00:37 - 15/03/2020

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ 19

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ 19

ΚΟΡΑΚΑΣ:
αν είσαι ενοχλητικός και τους χτυπάς συνέχεια στην κεφάλα, μπορεί να σε επικυρήξουν σαν δημόσιο κίνδυνο. Λόγω του πειράματος κορώνα 19 από την άλλη δεν θα αφήσουν γέρους και γριές, περιμένουν εκατομμύρια θύματα γιατί καποιός ψαρεύει τις ψυχούλες από την Λούναρ..

Διαβάστε πιο κάτω τον ποινικό κώδικα και ενώστε τις τελείες του πειράματος covid 19, με το 19 σαν Σεληνιακό Κύκλο ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ από την μαύρη Σέκτα.

Τι είναι ο Μετωνικός κύκλος:

Σεληνιακός κύκλος, ή κύκλος Σελήνης ονομάζεται η περίοδος 235 συνοδικών μηνών (Σελήνης), η οποία και είναι ίση προς 19 περίπου τροπικά έτη των 365,25 ημερών. Η περίοδος αυτή ονομάζεται επίσης Κύκλος του Μέτωνος προς τιμή του Μέτωνος που την ανακάλυψε.
Συγκεκριμένα ο αρχαίος Έλληνας Μέτων ο Αθηναίος (περί το 433 π.Χ.) παρατήρησε το γεγονός ότι 235 σεληνιακοί μήνες ισούνται σχεδόν ακριβώς με 19 ηλιακά έτη…Από την Συγκομιδή Δίδυμων Πύργων το 2001 μετά από 19 έτη η παγκόσμια Συγκομιδή μέσα στον Σεληνιακό Κύκλο της Κορώνας 19.

Στην ανάλυση της ιστοσελίδας dikastiko.gr, υπογραμμίζεται πως προβλέπονται βαρύτατες ποινικές κυρώσεις που ξεκινούν από φυλάκιση έως 3 χρόνια και «φτάνουν (ακόμα και) σε ισόβια αν προσβληθεί μεγάλος αριθμός ανθρώπων με συνέπεια τον θάνατό τους». Σύμφωνα με όσα ισχύουν στον νέο ποινικό κώδικα, για όσους σπάνε την καραντίνα και παραβιάζουν τα μέτρα πρόληψης και ασφάλειας για τον κορωνοϊό, «οι ποινές αυξάνονται στα (έως) 10 χρόνια αν μεταδοθεί σε άνθρωπο». Νωρίτερα, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κ. Πλιώτας, ζήτησε, με εγκύκλιό του, από τους αρμόδιους εισαγγελείς να παρεμβαίνουν άμεσα, όπου διαπιστώνουν παραβίαση των μέτρων.

Αναλυτικά ο Κώδικας προβλέπει:

«Νέος ΠΚ άρθρο 285.- Παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.
1. Όποιος παραβιάζει τα μέτρα που έχει διατάξει ο νόμος ή η αρμόδια αρχή για να αποτραπεί η εισβολή ή η διάδοση μιας μεταδοτικής ασθένειας τιμωρείται:
α) με φυλάκιση έως τρία έτη ή χρηματική ποινή αν από την πράξη μπορεί να προκύψει κοινός κίνδυνος για ζώα,
β) με φυλάκιση και χρηματική ποινή αν από την πράξη μπορεί να προκύψει κίνδυνος μετάδοσης της ασθένειας σε αόριστο αριθμό ανθρώπων.

2. Αν η παραβίαση είχε ως αποτέλεσμα μεταδοθεί η ασθένεια σε ζώα, επιβάλλεται φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών και χρηματική ποινή, και αν είχε ως αποτέλεσμα να μεταδοθεί σε άνθρωπο, επιβάλλεται κάθειρξη έως δέκα έτη.

3. Αν η παραβίαση είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο άλλου επιβάλλεται κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών και αν προκλήθηκε ο θάνατος μεγάλου αριθμού ανθρώπων, το δικαστήριο μπορεί να επιβάλει ισόβια κάθειρξη.

4. Όποιος στις περιπτώσεις της παραγράφου 1 παραβιάζει τα μέτρα από αμέλεια, τιμωρείται:

α) στην περίπτωση του στοιχείου α’ με χρηματική ποινή ή παροχή κοινωφελούς εργασίας και
β) στην περίπτωση του στοιχείου β’ με φυλάκιση έως δύο έτη ή χρηματική ποινή».

KORAKAS
THEODOROS ILIA DRASI

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να ενσαρκωθώ, μ' έμαθε να τρώγω αλλά να μην μασάω... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε! Το χόμπι μου είναι το ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Και θυμάμαι που λέγαμε, τι παίζει με το 19, τι παίζει με το 19… Τι να παίζει, ο Covid παίζει ο 19ος…

  2. ΚΟΡΩΝΑ ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ = 1181 = ΑΡΧΕΙΟΝ ΜΝΗΜΗΣ εισερχεται στο DNA και διαγραφει μνημες

  3. Να σε κάψω Γιάννη ,να σ’αλειψω λάδι.
    Ποιος ΑΜΟΛΥΣΕ τον ιό ;
    Ποιοι παίρνουν εντολές από αυτούς που τον αμολυσαν ;
    ….ααααμμμ !μπράβο !

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*