12:09 - 16/01/2019

Όταν το ίντερνετ νίκησε το Hollywood

Ο Σία λε Μπαφ είναι ένα από τα διασημότερα σκουπίδια του χολιγουντιανού εκφυλισμού και βέβαια είναι διάσημος και για το προοδευτισμό του αλλά και για την αριστεροσύνη του.

Όταν όμως πήγε να πουλήσει προοδευτισμό στο ιντερνετικό κοινό που δεν είναι νοητικά ευνουχισμένο από την τηλεοπτική πολιτική ορθότητα το αποτέλεσμα ήταν να καταστρέψει τη καριέρα του. Το χολιγουντιανό σύστημα αν δεν το εξυπηρετείς προς όφελος του θα σε πετάξει στο κάλαθο των αχρήστων.

Η νέα γενιά των Αμερικανών τα έχει βάλει με το σύστημα της παγκοσμιοποίησης και κερδίζει έδαφος. Σίγουρα αυτούς δεν τους λες Αμερικανάκια πια. Αφότου και τα Αμερικανάκια ξύπνησαν ας κοιτάξουμε σαν Έλληνες τον εαυτό μας επικριτικά και ας πάρουμε παράδειγμα από αυτά τα παιδιά ώστε να αρχίσουμε να ορθώνουμε και εμείς ανάστημα και να σταματήσουμε να είμαστε δεκτικοί στα άρρωστα ήθη και έθιμα που θέλουν να μας επιβάλλουν.

Loading...
Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*