Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:53 - 08/10/2022

Οι παγκόσμιες ελίτ ανακοινώνουν σχέδια για υποχρεωτικά κλιματικά lockdown

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τα κυλιόμενα κλιματικά lockdown και ένα υποχρεωτικό «Πράσινο Σάββατο» διακρίνονται στον ορίζοντα για την ανθρωπότητα, εφόσον τελικά οι παγκόσμιες ελίτ πετύχουν τον στόχο τους.

Φυσικά, οι προτεινόμενες «λύσεις» για την «κλιματική κρίση» δεν είναι τίποτα λιγότερο από εργαλεία για την επίτευξη του απόλυτου ελέγχου της ανθρωπότητας.

Ο βρετανικός ιστότοπος «Guardian» λειτουργεί ως προπαγανδιστικό προάγγελο ψευτοπροοδευτικών αυταρχικών ιδεών εδώ και χρόνια, αλλά μέχρι και αυτοί ένιωσαν την ανάγκη να αλλάξουν λίγο την ρότα τους, καθώς δέχτηκε σημαντικές αντιδράσεις και αποδοκιμασίες από τους αναγνώστες του.

Τα τελευταία δύο χρόνια ξεδιπλώθηκε ένας κατάλογος ελέγχου με σκοπό να ικανοποιήσει τις ονειρώξεις των αυταρχικών παγκοσμιοποιητικών κυβερνήσεων και ο κόσμος φαίνεται να έχει γίνει λίγο σοφότερος απέναντι σε τέτοια τεχνάσματα. Ο COVID επέτρεψε τα υποτιθέμενα προσωρινά μέτρα να μετατραπούν σε δύο χρόνια περιορισμών «έκτακτης ανάγκης».

Σύμφωνα με τους γνωρίζοντες, ο COVID ήταν μόνο η προθέρμανση και μια άλλη κηρυγμένη κρίση πρόκειται να είναι το κυρίως μενού.

Το Hill αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μερες, δεν είναι το ακραίο σενάριο κάποιου φανατικού δεξιού. Εκκλήσεις για σκληρά κυβερνητικά μέτρα στο όνομα της «διάσωσης του περιβάλλοντος» είναι καθημερινή απαίτηση οργανώσεων και προσωπικοτήτων με επιρροή».

Τον Νοέμβριο του 2020, ο Ερυθρός Σταυρός διακήρυξε ότι η κλιματική αλλαγή είναι μεγαλύτερη απειλή από τον COVID και ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί «με την ίδια επείγουσα ανάγκη». Ο Μπιλ Γκέιτς ζήτησε πρόσφατα δραματικά μέτρα για την πρόληψη της κλιματικής αλλαγής, υποστηρίζοντας ότι θα είναι χειρότερη από την πανδημία.

Παρά το γεγονός ότι εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν από τον COVID (θέλει μεγάλη κουβέντα όχι μόνο το αν πέθαναν «από» ή «με» κορωνοϊό, αλλά και το πως ακριβώς πέθαιναν μέσα στα νοσοκομεία), ο πρώην διοικητής της Τράπεζας της Αγγλίας Μαρκ Κάρνεϊ προέβλεψε ότι οι κλιματικοί θάνατοι θα ξεπεράσουν αυτούς της πανδημίας (με ότι συνεπάγεται αυτό για τους τρόπους που θα χρησιμοποιηθούν)…

Σύμφωνα με την ελίτ, τα lockdown, τα οποία μείωσαν σημαντικά τις εκπομπές άνθρακα κατά τη διάρκεια του 2020, θα μπορούσαν να είναι η λύση. Σε τελική ανάλυση, η κλιματική υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαιρόταν όταν έγινε το πρώτο lockdown γιατί όπως είχε αναφέρει «σώθηκαν 800 ζωές από σίγουρους κλιματικούς θανάτους».

Πώς θα είναι τα κλιματικά lockdown;

Πιθανότατα, πόλεις, χωριά, περιφέρειες θα ξεκινούσαν μια σταδιακή και διακριτή αύξηση των περιορισμών. Κατά τις πρώτες ημέρες της πανδημίας, εκατομμύρια εργάζονταν από το σπίτι. Αυτό θα μπορούσε να γίνει ο μόνιμος κανόνας εάν τεθούν σε εφαρμογή ειδικοί φόροι άνθρακα. Τέτοιοι φόροι θα μπορούσαν να επιβληθούν σε εταιρείες, περιορίζοντας την οδήγηση ή τα αεροπορικά ταξίδια, και να επεκταθούν σε μεμονωμένους υπαλλήλους.

Οδηγείτε στη δουλειά με αυτοκίνητο; Θα πληρώσετε φόρο. Τα παιδιά θα μπορούσαν επίσης να επηρεαστούν από τα κλιματικά lockdown. Τα σχολεία, ειδικά εκείνα που επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό από τα συνδικάτα των εκπαιδευτικών, θα μπορούσαν να επιβάλλουν μόνιμες ημέρες διδασκαλίας μόνο μέσω Διαδικτύου. Το Δελχί της Ινδίας χρησιμοποιεί ήδη μια εκδοχή αυτής της ιδέας για να καταπολεμήσει τη ρύπανση από την αιθαλομίχλη.

Ταυτόχρονα, είτε μέσω της άμεσης κυβερνητικής δέσμευσης είτε λόγω αναποτελεσματικών πολιτικών πράσινης ενέργειας, ορισμένες περιοχές θα μπορούσαν να αντιμετωπίζουν τακτικά κυλιόμενες διακοπές ρεύματος. Και καθώς τα ορυκτά καύσιμα (και η πυρηνική ενέργεια) παραμερίζονται, οι καταναλωτές θα εμποδίζονται από το να αγοράσουν νέα βενζινοκίνητα αυτοκίνητα, χλοοκοπτικά ή αλυσοπρίονα.

Ήδη σχεδιάζονται σημαντικά μέτρα για την καταπολέμηση της «κλιματικής αλλαγής». Η Καλιφόρνια θα απαγορεύσει την πώληση βενζινοκίνητων αυτοκινήτων σε 13 χρόνια, όπως και η Γερμανία. Η Βρετανία σχεδιάζει να κάνει το ίδιο σε μόλις οκτώ χρόνια. Η απαγόρευση των κινητήρων εσωτερικής καύσης θα μπορούσε να σώσει τον πλανήτη, λέει το αφήγημα. Καθώς κάθε άσχημο καιρικό γεγονός αποδίδεται στην κλιματική αλλαγή, η εκάστοτε κυβέρνηση θα χρησιμοποιεί όλο και περισσότερο τα περιοριστικά εργαλεία της.

Ενώ οι θάνατοι από φυσικές καταστροφές έχουν μειωθεί κατά τα δύο τρίτα τις τελευταίες πέντε δεκαετίες, κυρίως χάρη στις τεχνολογικές καινοτομίες, οι ελίτ επιμένουν ότι η κλιματική αλλαγή είναι «η μεγαλύτερη απειλή που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο σύγχρονος άνθρωπος». Τα κλιματικά lockdown και άλλοι περιορισμοί θα θεωρηθούν ότι σώζουν τους λαούς από τον εαυτό τους. Ποιος στόχος θα μπορούσε να είναι πιο ευγενής άλλωστε;

Οποιοσδήποτε θα είναι εναντίον τέτοιων μέτρων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «αρνητής του κλίματος», ως κάποιος που αντιτίθεται στην πρόοδο — ή απλώς ένας «εγχώριος τρομοκράτης». Οι «αποστάτες» πιθανότατα δεν θα έχουν πολλές επιλογές, ούτως ή άλλως. Το λογισμικό αναγνώρισης προσώπου σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή εμβέλεια των drones, θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αυστηρή επιβολή.

Δεν σας αρέσουν οι περιορισμοί στο γκαζάκι σας; Η κυβέρνηση θα μπορούσε εύκολα να παρακολουθεί την τοποθεσία του σπιτιού σας και να σας στέλνει αυτόματα πρόστιμα — ή χειρότερα. Η ικανότητα των αξιωματούχων να εξαρτώνται από μια σημαντική μειοψηφία ένθερμων υποστηρικτών για την επιβολή των μέτρων είναι επίσης ανεκτίμητη. Και ανεξήγητο το πως μια μειοψηφία αποφασίζει πάντα για τον κόσμο, χωρίς τον κόσμο.

Μην περιμένετε όμως οι νέοι κανόνες να ισχύουν εξίσου για όλους. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οι ελίτ δεν φορούσαν μάσκες στις ιδιωτικές τους συναντήσεις — παρά μόνο μόνο οι σερβιτόροι, οι οδηγοί οι καθαριστές και οι διασκεδαστές τους. Θα θεωρηθείτε υπεύθυνοι για το προσωπικό σας αποτύπωμα άνθρακα, που επιβάλλεται είτε από το νόμο είτε από την κοινωνική σύμβαση. Αλλά οι ευαγγελιστές του κλίματος όπως ο Τζεφ Μπέζος ή ο «τσάρος του κλίματος» Τζον Κέρι θα λάβουν ειδικές εκπτώσεις για τη χρήση άνθρακα. Άλλωστε για εμάς «τρέχουν»…

Η ιστορία με τον κορωνοϊό αποδείχθηκε το πρότυπο διακυβέρνησης του 21ου αιώνα. Τα πρώτα lockdown ήταν μια απέλπιδα προσπάθεια να καταλάβουμε, τάχα, περισσότερα για τον ιό και να τον περιορίσουμε. Εκ των υστέρων, κάθε υπερβολική αντίδραση προσέφερε απλώς ένα σκηνικό, ένα κίνητρο για την επόμενη μεγάλη κυβερνητική υπέρβαση. Εάν ο COVID μπορούσε να σκοτώσει εκατομμύρια, φανταστείτε τις εξουσίες που θα αναλάβει η κυβέρνηση έναντι μιας απειλής που θα μπορούσε να σκοτώσει δισεκατομμύρια.

Οι πολιτικοί ηγέτες έχουν μάθει ότι ο φόβος παρακινεί τον κόσμο να αποδεχτεί τον δραματικό περιορισμό των ελευθεριών για αόριστες υποσχέσεις ασφάλειας – δεν πρέπει άλλωστε να συνειδητοποιήσουν την απίστευτη δύναμη που έχουν στα χέρια τους. Ο COVID έδωσε στο κυβερνητικό ποντίκι ένα μπισκότο και οι διψασμένοι για εξουσία αξιωματούχοι και γραφειοκράτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα προηγούμενα των δύο τελευταίων ετών για να θεσπίσουν ένα πολύ μεγαλύτερο, πολύ πιο ολοκληρωμένο lockdown.

primenews.pressΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. στην πάρο και στη νάξο…λαλαλαλα

    αμα-ζον.. αμα-πεθαμενον..
    έέέέ..ξυπνα πραγματα..

    youtube.com/watch?v=OENwwmPrcnM

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*