00:46 - 13/01/2021

Όταν ο εχθρός προκαλεί έλλειψη: “Βρετανική εταιρεία προσφέρει 5000 £ για προτεραιότητα στον εμβολιασμό”

Όταν ο εχθρός προκαλεί έλλειψη: “Βρετανική εταιρεία προσφέρει 5000 £ για προτεραιότητα στον εμβολιασμό”

Στις ημέρες του απόλυτου εξεφτελισμού του ανθρωπίνου είδους ο εχθρός έχει πολλές τακτικές για να περάσει το προιόν του στην αγορά…γι αυτό προκαλεί τα μέτρα περνάνε κάθε λίγες ώρες επίπεδο…καραντίνα-μασκα-αποστάσεις-χαρτι υγείας-επίδομα πείνας-εξάρτηση-τεστ-εμβολια-απειλες με νεες καραντίνες-έλλειψη σωτήριου εμβολίου…
Σε μια αγορά υπάρχουν 2 βασικοί κανόνες, τις ζήτησης και προσφοράς…η έλλειψη σε μια αγορά προιόντων που ελέγχει ο ίδιος ο εχθρός εφόσον στερεί τα πάντα και στην συνέχεια προσφέρει την λύση και προιόν δικό του για να σας δώσει λίγα μέτρα κίνησης..

Η είδηση απο την Μ Βρετανία:

“Ο επενδυτής ακινήτων Hacking Trust προκάλεσε θυμό μεταξύ των βρετανών όταν πρόσφερε λεφτά στους γιατρούς. Το ταμείο του Λονδίνου προσέφερε σε γιατρούς 5.000 £ για να δώσει στο προσωπικό του πρώτα το εμβόλιο πριν από τους υπόλοιπους Βρετανούς.”

Πουτάνα δημοκρατία τύφλα να έχει η ΧΟΥΝΤΑ…

KORAKAS NEWS

Loading...
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...!Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, τοτε το μήνυμα έχει δωθεί: Καθημερινό ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Τι να πει πια κανείς !!!! Τρέλα!!!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh