09:56 - 22/04/2021

Περίεργο νόμισμα από το Βατικανό! Πιστοί: Είναι παγανιστικό, έρχεται παγκόσμιος ηγέτης

Αλλάζουν οι προτεραιότητες της χριστιανοσύνης

Οι εκκλησίες ανά την Ευρώπη (και όχι μόνο) λαμβάνουν απαγορεύσεις σχετικά με το άνοιγμα και τον αριθμό πιστών που μπορούν να υποδεχθούν αλλά και αναφορικά με το ωράριο θρησκευτικών τελετών.

Στην Ελλάδα αυτή την στιγμή οι πιστοί θα υποστούν φέτος την ώρα αλλαγής της Ανάστασης (21.00 αντί 0.00).

Οι εκκλησιαστικές αρχές (πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων) θεωρούν πως προτεραιότητα όλων είναι η προστασία της Υγείας αλλά και του περιβάλλοντος. Το τελετουργικό έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα μαζί με την αναφορά στον Χριστό, Του οποίου η διδασκαλία ούτως ή άλλως ήταν και είναι υποβαθμισμένη.

Αυτό που συνέβη στο Βατικανό αποδεικνύει του λόγου το ασφαλές, καθώς στα τέλη του 2020, σε μία είδηση, η οποία δεν έτυχε μεγάλης προβολής, αποκαλύφθηκε το κέρμα (10 ευρώ), το οποίο απεικονίζει μία γυναίκα, η οποία είναι έγκυος με τον πλανήτη γη.

Συγκεκριμένα, το νέο νόμισμα που κόπηκε πριν λίγους μήνες από το κράτος της Πόλης του Βατικανού απεικονίζει μια γυναίκα που μεταφέρει την γη στη μήτρα της. Ο καλλιτέχνης που σχεδίασε το νόμισμα, είπε ότι ο σχεδιασμός είναι αποτέλεσμα αυτού που του ζήτησαν να απεικονίσει και να έχει σχέση με την «οικολογία»(Ατζέντα 2030).

Άλλωστε το νομισματοκοπείο της Πόλης του Βατικανού έχει κυκλοφορήσει μια νέα σειρά, με διεθνιστικά θέματα όπως για την παράνομη μετανάστευση και την οικολογία, με αρκετούς να είναι ικανοποιημένοι με αυτή την στροφή. Άλλωστε και ορθόδοξοι ποιμενάρχες, όπως ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος ή ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στηρίζουν την «πράσινη» ρητορική, η οποία έχει εισχωρήσει στην χριστιανοσύνη.

Πολλοί από την άλλοι κατηγορούν την Καθολική Εκκλησία για παγανισμό, ενώ υπάρχουν και οι πιστοί που ισχυρίζονται, με κίνδυνο να κατηγορηθούν για «ζηλωτισμό» πως στο νόμισμα βλέπουν την «Θέα Γη», η οποία κυοφορεί ή έχει ήδη «γεννήσει» και μέλλει σύντομα να εμφανίσει τον παγκόσμιο σωτήρα που θα σώσει τον πλανήτη.

BINTEO TOY 2019:

el.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ιωλκαίος 04/22/2021 @ 11:47 ΠΜ

    Αυτή μάλλον είναι η γυναίκα, που αναφέρεται στην Αποκάλυψη, ότι είναι έγκυος και την κυνηγάνε, και πάει στην έρημο να γεννήσει.
    Παράβαλε και την μυστηριώδη έγκυο στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh