλοκαίρι. Οι μάγοι θα ρίξουν κατάρες στον ήλιο (27 Αυγούστου 1987).

– Οι μάγοι σκοτείνιασαν τον ουρανό για να μην φαίνονται οι πράξεις τους. Οι μάγοι αγαπούν το σκοτάδι (5 Οκτωβρίου 1987).

– Στους σκοτεινούς ανθρώπους αρέσει να μαυρίζουν την γη, ενώ οι δυνάμεις του κακού πολλαπλασιάζονται. Σύντομα ο καθένας θα ξέρει αυτήν την δουλειά (σ.σ. την μαγεία). Όλα τα ακάθαρτα πνεύματα θα συγκεντρωθούν γύρω από τον κακό. Θα τους συγκεντρώσει και θα αρχίσουν. Η ζωή θα είναι άσχημη (28 Οκτωβρίου 1987)

– Τώρα ήρθε η ώρα τους, ενώ οι καλές εποχές τελειώνουν. Θα ξεγελάσουν τον λαό και θα δείχνουν ο ένας τον άλλον με το δάχτυλο. (27 Μαρτίου 1987)

– Οι μάγοι θα καλύψουν όλο τον κόσμο με το σκοτάδι, ενώ χωρίς ήλιο τίποτα δεν θα μεγαλώνει. (18 Φεβρουαρίου 1988)

– Ο ήλιος θα εμφανιστεί τέσσερις φορές και μετά θα είναι πάλι σκοτάδι. Θα ζούμε στα σκοτεινά. (27 Αυγούστου 1987)

– Δεν θα σας αφήνουν να ανάψετε τα φώτα. Θα λένε ότι πρέπει να κάνετε οικονομία στην ενέργεια. (28 Ιουνίου 1988)

Θα λάβει χώρα μεγάλη εξέγερση

… Αυτή είναι μόνο η αρχή. Σύντομα θα κάνει πολύ κρύο. Το Πάσχα θα έχουμε χιόνια, ενώ ο χειμώνας θα αρχίζει από της Αγίας Σκέπης (σ.σ. 1 παλ. / 14 Οκτωβρίου νέο ημερολόγιο στη Ρωσία. Στην Ελλάδα μεταφέρθηκε στις 28 Οκτ).

– Δεν θα βγαίνει χορτάρι μέχρι των Αγίων Αποστόλων. Ο ήλιος θα σμικρυνθεί στο μισό (27 Αυγούστου 1987).

– Θα είναι δύσκολα το καλοκαίρι και ακόμη πιο δύσκολα τον χειμώνα. Οι δρόμοι θα είναι γεμάτοι με χιόνια και κανένας δεν θα τους καθαρίζει. Η παγωνιά θα είναι σκληρή και ανυπόφορη (29 Απριλίου 1988).

– Σύντομα θα μείνετε χωρίς ψωμί (29 Ιανουαρίου 1989)

– Σύντομα δεν θα έχετε ούτε νερό, ούτε μήλα, ούτε πατάτες (19 Δεκεμβρίου 1987).

– Μεγάλη πείνα θα υπάρχει, χωρίς ψωμί. Θα κόβετε την κλώδα στα δυο για να την μοιραστείτε. (18 Φεβρουαρίου 1988)

. . .

– Θα λάβει χώρα μεγάλη εξέγερση. Οι άνθρωποι θα φεύγουν από τα υψωμένα (σ.σ. εννοεί τις πόλεις, και τα υψηλά κτίρια). Θα τρέχουν οι άνθρωποι από εδώ και από εκεί. Κανένας δεν θα μένει στο σπίτι του – δεν θα υπάρχει τίποτα για φαγητό, ούτε ψωμί. (28 Δεκεμβρίου 1990).

– Εάν προσευχηθούμε στον Χριστό, στην Παναγία και στον Προφήτη Ηλία αυτοί δεν θα μας αφήσουν να πεθάνουμε από την πείνα. Θα προστατέψουν όσους πιστεύουν στον Θεό και προσεύχονται ανυπόκριτα.

– Όταν θα αρχίσουν να εξορίζουν τους καλόγερους θα σταματήσουν να φυτρώνουν τα σιτηρά.

Οι Εβραίοι θα τυπώσουν μια ψεύτικη Βίβλο

Ετοιμάζουν αλλαγές στα της Πίστεώς μας. Όταν θα γίνει αυτό οι άγιοί μας θα φύγουν και θα σταματήσουν να προσεύχονται για την Ρωσία. Όσοι παραμείνουν (σ.σ. εννοεί τους πιστούς) θα τους πάρει ο Κύριος μαζί Του. Οι επίσκοποι που θα το επιτρέψουν αυτό δεν θα δουν το πρόσωπο του Κυρίου ούτε εδώ, ούτε εκεί. (σ. σ. εννοεί στον άλλον κόσμο) (3 Αυγούστου 1988).

– Θα τυπώσουν μια ψεύτικη Βίβλο (σ. μετ. πιθανόν εννοεί τους εβραίους), και θα βγάλουν από μέσα ότι δεν τους βολεύει. Δεν τους αρέσει να αισθάνονται ένοχοι (14 Μαρτίου 1989).

– Όπου να’ ναι τις ακολουθίες θα τις συντομέψουν. Θα μείνουν μισές (11 Νοεμβρίου 1988)

– Μόνο στα μεγάλα μοναστήρια θα ψάλλουν τις ακολουθίες όπως πρέπει. Αλλού θα κάνουν αλλαγές (27 Απριλίου 1988).

– Ένα πράγμα μόνο θα πω: Αλλοίμονο στους ιερείς. Θα σκορπίσουν ένας-ένας και θα μείνουν μόνοι (28 Ιουνίου 1989).

– Οι μάγοι θα μαγαρίσουν τα πρόσφορα, και δεν θα έχουν με τι να λειτουργήσουν. Οι πιστοί θα μπορούν να κοινωνήσουν μια φορά. Η Παναγία θα πει στους δικούς της που και πότε να κοινωνήσουν. Οι πιστοί θα πρέπει μόνο να υπακούσουν (28 Ιουνίου 1989)

Παναγία η ελπίς μου…

– Όταν στις τέσσερις το απόγευμα θα είναι έξω σκοτεινά σαν να είναι βράδυ, τότε θα έρθει η Παναγία. Θα διασχίσει όλη τη γη και θα έρθει με όλη της τη δόξα στη Ρωσία για να επαναφέρει την ορθή πίστη. Όταν θα έρθει η Παναγία θα φτιάξει τα πράγματα όχι κατά τη θέλησή τους (αυτών που θα είναι στην εξουσία ή των μάγων) αλλά κατά τη θέλησή της, όπως θα ορίσει ο Σωτήρας Χριστός. Για λίγο καιρό θα επανέλθει η ορθή πίστη (11 Ιουλίου 1986).

Ο καιρός των διωγμών πλησιάζει…

– Τα πράγματα θα είναι τόσο μπερδεμένα που ο άνθρωπος δεν θα είναι σε θέση (σχεδόν) να σώσει την ψυχή του. (Ιανουάριος 1990).

– Θα φτιάξουν λίστες με αυτούς που πηγαίνουν στην εκκλησία (10 Φεβρουαρίου 1988).

– Θα υποστείτε διωγμούς επειδή προσεύχεστε στο Θεό (20 Μαΐου 1989).

Θα πρέπει να προσεύχεστε έτσι ώστε να μην το ξέρει κανένας(!) Να προσεύχεσθε σιωπηλά. Θα παρακολουθούν τους ανθρώπους και θα τους συλλαμβάνουν (15 Μαίου 1987).

– Πρώτα θα απομακρύνουν τα βιβλία και μετά τις εικόνες. Τις εικόνες θα τις κατασχέσουν (1 Ιουλίου 1988).

– Θα σας βασανίσουν. «Δεν έχουμε ανάγκη από πιστούς» θα λένε αυτοί (14 Ιουλίου 1988).

– Όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα θα είναι πιο άσχημα. Θα κλείσουν τις εκκλησίες. Δεν θα γίνονται ακολουθίες. Οι άνθρωποι θα κάνουν τις ακολουθίες όπου μπορούν. Θα το κάνουν έτσι ώστε οι εκκλησίες να είναι μακριά και να μην μπορούν οι άνθρωποι να φτάσουν. (14 Ιουλίου 1988)

– Οι εκκλησίες θα πέσουν στα χέρια των άλλων. Δεν θα χρησιμεύουν σε κανέναν. Θα ονομάζονται εν συνεχεία εκκλησίες, αλλά μέσα θα χρησιμεύουν ως… -ποιος ξέρει την επινόησή τους. Θα βρουν αυτοί τι να κάνουν στις εκκλησίες… (11 Ιουλίου 1988)

– Οι ευσεβείς δεν θα δουν τον αντίχριστο (7 Ιανουαρίου 1988). Θα τους αποκαλύψει ο Θεός που να πάνε και που να κρυφτούν ώστε κανείς να μην τους βρει (17 Νοεμβρίου 1988).

crashonline

freepen

πηγή: razbointrucuvant.ro

Loading...

17 thoughts on “ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΖΕΙ! «Θα κρύψουν τον ήλιο και θα ζούμε στα σκοτεινά!»

 1. 1244 says:

  Σημερα το βραδυ ειδα ενα πολυ ασχημο ονειρο.Ημουν λεει σε ενα ψηλο σημειο δεν καταλαβα αν ηταν βουνο,κτηριο η πετουσα…μεγαλα αεροπλανα που δεν εχω ξαναδει πετουσαν πυρινες σφαιρες και καθως επεφταν στα σπιτια-κτηρια αυτα μεμιας γινονταν μαυρα,σταχτη,χωρις να γκρεμιζονται,παρα μενανε ορθα και σκοτεινα.Προσπαθησα να καταλαβω σε ποια πολη-χωρα βρισκομουν,να καταλαβω…προσευχομουν να μην ειναι στην Ελλαδα μα και σε κανενα αλλο κρατος…ηταν φρικτο ολα ηταν νεκρα.Δεν υπηρχαν ερειπια ομως αυτο το γκριζο αποκοσμο χρωμα ηταν η προσωποποιηση του θανατου.Ενοιωσα οτι ημουν λιγο στο μελλον σε αυτο που πανε να φερουνε…πορτοκαλοκοκκινες πυρινες σφαιρες επεφταν,χωρις να ακουω ηχους απλα επεφταν και νεκρωναν τα παντα…
  Σημερα εκανα προσευχη στον Ελληνικο Ουρανο να μας προστατευει,σαν Θεικη ασπιδα…εκει ψηλα,εκει που κανεις δεν ξερει τι υπαρχει,να μας προσεχουν.

  • Ανώνυμος says:

   ego ida ena moro na kratao neogenito koritsaki kai giro mou ola kegontan… den ksero ti simeni auto pantos to neogenito koritsi pou krataga simeni eutixia kai ta kamene den exo idea.. mpori na itan kai tixeo..

   • καποιος says:

    τα ονειρα ειναι πραγματικοτητες που δημιουργει το υποσυνειδητο
    ας πουμε οτι το μωρο ειναι κατι νεο που εχει σχεση με σενα -μια νεα αρχη που «καει» ολα τα παλια 🙂

  • Eleni Kava-Kavgakou says:

   1244 ψάξε στο ωροσκόπιό σου τί υπάρχει στις 27/28/29 μοίρες της Παρθένου. Γραψτο αν θες εδω στα σχόλια. ´Η γράψε ημερομηνία γέννησης, ώρα, τόπο και θα στο βρω εγώ. Θεωρώ ότι είδες εικόνα απο το Μέλλον, μετα το 2021….. Καλά έκανες και προσευχήθηκες προς την κατεύθυνση που γράφεις….εάν ειναι όπως το φαντάζομαι, περίμενε κι άλλα προμηνύματα… Κράτα γερά!

   • 1244 says:

    Σας ευχαριστω πολυ…ομως δεν θα ηθελα να γραψω ημερ/νιες και σχετικα που εχουν να κανουν με την γεννηση μου.Εγω απλα σας μετεφερα ενα ονειρο που ειδα.Καποιοι τρεχουν να γραψουν για μαγους και για δρακους…δεν πρεπει να τους δινω σημασια,καμια σημασια και καμια αξια.Ας διαβασουν αυτοι που ξερουν καλητερα και απο μενα και εχουν γνωσεις.Εγω δεν εχω,εγω απλα το ειδα…και το εζησα…ηταν πολυ ασχημο και προσευχομαι να μην γινει ποτε. Ειμαι 35 ετων και εχω γεννηθει την ανοιξη.Αυτο μονο. Να εισαι καλα,παντα καλα και να κανουμε ολοι μας το καλητερο οχι μονο για τον εαυτο μας αλλα και για τον συνανθρωπο μας οταν τον βλεπουμε κατω,να τον ανεβαζουμε ψηλα.Αυτο θελει και Εκεινος αυτο το τοσο απλο μα τοσο δυσκολο για πολλους…

  • Ανώνυμος says:

   Προσευχη στον ουρανο;;;;; Τι αλλο θα ακουσουμε
   Συνελθετε ολοι σας προσευχη σον Ιησου Χριστο
   Σας εχουν αποτρελανει οι μαγοι

 2. Tony says:

  Μπλα μπλα μπλα, προφητείες προφητείες προφητείες. Η μόνη προφητεία που ξέρω ότι βγήκε αληθής είναι αυτή του Έντμουντ Χάλευ για την επιστροφή του κομήτη Χάλευ και ο μόνο λόγος που βγήκες αληθινή είναι διότι βασιζόταν σε επιστημονικά στοιχεία.

  • Fe3O4 says:

   μ ενα γιαούρτι θα βλέπω μακαροναδες γιουβέτσια κεφτεδάκια σπανακότυροζαμπονοπιτσες κ ενα ταψι μπακλαβά για γλυκάκι

 3. Βρασίδας says:

  Ο Ήλιος σκοτεινιάζει από χώμα που σηκώνουν οι μετεωρίτες που χτυπάνε τη Γη. Ή από πυρηνικές εκρήξεις («πυρηνικός χειμώνας»).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *