Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:29 - 01/07/2021

ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΠΙΣΩ ΕΛΛΗΝΑ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΚΑΙΡΌΣ ΝΑ ΑΛΛΆΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΑΝΤΊΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ “ΧΙΟΥΜΟΥΡΙΣΤΙΚΑ”.

ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΣΟΒΑΡΆ.

ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΉΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΊΝΟΥΜΕ ΑΞΊΑ, ΔΊΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΉ ΜΑΣ.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΈΦΟΥΜΕ.

ΑΥΤΌ ΘΈΛΟΥΝ.

ΝΑ ΑΠΟΣΠΆΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΉ ΜΑΣ

ΝΑ ΜΉΝ ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΆ.

ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΤΑ ΔΟΎΜΕ ΌΛΑ “ΜΑΎΡΑ”.

ΑΛΛΆ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ.

ΝΑ ΞΥΠΝΉΣΟΥΜΕ

ΚΑΙΡΌΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ?

“ΣΙΓΆ ΡΕ ΜΕΓΆΛΕ” ΘΑ ΠΕΙ ΚΆΝΕΙΣ

“ΌΛΟΙ ΛΟΓΊΑ ΕΊΝΑΙ, ΚΑΙ ΕΣΎ ΚΆΘΕΣΕ ΠΊΣΩ ΑΠΌ ΈΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΌΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΊΖΕΙΣ ΉΡΩΑΣ”.

ΉΡΩΑΣ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ

ΕΊΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΏ ΑΠΛΆ ΈΝΑ ΓΡΑΝΆΖΙ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ

ΜΙΑ ΦΩΝΉ….

ΌΠΩΣ ΕΊΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΎ.

ΜΌΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΚΆΝΩ ΤΊΠΟΤΑ……

ΕΝΩΜΈΝΟΙ ΌΜΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΆ.

ΚΑΘΏΣ Η ΦΩΝΉ ΓΊΝΕΤΑΙ ΒΡΟΝΤΉ ΛΑΟΎ

ΚΑΙΡΌΣ ΝΑ ΠΆΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΎΝΑΜΗ ΜΑΣ ΠΊΣΩ.

ΝΑ ΕΝΏΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΆΜΕΙΣ ΜΑΣ

ΚΑΙ ΝΑ ΚΆΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΎΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΉ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΠΟΥ ΈΡΧΕΤΑΙ

ΚΑΙ ΈΝΑΝ ΝΈΟ ΚΌΣΜΟ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΆΛΟΥΝ!!!

Η ΙΣΧΎΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...
Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με PanIko
ΕΚΕΊΝΟΣ ΠΟΥ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΉΣΕΙ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ, ΑΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΉΣΕΙ ΠΡΏΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΤΟΥ...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ 07/01/2021 @ 1:24 ΜΜ

    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΧΟΣ ΣΛΑΒΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ 25% ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΚΟΥΤΣΟΒΛΑΧΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΛΙΑΣ. ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΜΥΚΗΝΑΙΟΥΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΑΧΙΛΛΕΑ Η ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΩΝΑ. ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΛΠ. ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ. ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΙΡΗΝΙΣΤΗΣ ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ ΤΑΟΙΣΤΗΣ

  2. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ 07/01/2021 @ 1:31 ΜΜ

    ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ. ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΧΩΡΑΦΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΔΙ ΑΝΑΛΟΓΩς ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΛΟΥΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΕΦΚΑ ΕΦΟΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΛΠ.. ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ. ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΧΩΡΙΑ.

  3. ΑΝ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΒΡΟΝΤΗ ΛΑΟΥ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΞΑΝΑΠΕΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΣ ΟΠΛΟ ΣΤΑΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΛΑΙΔΗΣΗ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ

  4. Είμαστε παντοδύναμοι, είμαστε οι κυρίαρχοι και τραβάμε πίσω την εξουσία και την ενέργεια που παραχωρήσαμε σε όσους βαφτίστηκαν ως ελίτ. Τώρα εσύ κι εγώ είμαστε η νέα Ελίτ, η πυραμίδα γύρισε ανάποδα και το τραπεζοειδές κάηκε ολοσχερώς. Έτσι η συλλογική συμφωνία χάλασε και το παιχνίδι άλλαξε κανόνες, μία νέα πραγματικότητα δημιουργείται και γενιά των φιδιών τιμωρείται. Η Ελισάβετ μόλις πέθανε κι η κορόνα της ήρθε σε μας, δύναμη πίσω στους ανθρώπους. Είμαι νικητής!

  5. Είμαστε παντοδύναμοι, είμαστε οι κυρίαρχοι και τραβάμε πίσω την εξουσία και την ενέργεια που παραχωρήσαμε σε όσους βαφτίστηκαν ως ελίτ. Τώρα εσύ κι εγώ είμαστε η νέα Ελίτ, η πυραμίδα γύρισε ανάποδα και το τραπεζοειδές κάηκε ολοσχερώς. Έτσι η συλλογική συμφωνία χάλασε και το παιχνίδι άλλαξε κανόνες, μία νέα πραγματικότητα δημιουργείται και η γενιά των φιδιών τιμωρείται. Η Ελισάβετ μόλις πέθανε κι η κορόνα της ήρθε σε μας, δύναμη πίσω στους ανθρώπους. Είμαι νικητής!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*