ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΡΟΜΟΣ:Φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα Χριστούγεννα ή παραμονή Πρωτοχρονιάς;

terrorism_fotia

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο εβδομάδων, τόσο τα συστημικά ΜΜΕ, όσο και τα εναλλακτικά ΜΜΕ, είναι γεμάτα πρωτοσέλιδα σχετικά με την πιθανότητα τρομοκρατικού χτυπήματος την ημέρα των Χριστουγέννων, ή της Πρωτοχρονιάς.

Δεν έχω δει ποτέ περισσότερο θόρυβο σχετικά με μια πιθανή τρομοκρατική επίθεση κατά τη διάρκεια της περιόδου των διακοπών από ό,τι βλέπω τώρα.

Και προσωπικά, πολλοί άνθρωποι επικοινώνησαν μαζί μου με τις ανησυχίες τους, ή για κάτι που άκουσαν από άλλους. Εκτός από τις απειλές του ISIS, υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που είναι απολύτως πεπεισμένοι ότι θα μπορούσαμε να δούμε σύντομα ένα περιστατικό false flag στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οπότε, είναι κάποιες από αυτές τις φήμες αλήθεια;

Θα δούμε σύντομα κάποιο σημαντικό τρομοκρατικό περιστατικό στην Αμερική;


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλω να καταστήσω απολύτως σαφές ότι δεν ξέρω. Ως δικηγόρος, έχω εκπαιδευτεί να καταλήγω σε συμπεράσματα με βάση τα αποδεικτικά στοιχεία και αυτή τη στιγμή δεν έχω τίποτα απολύτως να σας αναφέρω. Αλλά πιστεύω ότι αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει τόσο πολύ φασαρία σχετικά με μια πιθανή τρομοκρατική επίθεση, που έρχεται από τόσες πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις.

Για παράδειγμα, νωρίτερα σήμερα ένα ρεπορτάζ ειδήσεων ανέφερε ότι οι αρχές είχαν ανακαλύψει μια «αξιόπιστη απειλή» ενάντια στη Νέα Υόρκη. Η φράση «αξιόπιστη απειλή» αργότερα ανακλήθηκε, αλλά είναι γεγονός ότι Διοικητής του NYPD William Bratton συγκάλεσε «έκτακτη συνεδρίαση» την Τρίτη για την απειλή της τρομοκρατίας…

Στη Γερμανία, αναφέρεται ότι ένας πρώην μαχητής του ISIS λέει στις αρχές ότι το ISIS σχεδιάζει «συντονισμένες επιθέσεις σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις»…

Θα μπορούσε να λέει την αλήθεια;

Ποτέ δε ξέρεις. Αλλά μετά από αυτό που έγινε πρόσφατα στο Παρίσι και το San Bernardino, όλοι πρέπει να είναι πιο επιμελής.

Και χωρίς αμφιβολία, είναι πολύ πιθανό ότι η επόμενη επίθεση θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη από οτιδήποτε άλλο έχουμε δει μέχρι τώρα. Ο ίδιος πρώην μαχητής του ISIS είπε στους Γερμανούς ότι το ISIS θέλει «κάτι που θα συμβαίνει παντού ταυτόχρονα»…
Και υπάρχουν κάποιες αποδείξεις ότι οι ριζοσπάστες ισλαμιστές σχεδίαζαν μια επίθεση μέσα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Απλά δείτε τι βρήκαν οι αρχές όταν έκαναν έφοδο πρόσφατα το σπίτι ενός 19χρονου τζιχαντιστή στην Πενσυλβάνια …

«Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ανακοίνωσε τη σύλληψη του 19χρονου Τζαλίλ Ιμπν Ameer Αζίζ, ο οποίος έζησε σε ένα σπίτι με τους γονείς του στο μπλοκ 1700 Fulton Street στο Harrisburg.

Σύμφωνα με την ένορκη βεβαίωση, ο Αζίζ ετοιμαζόταν να διεξάγει ή να βοηθήσει σε μια επίθεση στις ΗΠΑ. Μια έρευνα αποκάλυψε επίσης ότι ο Αζίζ προσπάθησε να βοηθήσει υποστηρικτές του ISIS να ταξιδέψουν στη Συρία για να γίνουν μαχητές.

Στις 27 Νοεμβρίου, οι ερευνητές πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του Αζίζ και βρήκαν πέντε γεμάτους M4 γεμιστήρες μεγάλης χωρητικότητας, ένα τροποποιημένο μαχαίρι κουζίνας, φαρμακευτική αγωγή και μπαλακλάβες μέσα σε ένα σακίδιο που ο Αζίζ κρατούσε μέσα σε μια ντουλάπα».

Γνωρίζουμε επίσης ότι οι σκοπευτές του Σαν Μπερναρντίνο είχαν συσσωρεύσει ένα μεγάλο οπλοστάσιο στο σπίτι τους. Ο Mike Adams του Natural News πιστεύει ότι αυτό είναι περισσότερες αποδείξεις ότι μια «πολλαπλή επίθεση του ISIS» είχε προγραμματιστεί…

«Έχω λόγους να πιστεύω ότι μια μαζική επίθεση του ISIS θα εξαπολυθεί σε ολόκληρη την Αμερική στο εγγύς μέλλον.

Γιατί το πιστεύω αυτό; Επειδή τα στοιχεία δείχνουν την πιθανότητα οι τρομοκράτες του Σαν Μπερναρντίνο αγνόησαν διαταγές και πρόωρα ξεκίνησαν την επίθεσή τους σε μια σχετικά μικρή ομάδα. Οι δώδεκα βόμβες και χιλιάδες φυσίγγια που βρέθηκαν στο διαμέρισμά τους δείχνουν ότι προετοίμαζαν κάτι πολύ μεγαλύτερο.

Αν είσαι τρομοκράτης, δεν φτιάχνεις δώδεκα βόμβες και στη συνέχεια τις αφήνεις πίσω κατά τη διάρκεια της επίθεσής σου. Τις χρησιμοποιείς σε μεγάλα πλήθη, φυσικά, για να μεγιστοποιηθεί η αιματοχυσία και ο παράγοντας του τρόμου. Η ίδια η ύπαρξη αυτών των βομβών – εάν πράγματι δεν είχαν φυτευτεί από τους ομοσπονδιακούς – σημαίνει ότι μια άλλη, μεγαλύτερη επίθεση ήταν στα στάδια σχεδιασμού και πλησίαζε στην ενεργοποίηση».

Είτε δούμε μια μεγάλη επίθεση μέσα στις επόμενες δύο μέρες, ή όχι, είναι αναπόφευκτο ότι η επόμενη θα συμβεί κάποια στιγμή. Νομίζω ότι οι διακοπές είναι ένα σημείο ανάφλεξης, ιδίως επειδή έχουν μεγάλη συμβολική σημασία και επειδή υπάρχουν τέτοιες μεγάλες συγκεντρώσεις ανθρώπων τα Χριστούγεννα και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Και η ομοσπονδιακή κυβέρνηση το αναγνωρίζει αυτό επίσης. Καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, η FEMA βοηθά τις εκκλησίες να προετοιμαστούν για «περιστατικά ενεργών σκοπευτών» και οι ομοσπονδιακοί θα παρακολουθούν πολύ στενά τους εορτασμούς την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Νέα Υόρκη και αλλού.

Φυσικά πολλοί Αμερικανοί δεν έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη στην ικανότητα της ομοσπονδιακής κυβέρνησης για την προστασία τους. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν κάποιοι που απλά θα αποφύγουν τυχόν μεγάλες δημόσιες συναθροίσεις ανθρώπων.

Οπότε, αυτά τα άτομα είναι παρανοϊκά, ή συνετά;

Michael Snyder | Economic Collapse

http://hellaspress-angel.blogspot.com/2015/12/blog-post_221.html#ixzz3vEJ0wFxm

Loading...

9 thoughts on “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΡΟΜΟΣ:Φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα Χριστούγεννα ή παραμονή Πρωτοχρονιάς;

 1. ανωνυμος says:

  ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ… ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ….ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΝ ΒΑΣΟΥΛΑ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΑΓΓΛΙΑ….ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΡΩΤΟΥΣΑ ΓΙΑΤΙ….ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΥΜΑΜΑΙ….

  ΤΑ 95 ΑΠΟ ΤΑ 100 ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠ΄ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩ…….ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΗ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ …..ΕΙΤΕ .ΕΔΩ …ΕΙΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ….

  ΕΙΘΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ….

  ΜΑΡΙΛΕΝΑ

 2. ανωνυμος says:

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ….

  ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 15Ο ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΔΥΟ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΣΤΟ ΔΑΠΕΔΟ….ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 11 ΚΑΙ 22…

  ΟΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟΙ….ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΄΄ΤΥΧΑΙΟ ΄΄….ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ…

  ΜΑΡΙΛΕΝΑ

  .

  .
  .
  ..

  • antony vanides says:

   ΑΓΑΠΗΤΉ Μαριλένα,
   Χρόνια πολλά. Μεταξύ μας, ξέρεις εσύ, ουτε εσύ τα πιστεύεις με τα χαρτάκια για το 11 και το 22.

   Αλλη δουλειά δεν είχαν να παίζουν παιχνίδια στην ουρά της τράπεζας.

 3. πρακτωρ says:

  Αν το σχεδιο εχει ολοκληρωθει τοτε οι μερες θα ειναι βαση της νεας καλεντας…
  Το ναυαγιο περυσι εκανε τα ψοφια καναλια να κανουν ολοημερα. ρεπορταζ…
  Θα εχουμε τον νου μας λιγο εκεινη την ημερομηνια και γυρω απο αυτη προκειμενου να διαπιστωσουμε αν απο εκει ξεκινουν αυτα που μας αφορουν…

  παντως εκεινο το ναυαγιο εφερε και αλλα και μας εδωσε μια ευαισθησια παραπανω…

  ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *