10:00 - 21/12/2022

Πως η παγκόσμια ελίτ εξομαλύνει την παιδεραστία μπροστά στα μάτια μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Πως η παγκόσμια ελίτ εξομαλύνει την παιδεραστία μπροστά στα μάτια μας.. Οι διορισμένες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο, που λειτουργούν υπό τον άμεσο έλεγχο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, διεξάγουν πόλεμο στα παιδιά μας. Οι Young Global Leaders του Klaus Schwab προσπαθούν συστηματικά να ομαλοποιήσουν την παιδεραστία και να αποποινικοποιήσουν το σεξ με παιδιά και τώρα είναι τόσο αλαζονικοί που δεν προσπαθούν καν να το κρύψουν.

Συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης είναι συνένοχοι στη σιωπή τους. Αυτή την εβδομάδα στην ακροαριστερή Νέα Ζηλανδία της Jacinda Ardern, ένας δικαστής δήλωσε ότι τα 12χρονα παιδιά μπορούν να συναινέσουν σε σεξ με ενήλικες. Δεν χρειάζεται να πατήσετε πίσω. Με άκουσες σωστά. Η εν λόγω υπόθεση περιλάμβανε έναν 45χρονο άνδρα του οποίου η υπεράσπιση επικεντρώθηκε στον ισχυρισμό ότι το 12χρονο θύμα του «το ήθελε». Σύμφωνα με τον μεσήλικα, η 12χρονη τον πίεσε για σεξ.

«Ξέρω ότι ήταν παιδί, αλλά ο τρόπος που ήρθε σε μένα ήταν σαν μια ώριμη γυναίκα. Την αρνήθηκα αλλά εκείνη συνέχιζε να επιστρέφει κοντά μου. Ήθελε πραγματικά να το κάνει αυτό», είπε η 45χρονη για το παιδί που ήταν 12 τότε.

Τις τελευταίες ημέρες της δίκης, ο δικαστής Earwaker ασχολήθηκε με το ζήτημα της συναίνεσης για ένα άτομο κάτω των 16 ετών, σύμφωνα με μια έκθεση της New Zealand Herald :

« Νομικά, ένα άτομο κάτω των 16 δεν μπορεί να δώσει τη συγκατάθεσή του για κατηγορίες για άσεμνες πράξεις, επομένως ως ένορκος, το μόνο που χρειάζεται να αποφασίσετε είναι εάν πραγματοποιήθηκαν οι άσεμνες πράξεις », είπε.

Μετά ήρθε η κλωτσιά. Ο δικαστής είπε στην κριτική επιτροπή:

Αλλά όσον αφορά τη σεξουαλική επαφή, ένα άτομο κάτω των 16 ετών μπορεί να δώσει τη συγκατάθεσή του . Πρέπει να εξετάσετε εάν η συγκατάθεση δόθηκε ή όχι με βάση τα στοιχεία που έχετε».

Τη Δευτέρα, ο δικαστής Earwaker έκλεισε τη δίκη, προτρέποντας τους ενόρκους να παραμείνουν «εντελώς απαθείς» όταν κρίνει εάν η εισαγγελία του Στέμματος είχε αποδείξει την υπόθεσή της ή όχι. Λάβετε υπόψη ότι μιλάμε για έναν άνδρα που ομολόγησε ότι έκανε σεξ με μια 12χρονη και το δικαιολογούσε με το επιχείρημα ότι «το ήθελε».

« Δεν αρκεί να σας πείσει το Στέμμα ότι είναι πιθανότατα ένοχος, πρέπει να είναι πέρα ​​από κάθε εύλογη αμφιβολία».

Τρομακτικές στιγμές στη Νέα Ζηλανδία. Αλλά εκπλήσσεσαι; Μιλάμε για ένα ακροαριστερό αυταρχικό κράτος, υπό την ηγεσία της Young Global Leader Jacinda Ardern, όπου οι πολίτες καλούνται να εμπιστευτούν πλήρως την κυβέρνηση.

Η Νέα Ζηλανδία έπεσε. Δεν είναι όμως οι μόνοι.

Ο Εμανουέλ Μακρόν επανεξελέγη πρόεδρος της Γαλλίας νωρίτερα αυτό σε μια εκλογή που ευρέως θεωρείται ύποπτος. Ίσως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι επίσης ένας από τους νέους παγκόσμιους ηγέτες του Klaus Schwab και η Γαλλία εξομαλύνει επίσης την παιδεραστία.

Η κυβέρνηση του προέδρου Μακρόν ψήφισε κατά της ύπαρξης ηλικίας συναίνεσης στη Γαλλία το 2018, και έγινε ένα από τα πρώτα έθνη που υποχώρησαν στην πίεση μιας διεθνούς φυλής αποφασισμένης να αποποινικοποιήσει το σεξ με παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Αυτό σημαίνει ότι η ομοσπονδιακή νομοθεσία στη Γαλλία δεν έχει νόμιμη ηλικία συναίνεσης και οι ενήλικες που κάνουν σεξ με παιδιά οποιασδήποτε ηλικίας δεν θα διωχθούν για βιασμό εάν το παιδί-θύμα δεν μπορεί να αποδείξει « βία, απειλή, πίεση ή έκπληξη ».

Το νομοσχέδιο κατά της σεξουαλικής και έμφυλης βίας, γνωστό ως νόμος Schiappa , υπογράφηκε σε νόμο από το γαλλικό κοινοβούλιο στις 3 Αυγούστου, προκαλώντας οργή στη Γαλλία καθώς οργανώσεις γονέων και δικαιωμάτων των παιδιών κατηγόρησαν την κυβέρνηση Μακρόν ότι προδίδει τα παιδιά του έθνους.

Η έλλειψη ηλικίας συναίνεσης θέτει εκατομμύρια παιδιά σε σοβαρό κίνδυνο σεξουαλικής κακοποίησης στη Γαλλία, σύμφωνα με αξιωματούχους παιδικής προστασίας.

Αν μη τι άλλο, αυτό είναι υποτίμηση. Πρέπει όμως να εκπλαγούν; Όπως και η Jacinda Ardern της Νέας Ζηλανδίας, ο Macron είναι ένας από τους Νέους Παγκόσμιους ηγέτες του Klaus Schwab. Είναι όλοι διαβολεμένοι να διεξάγουν πόλεμο εναντίον των παιδιών μας.

Τον αγαπάμε ή τον μισούμε, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μας προειδοποίησε πριν από χρόνια ότι η παγκόσμια ελίτ σχεδιάζει να εξομαλύνει την παιδεραστία στη Δύση. Σύμφωνα με τον Πούτιν, η παγκόσμια ελίτ ασχολείται με τη λατρεία του Σατανά. «Κάνε όπως θέλεις» είναι το σύνθημά τους. Φαίνεται ότι είχε δίκιο.

Είπα νωρίτερα ότι τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης είναι συνένοχοι στη σιωπή τους. Τα μέσα ενημέρωσης που ενδιαφέρονται περισσότερο να προωθήσουν τα προϊόντα Big Pharma και να ενεργούν ως τμήμα δημοσίων σχέσεων του Δημοκρατικού Κόμματος, εμφανίζονται εντελώς αδιάφορα για τα ζητήματα του πραγματικού κόσμου που έχουν άμεση επίδραση στη ζωή των παιδιών μας.

Αλλά όταν ξύνεις την επιφάνεια, συνειδητοποιείς ότι τα μέσα είναι συνένοχοι με περισσότερους τρόπους από το να κάνεις τα στραβά μάτια.

Η προσπάθεια εξομάλυνσης της παιδεραστίας παίζεται μπροστά στα μάτια μας εδώ και χρόνια. Και ποιος καλύτερα να απευαισθητοποιήσει τη μάζα από τους αγαπημένους τους σταρ.

Η Oprah εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία για να υπονομεύσει αθόρυβα και παραπλανητικά τις παραδοσιακές οικογενειακές αξίες εδώ και χρόνια. Σύμφωνα με τον Bill Maher, μια σχέση μεταξύ ενός τριαντάρη και ενός 12χρονου παιδιού είναι μια χαρά και η κοινωνία θα πρέπει να σταματήσει να είναι τόσο σφιχτή.

Και προφανώς το CNN εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία για να διολισθήσει κάποιο περιεχόμενο υπέρ της παιδεραστίας ανάμεσα στα υπόλοιπα σκουπίδια που κυκλοφορούν. Σύμφωνα με τον επικεφαλής νομικό αναλυτή του δικτύου, Jeffrey Toobin, ο οποίος τέθηκε σε προσωρινή αναστολή λόγω αυνανισμού ζωντανά σε μια κλήση Zoom το 2020, οι παιδόφιλοι που συλλαμβάνονται με παιδική πορνογραφία θα πρέπει να τιμωρούνται με ελαφρύτερες ποινές αυτές τις μέρες επειδή… το διαδίκτυο τους ανάγκασε να το κάνουν; Δεν μπορείς ακόμα να το φτιάξεις αυτό.

Δεν έχουμε φτάσει ακόμη στο κεφάλι του φιδιού. Χόλιγουντ. Η βιομηχανία της ψυχαγωγίας. Υπεύθυνο για την πλύση εγκεφάλου των μαζών για δεκαετίες, το Χόλιγουντ θεωρείται ευρέως ότι ελέγχεται από σατανικούς παιδόφιλους.

Γνωρίστε τον John Paul Rice . Είναι παραγωγός ταινιών με έδρα το Λος Άντζελες και δούλεψε στην ταινία του Τζέρι Μπρουκχάιμερ, Θυμηθείτε τους Τιτάνες, πριν κάνει την παραγωγή μιας σειράς ταινιών που έχουν αναγνωριστεί από τους κριτικούς.

Σύμφωνα με τον Ράις, η βιομηχανία του θεάματος διοικείται από ελίτ παιδόφιλους που εμπορεύονται και θυσιάζουν παιδιά για τη δική τους εξαχρειωμένη ευχαρίστηση. Και τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά δεν ζουν περισσότερο από 7 ή 8 ετών.

Καταραμένα πράγματα.

Αν θέλετε να ζήσετε σε έναν κόσμο που είναι ασφαλής για τα παιδιά μας, ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι για αυτό.

lumi-news

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Δημήτριος Χατζηνικολάου 12/21/2022 @ 12:40 ΜΜ

    Γράφει τό ἄρθρον: «είναι τόσο αλαζονικοί που δεν προσπαθούν καν να το κρύψουν.»
    Σχόλιον: Ἔτσι συμπεριφέρονται οἱ Σατανισταί, ὥστε νά ἐνοχοποιήσουν καί ὅλους ὅσους σιωποῦν ἤ ἀκόμη καί στηρίζουν τούς Σατανιστάς πολιτικούς καί ρασοφόρους, οἱ ὁποῖοι ἐργάζονται πυρετωδῶς διά τήν ἔλευσιν τοῦ Ἀντιχρίστου.

  2. ονειρευτης 12/22/2022 @ 12:59 ΠΜ

    …ολα ειναι προγραμματα εκπαιδευσης των λαων…μας πηγαινουν απο πιστα σε πιστα μεχρι να προσαρμωσθουμε σε κατι αν απαριθμησουμε τα της ατζεντας λοκνταουν,κλιματικη αλλαγη κλεισουρα μεσα οχι ταξιαδια οχι βολτες στη φυση οχι μπανια,διακοπες δεν θα μας ανοικει τιποτα τροφη με σκουλικια λοακτι [72 φιλλα]παιδεραστια μετανθρωπισμος για που μας ετοιμαζουν παντως δεν ειναι η μεταφορα σε αλλον πλανητη αυτο εχει απαγορευτει..μηπως ειναι η αλλαγη οσων καναμε μεχρι τωρα με αλλες συνηθειες και ΓΝΩΡΗΜΙΕΣ??

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*