in ,

ΠΟΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΑΔΟΤΕΙ ΜΕ 20 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΕΤΡΗΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΩΝ KAI ΠΩΣ Η ΕΚΤ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

erpeto

ΠΟΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΑΔΟΤΕΙ ΜΕ 20 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΕΤΡΗΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΩΝ KAI ΠΩΣ Η ΕΚΤ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ;

Η Συρία βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση και εφόσον μια χώρα βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση, το κράτος της λειτουργεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Κανένα όργανό του δε λειτουργεί ομαλά, πόσο μάλλον η ροή χρήματος και το τραπεζικό σύστημα. Ως εκ τούτου, η λίρα της Συρίας δεν γίνεται μέσον συναλλαγής και διαπραγμάτευσης σε διεθνές επίπεδο πουθενά!

Τέσσερα εκατομμύρια Σύριοι πρόσφυγες εγκαταλείπουν την πατρίδα τους, με τελικό προορισμό την κεντρική και βόρεια Ευρώπη. Περίπου ένα εκατομμύριο προσφύγων έχουν ήδη περάσει, δια της Ελλάδος, σε ευρωπαϊκό έδαφος, ενώ ακόμη περίπου τρία εκατομμύρια περιμένουν στις ακτές της Μικράς Ασίας.

Το κόστος της μετακίνησής τους ως την Ελλάδα, σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις, αλλά και δημοσιευμένες δημοσιογραφικές έρευνες, ανέρχεται περίπου στα πέντε χιλιάδες ευρώ έκαστος.

Οι Σύριοι πρόσφυγες βρίσκονται να έχουν τα πέντε χιλιάδες ευρώ, με τα οποία πληρώνουν τις “υπηρεσίες” του διεθνούς κυκλώματος λαθραίας διακίνησης τους, σε χρήματα μετρητά!!!

Τέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι Σύριοι, με πέντε χιλιάδες ευρώ στην διάθεσή του ο καθένας σε μετρητά, ισούται με είκοσι δισεκατομμύρια ευρώ μετρητά (20.000.000.000 ευρώ)!!!!!

Από ποιά πηγή βρίσκουν οι άνθρωποι τα χρήματα αυτά; Ποιός τους τα προμηθεύει; Πότε τους τα δίνει; Σε ποιο σημείο; Με ποιόν τρόπο; Με τι εγγυήσεις και ποιά ανταλλάγματα;

Τα χρήματα αυτά δε φέρουν αριθμό εκτύπωσης και καταχώρησης; Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η οποία όχι μόνον τυπώνει τα χαρτονομίσματα του ευρώ, αλλά ελέγχει και τη ροή τους, δε γνωρίζει ως οφείλει και υποχρεούται, ότι μέρος του συνολικού χρήματος που τυπώνει, καταλήγει στους Σύριους πρόσφυγες; Δε γνωρίζει με ποιόν τρόπο τα χρήματα αυτά, φτάνουν ως αυτούς τους ανθρώπους; Σε τελική ανάλυση αναγνωρίζει τα χαρτονομίσματα αυτά ως δικά της, ναι ή όχι (θυμηθείτε τον Ιούνιο του 2012, όταν προσγειώνονταν στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας C-130, γεμάτα παλέτες με μετρητά χαρτονομίσματα ευρώ);

Εμπλεκόμενα εμμέσως ή αμέσως κράτη στον πόλεμο της Συρίας (π.χ. Τουρκία, Σαουδική Αραβία κ.ά), γνωρίζουν κάτι ή ενδεχομένως και αυτοί έχουν πλήρη άγνοια;

Αναλογιστείτε πως στην Ελλάδα του μνημονίου των ΕΕ-ΔΝΤ, η οποία βρίσκεται υπό πολιτική παράδοση και οικονομική καταστροφή αλλά όχι σε πόλεμο, η οποία είναι χώρα-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης, της έχει επιβληθεί capital control και δεν κυκλοφορεί μετρητό χρήμα παρά ελάχιστο!
Για να δανείσουν δε οι “θεσμοί” στην Ελλάδα, την δόση των 2-2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, απαιτούν τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, τα τραίνα, το σύστημα υγείας, το ασφαλιστικό, το συνταξιοδοτικό, τις κατασχέσεις των εγγυήσεων για τα “κόκκινα” δάνεια, την υποχώρηση σε εθνικά θέματα και άλλα πολλά!..

Το μετρητό χρήμα στην εποχή μας είναι πανάκριβο και δε χορηγείται άνευ ακριβού τιμήματος!

Από τις αρχές δε του έτους 2016 στην Ελλάδα, η χρήση του ψηφιακού νομίσματος γίνεται υποχρεωτική σχεδόν για όλους και σε λίγο, για όλους ανεξαιρέτως!
Ο ΛΟΓΟΣ;
Μα ακριβώς για να αντιμετωπιστεί το γεγονός, ότι δεν της χορηγούνται μετρητά χρήματα!

Άρα εν κατακλείδι προκύπτει το εξής:

Πηγή χορήγησης χαρτονομισμάτων ευρώ, για να λυθεί το πρόβλημα ρευστότητας της Ελλάδος, κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης, δεν υπάρχει..
Πηγή όμως χορήγησης χαρτονομισμάτων ευρώ (cash money), που συμβάλλει στην μετατροπή των Συρίων από πολίτες της χώρας τους σε πρόσφυγες, υπάρχει…..;
Ποια είναι τελικά αυτή η πηγή;

Ποιός αρμόδιος γνωρίζει να απαντήσει;

Ν.Αποστόλου

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
  1. Και εγώ ειχα ακουσει για κατι εκατομμυριακια που εγκριθηκαν απο Ευρωπαικα οργανα , βγηκαν απο την τραπεζα, αλλα μεχρι να φτασουν στην Ελλαδα χασανε στην διαδρομη βαρος και μεγεθος απο την πεζοπορια. Πλακωσαν και οι ΜΚΟ και τα αποτελειωσαν.Αυτη η ατιμη η Europol φαινεται κολησε την ασθενεια απο τον δικο μας ΣΔΟΕ και ξεχασε να ψαχνει και αρχισε να χανει τα στικακια με οσουν αναμειχθηκαν στα κολπα.
    Η δουλεια βρωμαει απο απο πανω μεχρι κατω, αλλα κανεις δεν μιλαει γιατι ολοι τρωνε με την δυστυχια των αλλων. Προσφυγων και κατοικων των νησιων και της Αθηνας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Μιας και κοιτάμε τα μη φυσιολογικά του κόσμου μας….

Έχουμε πληροφορίες για αεροπορικό ατύχημα που αποκρύπτεται από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης