21:55 - 02/06/2019

Οικειοθελής δανεισμός εκκλησίας σε “άλλη” θρησκεία

Αιδεσιμότατος με μεγαλύτερη πίστη στο ιδεώδες της “Ευρωπαϊκής” αλληλεγγύης ασύμβατων κουλτούρων αντί της θρησκείας που εκπροσωπεί, επέλεξε να καλύψουν τις εικόνες και τους σταυρούς ώστε να εορταστεί το ραμαζάνι στη χριστιανική εκκλησία.

Μετά από αντιδράσεις και διαμαρτυρίες των κατοίκων η “εκδήλωση” ακυρώθηκε.

Ανεξαρτήτως αν είσαι πιστός ή όχι η Ελλάδα είναι συνδεδεμένη με το Χριστιανισμό για σχεδόν δυο χιλιετίες πλέον. Η αποδόμηση της ιστορίας μας αλλά και κάθε ευρωπαϊκού λαού είναι μέρος της “ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης” και ακόμα και το γκρέμισμα των κτιρίων που οι πρόγονοί μας έφτιαξαν με τα χέρια και τον ιδρώτα τους είναι για τους διεθνιστές ένα ακόμα λιθαράκι προς τον τελικό τους προορισμό.

dailymail.co.uk

Loading...
Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh