16:59 - 11/09/2016

ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΛΕΟΝ (ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Στη σημερινή εποχή που οι κίνδυνοι έχουν αυξηθεί αρκετά σε σύγκριση με παλαιότερα χρόνια δεν είναι ασφαλείς πλέον για τα παιδιά να πηγαίνουν σχολείο, ειδικά στην Αμερική. Όπως φαίνεται σύντομα θα είναι έτσι και στην Ευρώπη με την προώθηση όλο και περισσότερων ομοφυλοφίλων σε θέσεις κλειδιά.

Αυτή είναι η τρομερή ιστορία ενός δασκάλου δημοτικής εκπαίδευσης και του «συζύγου» του που αφορά βιασμό και κακοποίηση ανηλίκων μαθητών.

Ο Aric Babbitt, ένας δάσκαλος στην Μινεσότα σε ένα δημοτικό σχολείο και «η αδερφή σύζυγός του» ο Μάθιου Deyo ήταν αυτό που πολλοί θεωρούσαν ένα «ωραίο γκέι ζευγάρι». Βρέθηκαν νεκροί την περασμένη εβδομάδα στο νησί Lopez στην πολιτεία της Ουάσινγκτον σε μια προφανή δολοφονία-αυτοκτονία.

Γιατί αυτοί οι «αξιαγάπητοι ομοφυλόφιλοι» αυτοκτόνησαν; Η αστυνομία τους είχε στο στόχαστρο εδώ και καιρό και τους καταδίωκε. Ήταν δράστες οι οποίοι κατά σειρά κακοποιούσαν σεξουαλικά παιδιά.

1

Πάνω στην εικόνα ο ένας από τους δύο ομοφυλόφιλους Aric Babbitt.

Σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου, το ομοφυλόφιλο ζευγάρι εγκατέλειψε την Μινεσότα, χωρίς περαιτέρω επαφή με φίλους ή οικογένεια, τη 16η Αύγουστου. Αυτή ήταν η ίδια μέρα που η αστυνομία έψαξε το σπίτι τους σε σχέση με μια έρευνα σεξουαλική κακοποίησης. Αυτό έγινε δύο μέρες αργότερα αφότου οι δύο άνδρες είχαν κατηγορηθεί για κακοποίηση ενός ανήλικου αγοριού, σύμφωνα με έγγραφα. Τα έγγραφα δείχνουν επίσης ότι το ζευγάρι κακοποιούσε κατά σειρά ανήλικα χρησιμοποιώντας τις ίδιες μεθόδους: Ποτίζοντας τα αλκοόλ και μαριχουάνα και κακοποιώντας τους όταν βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης.

2

Ο Babbitt ήταν δάσκαλος στο δημοτικό σχολείο από το 2002 και είχε διδάξει πρώτη, δευτέρα, τρίτη, πέμπτη και έκτη δημοτικού.

Η σεξουαλική επαφή μεταξύ των εφήβων αγοριών και του Babbitt και Deyo γινόταν σε δωμάτια του ξενοδοχείου στην Μινεάπολη, και στην οικία στο σπίτι του ζευγαριού.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα αγόρια είπαν στους ερευνητές ότι ο Babbitt και ο Deyo τους πότιζαν με αλκοόλ και μαριχουάνα.

Ένα αγόρι είπε ότι είχε σεξουαλική επαφή με τον Babbitt και τον Deyo λίγο καιρό χωρίς προφύλαξη με τους δύο άνδρες να βρίσκονται σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στη Μινεάπολη.

«Το αγόρι είπε ότι δεν ήθελε να το κάνει αυτό, αλλά δεν ήξερε πώς να αρνηθεί και να ξεφύγει από τα δίχτυα τους», αναφέρει το δικαστικό έγγραφο.

3

Οι Babbitt και Deyo νοίκιασαν δωμάτια στο ξενοδοχείο για το αγόρι και τους φίλους του, για το φεστιβάλ ομοφυλοφιλικής υπερηφάνειας που έλαβε μέρος στην πόλη. Το αγόρι ανέφερε τους ερευνητές ότι ο Babbitt γινόταν έξαλλος όταν το αγόρι αρνούταν να καταναλώσει αλκοόλ.

Μετά τους παρέσυραν σε δήθεν αστείες γυμνές φωτογραφήσεις και τέλος τους πότισαν με αλκοόλ και ναρκωτικά που την επόμενη μέρα ούτε θυμόνταν καλά τι ακριβώς συνέβη το προηγούμενο βράδυ. Το ζευγάρι ομοφυλοφίλων ζητούσε συγγνώμη από τα παιδιά την άλλη ημέρα, χαρίζοντας τους δώρα, και δίνοντας τους κάποια πράγματα που επιθυμούσαν να είχαν. Το μόνο που ζητούσαν ως αντάλλαγμα ήταν να μην μιλήσουν σε κανέναν για αυτά που συνέβησαν.

Ένας άλλος έφηβος, ανέφερε πως ο Babbitt ήταν δάσκαλος του στη Δευτέρα δημοτικού και τον βοηθούσε στον χωρισμό των γονιών του. Μόλις όμως έκλεισε τα 16 του χρόνια οι Babbitt και Deyo τον κάλεσαν στο σπίτι τους ποτίζοντας τον ναρκωτικά. Αργότερα ο Deyo έκανε μασάζ τον νεαρό αγγίζοντας τα ιδιωτικά μέρη του, ενώ ο Babbitt παρακολουθούσε.

4

Από τις έρευνες προκύπτει ότι διάλεγαν παιδιά από διαζευγμένους γονείς, χήρες μητέρες ή παιδιά με προβληματικές σχέσεις με τους γονείς τους στο σπίτι.

Πολλοί έφηβοι παρουσιάστηκαν και τους κατηγόρησαν για σεξουαλική κακοποίηση, συμπεριλαμβανομένου βιασμού, σύμφωνα με τα έγγραφα. Πριν εξαφανιστούν, το ζευγάρι επισκέφτηκε συγγενείς και παρακάλεσαν σχετικά ζητώντας να δανειστούν ένα όπλο, επειδή είπαν ότι επρόκειτο να κάνουν κάμπινγκ και ήθελαν προστασία από αρκούδες, σύμφωνα με τα έγγραφα.

Παρόλα αυτά όπως αποδείχτηκε, ο λόγος που χρειάστηκαν όπλο ήταν για να αυτοκτονήσουν. Το ζευγάρι ομοφυλοφίλων θάφτηκε στο νησί Lopez. Μαζί είχαν και ένα σημείωμα πριν πεθάνουν λέγοντας πώς αυτοκτόνησαν.

5

Παραπάνω ο Babbitt αριστερά και ο Deyo δεξιά.

Αυτή είναι μια από τις πολλές περιπτώσεις ομοφυλοφιλικής παιδοφιλίας. Υπάρχουν αμέτρητα ακόμη παρόμοια περιστατικά τα οποία αποδεικνύουν τη στενή σχέση μεταξύ ομοφυλοφιλίας και παιδοφιλίας. Σε επόμενο βίντεο θα δείτε ένα σύγχρονο πείραμα με ανήλικα κοριτσάκια που τα καλεί μέσω Facebook ένας χρήστης για να κάνει ένα κοινωνικό πείραμα συνεργαζόμενος με τους γονείς τον κοριτσιών. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να δείξει σε τι κίνδυνο βρίσκονται τα παιδιά καθώς και πόσο εύκολα μπορούν να πέσουν θύματα παιδεραστών με τα κοινωνικά δίκτυα.

Τα παλιά χρονιά έβγαζαν διάφορα σποτάκια τα όποια πληροφορούσαν και ενημέρωναν τα παιδιά για τον κίνδυνο των ομοφυλοφίλων, οι οποίοι παραμόνευαν σε κάθε γωνία. Κάποιοι σήμερα τα κοροϊδεύουν, άλλα δεν έχουν καταλάβει πόσο κινδυνεύουν καθημερινά τα παιδιά τους από ομοφυλόφιλους και παιδόφιλους.

6

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (15)

 1. Ηταν ενοχοι οι δυο ομοφυλοφιλοι; ναι, ηταν. Τους αξιζε ο θανατος επειδη κακοποιουσαν παιδακια. ναι, τους αξιζε. Ομως ας μην συνδεουμε δυο ανισορροπους ανθρωπους οι οποιοι ετυχε να ειναι ομοφυλοφιλοι με την παιδοφιλια. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Το να εισαι ομοφυλοφυλος δεν εχει καμια σχεση με το αν εισαι ανωμαλος. Δεν συμφωνω καθολου με το αρθρο που προσπαθει να αποδωσει ευθυνες σε ολους τους ομοφυλοφιλους αναιξαιρετως. Υπαρχουν ανωμαλοι ομοφυλοφιλοι αλλα υπαρχουν και ανωμαλοι στρέιτ. Η σεξουαλικοτητα των ανθρωπων δεν συσχετιζεται με την παιδοφιλια. Απαραδεκτο αρθρο που καταδικαζει την ομοφυλοφιλια και την καθοριζει ως κατι που οδηγει αυτοματως στην παιδοφιλια. οσον αφορα τον τιτλο, ενταξει, τραγικος. ας ηρεμησουμε.

  • Ανώνυμος 09/11/2016 @ 6:11 ΜΜ

   μα η ομοφυλοφιλια ουτως η αλλως ειναι ανωμαλια

   • ναι η ομοφυλοφιλια ειναι κατι αφυσικο και μπορει να χαρακτηρισθει ως ανωμαλια της φυσης. ομως αλλο το ενα αλλο το αλλο. αυτη η “γενετικη” ανωμαλια δεν εχει καμια σχεση με την αρρωστια του μυαλου που ονομαζουμε παιδοφιλια. δυστυχως εχετε ολοι χασει το νοημα. κολλατε στην ομοφυλοφιλια αυτη καθαυτη, αγνοωντας οτι μιλαμε για ανθρωπους. κρινετε τους ανθρωπους απο την σεξουαλικοτητα τους και τους αποδιδεται χαρακτηρισμους και στερεοτυπα. λυπαμαι πολυ, κυριως γιατι τετοιες ιδεες περνατε στα παιδια σας. ουτε ενας δεν επιχειρηματολογησε σε αυτο που ειπα. γιατι; γιατι το σχολιο μου ειναι απολυτα λογικο. αναφερομαι σε ανθρωπους που ελκονται απο το ιδιο φυλο. αλλο παιδοφιλος και αλλο ομοφυλοφιλος. αλλα που να το καταλαβετε αυτο…ο αλλος λεει οτι τρωω τον μπακλαβα. αναμενομενο σχολιο. οποιος υποστηριζει τους ομοφυλοφιλους ΠΡΕΠΕΙ να ειναι και ο ιδιος ομοφυλοφιλος. λογικο. εχουμε πολυ δρομο μπροστα μας.

    • Η ανωμαλία στη σεξουαλικότητα ενός ανθρώπου φίλε μου μπορεί κάλλιστα να οδηγήσει σε πολλές ανώμαλες ορέξεις..
     Πολύ περισσότερο από κάποιον που απλά του αρέσει το αντίθετο φύλλο..
     Όταν κάποιος κάνει ηρωίνη, είναι πολύ πιθανό να δοκιμάσει κιάλλα ναρκωτικά… Πολύ πιθανότερο από κάποιον που δεν κάνει ναρκωτικά..
     Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τις πιθανότητες τότε μάλλον είσαι Gay, Ψυχικά διαταραγμενος η συριζαιος…

    • Σέβομαι τη γνώμη σου, και νομίζω και συ σέβεσαι τη δική μου. Όπως εγώ δεν κάνω διαδηλώσεις κατά της ανωμαλίας, έτσι και συ μην κάνεις παρελάσεις υπέρ της ανωμαλίας gay pride. Κάτσε σπίτι και κάνε οτι ανωμαλία θές και πίστευε ότι θέλεις. Το συνταγματικό δικαίωμα μου όμως να προστατεύω τα παιδιά και τον εαυτό μου από αυτό που θεωρώ διεστραμένο και ανώμαλο δεν μπορείς να μου το αφαιρέσεις, είτε το θεωρείς σωστό είτε λάθος.

  • Ανώνυμος 09/11/2016 @ 6:32 ΜΜ

   ΕΣΥ ΑΠ’ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΩΣ ΤΟΝ ΜΠΑΚ ΛΑΒ ΑΣ

  • Είναι γενικώς αποδεκτό και κατά τη γνώμη μου σωστό, ότι οι ομοφυλόφυλοι είναι ανώμαλοι. Τώρα αν είναι και παιδόφιλοι, απλά είναι 2 φορές ανώμαλοι. Είναι και τα δύο από τις χειρότερες διαστροφές που γνωρίζουμε. Για’υτο το λόγο, αν καταφέρει το σύστημα να αποδεχτούμε αυτές τις ανωμαλίες σαν φυσιολογικές καταστάσεις, αχρηστεύει τις ηθικές αξίες μας, και χωρίς αξίες και ιδανικά τα οποία είναι η κοινωνική μας άμυνα-ασπίδα αλλά και επίθεση, είμαστε ευάλωτοι στα πάντα και χαμένοι κατά κράτος.

 2. Ειλικρινά , διαβάζω αυτά τα άρθρα και λυπάμαι
  λυπάμαι πολύ ..που οι συνάνθρωποι μου Ελληνες
  κατηγορούν ΕΜΕΝΑ μία ομοφυλόφιλη με την στάμπα του
  παιδεραστή !!!

  Είμαι σεξουαλικά προσανατολισμένη στο ίδιο φύλλο
  απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου !!
  Αν έκανα σχέση με Αντρα;; έκανα για να δω αν ήταν μέσα μου ή στο μυαλό μου…. Και ήταν λες και βίαζα εγω η ίδια το σώμα μου.

  Είμαι γενιά του 80 .. ουδέποτε πήγα να παρελάσω
  για να κάνω αυτό που πολεμάμε , να ξεχωρίσω την θέση μου απ του *Φυσιολογικούς* ανθρώπους.

  Θυμάμαι πως κανένας φίλος μου στρέιτ οπως και τώρα δεν είχε θέμα με την ομοφυλοφιλία μου.
  Ποτέ δεν κοίταξα μία φίλη μου ερωτικά .
  Ουδέποτε δεν κοίταξα ένα παιδί ερωτικά και μόνο
  στην ιδέα αναγουλιάζω !!

  Κι έρχεστε εσείς σαν μια σύγχρονη Ιερά εξέταση
  να με κρίνεται εμένα βάζοντας με στο ίδιο καζάνι
  με τους ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ;; Με πιο δικαίωμα ΡΕ!!!

  με τα δικαιώματα που σας δίνουν αυτά τα κωθώνια οι Αμερικάνοι; που βγάζουν ότι μπουρδα φανταστούν;
  για να προωθήσουν κάτι που ήδη υπήρχε πριν γίνει ΜΟΔΑ;

  Τότε για μένα είστε κι εσείς πιόνια *πολλές φορές χωρίς να το καταλάβετε* της Νεας ταξης πραγμάτων συνεχίστε λοιπόν. Μου φτάνει που για μένα ο κόσμος που γνωρίζω η οικογένεια και οι φίλοι μου είναι δίπλα μου και με δέχονται οπως και με αγαπούν για αυτό που είμαι χωρίς να προσβάλλω και να προκαλώ κανέναν!

  • Ανώνυμος 09/12/2016 @ 12:02 ΜΜ

   να υποθεσω πως και εσυ εισαι μεσα στο 35% που ψηφισε τον τσιπρα για τα ταχα μου δικαιωματα των ομοφυλοφιλων;

   • Όχι να μην υποθέσεις ουδέποτε ψήφισα κάποιο κόμμα
    γιατί κανένα δεν με αντιπροσώπευε κι απο ότι είδα δεν πρόσεξες καλά το κείμενο μου , αν ψήφιζα προδότες θα μουν κι εγώ στις παρελάσεις πρώτη των Gayparade

  • Δεν έχεις άδικο…
   Δεν θα έπρεπε να κρίνουμε την σωματική σου ανωμαλία.
   Εφόσον κανείς ότι κανείς στο σπίτι σου ή κάπου ιδιωτικά χωρίς να σε βλέπει κανείς και να προκαλείς Κάνε ότι καταλαβαίνεις.
   Κεκλεισμένων των θυρών σε κάθε σπίτι δεν γνωρίζεις τι γίνεται.
   Και ο καλύτερος οικογενειάρχης μπορεί να βιάζει τα παιδιά του.
   Και δεν είπε κάνεις ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι καταναγκη παιδόφιλοι. Απλά λέμε ότι ένας σεξουαλικα δυσλειτουργικος ανθρωπος οπως εσυ, εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να πράξεις κατι σεξουαλικά δυσλειτουργικο όπως η παιδοφιλία από έναν φυσιολογικό άνθρωπο..
   Κατανοητό?

   • τι διαβαζω ο ανθρωπος 09/12/2016 @ 10:10 ΜΜ

    μα πως συσχετιζεται η σεξουαλικοτητα με μια σεξουαλικα δυσλειτουργικη πραξη;;;; πως αποδεικνυεται; ειστε σοβαροι; θα μας τρελαντε;; δηλαδη ποσες ανοησιες θα πει καποιος για να δικαιολογησει οτι απλα ρε παιδι μου δεν γουσταρει τους ομοφυλοφιλους. γιατι; γιατι ετσι. παραδεχτειτε το. επισης, δεν ειναι σωματικη ανωμαλια, τα ατομα δεν εχουν επιλογη, ετσι γεννιουνται, χωνεψτε επιτελους. μηπως να μιλησω για ολους τους στρέιτ αντρες που κακοποιουν γυναικες; για ολους αυτους που βλεπουν καθημερινως ερωτικες ταινιες και νομιζουν οτι αυτα γινονται και στην πραγματικη ζωη και τους φευγει καθε ιχνος ηθικης;;;;;; μιλησατε ολοι εσεις που ειστε σεξουαλικα “λειτουργικοι”, οι οποιοι ασχολειστε με το πουλι σας τουλαχιστον 3 φορες την μερα και αναλωνεται τουλαχιστον μια ωρα ημερισιως στην παρακολουθηση ακαταλληλων ταινιων.. και ολα αυτα φυσικα για να ειστε σεξουαλικα λειτουργικοι. σας λυπαμαι.

   • Η απάντηση του φίλου ~Τι διαβάζω ο άνθρωπος~
    με κάλυψε πλήρως !! Νομίζω πως είμαι πιο ηθική απ το διαστρεβλωμένο μυαλό σου!!!

 3. Καλυτερα να γινοσουν ***.πιο πολυ θα σε ειχε ο κοσμος σε εκτιμηση

 4. μια ετερόφιλη 02/18/2017 @ 1:04 ΠΜ

  Ο όρος ανώμαλος περιγράφει αυτόν που τον εκφέρει γιατί προς τα έξω βγάζουμε ότι μέσα μας έχουμε. Αν δεν έχουμε κάποια ανωμαλία μέσα μας αδυνατούμε να την προσδώσουμε και στον απέναντι μας. Τόσο απλά είναι τα πράγματα! Ο ομοφυλόφιλος είναι ακόμη ένας φυσιολογικότατος άνθρωπος κι αυτό θα το καταλάβουμε κάποτε θέλουμε δεν θέλουμε. Απλά όσο αργούμε τόσο πληρώνουμε το σχετικό ατομικό και κοινωνικό κόστος. Η πορνεία του σώματος και της ψυχής είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και απαντάται τόσο στους ομοφυλόφιλους όσο και στους ετερόφιλους. Δεν έχει να κάνει με την ερωτική επιλογή αλλά με την ηθική. Απορώ γιατί κοντά στα 2017 ακόμη ο μέσος άνθρωπος δεν μπορεί να διαχωρίσει τόσο απλές έννοιες.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*