00:46 - 13/01/2021

Όταν ο εχθρός προκαλεί έλλειψη: “Βρετανική εταιρεία προσφέρει 5000 £ για προτεραιότητα στον εμβολιασμό”

Όταν ο εχθρός προκαλεί έλλειψη: “Βρετανική εταιρεία προσφέρει 5000 £ για προτεραιότητα στον εμβολιασμό”

Στις ημέρες του απόλυτου εξεφτελισμού του ανθρωπίνου είδους ο εχθρός έχει πολλές τακτικές για να περάσει το προιόν του στην αγορά…γι αυτό προκαλεί τα μέτρα περνάνε κάθε λίγες ώρες επίπεδο…καραντίνα-μασκα-αποστάσεις-χαρτι υγείας-επίδομα πείνας-εξάρτηση-τεστ-εμβολια-απειλες με νεες καραντίνες-έλλειψη σωτήριου εμβολίου…
Σε μια αγορά υπάρχουν 2 βασικοί κανόνες, τις ζήτησης και προσφοράς…η έλλειψη σε μια αγορά προιόντων που ελέγχει ο ίδιος ο εχθρός εφόσον στερεί τα πάντα και στην συνέχεια προσφέρει την λύση και προιόν δικό του για να σας δώσει λίγα μέτρα κίνησης..

Η είδηση απο την Μ Βρετανία:

“Ο επενδυτής ακινήτων Hacking Trust προκάλεσε θυμό μεταξύ των βρετανών όταν πρόσφερε λεφτά στους γιατρούς. Το ταμείο του Λονδίνου προσέφερε σε γιατρούς 5.000 £ για να δώσει στο προσωπικό του πρώτα το εμβόλιο πριν από τους υπόλοιπους Βρετανούς.”

Πουτάνα δημοκρατία τύφλα να έχει η ΧΟΥΝΤΑ…

KORAKAS NEWS

Loading...
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε! Το χόμπι μου είναι το καθημερινό ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Τι να πει πια κανείς !!!! Τρέλα!!!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh