11:09 - 18/07/2021

όλη η αλήθεια για τον κορωνιό σε λίγες γραμμές…. .

Πηγή: Αρρωστημένα μυαλά της Νέας Τάξης. (“τι? δεν είναι από νυχτερίδες και πιγκολίνους?” όχι ραγιαδάκο μου δεν είναι. ούτε τους “ξέφυγε” από κανένα εργαστήριο. Οι κορωνοιοί συνυηπάρχουν με τον άνθρωπο εκατομμύρια χρόνια. Γιαυτό οι περισσότεροι έχουμε διασταυρούμενη ανοσία από πριν και γιαυτό βρίσκουν μέσα μας αλληλουχίες τους τα PCR test)… .

Ξαφνικότητα: Μηδενική στην πραγματικότητα. Δουλεύουν σε κορωνοιούς συγγενείς του sars-cov-2 από πριν το 2004… .

Φονικότητα: Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Ακόμα και το CDC τους, η αμερικάνικη έκδοση της εταιρειούλας ΕΟΔΥ που μας επέβαλαν εδώ, παραδέχεται ότι 2 στους χίλιους πεθαίνουν και αυτοί με 100 υποκείμενα νοσήματα.

Μεταλλάξεις: Λέγεται απλά εμβόλιο και είναι οι όντως θάνατοι που έρχονται μετά τους “θανάτους” που προβάλαν και προβάραν τα πουλημένα μήντια επί μήνες, υποβάλοντας τα γκοίμ σε μία ψυχωτική τρομο-κατάσταση.

Εξάπλωση: Μέσω τηλεοράσεων, εφημερίδων, και λοιπών περιττωμάτων παραπληροφόρησης.

Ταχύτητα εξάπλωσης: Όσο γρήγορα ταξιδεύει ένα ηλεκτρομαγνητικό κύμα ή μία  εφημερίδα απ το εκτυπωτήριο στα ράφια των περιπτέρων… . (Αυτό με το κύμα ήταν διπλού βάθους υπονοούμενο γιατί συνδέεται και με τα anticivilian όπλα που λέγονται κεραίες 5G. Που θα δέσουν αργότερα με το γραφένιο των εμβολίων).

Πραγματικό μέσο εξάπλωσης: Τα σώματα των γκοίμ που προθύμως μπολιάστηκαν με το κοκτέιλ θανάτου.

Πραγματικό όνομα του μικροβίου: Μεγάλη Επανεκκίνηση της Οικονομίας, Θρησκείας και Πολιτικής, και επιβολή μαρξιστικής υγειονομικής δικτατορίας σε βάρος της δημόσιας υγείας… . (ή εωσφορικός σιωνισμός και τεχνοκρατικός μηδενισμός εν συντομία… .)

Loading...
Σχετικά με Παναγιώτης Πολίτης

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. sir Μήτσος εξ Αγγλίας 07/18/2021 @ 11:37 ΠΜ

    Εδώ είσαι λίγο πίσω αλλά καλά το πάς.Ριξε μια ματιά τηλεματική τηλεμετρία και θα με καταλάβεις.Ωραιος.

  2. Πραγματικό όνομα του μικροβίου: Μετανθρωπισμός I

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh